Cum să navigați în siguranță pe un dispozitiv Android

De fiecare dată când vă aflați departe de casă sau de birou, accesul la o conexiune securizată la Internet prin telefonul mobil nu poate fi o preocupare majoră. Există un număr mare de zone gratuite de acces la Internet în locurile publice și puteți utiliza aceste puncte de acces gratuite pentru a naviga online rapid și convenabil. Cu toate acestea, există amenințări potențiale de securitate asociate cu utilizarea rețelelor publice, cum ar fi analizoarele de pachete care captează traficul pe Internet pentru a fura informații personale (Sniffing). În orice caz, ca o contramăsură, puteți instala cu ușurință aplicații pe dispozitivul Android pentru a vă asigura că transmisia de date va fi protejată de fiecare dată când utilizați rețele publice.

pași

Metoda 1
Utilizați extensia HTTPS Everywhere în browser

Imaginea intitulată Instalați navigarea securizată pe un dispozitiv Android Pasul 1
1
Înțelegeți ce face HTTPS Everywhere pentru a vă folosi abilitățile. HTTPS este un protocol care asigură criptarea obligatorie a unei conexiuni între un site web și un browser. Inițial, protocolul exista doar în computere, însă recent a fost implementat cu succes pentru Mozilla Firefox pe Android.
 • Dacă aveți extensia HTTPS Everywhere instalată în Firefox pentru Android, dispozitivul mobil poate naviga pe internet cu o securitate mai mare, reducând astfel posibilitatea de a fi victimă a unui analizor de pachete.
 • Un dezavantaj al acestei metode este că funcționează numai în browserul Mozilla, deoarece nu puteți instala extensia de protocol în browsere preinstalate (cele care sunt integrate cu sistemul de operare).
 • În al doilea rând, protocolul funcționează numai în browserul Mozilla și nu puteți asigura că traficul provine de la aplicații independente care necesită acces la Internet.
 • Imaginea intitulată Instalați navigarea securizată pe un dispozitiv Android Pasul 2
  2
  Instalați Mozilla Firefox pentru Android din magazin "Magazin Play" de Google. Față spre "Magazin Play" pe Android. Acesta este, de obicei, în dosarul aplicațiilor. Pictograma dvs. este o pungă de cumpărături albă.
 • Odată ce ați intrat "Magazin Play", uite doar "Firefox" și urmați instrucțiunile pentru a instala browserul web.
 • Dacă aveți deja instalat Firefox, puteți sări peste instalare, dar trebuie să confirmați și faptul că versiunea instalată este actualizată.
 • Dacă este depășită, trebuie doar să o actualizați "Magazin Play".
 • Imaginea intitulă Instalați navigarea securizată pe un dispozitiv Android Pasul 3
  3
  Descărcați HTTPS Everywhere de pe site-ul web al dezvoltatorului. În dosarul aplicațiilor, deschideți Firefox. Apoi scrie https://eff.org/https-everywhere în bara de adrese web. După ce site-ul este complet încărcat, faceți clic pe opțiune "Android".
 • Va apărea o notificare de avertizare care vă informează că site-ul încearcă să realizeze o instalare.
 • Atingeți butonul "permite" pentru a acorda permisiunea instalării.
 • Imaginea intitulă Instalați navigarea securizată pe un dispozitiv Android Pasul 4
  4
  Reporniți Firefox pentru a activa HTTPS Everywhere. După terminarea instalării, vi se va solicita să reporniți aplicația pentru a aplica modificările. Când navigați pentru prima dată pe un nou site web, trebuie să existe o pictogramă cu un lacăt albastru în partea dreaptă a barei de adrese, indicând faptul că protocolul HTTPS este activat.
 • Pentru a dezactiva extensia pe un anumit site web, pur și simplu atingeți aceeași pictogramă.
 • Metoda 2
  Utilizați o rețea privată virtuală (VPN)

  Imaginea intitulată Instalați navigarea securizată pe un dispozitiv Android Pasul 5
  1


