Cum să navigați în directorul Windows

După cum mulți dintre voi știți, tot software-ul de pe un computer este stocat pe hard disk. Ceea ce nu știu este că computerul înregistrează acel software într-un director și că puteți naviga prin acel director pentru a găsi orice fișier pe hard disk. Știind cum să navighezi în directorul dvs. poate fi utilă atunci când instalați, dezinstalați, remediați erorile de software sau găsiți documente și imagini pe care le-ați salvat.

pași

1
Înțelege structura directorului. Un director începe cu o literă care simbolizează unitatea. Fiecare unitate conține mai multe dosare și fișiere, iar fiecare folder poate conține mai multe dosare și fișiere. Locația unui fișier este specificată de o adresă de fișier. O adresă tipică de fișier arată astfel:
C: Fișiere de program Notepad ++ Notepad ++ Exe. Unitatea și fiecare dosar și fișier sunt separate printr-o diagonală înapoi (""). În exemplul anterior, Notepad ++. Exe este în folderul Notepad ++ și folderul Notepad ++ este în folderul Program Files, care se află în unitatea C:
 • Navigați-the Windows-Directory-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Navigați în Windows Directory Pasul 2
  2
  Alegeți un manager de fișiere care să corespundă nevoilor dumneavoastră.
 • Majoritatea oamenilor utilizează Windows Explorer, care este preinstalat.
 • Alte aplicații GUI Norton Commander Manager de fișiere ortodoxe, Director Opus, Commander Midnight, etc.
 • CLI este o alternativă DOS, Bash sau Powershell.
 • Imaginea intitulată Navigați în directorul Windows Pasul 3
  3
  Deschideți directorul făcând dublu clic pe pictograma "Computer". De asemenea, puteți găsi "Computer" făcând clic pe butonul "Start" sau făcând clic dreapta pe bara de pornire și făcând clic pe "Deschideți Windows Explorer".
 • Imaginea intitulată Navigați în directorul Windows Pasul 4
  4


  Alegeți unitatea. În directorul "Computer", veți vedea o listă cu literele unităților. Unitatea C: este unitatea hard disk, o unitate de dischetă este de obicei A: (deși nu a venit cu o unitate de dischetă pentru o lungă perioadă de timp), iar CD-ROM-ul este de obicei D:, dar nu întotdeauna. Puteți deschide directorul pentru fiecare dintre ele făcând clic dreapta pe ele. O excepție ar fi unitatea CD care poate rula un Autorun când faceți dublu clic pe el. Pentru a vedea directorul, trebuie să faceți clic dreapta pe unitate și să faceți clic pe "Explorați".
 • Imaginea intitulată Navigați în directorul Windows Pasul 5
  5
  Alegeți un dosar. După deschiderea unității, veți vedea o listă a dosarelor conținute în acea unitate. Dacă urmăriți adresa, atunci aceasta este următoarea parte a adresei fișierului după "C:".
 • Imaginea intitulată Navigați în Windows Directory Step 6
  6
  Continuați să alegeți folderele până când găsiți fișierul pe care îl căutați. Dacă urmăriți adresa fișierului, urmați ordinea de la stânga la dreapta. Fiecare nume de folder de care aveți nevoie va fi cuprins între diagonalele inversate (""). Ultima parte a adresei dvs. este fișierul dvs.
 • sfaturi

  • În loc să navigați manual în partea dreaptă a dosarului, încercați să copiați și să lipiți (sau tastând) adresa dvs. în bara de adrese a ferestrei "Echipa" și apoi apăsând pe "Enter" sau făcând clic pe butonul "Du-te" .

  avertismente

  • Aceste instrucțiuni sunt optime pentru Windows. Deși similare, alte sisteme de operare pot fi diferite.
  • Unele dosare și nume de fișiere pot fi confuze. Acestea pot conține un nume netipic cu litere și numere aleatorii. Amintiți-vă că numele complet este conținut în diagonalele inversate ("").

  Lucruri de care ai nevoie

  • ferestre
  • Un calculator
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se deschide un fișier DIZCum se deschide un fișier DIZ
  Cum de a accelera Firefox prin rularea lui din RAMCum de a accelera Firefox prin rularea lui din RAM
  Cum se adaugă o comandă rapidă a opțiunii `Open with Notepad ca administrator `la meniul…Cum se adaugă o comandă rapidă a opțiunii `Open with Notepad ca administrator `la meniul…
  Cum se stochează un fișier rar sau zip într-un fișier imagineCum se stochează un fișier rar sau zip într-un fișier imagine
  Modificarea directoarelor în PromptModificarea directoarelor în Prompt
  Cum de a schimba un hard disk al unui computerCum de a schimba un hard disk al unui computer
  Cum se creează fișiere JARCum se creează fișiere JAR
  Cum se execută un fișier HTMLCum se execută un fișier HTML
  Cum se șterge un fișier utilizând linia de comandăCum se șterge un fișier utilizând linia de comandă
  Cum se salvează fișierele pe un hard diskCum se salvează fișierele pe un hard disk
  » » Cum să navigați în directorul Windows

  © 2011—2020 ertare.com