Cum să navigați în Internet profund (Web Deep)

Motoarele de căutare, cum ar fi Google, înregistrează mai mult de un miliard de pagini pe World Wide Web, dar există informații la care nu au acces. Majoritatea acestor baze de date trebuie căutate direct de pe site-ul web. Internetul profund este cunoscut (sau infamat) pentru găzduirea unei mici părți a comunităților super-secrete care recurg la aceasta pentru a împiedica autoritățile să le identifice.

pași

Metoda 1
Căutați baze de date ale internetului profund

Imaginea intitulată Căutați în Pasul Deep Web 1
1
Găsiți bazele de date utilizând un motor de căutare convențional. Puteți utiliza un motor de căutare convențional pentru a găsi o "bază de date privind viața sălbatică", o "bază de date hip hop" sau termeni similari. Deoarece puteți accesa numai informațiile găsite în aceste baze de date atunci când scrieți un termen de căutare, nu printr-un link, majoritatea motoarelor de căutare nu le găsesc, ceea ce face ca acea informație să facă parte a "profundului internet". Cu toate acestea, motorul de căutare vă poate duce în continuare la pagina principală a site-ului, unde puteți utiliza bara de căutare pentru a face o interogare mai specifică.
 • Imaginea intitulată Căutați în Pasul 2 Web profund
  2
  Utilizați o căutare specializată pentru baze de date. Site-uri precum Biblioteca publică Internet (biblioteca publică Internet), DirectSearch și Infomine mențin o serie de legături către baze de date și alte surse de informații de înaltă calitate. De asemenea, puteți vizita searchengineguide.com pentru a găsi un motor de căutare specializat care vă va ajuta să căutați baze de date și informații despre un anumit subiect.
 • Imaginea intitulată Căutați în Deep Web Step 3
  3
  Efectuați căutarea utilizând calculatorul unei biblioteci publice. Bibliotecile, în special cele legate de instituțiile de învățământ superior și universități, subscriu în general la un număr mare de baze de date cu plată care conțin informații pe care motoarele de căutare convenționale nu le posedă. Adresați administratorului de bibliotecă ce baze de date sunt disponibile. Este posibil să le puteți accesa utilizând informațiile de pe cartela dvs. de bibliotecă, dar aceasta depinde de instituția și de proprietarul bazei de date.
 • Imaginea intitulată Căutați în Pasul Deep Web 4
  4
  Navigați pe site Arhiva de Internet. Proiectul Arhiva de Internet încercați să colectați informațiile digitale pentru ao salva pe termen lung. Navigați prin mai multe colecții pe care trebuie să le găsiți fișierele de site-uri care au dispărut, hard-to-find audio și clipuri video și chiar copii online ale sistemelor de jocuri video vechi.
 • Metoda 2
  Căutați în rețeaua Tor

  Imaginea intitulată Căutați în Pasul Deep Web 5
  1
  Aflați mai multe despre rețeaua Tor. Această zonă a internetului adânc (uneori numită rețea întunecată) este folosită pentru negocieri, conversații și informații pe care utilizatorii doresc să le păstreze privat. Vizitatorii trebuie să utilizeze software-ul numit Tor pentru a accesa această regiune a webului, vizitând site-uri web cu domeniul ".onion". Deși o mare parte din această activitate este ilegală sau greșită din punct de vedere juridic, este, de asemenea, un domeniu pe care jurnaliștii îl folosesc pentru a vorbi cu sursele lor anonime și cu persoane interesate de conceptul de internet foarte privat.
  • Accesarea acestei zone a internetului adânc este legală, deși este posibil să nu se aplice activităților pe care le participați o dată în interiorul.
 • Imaginea intitulată Căutați în Pasul 6 Web profund


