Cum să nu acordați importanță lucrurilor nesemnificative ale Facebook

Având un cont Facebook vă poate ajuta să păstrați legătura cu prietenii și să vă împărtășiți viața cu o rețea de persoane importante pentru dvs. Cu toate acestea, faptul că sunteți pe Facebook vă poate provoca, de asemenea, disconfort pentru lucruri nesemnificative, cum ar fi: respingerea invitațiilor de prietenie, comentariile utilizatorilor prost și drama generală a Facebook, care tinde să explodeze fără motiv. Dacă doriți să nu mai acordați importanță acestor lucruri, atunci trebuie să învățați să luați Facebook cu scepticism și să limitați timpul petrecut online. Cu puțin efort, veți putea să vă limitați experiențele din Facebook în domeniul pozitivismului. Apoi, uita-te la primul pas pentru a începe.

pași

Imaginea intitulată
1
Amintiți-vă că Facebook nu este o parte importantă a cine sunteți. Acest lucru poate fi o surpriză pentru mulți dintre cei mai avizi utilizatori ai Facebook, dar este un fapt simplu. Țineți-l foarte clar în cap: Facebook nu vă definește. De asemenea, ceea ce oamenii cu o personalitate cibernetică și o atitudine valentă pe Internet gândesc despre tine sau pagina ta de Facebook nu este important.
 • Imaginea intitulată
  2
  Înțelegeți ce lucruri nesemnificative sunt pe Facebook. În cazul Facebook (sau orice forum on-line interactiv), lucruri nesemnificative includ acte, cum ar fi cota excesivă opiniile dvs. pe un subiect care ar fi trebuit sa încheiat mai multe comentarii înapoi, accese de furie care nu se termină, se plâng de lucruri care obține obosit și banal , oameni enervanți cu intenții proaste, atacând personalitatea, convingerile sau abilitățile unei persoane, și acțiuni similare care nu au scop, criterii și sens. La rândul său, dacă tratați oricare dintre aceste cazuri ca fiind acte care merită să vă faceți griji, acestea vă vor afecta sănătatea mentală și bunăstarea voastră generală. De asemenea, face ca pe Facebook să fie neplăcut, în loc de distracție.
 • Imaginea intitulată
  3
  Relaxați-vă de respingerea invitațiilor de prietenie. Oricine vă respinge cererea de prietenie nu este un prieten care merită să fie urmărit, deci nu îl respingeți. Poate ai întrebat pe cineva care abia te recunoaste sau poate ai făcut ceva greșit sau nepotrivit această persoană în trecut, ceea ce a afectat și a generat să fie de două ori mai precaut despre tine mai mult ca oricând. Ești complet curat pe Facebook sau ai făcut ceva pentru care oamenii nu vor să te asocieze? Mărturisiți, poate că le-ați deranjat sau le-ați iritat într-un fel. Oricare ar fi motivul, nu o reduceți, ci, dimpotrivă, concentrați-vă pe cei care sunt fericiți să vă aibă prieteni pe Facebook - ei "merită" atenția.
 • Uneori, sursa este în propriile dvs. acțiuni, de cele mai multe ori este din motive independente de voința dumneavoastră. Oamenii resping cererile prietenului pentru o varietate de motive care pur și simplu Nu sunt personale. Lucruri precum: a fi ocupat, sentimentul că deja aveți mulți prieteni pe Facebook, o lipsă de dorință de a vă crește cercul de prieteni, nu vă verificați contul Facebook din cauza altor angajamente personale și așa mai departe. Să vă imaginați că este o chestiune personală este să creați ceva care nu este acolo, așa că nu o faceți. Și chiar dacă așa este cazul, nu dă-i acelei persoane puterea de a avea un impact asupra ta. Este ușor, vine ușor.
 • Imaginea intitulată
  4
  Nu mai deranja comentariile Facebook. Din când în când, el acceptă că unii oameni vor lăsa comentarii provocatoare, exigente sau atacate. Uneori, este pentru că ei sunt într-o stare proastă și se întâmplă că ați fost pagina în care enfocaron- alte ori, ele sunt iritate de ceva ce ai spus sau partajat, indiferent dacă sunt sau nu au un motiv să se simtă lezați (și chiar dacă ei au un motiv, ar trebui să-l exprime într-un mod mai calm). Acceptați faptul că unii oameni nu sunt la fel de bun ca alții să se abțină de la formularea unor observații nefericite fără a se gândi la cuvintele lui sau că alți oameni cred că sunt foarte inteligent pentru a lăsa comentarii criptate, dar atacatorii în mod clar pe pagina ta de Facebook. Care este cel mai bun lucru pe care îl puteți face? Ignorați comentariile și lăsați-i să vorbească de la sine atunci când alți oameni le citesc. Asta nu te afectează.
 • Păstrați pagina dvs. Facebook relevantă, grijuliu și politicos. Oamenii vor fi mai puțin predispuși să lase comentariile nepoliticoase, nepoliticoase sau agitate dacă nu este nimic inconsecvent sau provocator care merită observații negative. Cu toate acestea, dacă preferați să fiți provocatori, atunci fiți pregătiți pentru reacțiile pe care le veți genera!
 • Dacă pagina dvs. de pe Facebook este suficient de inofensivă, non-provocatoare și de natură generică, atunci este probabil din gelozie, plictiseală sau prostie să vă implicați în orice comentarii neplăcute pe care le-ați lăsat. Realizați că totul este despre ceea ce lipsește comentatorul sarcastic și nu tu Unii oameni sunt, pentru toate intențiile și scopurile, pur și simplu nepoliticoși.
 • Fii ferm cu oamenii care încearcă să te pună la încercare și te acuză că ești nedrept sau irațional fără să ții cont de insistența lor. Știți că nu sunteți așa și că ceea ce căutați este să aveți o mai bună interacțiune cu acei oameni pe care îi considerați prietenii dvs. pe Facebook - prin urmare, nu vă lăsați să vă supărați propriile răspunsuri sau sentimente. Cu cât se plâng mai mult, cu atât sunt mai puțin probabil să aibă dreptate.
 • Imaginea intitulată
  5


