Cum să navigați pe Facebook

Deci te-ai alăturat rândurilor celor peste un miliard de utilizatori activi din Facebook. Odată ce ați creat un profil și ați publicat primul dvs. statut, aveți încă multe de învățat să vă bucurați de funcțiile Facebook. Trebuie să știți cum să treceți prin opțiunile de pe pagina dvs. de pornire, cum să trimiteți mesaje altor persoane și cum să găsiți companii și setări pentru a vă personaliza profilul.

pași

Partea 1
Răsfoiți pagina de pornire

Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 1
1
Alegeți între numele dvs. și cuvântul "Acasă" în colțul din dreapta sus al paginii. Acestea sunt cele două puncte principale pe care le veți folosi atunci când utilizați Facebook. Numele tău te duce la tine "biografie" pentru a vedea lucrurile pe care le-ați publicat, în timp ce pagina de pornire vă conduce la știrile despre prietenii și paginile dvs.
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 2
  2
  Faceți clic pe "Start"". Mai întâi, uită-te la coloana din stânga. Mai jos, sunt afișate informațiile despre profil, care includ pictograme și linkuri pentru mesaje, evenimente, fotografii, pagini, aplicații, prieteni, grupuri și interese.
 • Faceți clic pe numele și imaginea de profil pentru a reveni la "biografie".
 • Faceți clic pe mesaje, evenimente, note sau fotografii pentru a vedea anumite părți din biografia dvs.
 • Faceți clic pe "Pagini" pentru a vedea paginile pe care le gestionați. Dacă nu gestionați nicio pagină a unei companii sau organizații, nu veți vedea nicio pagină după acest antet sau este posibil să nu vedeți chiar titlul.
 • Selectați opțiunea "Aplicații" pentru a vedea toate aplicațiile la care ați dat permisiunea. Aplicațiile populare includ "Scrabble", "Pinterest", "Spotify" și jocuri. Pentru a găsi mai multe aplicații, tastați numele în câmpul de căutare din partea de sus și alegeți să adăugați aplicația.
 • Accesați subtitlul "Prieteni" pentru a vă vedea prietenii, listați în funcție de locația, școala sau locul de muncă. Vi se vor afișa actualizările de stare ale persoanelor cu care v-ați conectat atunci când au acceptat solicitarea dvs. de prietenie.
 • Faceți clic pe "Grupuri" pentru a vedea afilierile în care participați la Facebook. Acestea pot fi clasificate anunțuri, fan cluburi sau alte grupuri în care publicațiile comunității sunt încurajate.
 • Dați clic pe un link de mai jos secțiunea "Interese" pentru a vedea cifrele publice sau companiile pe care le urmăriți.
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 3
  3
  Derulați în jos prin secțiunea din mijloc a paginii de pornire pentru a vă vedea știrile. Această secțiune este adesea considerată partea cea mai funcțională și dinamică a Facebook, deoarece veți vedea noile postări ale prietenilor și paginilor în timp real. Cu cât vă deplasați mai departe, cu atât vechea publicație va fi.
 • Imagine intitulată Navigați Facebook Pasul 4
  4
  Faceți clic pe post pentru a deschide toate comentariile, îmi place și alte informații incluse în acesta. Acest lucru va maximiza fereastra din spate și va aduce în prim-plan.
 • Faceți clic pe micul "x" din colțul superior pentru a închide fereastra.
 • Imagine intitulată Navigați Facebook Pasul 5
  5
  Comentează cu butonul "Scrie un comentariu" care este sub fiecare publicație. Puteți, de asemenea, să vă "placă" publicația, în timp ce vă deplasați fără a fi nevoie să vă părăsiți știrile.
 • Imagine intitulată Navigați Facebook Pasul 6
  6
  Derulați în partea de sus a paginii sau faceți clic pe butonul de actualizare a browserului pentru a vedea postările noi.
 • Imaginea intitulată Navigați Facebook Pasul 7
  7
  Du-te la coloana din dreapta. Acolo veți vedea mementouri ale evenimentelor sau zilelor de naștere. Dați clic pe ele pentru a scrie un mesaj sau pentru a vedea mai multe informații despre eveniment.
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 8
  8
  Priviți sub memento-uri pentru a vedea temele de modă. Acestea sunt haștaguri populare sau povestiri recente. Dacă faceți clic pe un link, acest lucru vă va duce la unele știri care se referă doar la acest subiect.
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 9
  9
  Personalizați-vă știrile cu un clic pe săgeata drop-down de lângă "Știri" din coloana din stânga. Selectați opțiunea "Povestiri recomandate" sau "Cele mai recente". "Povestiri recomandate" vă va afișa cele mai populare postări.
 • Partea 2
  Găsiți prieteni sau trimiteți mesaje

