Cum să mutați datele Outlook într-un computer nou

Când vine vorba de cumpărarea unui nou computer, utilizatorii trebuie să se confrunte cu sarcina de a muta datele și fișierele, în special date de e-mail Microsoft Outlook. O problemă adăugată se schimbă într-o versiune nouă sau mai recentă a Microsoft Outlook, cum ar fi Outlook 2003 în Outlook 2010 sau 2013. Spre deosebire de alte fișiere, mutarea datelor Outlook nu este la fel de simplă ca copierea și lipirea fișierelor din Outlook. computerul vechi la cel nou. Nu este atât de complicat, dar necesită un efort.

pași

Partea 1
Colectați date de pe un computer vechi

Imaginea intitulată Mutați datele Outlook într-un computer nou Pasul 1
1
Afișați fișierele și folderele ascunse. Va trebui să obțineți fișierele de date Outlook de pe computerul vechi. Aceste fișiere sunt amplasate într-un folder ascuns din directorul de foldere Windows.
 • Trebuie să afișați mai întâi aceste dosare pentru a le putea vedea. Du-te la "Opțiuni pentru foldere" din orice folder deschis pe desktop.
 • în "Opțiuni pentru foldere", selectați fila "vedere". În fișierele și folderele ascunse din cadrul "Configurație avansată", marca "Afișați fișierele, folderele și unitățile ascunse".
 • Imaginea intitulată Mută ​​datele din Outlook într-un computer nou Pasul 2
  2
  Afișați extensiile. În aceeași secțiune din "Configurație avansată", scoateți marca de la "Ascundeți extensiile de fișiere pentru tipurile de fișiere cunoscute". Fișierele de date Outlook pe care le căutați vor avea extensia .pst. Extensiile de fișiere trebuie să fie vizibile pentru a le identifica cu ușurință.
 • Imaginea intitulată Mutați datele Outlook într-un computer nou Pasul 3
  3
  Accesați dosarul de date Outlook. Odată ce folderele ascunse și extensiile de fișiere sunt vizibile, puteți începe căutarea fișierelor de date Outlook. Aceste fișiere conțin e-mailurile Outlook, calendarul și persoanele de contact din Outlook.
 • În cazul în care ați creat un dosar, o căsuță poștală sau un fișier din Outlook, este posibil să aveți mai mult de un fișier .pst. Directorul unde sunt localizate fișierele de date Outlook este "% NAMEUSER% AppData Local Microsoft Outlook" sau unul cu o structură similară. Deschideți acest dosar.
 • Imaginea intitulată Mutați datele Outlook într-un computer nou Pasul 4
  4
  Închideți Microsoft Outlook. Înainte de a copia ceva, va trebui să închideți Microsoft Outlook. În acest fel, vă veți asigura că datele pe care le obțineți vor fi cele mai actualizate.
 • În cazul în care Outlook este încă deschis când faceți copia, este posibil ca fișierele să nu aibă cele mai recente date din ele.
 • Imaginea intitulată Mutați datele Outlook într-un computer nou Pasul 5
  5
  Selectați fișierele PST. În dosarul de date Outlook, filtrați fișierele și selectați numai cele care au extensia de fișier .pst. Aveți nevoie doar de acele date cu ele. Aceasta înseamnă că vor fi și mari.
 • În cazul în care vedeți fișiere .pst de numai 265 KB, lăsați-le pentru că probabil vor fi goale.
 • Imaginea intitulată Mutați datele Outlook într-un computer nou Pasul 6
  6
  Salvați fișierele PST. Când ați selectat fișierele .pst de care aveți nevoie, copiați-le într-o unitate de stocare externă, cum ar fi o unitate USB.
 • Partea 2
  Copiați datele într-un computer nou

  Imaginea intitulată Mutați datele Outlook într-un computer nou Pasul 7
  1
  Instalați Microsoft Outlook. În cazul în care nu ați instalat Microsoft Outlook pe noul computer, faceți-l acum.
 • Imagine intitulată Mută ​​datele din Outlook într-un computer nou Pasul 8
  2
  Afișați fișierele și folderele ascunse. Pe noul computer, va trebui să plasați fișierele de date Outlook în directorul Outlook în mod prestabilit pentru fișierele utilizator. Ca și în computerul vechi, acest director este ascuns. Ar trebui să arătați aceste foldere ascunse înainte de a încerca să le adăugați ceva.
 • Du-te la "Opțiuni pentru foldere" din orice folder deschis pe desktop. în "Opțiuni pentru foldere", selectați fila "vedere". În fișierele și folderele ascunse din cadrul "Configurație avansată", marca "Afișați fișierele, folderele și unitățile ascunse".
 • Imagine intitulată Mutați datele Outlook într-un computer nou Pasul 9
  3