  Râziți de propriile dvs. obsesii triviale. Toți dintre noi, o dată sau alta, ne-am gândit că ceva este atât de important încât să ne concentrăm asupra acestui lucru, încât să excludem orice altceva. Și în domeniul Facebook, se poate transforma în încercarea de a evidenția ceva cu actualizări și fotografii, din nou și din nou, până la punctul în care prietenii tăi strigă: "Destul este de ajuns!". Dacă cineva observă acest comportament și vă spune că, în loc să răspundeți agresiv sau cu o atitudine defensivă, încercați să râdeți de situația în care ați căzut. Realizați că tocmai ați transformat ceva nesemnificativ în ceva de cea mai mare importanță. Râziți-vă de nesemnificativele, obsesiile, atitudinea nerecunoscătoare sau grandiloquence. Revenirea la realitate și oprirea actualizărilor dvs. nesemnificative nu vor dura prea mult timp. O scurtă scuze pentru obsesia dvs. de trecere a prietenilor dvs. de pe Facebook este potrivită, apoi treceți mai departe.
 • În loc să răspundeți cu o reacție automată și nerăbdătoare la persoanele care au lăsat comentarii provocatoare pe pagina dvs. Facebook, râziți și "uitați de lucrurile nesemnificative". Veți fi respectat pentru că vă confruntați cu lucruri și că vă arătați că sunteți deasupra dramelor și trivia. Evitați utilizarea abuzivă a mouse-ului cu orice preț.
 • Dacă nu reușești să spui ceva unei persoane în fața ta, atunci nu-i spui pe Facebook. Punct.
 • Imaginea intitulată
  6
  Stai departe de cele mai recente probleme ale prietenilor tăi de pe Facebook. Unii oameni preferă să trăiască cu drame și vor face tot ce este necesar pentru a le crea și a le atrage. Puteți utiliza comentarii sau chiar fotografii pentru a crea o situație și să facă lucruri mici în „cea mai mare problemă a săptămânii“, atunci când, în realitate, în ciuda tuturor drama, este nesemnificativă și inutilă. De asemenea, consumă timpul cu prostii triviale că nu vor contribui cu nimic la cariera ta, studii și aspirații de viitor, dar ele pot prinde și te cufunda în lectura lucrurile care vor distrage atenția de la lucrurile pe care trebuie să vă concentrați. Refuză să facă parte din public care caută drame care caută și să le realizeze au nevoie de un psiholog.
 • Nu vă implicați în lupte împotriva Facebook. Atât de nesemnificativă sau de prost, dar foarte ușor de a deveni neînțelegeri! La sfârșitul zilei, sloganul dvs. ar trebui să fie: "cine îi pasă". Găsește-ți ceva mai important în care să-ți petreci energiile.
 • Urmând problemele personale ale altcuiva în detaliu prin intermediul Facebook, se spune multe despre tine. Aceasta implică faptul că nu aveți o viață pe care sunteți mândră și că sunteți expuși la a fi loviți pentru a fi în jur în viața altor oameni. Încetați să vă doriți ceva mai bun și, în schimb, începeți să vă construiți propriile aventuri ale vieții voastre.
 • Imaginea intitulată
  7
  Dacă starea civilă pe care ați avut-o cu o persoană sa schimbat, asigurați-vă că actualizați această schimbare pe Facebook. Nu este corect să o lăsați așa, ca și cum ar fi o formă de "speranță" pentru cealaltă persoană. Este ca o povară care servește pentru a pretinde că sunteți încă împreună și dă impresia că acea persoană a făcut ceva greșit, când în realitate este nevoie de doi oameni pentru a încheia o relație. De asemenea, nu folosiți Facebook pentru a spiona fostul partener, pentru a monitoriza toate mișcările, fiecare actualizare sau orice interes posibil pentru iubire. Continuați cu viața dvs. sau veți fi vinovat de folosirea Facebook pentru a trăi din trecut. În viitor, puteți chiar să decideți să nu faceți publice astfel de declarații de sindicate romantice prin intermediul Facebook, pentru a evita trivializarea unei părți atât de importante și personale a vieții dvs. și transformarea acesteia într-o emisiune Facebook.
 • Imaginea intitulată
  8
  Echilibrează Facebook cu restul timpului petrecut online și viața ta când nu ești conectat. Pronunția recomandă moderarea în tot ceea ce face și Facebook și viața online sunt incluse fără îndoială. Ușurința cu care oamenii răspund negativ și intimidant prin intermediul internetului este foarte evidentă. Fără o limbă a feței și a corpului și fără restricțiile obișnuite ale interacțiunilor față în față cu alte persoane, bandele web sau mentalitatea capetelor goale se trag uneori. Tratați-le pentru ceea ce sunt, nu le luați personal și lăsați aceste pagini în mod regulat, astfel încât să aveți din nou un sentiment de perspectivă.
 • Dacă acordați o importanță deosebită lucrurilor care se întâmplă pe Facebook și în acest fel vă distrugeți viața, ștergeți-vă Facebook-ul! Oamenii au supraviețuit mult timp înainte ca Facebook să apară și tu vei putea să supraviețuiești și fără unul. De fapt, este posibil ca în decurs de un deceniu, Facebook să iasă din stil și să facă parte din amintirile voastre bune - să nu lăsați acele amintiri să fie amăruie!
 • Înțelegeți contextul Facebook. Există întotdeauna ceva mai mare decât propriile noastre grijile, eșecurile și luptele de dragoste și, dacă Facebook te face să te simți ca și cum ar fi probleme insurmontabile sau gigantice - atunci șansele sunt că le-ai transformat în ceva ce nu sunt cu adevărat.
 • Chiar și politica este nesemnificativă în mediul cibernetic. Chiar credeți că deciziile mari și ideile valide vor ieși din dispută politică neplăcută pe paginile Facebook? Bineînțeles că nu!
 • sfaturi

