Cum să afișați meniul secret pe televizoarele LG

Toate televizoarele digitale sunt echipate cu meniuri de instalare sau cu servicii speciale destinate tehnicienilor sau mecanicilor care le repară. Deoarece aceste meniuri au fost concepute special pentru tehnicieni și nu pentru utilizatori obișnuiți, ele sunt de obicei ascunse și pot fi accesate numai printr-o combinație specială de comenzi și funcții. Aceste meniuri de service sau de instalare vă permit să modificați anumite setări și să efectuați ajustări ale caracteristicilor precum culoarea, înălțimea și lățimea imaginii, funcțiile de sunet și, de asemenea, să permiteți sau să dezactivați alte funcții specifice. Unele televizoare LG vin, de asemenea, echipate cu o configurație de "modul hotelier" pe care le puteți activa sau dezactiva prin meniul de instalare.

pași

Partea 1
Accesați meniul de servicii

Imaginea intitulată Afișați meniul secret în televizoarele LG Pasul 1
1
Țineți apăsat butoanele "în regulă". În timp ce televizorul este pornit, apăsați și țineți apăsat cele două butoane "în regulă", cea de pe telecomandă și cea de pe același televizor. Mențineți-le apăsat timp de aproximativ cinci sau șapte secunde până când apare meniul de servicii.
 • Unele modele LG vă permit să accesați meniurile de service sau instalare cu ajutorul butonului "în regulă", dar în altele este necesar să apăsați și să țineți apăsate butoanele "MENIU".
 • În alte modele, ambele metode vor funcționa și, în funcție de combinația de butoane pe care le utilizați, vă vor afișa separat unul sau altul.
 • Imaginea intitulată Afișați meniul secret în televizoarele LG Pasul 2
  2
  Introduceți parola Unele televizoare pot cere o parolă pentru a accesa meniul de servicii, în timp ce altele nu. Dacă vă cere să introduceți o parolă, există mai multe opțiuni care pot funcționa. Unele dintre ele sunt:
 • 0000 sau 7777
 • 0413
 • 8741, 8743 sau 8878
 • Imaginea intitulată Afișați meniul secret în televizoarele LG Pasul 3
  3
  Înregistrați setările implicite ale meniului. În cazul în care ceva nu se schimbă atunci când modificați setările de meniu sau dacă aveți nevoie de acestea mai târziu, este mai bine să știți care sunt setările originale pentru a le restabili dacă este necesar.
 • Imaginea intitulată Afișați meniul secret în televizoarele LG Pasul 4
  4
  Efectuați modificările dorite. Meniul de servicii LG oferă câteva caracteristici pe care le puteți schimba și setările pe care le puteți efectua pentru a modifica setările audio și imagine, pentru a modifica setările de culoare, pentru a actualiza firmware-ul televizorului și multe altele.
 • Sub setările standard ale meniului "IMAGINE" (imagine), puteți controla luminozitatea, contrastul, culoarea, claritatea și nuanța sau nuanța. În setările pentru balansul de alb, puteți schimba valorile și temperaturile culorilor.
 • de mai jos "SOUND" (sunet) Puteți modifica treblele și basul sau basul, curba volumului și valorile maxime și minime ale volumului. De asemenea, puteți efectua setări în configurația de ieșire audio.
 • de mai jos "GENERAL", puteți modifica luminozitatea și frecvența de iluminare a luminii de fundal, puteți testa culorile și setați instrucțiunile pentru modul de închidere pentru a spune televizorului ce trebuie să facă atunci când este oprit (acest lucru este util în special pentru persoanele care au experiență de vârf sau căderi de tensiune).
 • cu "UPGRADE" (actualizare) puteți actualiza firmware-ul de televiziune, ceea ce va îmbunătăți funcționarea acestuia. De obicei, noile actualizări de firmware sunt lansate la fiecare două luni.
 • Imaginea intitulată Afișați meniul secret în televizoarele LG Pasul 5
  5


  Verificați modificările. După ce ați făcut o modificare, nu salvați setările noi până când nu ați verificat rezultatele acelei modificări. În acest fel, dacă nu sunteți mulțumit de rezultate, puteți încerca din nou sau opriți televizorul pentru a restabili setările originale și încercați din nou.
 • Imaginea intitulată Afișați meniul secret în televizoarele LG Pasul 6
  6
  Salvați noile configurații. Dacă sunteți mulțumit de efectele care au produs modificările, puteți aplica și salva noile setări apăsând "în regulă" în telecomandă.
 • Partea 2
  Accesați meniul de instalare

  Imaginea intitulată Afișați meniul secret în televizoarele LG Pasul 7
  1
  Țineți apăsat butoanele "MENIU". În timp ce televizorul este pornit, apăsați și țineți apăsat cele două butoane "MENIU": cea de pe telecomandă și cea de pe același televizor. Țineți-le apăsat timp de aproximativ cinci sau șapte secunde până când apare meniul de instalare.
 • Imaginea intitulată Afișați meniul secret în televizoarele LG Pasul 8
  2
  Introduceți parola Pentru meniul de instalare, încercați parola 1105. Dacă nu funcționează, încercați parolele menționate în secțiunea anterioară pentru a accesa meniul de servicii.
 • Imaginea intitulată Afișați meniul secret în televizoarele LG Pasul 9
  3
  Efectuați modificările dorite. Meniul de instalare vă va oferi acces la "modul hotelier" și la setările portului USB ale televizorului. În plus, vă va oferi opțiunea de a schimba parola. Salvați modificările apăsând butonul "în regulă" în telecomandă.
 • În meniul de instalare, puteți activa funcția "modul hotelier" sau dezactivați-l. Dacă îl dezactivați, veți avea mai mult control asupra funcțiilor televizorului.
 • Setările portului USB vă permit să programați televizorul pentru a detecta automat un dispozitiv USB conectându-l la porturile din spate. În acest fel, puteți accesa fișierele audio și video ale memoriei USB utilizând televizorul.
 • avertismente

  • Nu modificați setările avansate decât dacă știți bine diferitele funcții sau știți ce sunt pentru ele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se dezactivează mesajele de activare în Windows 8Cum se dezactivează mesajele de activare în Windows 8
  Modificarea culorii de fundal în PhotoshopModificarea culorii de fundal în Photoshop
  Modificarea setărilor de instalare a dispozitivului în Windows 8Modificarea setărilor de instalare a dispozitivului în Windows 8
  Modificarea setărilor mouse-uluiModificarea setărilor mouse-ului
  Cum se conectează controlerul la televizorCum se conectează controlerul la televizor
  Cum să dezactivați RAID-ul pe computerCum să dezactivați RAID-ul pe computer
  Cum să dezactivați RokuCum să dezactivați Roku
  Cum de a dezactiva Siri pe un iPhone 4SCum de a dezactiva Siri pe un iPhone 4S
  Cum să dezactivați jаvascriptCum să dezactivați jаvascript
  Cum să opriți sunetul de declanșare pe un Galaxy S3Cum să opriți sunetul de declanșare pe un Galaxy S3
  » » Cum să afișați meniul secret pe televizoarele LG

  © 2011—2020 ertare.com