  Accesați dosarul de date Outlook. Ca și în calculatorul vechi, fișierele de date utilizate de Outlook sunt salvate în documentele dvs. de utilizator. Directorul unde se află este "% NAMEUSER% AppData Local Microsoft Outlook" sau unul cu o structură similară.
 • Deschideți acest dosar. De asemenea, puteți plasa fișierele Outlook .pst într-un alt dosar, pur și simplu asigurați-vă că vă amintiți unde este și setați Outlook să se uite în el de acum încolo.
 • Imaginea intitulată Mută ​​datele din Outlook într-un computer nou Pasul 10
  4
  Închideți Microsoft Outlook. Înainte de a copia ceva, va trebui să închideți Microsoft Outlook. Acest lucru vă va asigura că datele pe care le copiați nu contravin unei date deschise și active. Este posibil să aveți unele probleme în cazul în care Outlook este deschis când faceți copia.
 • Imaginea intitulată Mutați datele Outlook într-un computer nou Pasul 11
  5
  Copiați și lipiți fișierele PST. Introduceți un dispozitiv de stocare extern pentru a salva fișierele .pst ale computerului vechi. Copiați aceste fișiere și inserați-le în directorul Outlook pe care l-ați configurat la Pasul 3. Fișierele .pst vor fi copiate pe computerul nou.
 • Partea 3
  Porniți Outlook cu fișierele PST

  Imagine intitulată Mută ​​datele din Outlook într-un computer nou Pasul 12
  1
  Deschideți Outlook Răsfoiți meniul "inițiere" sau scurtăturile și faceți clic pe Outlook. Microsoft Outlook va porni.
 • Imaginea intitulată Mutați datele Outlook într-un computer nou Pasul 13
  2
  Du-te la "Setările contului". Accesați meniul "arhivă" și căutați "Setările contului". Faceți clic pentru a deschide fereastra "Setările contului".
 • Imaginea intitulată Mutați datele Outlook într-un computer nou Pasul 14
  3
  Du-te la "Fișiere de date". În fereastră "Setările contului" veți găsi mai multe file, faceți clic pe "Fișiere de date". Această filă este locul în care configurați fișierele de date pe care le utilizează Outlook. Fișierele care aparțin acestor fișiere de date sunt fișierele .pst.
 • În cazul în care Outlook nu identifică automat fișierele PST, aici le puteți configura.
 • Imagine intitulată Mutați datele Outlook într-un computer nou Pasul 15
  4
  Adăugați fișiere de date. În fila meniu "Fișiere de date", faceți clic pe "adăuga" pentru a adăuga fișierele PST pe care Outlook nu le identifică.
 • Navigați prin directoarele locale până când găsiți folderul în care sunt localizate fișierele de date Outlook sau fișierele .pst. Acesta este dosarul în care ați salvat fișierele .pst copiate de pe calculatorul vechi. Selectați fișierul corect .pst.
 • Imaginea intitulată Mutați datele Outlook într-un computer nou Pasul 16
  5
  Încărcați alte fișiere de date. Repetați pasul 4 cu toate fișierele .pst pe care le aveți.
 • Imaginea intitulată Mutați datele Outlook într-un computer nou Pasul 17
  6
  Configurați fișierele de date implicite. Din fișierele de date pe care le aveți în Outlook, va trebui să configurați unul ca primar sau implicit. Aici veti primi noile mesaje care vin la voi.
 • Faceți clic pe fișierul pe care trebuie să îl configurați ca implicit și faceți clic pe buton "Setați ca implicit" din meniu. Fișierul de date selectat va fi identificat cu o marcă.
 • Imaginea intitulată Mută ​​datele din Outlook într-un computer nou Pasul 18
  7
  Închideți "Setările contului". Faceți clic pe butonul "închide" în partea de jos a ferestrei pentru a salva modificările și a le închide. Acum puteți să reveniți la Inbox Outlook și să vedeți lista tuturor fișierelor de date.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă un folder PST în Outlook 2010Cum se adaugă un folder PST în Outlook 2010
  Cum să arhivați articolele în Outlook 2007Cum să arhivați articolele în Outlook 2007
  Modificarea parolei Microsoft OutlookModificarea parolei Microsoft Outlook
  Cum se închide sesiunea în OutlookCum se închide sesiunea în Outlook
  Cum se creează o semnătură cu fotografii în Outlook Express în Windows VistaCum se creează o semnătură cu fotografii în Outlook Express în Windows Vista
  Cum se dezactivează opțiunea "Lucru offline" în OutlookCum se dezactivează opțiunea "Lucru offline" în Outlook
  Cómo desinstalar MessengerCómo desinstalar Messenger
  Cum se găsește "Tools" în Outlook 2013Cum se găsește "Tools" în Outlook 2013
  Cum se exportă mesajele de poștă electronică din Thunderbird în OutlookCum se exportă mesajele de poștă electronică din Thunderbird în Outlook
  Cum se exportă contactele în Outlook 2010Cum se exportă contactele în Outlook 2010
  » » Cum să mutați datele Outlook într-un computer nou

  © 2011—2020 ertare.com