  • Dacă totul eșuează, nu utilizați Facebook.
  • Țineți-vă participarea la lumina Facebook, distracție și de bază. E mai bine să spui mai puțin. Și mult mai bine dacă spui lucruri mai ingenios și mai interesante!
  • Un utilizator de Facebook cu o clasă este cel care cunoaște cantitatea potrivită de publicații, comentarii și timpul petrecut pe acest site. Aspirați la asta.
  • Dacă oamenii au un comportament foarte neplăcut față de dvs. pe Facebook, fiți siguri că nu sunteți singurul lor obiectiv. Și cheia aici nu este de a lăsa acești oameni să traverseze linia. Când sunt foarte supărați, neplăcuți și încearcă să vă intimideze, opriți-le clarind că nu le veți tolera abuzul și prostiile lor și că le veți raporta. Înregistrați tot ceea ce spun pentru referințe viitoare și discutați cu persoane care își pot schimba sau influența comportamentele. Eliminați-le din pagina dvs. și din lista de prieteni.
  • Ajutați prietenii să recunoască, de asemenea, lucrurile nesemnificative pe Facebook. Dacă vedeți că sunt iritați de știri, povestiri și probleme pe care le considerați absolut banale și neîntemeiate, spuneți-le într-un mod bun ce vedeți din punctul dumneavoastră de vedere și sugerați-le cu plăcere să uite de ele.
  • Lucrurile nesemnificative produc mai multe lucruri nesemnificative - țineți cont de acest lucru atunci când sunteți foarte în Facebook fără a putea vedea pădurea datorită copacilor.
  • Dacă sunteți foarte îngrijorat de modul în care vă văd ceilalți, opriți acest lucru prin faptul că nu vă actualizați continuu pagina și evitați tentația de a vă întreba dacă prezența sau absența dvs. pe Facebook are un impact!

