Cum se afișează procentul bateriei în Android 4.4 KitKat

Una dintre cele mai mari probleme cu Android 4.4 KitKat este că nu are o pictogramă procentuală a bateriei, care este ușor de citit. Este foarte iritant că trebuie să mergi la setările dispozitivului și apoi la starea telefonului pentru a vedea care este nivelul bateriei rămase. Vreți să faceți mai ușor? Există două metode disponibile pentru a arăta procentul de baterie rămas.

pași

Metoda 1
Utilizați aplicația "Procentul Enabler"

Imaginea intitulată
1
Descărcați aplicația "Procentul bateriei pentru KitKat". Accesați Magazin Play și căutați "Procentul bateriei pentru KitKat". Selectați prima aplicație care apare și descărcați-o.
 • Imaginea intitulată
  2
  Deschideți aplicația. În bara de aplicații (care este setul tuturor aplicațiilor pe care le-ați descărcat pe Android), căutați "Procentul Enabler". Selectați-l
 • Imaginea intitulată
  3
  Activați indicatorul de baterie. După ce deschideți aplicația, faceți clic pe opțiunea care spune "Activați Procentul bateriei" (permiteți procentul bateriei). Când faceți acest lucru, veți primi mesajul: "S-a schimbat cu succes. Vă rugăm să reporniți", ceea ce înseamnă că ați făcut schimbarea cu succes și acum trebuie să reporniți telefonul.
 • Imaginea intitulată
  4
  Reporniți dispozitivul Atingeți și mențineți apăsat butonul. După ce reporniți, urmăriți indicatorul bateriei. Acum va arăta procentul bateriei care este disponibil!
 • Metoda 2
  Introduceți comanda ADB  Imaginea intitulată Afișează procentul bateriei pe Android 4.4 Kitkat Pasul 5
  1
  Descărcați aplicația "Shell Terminal Emulator". Accesați Magazin Play și căutați "Shell Terminal Emulator". Selectați prima aplicație care apare și descărcați-o.
 • Imaginea intitulată
  2
  Deschideți aplicația. În bara de aplicații (care este setul tuturor aplicațiilor pe care le-ați descărcat pe Android), căutați "Shell Terminal Emulator". Selectați-l
 • Imaginea intitulată
  3
  Introduceți comanda ADB. După deschiderea aplicației, tastați următoarea comandă: conținut adb shell - conținut url: // setări / sistem - nume bind: s: status_bar_show_battery_percent - valoare bind: i: 1.
 • Imaginea intitulată
  4
  Introduceți comanda pentru a reporni. Scrieți următoarea comandă: adb reboot. Aparatul dvs. va reporni automat. În caz contrar, procentajul bateriei va apărea!
 • sfaturi

  • Chiar și fără a utiliza oricare dintre aceste metode, culoarea indicatorului bateriei se va schimba cel puțin pentru a vă anunța imediat ce nivelul bateriei rămase este mai mic de 50%.
  • Aceste metode funcționează numai pentru dispozitivele Android 4.4 KitKat. Acestea nu vor funcționa cu versiunile mai vechi de Android.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crește memoria internă a oricărui telefon AndroidCum de a crește memoria internă a oricărui telefon Android
  Cum se blochează automat o aplicație cu App Lock (App Protector) pentru AndroidCum se blochează automat o aplicație cu App Lock (App Protector) pentru Android
  Cum să modificați aplicația implicită de mesaje text pe un telefon AndroidCum să modificați aplicația implicită de mesaje text pe un telefon Android
  Cum să dezactivați publicitatea YouTube pe AndroidCum să dezactivați publicitatea YouTube pe Android
  Cum se descarcă aplicații pe AndroidCum se descarcă aplicații pe Android
  Cum se descarcă aplicații pe Samsung Galaxy S3Cum se descarcă aplicații pe Samsung Galaxy S3
  Cum să descărcați o aplicație de pe Google PlayCum să descărcați o aplicație de pe Google Play
  Cum să aflați ce înseamnă cea mai mare parte a bateriei din AndroidCum să aflați ce înseamnă cea mai mare parte a bateriei din Android
  Cum să eliminați aplicațiileCum să eliminați aplicațiile
  Cum puteți împiedica instalarea automată a aplicațiilor vechi pe dispozitivul AndroidCum puteți împiedica instalarea automată a aplicațiilor vechi pe dispozitivul Android
  » » Cum se afișează procentul bateriei în Android 4.4 KitKat

  © 2011—2020 ertare.com