Cum se afișează un dialog de alertă în Android

Dialogurile de avertizare sunt mesaje pop-up care sunt folosite pentru a avertiza un utilizator despre o acțiune care va avea loc. Dialogurile de avertizare pot fi, de asemenea, utilizate pentru alte acțiuni, cum ar fi afișarea unei liste de opțiuni disponibile. În plus, pot fi personalizate pentru a solicita unui utilizator date unice, cum ar fi informații pentru conectare sau setări pentru o aplicație.

pași

Partea 1
Înțelegeți funcționarea dialogurilor de alertă

Imaginea intitulată 904354 1
1
Acesta cuprinde structura de bază a unui dialog de alertă. Dialogurile de avertizare sunt afișate atunci când aplicațiile Android utilizează sistemul Android pentru a afișa informații importante pentru utilizator. An Puteți afișa, de asemenea, un dialog de avertizare pentru a vă avertiza sau a cere utilizatorului să schimbe unele setări importante. Aceste elemente conțin trei componente ale unei casete de dialog:
 • Titlu: este opțional, dar poate fi util să introduceți o întrebare sau un mesaj simplu. Poate conține și o pictogramă.
 • Zona de conținut: utilizată pentru a afișa un mesaj, o listă sau alte funcții cu un design personalizat.
 • Butoanele de acțiune: sunt utilizate pentru ca utilizatorul să trimită un răspuns la caseta de dialog Alertă. Poate fi un buton pozitiv, negativ sau neutru. Într-un dialog de alertă, puteți avea până la un singur buton de fiecare tip și până la trei butoane în total.
 • Imaginea intitulată 904354 2
  2
  Înțelege ce este o clasă O clasă este un șablon care vă permite să creați alte obiecte care au propriile proprietăți și comportamente. Clasa AlertDialog este o subclasă a clasei Dialog care are proprietatea unică de a putea afișa până la trei butoane în plus față de un mesaj standard al clasei Dialog.
 • Imagine cu denumirea 904354 3
  3
  Decideți care va fi funcția dialogului dvs. de alertă. Ce veți crea pentru dvs. o casetă de dialog de alertă? Care sunt opțiunile pe care le veți oferi utilizatorului? Este posibil ca utilizatorul să ignore altfel acest proces? Luați notă de ceea ce veți întreba utilizatorul, ce posibile răspunsuri vor fi și ce implică fiecare opțiune. Rețineți că dacă citiți nu este foarte clar, utilizatorul poate să nu înțeleagă scopul dialogului de alertă.
 • Imaginea intitulată 904354 4
  4
  Scrieți și desenați dialogul de avertizare. Imaginați-vă cum doriți ca dialogul dvs. de alertă să arate și să-l tragă. Notați lista opțiunilor pe care doriți să le implementați și acțiunile rezultate. Gândiți-vă cu atenție la ceea ce doriți să solicitați utilizatorului și asigurați-vă că scrisul nu sună ambiguu.
 • Imaginea cu titlul 904354 5
  5
  Descărcați și instalați SDK Android. Kitul de dezvoltare software Android (SDK) este folosit pentru a dezvolta software-ul într-un mediu specializat pentru a crea programe și aplicații. Puteți descărca SDK direct de pe site-ul oficial pentru dezvoltatorii Android.
 • Imagine cu titlul 904354 6
  6
  Creați un nou proiect Chiar dacă ați început deja cu proiectul, este ideal să creați un nou proiect pentru a avea un mediu de testare înainte de a adăuga codul la proiectul principal. Apăsați pictograma din bara de meniu și selectați File (Fișier) > nou > Proiect nou Urmați instrucțiunile pentru a crea o nouă aplicație.
 • Partea 2
  Creați codul dialogului dvs. de alertă

