Cum să nu te sperii cu o corespondență în lanț

Vino înapoi de la școală sau de la muncă. Luați încălțămintea, porniți televizorul și verificați e-mailul. Ai găsit o corespondență ciudată. Ai citit-o și îți dai seama că este un lanț cu o amenințare înfricoșătoare! Dacă nu îl transmiteți la 10 persoane, veți avea frica vieții voastre! Ce ar trebui să faceți? Acest articol explică modul de abordare a acestei probleme (funcționează și pentru comentarii pe pagini precum YouTube).

pași

Evitați speriat

Imaginea intitulată
1
cred: Care este lanțul de corespondență? Dacă spune "Parchează în casa mea! Voi fi supărat dacă nu veniți!" În acest caz, nu se întâmplă nimic (nu este alarmant deloc - doar un prieten care te așteaptă să te prezinți și poate să te supărești de faptul că nu te duci). Dacă este altceva, continuați să citiți.
 • Imaginea intitulată
  2
  Adesea, la început veți vedea ceva asemănător "Nu citiți asta" sau "destinderii". Dacă da, trebuie să o opriți și să o ștergeți. Lanțurile de lanț spun lucruri de genul "Citiți-o" sau "destinderii" Ca strategie, curiozitate insertándote de la început, astfel încât atunci când citiți ai pierdut o mulțime de minciuni menite să alarmeze sau să utilizați emoțiile împotriva ta pentru un singur scop: să continue lanțul. Cu toate acestea, dacă sunteți o persoană curioasă sau un rebel sau doriți doar să o citiți, continuați. Este doar o bucată de text, poate cu unele imagini și animații. Nu te poate răni.
 • Imaginea intitulată
  3
  Adesea aceste e-mailuri sau comentarii vor prezenta o poveste, probabil despre un monstru fictiv sau un copil mort care atacă oamenii. Nu-ți pierde capul sau fii speriat. Nu există monștri și o știți de când erați mici. Nicio e-mail nu poate face ca un monstru să vină în viață și să te omoare pe tine sau pe altcineva. Știți că morții sunt morți și nu pot să meargă prin uciderea oamenilor sau să vă tragă într-un puț inexistent sau să facă vreunul din lucrurile pe care le menționează aceste lanțuri. Nici una dintre aceste povestiri nu poate face acest lucru. Dacă alegeți să o citiți, rețineți faptul că fiecare dintre aceste povestiri de groază este falsă. Țineți minte acest lucru în timp ce îl citiți.
 • Imaginea intitulată
  4
  După ce citiți povestea, veți citi ceva de genul: "Dacă nu trimiteți acest lucru la zece sau mai mulți oameni, veți muri în două zile". Din nou, gândiți-vă: se va întâmpla acest lucru cu adevărat? Veți muri pentru că nu ați trimis un e-mail? Cum este posibil ca o poveste cu text și fotografii, inventată de un joker anonim, să te poată ucide? Nu este posibil Este la fel de posibil ca computerul să vină în viață și să te țină sau să te lovească. Lanțurile nu sunt ființe vii sau magice. Ei nu pot face rău fizic mai mult pentru cineva decât un e-mail pe care îl puteți scrie.
 • Imaginea intitulată
  5
  Nu o trimiteți înapoi Nu-l transmitem va împiedica alți oameni să-l primească și să-l păstreze și să facă lucrurile să se înrăutățească.
 • Imaginea intitulată


  6
  Nu contează dacă este prea înfricoșător, nu-l remake și nu-l omorâți. Scrieți toate ridicolele pe care le vedeți și râdeți de ele și amenințarea care include și corespondența. Nu trimiteți mesajul este, de asemenea, o modalitate de a împiedica pe cineva pe care îl cunoașteți (un profesor, un părinte sau un prieten) să primească acest email enervant. Dacă credeți că este convenabil, cereți opinia cuiva pe care îl cunoașteți și că știți că nu vă temeți de aceste e-mailuri. Dacă reușiți să disecați și să ridicați povestea atât de înfricoșătoare și absurdă, probabil că vor sfârși prin a elibera câteva râde bune despre asta. Acest lucru va schimba jocul pentru persoana care a început lanțul și care a speriat mulți oameni care l-au împărtășit înainte de a primi mailul. Ruperea acestor lanțuri este un lucru bun și nu a omorât niciodată pe nimeni.
 • Imaginea intitulată
  7
  Dacă știți persoana care a trimis mail-te, spune-i că e de prost gust pentru a trimite e-mailuri cu blesteme prostii și ar trebui să se oprească și să se gândească, pentru că acestea sunt înfricoșătoare pentru ceva care nu există sau trimit ca o glumă, de fapt nu este amuzant, ceea ce le face să pară ca idioții increduloși pentru că sunt speriați și trimiteți ceva care este o minciună totală (sperăm că vor înțelege mesajul și vor înceta să o facă).
 • Imaginea intitulată
  8
  Dacă vă trimit un alt e-mail, repetați pașii 1-7.
 • Imaginea intitulată
  9
  Dacă persoana vă trimite 3 sau mai multe e-mailuri, discutați-o cu cineva. Puteți să le raportați furnizorului de servicii de Internet dacă vă păstrează în continuare mesaje nedorite. Situația se scapă de sub control. Spuneți persoanei că îi veți bloca adresa dacă vă vor trimite în continuare gunoi. Lanțurile de lanț sunt contrare termenilor de serviciu ai multor ISP, fiind considerați un tip de spam.
 • Imaginea intitulată
  10
  10: De asemenea, dacă un e-mail spune ceva, "Voi intra în casa dvs. și voi (o faptă rea)!"Poate ar trebui să spună autoritățile (poliția, principalele școală, etc.), dar numai în condiții extreme, cum ar fi în cazul în care nu implică un simplu șir de glumă și că într-adevăr este o amenințare de la o persoană despre care știi că știi că poate fi violentă (a se vedea avertismentele).
 • sfaturi

