Cum să montați un televizor LCD pe perete

Orice proprietar sau proprietar de afaceri care se simte confortabil făcând îmbunătățiri mici ar trebui să poată monta cu ușurință un televizor LCD pe perete folosind unelte de bază. Chiar fiind un proces simplu, montarea unui televizor LCD pe perete nu este un loc de muncă pentru o singură persoană. În mod normal, aveți nevoie de unul sau doi oameni pentru a ține televizorul, în funcție de greutatea acestuia și de o persoană care atașează suportul la perete. Deconectați aproximativ o oră pentru a finaliza procesul de îndată ce aveți toate uneltele și suportul la îndemână.

conținut

pași

Imaginea intitulată Montarea pe perete a unui televizor LCD Pasul 1
1
Asigurați-vă că televizorul dvs. LCD este montat. Marea majoritate a televizoarelor LCD sunt montate, deci probabil că aceasta nu este o problemă. Cu toate acestea, unele dintre primele modele au fost utilizate numai pentru o masă, astfel încât nu le puteți asambla.
 • Pentru a afla dacă televizorul dvs. LCD este montat, verificați manualul de utilizare pentru a vedea dacă televizorul este compatibil cu VESA. VESA (Asociația standardelor video electronice, pentru acronimul său în limba engleză), identifică dacă televizorul este capabil să se potrivească în cadrele standard.
 • Dacă nu aveți manualul de utilizare, uitați-vă la partea din spate a televizorului dvs. LCD. Dacă aveți 4 sau mai multe găuri pentru șuruburi în care să fixați montura, atunci televizorul poate fi montat pe perete.
 • Imaginea intitulată Montarea pe perete a unui televizor LCD Pasul 2
  2
  Selectați cadrul pe care îl veți folosi când montați televizorul LCD pe perete.
 • Luați în considerare dimensiunea televizorului și nivelurile dorite de rulare și înclinare atunci când alegeți montura. Anumite cadre se încadrează în perete și nu vă permit să mutați televizorul după montare. Cu toate acestea, alte suporturi TV LCD vă permit să mutați televizorul departe de perete pentru a roti sau a înclina unghiul. Acestea costă de obicei mai mult decât costurile fixe standard.
 • Imaginea intitulată Montarea pe perete a unui televizor LCD Pasul 3
  3
  Alegeți peretele pe care îl montați pe televizorul dvs. LCD și verificați dacă nu există obstacole în locul montajului, unde se vor deplasa cablurile.
 • Pereții interiori sunt mult mai ușor decât pereții exteriori, deoarece va trebui să treci cablurile prin perete. Pereții exteriori prezintă obstacole, cum ar fi tijele de legătură, care pot face dificil accesul la cabluri.
 • Imaginea intitulată Montarea pe perete a unui televizor LCD Pasul 4
  4
  Determinați poziția televizorului pe perete. Asigurați-vă că nimic nu obstrucționează vizionarea televizorului dvs. LCD atunci când stabiliți unde veți amplasa montura.
 • Imaginea intitulată Montați pe perete un televizor LCD Pas 5
  5


  Adăugați o sursă suplimentară de energie electrică în spatele zonei în care veți monta televizorul dvs. LCD. Puteți pune un mufă încorporată mică sau o cutie externă, recomandată de Codul Național Electrician.
 • De asemenea, puteți să vă gândiți să instalați o cheie termică care se potrivește în spatele televizorului dvs. LCD. Acestea sunt suficient de mici pentru a se ascunde în spatele televizorului, dar se adaugă o protecție electrică suplimentară în cazul unei supratensiuni.
 • Imaginea intitulată Montarea pe perete a unui televizor LCD Pasul 6
  6
  Utilizați locatorul de cadre pentru a găsi cadre pe perete. Atașarea monturii cu doi pini în cel puțin un cadru vă va ajuta să fixați montura pe loc după ce aderă televizorul. Pentru un echipament mai greu, experții recomandă aderarea cadrului la cel puțin două cadre, punând câte două șuruburi în fiecare.
 • Imaginea intitulată Montați pe perete un televizor LCD Pasul 7
  7
  Atașați șinele de montare în partea din spate a televizorului.
 • Imaginea intitulată Montarea pe perete a unui televizor LCD Pasul 8
  8
  Așezați televizorul LCD pe suportul de perete în conformitate cu instrucțiunile furnizate împreună cu suportul. Există diferite metode de montare pentru diferite tipuri de montare, deci asigurați-vă că citiți instrucțiunile furnizate pentru a vă proteja mai bine televizorul.
 • Nu uitați să instalați șuruburi de siguranță care împiedică căderea televizorului.
 • Imaginea intitulată Montarea pe perete a unui televizor LCD Pasul 9
  9
  Conectați cablurile corespunzătoare la intrările corespunzătoare de pe televizorul dvs. LCD. De cele mai multe ori, aceste conexiuni de intrare se află în spatele sau în partea inferioară a televizorului LCD.
 • sfaturi

  • Dacă nu sunteți sigur că puteți realiza sarcina de a monta un televizor LCD pe perete, luați în considerare angajarea unui profesionist.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumpărați o televiziune de înaltă definițieCum să cumpărați o televiziune de înaltă definiție
  Cum să conectați cablurile și componentele la un televizor cu ecran platCum să conectați cablurile și componentele la un televizor cu ecran plat
  Cum se conectează iPad-ul la HDTVCum se conectează iPad-ul la HDTV
  Cum să conectați ecranul iPad-ului la televizor utilizând Apple TVCum să conectați ecranul iPad-ului la televizor utilizând Apple TV
  Cum să conectați iPhone-ul la televizorCum să conectați iPhone-ul la televizor
  Cum se conectează un Samsung Galaxy S2 la televizorCum se conectează un Samsung Galaxy S2 la televizor
  Cum să conectați un DVR la un televizorCum să conectați un DVR la un televizor
  Cum se conectează un decodor ComcastCum se conectează un decodor Comcast
  Cum se conectează un dispozitiv Galaxy la un televizor prin USBCum se conectează un dispozitiv Galaxy la un televizor prin USB
  Cum se conectează un televizor prin cablu la un proiector de dateCum se conectează un televizor prin cablu la un proiector de date
  » » Cum să montați un televizor LCD pe perete

  © 2011—2020 ertare.com