  1
  Creați un declanșator pentru dialogul de alertă. Pentru a afișa dialogul de alertă, este necesar ca utilizatorul să întreprindă anumite acțiuni. Puteți modifica designul general al aplicației în fișier "activity_main.xml" pentru a crea un buton care vă permite să testați dialogul de alertă. Există două moduri de a crea un buton. Pentru a schimba filele de design și coduri, trebuie să faceți clic pe opțiunile Design sau Text, care sunt în partea de jos a ferestrei principale. Puteți modifica modul selectând unul sau altul.
  • SDK-ul Android vă permite să editați designul, de exemplu, interfața principală a utilizatorului. Pentru a face acest lucru, puteți merge la arborele ierarhic care se află sub dosarul "schemă" (design) și să creeze un buton prin glisarea și plasarea elementelor.
  • De asemenea, puteți crea un buton folosind cod XML, editând documentul XML. Rețineți că linia în care apare funcția onclick este folosit pentru a executa dialogul de alertă când utilizatorul face clic pe buton.
 • 2
  Importați clasa AlertDialog pentru a accesa API-ul său. Pentru a accesa clasa trebuie să creați dialogul de alertă, trebuie să importați mai întâi clasa AlertDialog. Clasa AlertDialog vă oferă posibilitatea de a crea o casetă de dialog pe ecran, de a configura opțiunile și de a afișa titlurile și conținutul într-o fereastră de dialog. Pentru a importa clasa, deschideți fișierul "MainActivity.java". Derulați în partea de sus a fișierului și introduceți instrucțiunea de import printre celelalte clase pe care le veți importa în proiectul dvs.
  import șiroid.app.AlertDialog-
 • Această clasă vă va servi pentru întreaga aplicație. Asigurați-vă că o adăugați în partea superioară a arborelui ierarhic.
 • 3
  Identificați un obiect al clasei de butoane. Obiectele clasei de butoane ajută la identificarea widget-urilor folosite pentru a apăsa un buton, așa cum se poate vedea mai sus în codul XML. În codul java principal, "MainActivity.java" identifică și inițiază un obiect al clasei de butoane la începutul metodei principală, care este clasa principală a aplicației dvs.
  butonul Buton privatAlertDialog-buttonAlertDialog = (buton) findViewByID (R.id.buttonTest) -
 • 4
  Detectează activitatea butonului. Folosind onclickListener, puteți anticipa momentul în care utilizatorul atinge butonul pentru inițierea unei acțiuni. onclickListener este responsabil pentru detectarea interacțiunii utilizatorilor când faceți clic pe buton. acestea "detectoare de activitate" ele sunt cunoscute sub numele de ascultător. Pentru a afișa dialogul de alertă, trebuie să folosiți a ascultător.
  buttonAlertDialog.setonclickListener (nou View.onclickListener () {@Overridepublic void onclick (Vizualizare alertView) {}) -
 • 5
  Dezvoltați componentele dialogului de alertă. În cadrul funcției onclick, trebuie să creați un obiect AlertDialog și să stabiliți un titlu, un mesaj și tipurile de butoane pe care le veți folosi pentru tabel.
 • Creați obiectul casetei de dialog de alertă și configurați compilatorul pentru a căuta noul obiect și a crea caseta.
 • AlertDialog alertDialog1 = nou AlertDialog.Builder (MainActivity.this)
 • 6
  Utilizați a setter pentru a crea titlul. Funcția setter vă permite să furnizați o variabilă unui obiect. Acest lucru este ideal pentru a evita utilizarea variabilelor globale care pot provoca probleme de performanță. Titlul este complet opțional, dar ar fi bine să setați un titlu care să apară în fereastra dialogului de alertă.
  alertDialog1.setTitle ("Exemplu de alertă pentru wikiHow") -
 • 7
  Utilizați o funcție setter pentru a seta mesajul. Introduceți un mesaj pentru a pune la dispoziția utilizatorului ceea ce doriți.
  alertDialog1.setMessage ("Bună ziua, acesta este un mesaj Android.") -
 • 8
  Utilizați funcția setter pentru a regla proprietățile butonului. Configurați butoanele pe care utilizatorul le poate alege. Puteți utiliza o combinație a unui buton pozitiv, negativ și neutru. Amintiți-vă că puteți utiliza orice combinație a acestor trei tipuri, dar numai unul din fiecare tip și cel mult trei butoane. Utilizați funcțiile onclick pentru a determina acțiunea care apare când faceți clic pe fiecare dintre butoanele din partea de jos a ferestrei de alertă.
  alertDialog1.setPositiveButton ("în regulă", New onclickListener () {void onclick (dialog DialogInterface, int care) publică {}}). AlertDialog1.setNegativeButton ("în regulă", New onclickListener () {void onclick (dialog DialogInterface, int care) publică {}}). AlertDialog1.setNeutralButton ("în regulă", noul onclickListener () {public void onclick (dialogul DialogInterface, int care) {}}) -
 • 9
  Utilizați o funcție de setare pentru a activa butonul fizic "anula". Puteți oferi o funcție "anula" și alocați-l butonului "înapoi" a dispozitivului Android, astfel încât să puteți răspunde fără să atingeți niciunul din butoanele din dialog. Dacă valoarea funcției este "fals" (fals), butonul "înapoi" a dispozitivului vor fi ignorate.
  alertDialog1.setCancelable (true) -
 • 10
  Creați caseta de dialog. Utilizați acest cod pentru a crea obiectul AlertDialog. Pentru a putea fi afișat pe ecran, trebuie mai întâi să îl creați prin acest cod.


