Cum să-ți numești fanficția

"Spune-ți numele" Nu este ceva care poate fi atât de ușor pentru un autor (sau autor) de ficțiune de fani când trebuie să-și numească povestea. Fiecare titlu trebuie să fie unic, fiecare titlu trebuie să aibă ceva care atrage atenția, interesele și care îi atrage pe oameni. Deci, aici este acest ghid pentru a face bine.

pași

Imaginea intitulată Numele dvs. de fantezie Pasul 1
1
Faceți o investigație. Ancheta este importantă. Verificați cum își numesc alte persoane poveștile lor. Investigați care este moda actuală - Sunt titluri lungi sau scurte? Unele în alte limbi sau o poezie sau un discurs celebru? Cercetarea va dura doar câteva minute și poate face diferența între o poveste bună și o citire sau una care se află în partea de jos a site-ului.
 • Imaginea intitulată Numele dvs. Fanfiction Pasul 2
  2
  Alegeți un titlu În timp ce creați și lucrați la povestea dvs., deocamdată. Chiar dacă îl lăsați doar în primele două sau trei capitole, va merita. Vă va ajuta să păstrați povestea on-line cu titlul. Nu trebuie să fie cel mai bun lucru din lume, ci doar alege ceva. Cel puțin, vă va ajuta să vă căutați pe computer.
 • Imaginea intitulată Numele dvs. Fanfiction Pasul 3
  3
  Acum sunteți gata să puneți un titlu. Cercetarea dvs. va fi utilă aici. Faceți titlul așa cum doriți. Dacă doriți să faceți acest lucru în limba germană, puneți-l în limba germană chiar dacă povestea dvs. este în limba engleză. Dacă vrei să spui mereu că strălucirea ta bunică Miriam a spus întotdeauna, atunci pune-o. Distrează-te Ridică-te și bucură-te.
 • Imaginea intitulată Numele dvs. Fanfiction Pasul 4
  4
  Acesta este un pas rar, dar pe care îl veți aprecia. "Examinați-vă povestea, recitiți-o." Asigurați-vă că citiți totul - până la prolog. Deja? Bine.
 • Imaginea intitulată Numele dvs. Fanfiction Pasul 5


  5
  Uită-te din nou la titlul tău. Se potrivește cu povestea? Functioneaza? Există ceva ce nu vă place? Fii rezonabil și sensibil. Un titlu german ar trebui să fie inclus numai dacă povestea are relevanță pentru el - de exemplu, care este stabilită în Germania nazistă sau dacă personajele sunt germane. Acestea ar fi câteva motive bune pentru care titlul ar putea fi în limba germană. "Pentru că arată bine", nu este un motiv suficient.
 • 6
  Asigurați-vă că ați scăpat de titlu, dacă ați văzut-o în multe povestiri.
 • Imaginea intitulată Numele dvs. Fanfiction Pasul 7
  7
  Asigurați-vă că titlul dvs. este original înainte de ao publica. Dacă există mai mult de o poveste cu acest nume, oamenii se vor confunda.
 • Imaginea intitulată
  8
  Publicați-vă povestea Lăsați pe alții să vadă ce ați creat.
 • sfaturi

  • Când alegeți un titlu, nu trebuie să faceți așa de clisme încât ceilalți să evite acest lucru. Evitați titluri precum "Când se ciocnesc rău și bine". Alege ceva care este unic pentru povestea ta.
  • Titlurile de titlu nu sunt cele mai bune nume pentru majoritatea poveștilor tale. Mai ales dacă nu înțelegeți conotația cântecului. Dar dacă este personal pentru dvs., asigurați-vă că ați citit melodia și apoi folosiți-o, dacă este cazul. Dacă este o traducere, traversați referința traducerii piesei. Uneori se traduce la altceva.
  • Nu vă fie frică să alegeți ceva scurt. Sau ceva lung. O variație a lungimii titlului este bună. Un cuvânt ca "Puterea" are un impact bun, dar ceva de genul "Cronicile puterii" are un sentiment mai dinamic și este mai puțin clisic.
  • Ortografia și gramatica sunt foarte importante într-o poveste. Chiar ceva atât de mic ca titlul. Scrieți-l bine și adăugați scoruri și gramatică și asigurați-vă că acordați creditul corect persoanei dacă ați folosit o întâlnire.
  • Toate poveștile bune sunt bine scrise, cu punctuație și ortografie bună.
  • Toate povestile bune urmează întotdeauna titlul. Dacă linia parcelei nu urmează titlul, schimbați titlul.
  • Dacă utilizați o întâlnire, trebuie da credit Este corect legal, altfel ar fi plagiat și asta este ilegal.

  avertismente

  • Nu utilizați un traducător online pentru a traduce o poveste. Nu funcționează niciodată În schimb, adresați-vă unui prieten care cunoaște limba pentru a vă ajuta să vă asigurați că este bine scris. Nimic nu este mai rău decât să vezi un titlu prost scris.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să schimbi cine poate vedea poveștile tale SnapchatCum să schimbi cine poate vedea poveștile tale Snapchat
  Cum să faci povestea ta Snapchat privatăCum să faci povestea ta Snapchat privată
  Cum să vă publicați povestea în FMLCum să vă publicați povestea în FML
  Cum să atragă jucători de fotbalCum să atragă jucători de fotbal
  Cum de a inventa un titlu bunCum de a inventa un titlu bun
  Cum de a scrie o poveste pentru un filmCum de a scrie o poveste pentru un film
  Cum să faci faima în WattpadCum să faci faima în Wattpad
  Cum se citează un autor în format MLACum se citează un autor în format MLA
  Cum se citează o pagină web fără autorCum se citează o pagină web fără autor
  Cum se citează un site fără autor, data sau numărul paginii cu stilul APACum se citează un site fără autor, data sau numărul paginii cu stilul APA
  » » Cum să-ți numești fanficția

  © 2011—2020 ertare.com