  Înțelegeți mecanica unei rețele virtuale private sau VPN pentru a începe să o utilizați. Extensia HTTPS Everywhere are mai multe limitări pe care le puteți depăși utilizând o rețea VPN. Vă puteți gândi la o rețea privată virtuală ca și cum ar fi un tunel care trece printr-o conexiune Internet disponibilă pe care nu aveți încredere, direct la o conexiune la internet care este fiabilă.
  • Informațiile pe care le transmiteți prin "tunel" acesta va fi criptat și, prin urmare, va fi sigur.
  • În prezent, majoritatea telefoanelor Android oferă posibilitatea conectării direct la rețelele virtuale private. Cu toate acestea, acest tutorial va furniza informații despre modul de utilizare a aplicațiilor de la terți, mai precis, DroidVPN.
  • Principalul avantaj al VPN-urilor este că, deoarece acestea devin principala sursă de conexiune la Internet pentru telefon, chiar și transmiterea datelor de la aplicații de la terțe părți va fi sigură.
 • Imaginea intitulată Instalați navigarea securizată pe un dispozitiv Android Pasul 6
  2
  Accesați telefonul cu privilegii de administrator (adică, Rotiți-vă telefonul) dacă este necesar. Dacă intenționați să utilizați o versiune Android înainte de 4.0, va fi necesar rădăcina telefonului (primiți privilegii de administrator) și instalați tun.ko.
 • Puteți găsi instalatorul tun.ko în magazin "Magazin Play" de Google.
 • Imaginea intitulă Instalați navigarea securizată pe un dispozitiv Android Pasul 7
  3
  Creați un cont de utilizator pentru DroidVPN. Față spre https://droidvpn.com/signup.php și creați un cont de utilizator pentru a începe să utilizați serviciile DroidVPN.
 • Imaginea intitulată Instalați navigarea securizată pe un dispozitiv Android Pasul 8
  4
  Descărcați aplicația DroidVPN din magazin "Magazin Play" de Google. Du-te la magazin "Magazin Play" pe Android. Acesta este, de obicei, în dosarul aplicațiilor. Pictograma dvs. este o pungă de cumpărături albă.
 • Odată ce ați intrat "Magazin Play", uite doar "DroidVPN" și urmați instrucțiunile de instalare.
 • Imaginea intitulă Instalați navigarea securizată pe un dispozitiv Android Pasul 9
  5
  Deschideți DroidVPN pentru a începe să vă asigurați conexiunea la Internet. După ce instalarea este finalizată, deschideți aplicația și introduceți acreditările pe care le-ați utilizat pentru a vă înregistra. Acum sunteți gata să vă conectați.
 • Imaginea intitulată Instalați navigarea securizată pe un dispozitiv Android Pasul 10
  6
  Utilizați DroidVPN de fiecare dată când vă conectați la Internet pentru a naviga în condiții de siguranță. De fiecare dată când există o conexiune la internet disponibilă, DroidVPN se va conecta la mai multe servere și va folosi conexiunea pentru a oferi navigarea în siguranță în Internet.
 • Acest lucru se va întâmpla automat.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să partajați conexiunea la internet a iPhone-ului cu PC-ulCum să partajați conexiunea la internet a iPhone-ului cu PC-ul
  Cum să cumpărați un telefon mobil fără acces la InternetCum să cumpărați un telefon mobil fără acces la Internet
  Cum se conectează computerul la Internet cu telefonul mobil (pentru Windows)Cum se conectează computerul la Internet cu telefonul mobil (pentru Windows)
  Cum să vă conectați la Internet pe laptop prin intermediul unui telefon mobilCum să vă conectați la Internet pe laptop prin intermediul unui telefon mobil
  Cum se descarcă FacebookCum se descarcă Facebook
  Cum se descarcă un torrent cu AndroidCum se descarcă un torrent cu Android
  Cum să eliminați aplicațiile implicite sau de bază din sistem pe un telefon AndroidCum să eliminați aplicațiile implicite sau de bază din sistem pe un telefon Android
  Cum să găsiți și să instalați aplicații gratuite pentru AndroidCum să găsiți și să instalați aplicații gratuite pentru Android
  Cum să criptați dispozitivul cu AndroidCum să criptați dispozitivul cu Android
  Cum să setați o limită pentru utilizarea datelor pe telefonul dvs. AndroidCum să setați o limită pentru utilizarea datelor pe telefonul dvs. Android
  » » Cum să navigați în siguranță pe un dispozitiv Android

  © 2011—2020 ertare.com