  alertDialog1.create () -
 • 11
  Afișează caseta de dialog. Odată ce ați creat obiectul, utilizați această acțiune pentru a afișa dialogul de avertizare pe ecran.
  alertDialog1.show () -
 • Partea 3
  Creați un dialog de alertă cu o listă

  1
  Creați un aranjament Puteți utiliza oricare dintre cele trei tipuri diferite de liste care există. În loc să utilizați funcția setMessage, puteți utiliza o listă pentru a oferi mai multe opțiuni de răspuns. Pentru a crea lista de opțiuni, trebuie să creați o matrice separată. Lista va folosi acest aranjament pentru a arăta diferitele opțiuni disponibile.
  final CharSequence [] elemente = {"edita". "rată". "acțiune". "înrudit"} -
 • 2
  Creați un dialog de alertă cu o listă. Utilizați metoda setItems pentru a determina lista opțiunilor care pot fi alese. Elementele vor apărea ca o listă a butoanelor radio care pot fi selectate prin atingerea acestora. Metoda onclickListener va capta selecția utilizatorului.
  dialog.setItems (articole, noi DialogInterface.onclickListener () {void onclick (dialog DialogInterface publice, element int) {// Scrieți acțiunile rezultate din cadrul acestei funcții // Elementul variabil întreg reprezintă elementul va fi poziția indicele elementului selectat}}) -
 • 3
  Creați o listă care vă permite să alegeți mai multe opțiuni simultan. Dacă doriți ca utilizatorul să poată selecta mai multe opțiuni, utilizați setMultiChoiceItems. Dacă utilizați această metodă, opțiunile vor apărea cu casetele de selectare.
  dialog.setMultiChoiceItems (articole, null, noi DialogInterface.OnMultiChoiceClickListener () {public void onclick (dialog DialogInterface, element int, boolean isChecked) {if (isChecked) // În cazul în care elementele sunt marcate element // Variabila reprezintă poziția indicelui a elementului selectat}}) -
 • 4
  Creați o listă care permite doar o singură opțiune definitivă. Dacă doriți ca opțiunea aleasă de utilizator să rămână selectată, utilizați setSingleChoiceItems. Opțiunile vor apărea cu butoane radio, iar opțiunea selectată va avea un punct în interiorul butonului radio.
  dialog.setSingleChoiceItems (articole, -1, noi DialogInterface.OnMultiChoiceClickListener () {void onclick (dialog DialogInterface publice, element int) {if (isChecked) // În cazul în care elementele sunt marcate element // Variabila reprezintă indicele elementului selectat}} ) -
 • Partea 4
  Creați un dialog de alertă personalizat