  • Amintiți-vă că nu există pietre funerare care să spună "a murit pentru că nu a trimis un e-mail"!
  • Dacă te-ai speriat cu un lanț, vorbește cu cineva. Amintiți-vă, este doar text pe un ecran. Gândiți-vă la ceva distractiv și distractiv.
  • Păstrați calm când citiți e-mailul. Nu fi alarmat dacă trebuie să te confrunți cu cineva.
  • Doar ține minte că tot ce spui este minciună! Nu există niciun motiv să fii speriat. Doar gândiți-vă cât de ilogic este, râdeți și veți fi bine!
  • Dacă ar fi așa de real, nu credeți că ați fi auzit deja despre aceste rețele la televiziune sau în știri? Nu te pot răni, și dacă ar fi periculoși, ai fi știut deja.
  • Amintiți-vă, povestea este complet falsă și ridicolă, chiar și pentru a fi o poveste de ficțiune. Dacă șirul indică faptul că ceea ce este menționat se bazează pe ceva care este sau ar putea fi real, probabil, acest adevăr este utilizat numai pentru a proiecta o glumă mai realist, care cauzeaza mai multa frica sau tristete sau de orice altă emoție care te motivează să transmită mailul (scopul principal al corespondenței).
  • Un zvon bazat pe un anumit eveniment (un caine care a atacat pe cineva, de exemplu) se termină prin a fi un lanț de e-mail care vă spune să semneze o petiție pentru a interzice anumite rase de caini, probabil, nu o idee bună, deoarece este posibil ca tu sau cineva că știi că are un câine din acea rasă și nu a atacat niciodată pe nimeni. Zvonurile se pot baza pe o situație care s-ar putea să fi sau nu s-au întâmplat și să o transforme într-o campanie revoluționară a oamenilor înainte de a trimite e-mailuri în lanț pentru a speria și alarma alții în mod inutil.
 • Dacă identificați părțile nerealiste ale lanțului, vă veți simți mai bine.
 • Adresați-vă unui membru al familiei sau unui prieten pentru a vă ajuta.
 • avertismente

  • Nu apelați poliția dacă situația nu este extremă sau veți fi foarte suspicioși. Gândiți-vă bine înainte de a acționa.
  • Dacă doriți să vă confruntați cu persoana, ar trebui să vă gândiți la modul în care va reacționa. Luați deciziile cu atenție și decideți cum veți rezolva situația dacă nu vă luați drept răspuns. Dacă strigă să-l înfrunte și să-i spun că lanțul de panică este gunoi și nu merita, esti, probabil, mai bine fara ca prietenia, plus va fi vina lui pentru a fi atât de airhead și preferă să creadă ceea ce spune el e-mail despre prietenul său.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face pe cineva să vă oprească trimiterea de e-mailuriCum de a face pe cineva să vă oprească trimiterea de e-mailuri
  Cum se face o îmbinare de corespondență în Word 2010Cum se face o îmbinare de corespondență în Word 2010
  Cum să gestionați corespondența utilizând regulile Microsoft OutlookCum să gestionați corespondența utilizând regulile Microsoft Outlook
  Cum se manipulează lanțurile în JavaCum se manipulează lanțurile în Java
  Cum să nu mai credeți în litere în lanțCum să nu mai credeți în litere în lanț
  Cum se face un cerc cu croșetat cu creșteriCum se face un cerc cu croșetat cu creșteri
  Cum sa faci un lant cu bomboaneCum sa faci un lant cu bomboane
  Cum se face un lanț de hârtieCum se face un lanț de hârtie
  Cum să faci un lanț de oameni cu hârtieCum să faci un lanț de oameni cu hârtie
  Cum sa faci o bratara cu lanțCum sa faci o bratara cu lanț
  » » Cum să nu te sperii cu o corespondență în lanț

  © 2011—2020 ertare.com