  2
  Descărcați browserul Tor. Tor este un serviciu gratuit care vă permite să vă conectați anonim la paginile web, ceea ce face extrem de dificil pentru cineva să vă urmărească activitatea dacă urmați măsurile corecte de securitate. Există multe comunități profunde de internet care pot fi accesate numai prin rețeaua Tor, deoarece se bazează pe anonimitate, intimitate și discreție.Descărcați browserul Tor pe acest link pentru a începe accesarea acestei rețele.
 • Site-urile care se află în rețeaua Tor sunt adesea nesigure și deseori rămân inoperante ore, zile sau permanent. Ele se pot încărca foarte lent, deoarece Tor vă direcționează conexiunea prin computerele altor persoane pentru a vă proteja anonimatul.
 • În timp ce browserele Tor sunt disponibile pentru sistemele Android și iOS, acestea nu sunt sigure sau recomandate. În mod similar, add-on-urile Tor pentru alte browsere nu sunt sigure și, în general, nu primesc sprijin din partea organizației Tor.
 • Imaginea intitulată Căutați în Pasul Web profund 7
  3
  Protejați-vă anonimatul Accesul la internet adânc prin rețeaua Tor este legal, dar mulți oameni profită de această anonimitate pentru a se implica în activități ilegale. Este recomandat să luați aceste măsuri de precauție pentru a evita atacurile rău intenționate sau urmărirea aplicării legii:
 • Dați clic pe sigla "S" situată în partea stângă a barei de adrese a browserului Tor și apoi pe opțiunea "Interzicerea scripturilor globale".
 • Porniți paravanul de protecție Windows sau Mac.
 • Acoperiți camera foto a computerului cu bandă americană.
 • Nu descărcați niciodată nici un fișier de pe site-ul lui Tor, nici măcar unul .pdf sau .doc. Partajarea fișierelor torrent este deosebit de nesigură.
 • Imaginea intitulată Căutați în Pasul Web profund 8
  4
  Începeți cu o introducere la internetul profund. Unul dintre cele mai populare site-uri din comunitatea profundă de internet este Wiki ascuns (wiki ascuns), care colectează legături de internet profunde pentru a le putea explora. Dacă nu puteți accesa această adresă URL în browserul Tor, încercați aceasta sau cu această versiune alternativă. De asemenea, puteți întreba în comunitățile "de mică adâncime" pentru instrucțiuni și sfaturi actualizate. Publicați în subreddits / r / deepweb, / r / ceapă sau / r / Tor.
 • Majoritatea legăturilor de internet profunde din această secțiune sunt accesibile numai prin Tor, nu prin browserele obișnuite.
 • Imaginea intitulată Căutați în Pasul Web Deep 9
  5
  Utilizați un motor de căutare profundă pe internet. Internetul adânc este în mod intenționat dificil de explorat și menținut, astfel că aceste motoare de căutare ar putea să nu fie la fel de eficiente ca cele pe care le folosiți pe Internetul superficial. Pentru a găsi o varietate de rezultate, încercați să utilizați mai multe dintre acestea, cum ar fi lanternă, TorSearch și Ahmia.
 • Dacă sunteți în căutarea unui site binecunoscut de pe internet profund, chiar și un motor de căutare convențional, cum ar fi Google, poate găsi un link.
 • Imaginea intitulată Căutați în Pasul Deep Web 10
  6
  Utilizați serviciile specializate ale internetului profund. În timp ce Internetul adânc are reputația de a fi plin de activități ilegale, există și site-uri legitime. Unele se bazează pe concepte familiare, cum ar fiîmpărtășirea imaginilor. Altele sunt mai unice pentru cultura internetului profund, ca de exemplu site-urile plângerilor de asigurare și Colecții de cărți electronice care se concentrează pe operații subversive.
 • Imaginea intitulată Căutați în Pasul Deep Web 11
  7
  Vorbiți cu locuitorii internetului profund. Această zonă a web profund pierd în mod constant site-uri importante, în parte datorită măsurilor severe împotriva activităților ilegale și, în parte pentru că multe dintre site-urile funcționează sub controlul unor persoane sau echipe mici, fără nici un fel de finanțare. Pentru a descoperi cele mai recente înlocuiri sau puncte fierbinți, discutați cu persoanele care le folosesc OnionChat.
 • sfaturi

  • Motoarele de căutare verticale există, de asemenea, pentru diferite tipuri de conținut, cum ar fi https://findthatfile.com, care este un motor "specific pentru fișiere" orientat către fișiere binare de toate tipurile de surse, dar nu și pentru paginile web.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atrageți vizitatorii pe site-ul dvs.Cum să atrageți vizitatorii pe site-ul dvs.
  Cum să ștergeți copiile de rezervă WhatsApp pe AndroidCum să ștergeți copiile de rezervă WhatsApp pe Android
  Cum să căutați pe internetCum să căutați pe internet
  Cum să căutați mai bine pe GoogleCum să căutați mai bine pe Google
  Cum se creează o bază de date de inventar în AccessCum se creează o bază de date de inventar în Access
  Cum se creează o bază de date în MySQLCum se creează o bază de date în MySQL
  Cum se creează o bază de date în SQL ServerCum se creează o bază de date în SQL Server
  Cum se creează o bază de date în phpMyAdminCum se creează o bază de date în phpMyAdmin
  Cum să scapi de motorul de căutare Delta Search în Google ChromeCum să scapi de motorul de căutare Delta Search în Google Chrome
  Cum se determină valoarea de revânzare a unui computerCum se determină valoarea de revânzare a unui computer
  » » Cum să navigați în Internet profund (Web Deep)

  © 2011—2020 ertare.com