  Imagine intitulată Navigați Facebook Pasul 10
  1
  Introduceți un nume sau o adresă de e-mail în bara de interogări de căutare aflată în partea de sus a paginii dvs. de pornire. Faceți clic pe lupă pentru a căuta persoane. Dacă găsiți pe cineva pe care îl cunoașteți pe listă, apăsați butonul "Adăugați la prietenii mei".
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 11
  2
  Faceți clic pe silueta celor două capete de lângă linkul "Începeți" din colțul din dreapta sus. Dați clic pe "Căutați prieteni" sau puteți parcurge secțiunea "Persoane pe care probabil că le cunoașteți". Facebook găsește oameni care sunt prieteni cu mai mulți prieteni, pentru a vă ajuta să adăugați mai multe persoane.
 • Faceți clic pe butonul "Adăugați la prietenii mei" pentru a trimite o cerere de prietenie.
 • Faceți clic pe butonul "Afișați tot" pentru a vedea mai multe persoane pe care le cunoașteți.
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 12
  3


  Faceți clic pe bula în silueta unui dialog de lângă silueta prietenului pentru a trimite mesaje private altora. Faceți clic pe link-ul "Trimiteți un mesaj nou", apoi introduceți numele prietenului pe care doriți să-l scrieți. Scrieți un mesaj și trimiteți-l pentru a spune acelei persoane ceva care nu va fi publicat pe pagina dvs.
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 13
  4
  Căutați "Chat" în colțul din dreapta jos al oricărei pagini. Aceasta este opțiunea de mesagerie instantanee pentru a vorbi cu prietenii dvs. Dați clic pe etichetă pentru a vedea o listă completă de prieteni care sunt online.
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 14
  5
  Selectați un prieten din listă. Apoi scrieți un mesaj. Apăsați pe "Trimitere" și veți primi imediat mesajul.
 • Partea 3
  Găsiți afaceri și interese

  Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 15
  1
  Introduceți numele unei companii în bara de interogări de căutare din partea de sus a paginii de pornire. Veți vedea o listă de companii și locațiile acestora. Faceți clic pe fiecare pentru a descoperi companiile care vă plac.
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 16
  2
  Accesați pagina de afaceri sau organizație. Găsiți butonul "Caută" sub imaginea de ansamblu din "Biografia dvs.". Faceți clic pe el
 • Acum veți vedea actualizările de afaceri în știrile dvs.
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 17
  3
  Accesați pagina de pornire. Găsiți eticheta "pagini". Apoi, faceți clic pe "pagini" pentru a vedea știrile organizațiilor dvs. preferate.
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 18
  4
  Uită-te în partea dreaptă pentru a vedea "Paginile recomandate"". Este posibil să vedeți paginile la care sunt conectați prietenii dvs. sau cei care provin din regiunea dvs.
 • Partea 4
  Alegeți configurația

  Imagine intitulată Navigați pe Facebook Pasul 19
  1
  Găsiți o pictogramă de blocare în colțul din dreapta sus. Aceasta este secțiunea de comenzi rapide de confidențialitate. Trebuie să utilizați aceste trei linkuri pentru a decide cine vă poate vedea pagina și cine vă poate contacta.
  • Faceți clic pe fiecare întrebare și faceți clic pe săgețile de mai jos pentru a vedea opțiunile.
 • Imagine intitulată Navigați Facebook Pasul 20
  2
  Mergeți la săgeata în jos din colțul superior al paginii. Faceți clic pe săgeata Alegeți "Setări"".
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 21
  3
  Faceți clic pe fiecare pictogramă din coloana din stânga pentru a vedea ce este asociat contului dvs. Modificați-vă e-mailul, parola, limba și numele de utilizator în setările "generale" ale contului.
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 22
  4
  Selectați "Securitate" pentru a examina în continuare setările de confidențialitate. Vă sugerăm să utilizați parole adiționale sau să identificați modalități de conectare la Facebook atunci când securitatea a fost încălcată.
 • Imagine intitulată Navigare Facebook Pasul 23
  5
  Selectați pictograma "Aplicații" pentru a elimina aplicațiile de pe pagina dvs. Puteți să dați clic pe "Editați" de lângă aplicație, apoi să modificați setările sau să dați clic pe "Ștergeți aplicația" pentru a revoca permisiunile.
 • 6
  Răsfoiți celelalte icoane, cum ar fi "notificări". "plăți". "biografie" și etichetarea" și "adepți" pentru a personaliza în continuare confidențialitatea și profilul dvs.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați site-urile de socializare pe FacebookCum să adăugați site-urile de socializare pe Facebook
  Cum să vă ajustați știrile de pe FacebookCum să vă ajustați știrile de pe Facebook
  Cum să ștergeți prieteni de pe FacebookCum să ștergeți prieteni de pe Facebook
  Cum să schimbi sexul pe FacebookCum să schimbi sexul pe Facebook
  Cum să vă schimbați contul Facebook MessengerCum să vă schimbați contul Facebook Messenger
  Cum să vă schimbați prezentarea pe FacebookCum să vă schimbați prezentarea pe Facebook
  Cum de a schimba un statut FacebookCum de a schimba un statut Facebook
  Cum se închide o pagină de companie pe FacebookCum se închide o pagină de companie pe Facebook
  Cum se creează un cont TinychatCum se creează un cont Tinychat
  Cum de a crea o pagină cu administratorul paginilor Facebook pentru AndroidCum de a crea o pagină cu administratorul paginilor Facebook pentru Android
  » » Cum să navigați pe Facebook

  © 2011—2020 ertare.com