Cum să obțineți Instagram pe un foc Kindle HD

În ultimii doi ani, Instagram a devenit o aplicație extrem de populară pentru tineri. Deși este disponibil pentru dispozitive Android și Apple, utilizatorii Kindle Fire nu o vor găsi în Amazon App Store, ceea ce poate fi frustrant. Dacă aceasta este o problemă pentru dvs., citiți mai departe.

pași

1
Atingeți zona de setări rapide din colțul din dreapta sus al dispozitivului. alege "mai mult" din meniul drop-down. Du-te până când găsești "dispozitiv" și atinge-o.
 • 2
  activ "Permiteți instalarea aplicațiilor de origine necunoscută" la sfârșitul listei. Aceasta îndeplinește aceeași funcție ca activarea "Originea necunoscută" pe Android: vă permite să instalați fișiere externe APK în magazin în mod implicit. Nu vor exista schimbări speciale, deși dispozitivul va fi mai mult "deschis".
 • Metoda 1
  1 piață mobilă

  Screenshot_2016-03-27-09-47-12.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Screenshot_2016 03 27 09 47 12.jpg
  1
  Descărcați 1 piață mobilă. Du-te la pagina de descărcare din 1 piață mobilă, unde descărcarea va începe automat în trei secunde. În caz contrar, atingeți link-ul de sub timpul descărcării pentru al descărca manual.
 • Screenshot_2016-03-27-15-45-30.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Screenshot_2016 03 27 15 45 30.jpg
  2
  Instalați 1 piață mobilă. Glisați spre stânga sau atingeți cele trei linii mici din extrema stângă a barei de adrese pentru a deschide meniul lateral. Atingeți meniul de descărcare și așteptați ca aplicația Mobile Market să se termine descărcarea. Apoi atinge-o. Veți fi duși la ecranul de instalare unde vi se va cere să instalați aplicația și să întrebați dacă acceptați permisiunile pe care le veți avea. Atingeți butonul "instala" în partea de jos a ecranului și așteptați să se instaleze. Atingeți butonul "deschis" pentru a deschide aplicația.
 • IMG_20160327_105433.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată IMG_20160327_105433
  3
  Căutați Instagram și descărcați-l. introduce "Instagram" în bara de căutare din partea de sus a ecranului și apăsați "introducere". Atingeți pictograma Instagram din lista de rezultate (acesta va fi primul rezultat). Lângă pictograma aplicației și ușor mai jos veți găsi un buton verde turcoaz cu eticheta "instala". Atingeți-l și așteptați să se descarce aplicația. Apoi va apărea o notificare prin care vi se cere să instalați aplicația. Atingeți-l
 • Screenshot_2016-03-27-09-59-26.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Screenshot_2016 03 27 09 59 26.jpg
  4


  Instagram instalați. Veți fi duși la ecranul de instalare, întrebați dacă doriți să instalați aplicația și dacă sunteți de acord cu permisiunile pe care le va avea aplicația. Atingeți butonul "instala" în partea de jos a ecranului și așteptați să se instaleze. Atingeți butonul "deschis" pentru a deschide aplicația. Veți instala Instagram cu succes!
 • Instagram va fi exact ca și aplicația oficială Google Play. Puteți să-l accesați din ecranul inițial atingând pictograma Instagram. Poate părea puțin fuzzy, dar când deschideți aplicația, calitatea va fi aceeași ca și cea oficială.
 • Metoda 2
  ApkPure

  Screenshot_2016-03-27-10-01-39.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Screenshot_2016 03 27 10 01 39.jpg
  1
  Căutați Instagram pe site-ul ApkPure. Du-te la site-ul ApkPure, unde veți găsi o bară de căutare. introduce "Instagram" și selectați-o din lista de rezultate. Acesta va fi primul rezultat și va avea pictograma aplicației oficiale Instagram.
 • Screenshot_2016-03-27-09-59-26.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Screenshot_2016 03 27 09 59 26.jpg
  2
  Instagram instalați. Pe capturile de ecran ale Instagram veți găsi butonul verde al lui "Descărcați fișierul APK (14,7 MB)". Atingeți-l și așteptați să se termine descărcarea. Glisați ecranul spre stânga sau atingeți cele trei linii mici din extrema stângă a barei de adrese pentru a deschide un meniu lateral. Atingeți meniul de descărcare și așteptați ca Instagram să se termine descărcarea. Apoi, atingeți-o. Veți fi duși la ecranul de instalare, întrebați dacă doriți să instalați aplicația și dacă sunteți de acord cu permisiunile pe care le va avea aplicația. Atingeți butonul "instala" în partea de jos a ecranului și așteptați să se instaleze. Atingeți butonul "deschis" pentru a deschide aplicația. Veți instala Instagram cu succes!
 • Metoda 3
  Evozi

  IMG_20160327_105600.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată IMG_20160327_105600
  1
  Accesați Instagram pe Google Play. Mergeți la Site-ul Google Play și să introducă "Instagram". Apoi, atingeți-l pe rezultatul listei și va avea pictograma aplicației oficiale. Selectați link-ul din bara de adrese și apoi opțiunea "copie" pentru ao copia.
 • Screenshot_2016-03-27-09-57-49.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Screenshot_2016 03 27 09 57 49.jpg
  2
  Inserați linkul de pe site-ul web Evozi pentru a genera linkul de descărcare. Du-te la site-ul Evozi. Veți găsi o bară care vă va solicita să inserați linkul Google Play. Țineți degetul pe această bară până când apare un set de opțiuni. alege "pastă" pentru a lipi linkul din bara respectivă, apoi apăsați butonul "Generați linkul de descărcare" sub ea.
 • Screenshot_2016-03-27-09-59-26.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Screenshot_2016 03 27 09 59 26.jpg
  3
  Instagram instalați. Sub bara cu linkul Google Play veți găsi informații despre aplicație. Atingeți butonul verde "Faceți clic aici pentru a descărca .com.Instagram.android acum". Așteptați până se termină descărcarea. Glisați ecranul spre stânga sau atingeți cele trei linii mici din extrema stângă a barei de adrese pentru a deschide un meniu lateral. Atingeți meniul de descărcare și așteptați ca Instagram să se termine descărcarea. Apoi, atingeți-l și veți fi dus la ecranul de instalare, întrebați dacă doriți să instalați aplicația și dacă sunteți de acord cu permisiunile pe care le va avea aplicația. Atingeți butonul "instala" în partea de jos a ecranului și așteptați să se instaleze. Atingeți butonul "deschis" pentru a deschide aplicația. Veți instala Instagram cu succes!
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumpărați cărți Kindle pe un iPadCum să cumpărați cărți Kindle pe un iPad
  Cum să conectați Kindle Fire la un computerCum să conectați Kindle Fire la un computer
  Cum se conectează Android la Windows 8Cum se conectează Android la Windows 8
  Cum se descarcă Google PlayCum se descarcă Google Play
  Cum se descarcă aplicații pe AndroidCum se descarcă aplicații pe Android
  Cum să eliminați jocuri pe Android pe AndroidCum să eliminați jocuri pe Android pe Android
  Cómo eliminar tu historia en Instagram en AndroidCómo eliminar tu historia en Instagram en Android
  Cum să găsiți aplicații ascunse pe AndroidCum să găsiți aplicații ascunse pe Android
  Cum să formatați o cartelă SD în AndroidCum să formatați o cartelă SD în Android
  Cum se activează aplicația PIE Shortcuts pe AndroidCum se activează aplicația PIE Shortcuts pe Android
  » » Cum să obțineți Instagram pe un foc Kindle HD

  © 2011—2020 ertare.com