  1
  Creați un design personalizat Dialoguri personalizate de alertă vă permit să creați parametrii proprii de proiectare și informațiile care pot fi apoi utilizate pentru a vă conecta, configura configurații și multe altele. Puteți crea un nou design cu format de cod XML. Unele seturi SDK Android oferă posibilitatea de a utiliza funcția de tragere și plasare pentru a crea cu ușurință un design care va fi apoi convertit automat în XML. În bara de meniu din partea de sus a ferestrei, faceți clic pe Fișier > nou > XML > Fișier de proiectare XML. Introduceți un nume pentru fișier și apoi faceți clic pe Terminare. Noul fișier de design va apărea în panoul ferestrei principale.
 • 2
  Adăugați widget-uri sau alte componente la design. Puteți adăuga componente utilizând oricare dintre cele două metode. Deschideți fișierul de proiectare căutându-l în arborele ierarhic care apare în partea stângă a ferestrei. Apoi deschideți următorul traseu: "NombreDeLaAplicación >> aplicaţia > src > principal > carne de vită >schemă".
 • 3
  Creați o nouă clasă Java Noua clasă vă va permite să separați codul de design personalizat de dialogul de alertă. Faceți clic pe "arhivă > nou > Clasa Java". Dați noii clase un nume și apoi faceți clic pe OK. În acest caz, va fi numit "Exemplu de dialog personalizat".
 • 4
  Importează DialogFragment. Clasa DialogFragment permite o mai mare compatibilitate cu diferitele versiuni ale sistemului de operare Android. importați android.support.v4.app.DialogFragment-
 • Asigurați-vă că metoda de clasă principală se extinde la DialogFragment.
 • clasa publica ExampleCustomDialog extinde DialogFragment
 • 5
  Creați un obiect al clasei LayoutInflater și unul din clasele View. Obiectele LayoutInflater instanțiază fișierele de proiectare XML în obiectele din clasa View. Priveliștea Obiectele furnizează structura de bază pentru componentele interfeței cu utilizatorul pe un spațiu de ecran dreptunghiular și, de asemenea, rolul de a desena obiecte și widget-uri de pe ecran.
  LayoutInflater inflater-Vizualizare customView-
 • 6
  Creați un design personalizat pentru dialogul dvs. Acesta trebuie să fie public, astfel încât să poată avea acces la el de oriunde în aplicație. Acesta va returna un obiect Dialog și va primi ca parametru un obiect Bundle.
  dialogul public onCreateDialog (Bundle savedInstanceState) {}
 • 7
  Utilizați fișierul personalizat XML pentru a mări designul. Acum că ați creat LayoutInflater și View objects, puteți mări designul și puteți obține un design personalizat pe obiectul View în cadrul funcției onCreateDialog.
  = getActivity pompă () getLayoutInflater (.) - CustomView = inflater.inflate (R.layout.dialog_custom_background, null) -
 • 8
  Construiți dialogul de alertă personalizat. În funcție onCreateDialog, utilizați constructorul AlertDialog pentru a crea designul.
  AlertDialog.Builder builder = nou AlertDialog.Builder (getActivity ()) -}}
 • Puteți adăuga un buton pentru a închide fereastra de alertă.
 • builder.setView (customView) .setPositiveButton ("în regulă", noul onclickListener () {public void onclick (dialogul DialogInterface, int care) {}}) -
 • 9
  Returnează dialogul de alertă personalizat. Deoarece focalizarea principală nu se referă la aplicație, trebuie să terminați funcția onCreateDialog returând noul obiect AlertDialog.
  retur builder.create () -
 • 10
  Apelați dialogul de alertă personalizată din metodă principal. Acum trebuie să apelați funcția din orice alt loc, de exemplu, din metodă principală a cererii. În acest exemplu, se va apela funcția publică Exemplu de CustomizedAboutDialog, care va primi un obiect View.
  public void ejemploDeDialogoDeAlertaPersonalizado (Vizualizare CustomView) {dialog EjemploDialogoPersonalizado EjemploDialogoPersonalizado = new () - dialog.show (getSupportFragmentManager (), "MiDialogoPersonalizado") -}
 • sfaturi

  • SDK vă va spune dacă nu puteți invoca nicio metodă prin plasarea textului în roșu. Dacă dați clic pe text, SDK vă va cere să importați biblioteca corespunzătoare pentru ao adăuga la proiectul dvs. presa ⎇ Alt+⌅ Introduceți pentru a adăuga biblioteca la proiectul dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să blocați mesajele text pe AndroidCum să blocați mesajele text pe Android
  Cum de a bloca porno pe AndroidCum de a bloca porno pe Android
  Cum de a bloca un grup de WhatsApp în AndroidCum de a bloca un grup de WhatsApp în Android
  Cum să căutați contacte în GmailCum să căutați contacte în Gmail
  Cum să modificați aplicația implicită de mesaje text pe un telefon AndroidCum să modificați aplicația implicită de mesaje text pe un telefon Android
  Cum să setați vizualizarea inițială a unui fișier PDF în Acrobat ProfessionalCum să setați vizualizarea inițială a unui fișier PDF în Acrobat Professional
  Cum se creează fișiere PDF compatibileCum se creează fișiere PDF compatibile
  Cum se creează un cont Discord pe AndroidCum se creează un cont Discord pe Android
  Cum să dezactivați notificările WhatsApp pe AndroidCum să dezactivați notificările WhatsApp pe Android
  Cum să ștergeți mesaje vechi din WhatsAppCum să ștergeți mesaje vechi din WhatsApp
  » » Cum se afișează un dialog de alertă în Android

  © 2011—2020 ertare.com