  avertismente

  • Evitați să vorbiți despre probleme care duc la probleme precum religia, politica și sexul. Acestea sunt zone afectate de opinii fervente care pot duce la trivialități și comentarii răzute.
  • Plângerile sunt iritabile, întotdeauna, indiferent de motiv. Faceți ceva în legătură cu aceasta, în loc să vă plângeți! Găsiți lucruri pozitive de spus, căi de a trata ceva care vă deranjează și sugerați ce poate fi îmbunătățit în loc să spuneți ce este greșit.
  • Dacă stați într-un loc în care scuipa expletive este tot ce aveți, opriți computerul imediat și lăsați-l în pace. Du-te la fugă, discutați cu o rudă sau un prieten într-un loc confortabil, pentru animalele de companie, luați câinele la o plimbare sau scrieți într-un jurnal. Descoperă-te din sfera Internetului și te întorci numai când te-ai liniștit.
  • Trivialitatea poate duce la răutate și represalii foarte proaste care rămân pentru mult timp în contul tău. De exemplu: în aceste momente, colegii și angajatorii verifică conturile Facebook. Prin urmare, asigurați-vă că văd ce reflectă bine.
  • Raportați orice imagini necorespunzătoare sau ilegale pe care le-au postat pe pagina dvs. sau în care v-au etichetat.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Alte lucruri pe care le puteți folosi energia dvs. valoroasă
  • O listă de prieteni valoroși se implică numai cu ei
  • Acces la Facebook
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să grupați prietenii Facebook pe AndroidCum să grupați prietenii Facebook pe Android
  Cum să apar offline în Facebook Messenger pe un PC sau MacCum să apar offline în Facebook Messenger pe un PC sau Mac
  Cómo bloquear mensajes de Facebook en un dispositivo con AndroidCómo bloquear mensajes de Facebook en un dispositivo con Android
  Cum să ștergeți fotografii în Facebook MessengerCum să ștergeți fotografii în Facebook Messenger
  Cum să conectați Saga Candy Crush la Facebook de pe iPadCum să conectați Saga Candy Crush la Facebook de pe iPad
  Cum se conectează un Yahoo! cu FacebookCum se conectează un Yahoo! cu Facebook
  Cum să dezactivați chat-ul FacebookCum să dezactivați chat-ul Facebook
  Cum să vă dezactivați contul FacebookCum să vă dezactivați contul Facebook
  Cum să dezarhivați mesajele pe Facebook MessengerCum să dezarhivați mesajele pe Facebook Messenger
  Cum să editați cei mai buni prieteni pe Facebook pentru AndroidCum să editați cei mai buni prieteni pe Facebook pentru Android
  » » Cum să nu acordați importanță lucrurilor nesemnificative ale Facebook

  © 2011—2020 ertare.com