Cum să montați un ecran cu plasmă pe perete

Majoritatea oamenilor își plasează televizorul cu plasmă pe un suport sau pe o altă piesă de mobilier. Dar unde este distracția în asta? Unul dintre lucrurile care sunt minunate de a avea un televizor adânc de numai 4 centimetri este abilitatea de a-l monta direct pe perete!

pași

Imaginea intitulată Montarea pe perete a unui televizor cu plasmă Pasul 1
1
Cumpărați un suport de perete de la un distribuitor de televiziune cu plasmă de încredere și asigurați-vă că acesta este compatibil cu televizorul. Trebuie să fiți sigur că ați achiziționat suportul corect pentru perete pentru televizor și pentru tipul de perete pe care îl montați.
 • Imaginea intitulată Montați pe perete un televizor cu plasmă Pasul 2
  2
  Gândește-te la ce vei face cu cablurile. Dacă intenționați să montați televizorul pe un perete de panou sau din lemn cu bare, puteți să treceți cablul prin spațiul din spatele panoului. Trecerea cablurilor în acest fel arată foarte bine, dar necesită mult efort. O alternativă ar fi utilizarea unei conducte pentru montarea pe suprafață, mai ales dacă peretele dumneavoastră este betonat. Există mai multe canale ușor de instalat disponibile pe piață, care pot da rezultate spectaculoase.
 • Imaginea intitulată Montarea pe perete a unui televizor cu plasmă Pasul 3
  3
  Pentru a monta televizorul pe un perete de lemn sau un panou cu bare, urmați pașii de mai jos. Un alt tip de perete necesită respectarea instrucțiunilor de montaj ale producătorului.
 • Localizați barele de pe perete în care doriți să fixați televizorul. Este esențial ca șuruburile care ține televizorul la perete să fie înșurubate pe lemnul solid al barei, nu doar pe perete. Cea mai bună modalitate de a găsi bara este cu un crawler de bare sau un scaner de materiale, care este disponibil la orice magazin de hardware și nu este scump. Asigurați-vă că găsiți centrul barei pentru obținerea celor mai bune rezultate.
 • Când găsiți centrul barului, marcați-l cu un creion pe perete. Măsurați distanța verticală dintre orificiile pentru șuruburi din suport. După ce decideți cât de mult doriți să montați televizorul, marcați-l cu un creion în care veți amplasa fiecare șurub.
 • Verificați din nou că montarea este la nivel folosind nivelul dulgherului. Este esențial să faceți acest lucru. Va fi greu să corectați mai târziu dacă faceți acest lucru greșit, deci vă rugăm să măsurați din nou.
 • Folosiți șuruburi mari. Testați cu șuruburi nr. 14 x 1,5 inch. Pentru șuruburile nr. 14, forați o gaură de testare de 13/64" de primul diametru.
 • Imaginea intitulată Montarea pe perete la televizorul cu plasmă Pasul 4
  4
  Fixați suportul cu șuruburile. Verificați dacă este la nivel.
 • Imaginea intitulată Montarea pe perete a unui televizor cu plasmă Pasul 5


  5
  Dacă veți trece firele prin perete, acum ar fi un moment bun pentru a face o gaură în ea pentru a le trece.
 • Imaginea intitulată Montarea pe perete la televizorul cu plasmă Pasul 6
  6
  Așezați televizorul pe suport. De obicei, este vorba de a fixa suporturile din cauciuc / plastic de pe spatele televizorului, plasându-le prin găurile din suport și lăsându-le să se fixeze în poziție.
 • Imaginea intitulată Montarea pe perete a televizorului cu plasmă Pasul 7
  7
  Verificați stabilitatea televizorului și confirmați că acesta a fost ferm și la locul său.
 • Imaginea intitulată Montarea pe perete a unui televizor cu plasmă Pasul 8
  8
  Conectați cablurile și bucurați-vă de televizor.
 • sfaturi

  • Tăiați o bucată de carton cu dimensiunile noului dvs. televizor și puneți-l pe perete pentru a obține o idee despre ceea ce ar fi o poziție bună.
  • Economisiți timp și bani utilizând un suport de suprafață pentru a ascunde sau a ascunde cablurile între echipamentul AV și televizor. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să cheltuiți mult timp și bani în căutarea cablurilor sau reaplicarea ipsosului în cazul în care doriți să adăugați mai multe cabluri.
  • Dacă doriți să montați-o pe o suprafață neregulată (cum ar fi cărămidă sau piatră), tăiați o bucată de MDF sau lemn puțin mai mare decât brațul de montare. Montați sigur și corect la prima suprafață și apoi montați suportul.
  • Achiziționați un nivel laser pentru a determina locul unde ar trebui să amplasați șuruburile pe perete. Este mai precisă și vă oferă mai puține șanse de eroare decât utilizarea unui nivel de dulgher și a unui creion.
  • Nu montați-l prea mult. Este tentant să-l montați la înălțimea unei imagini pe perete, dar majoritatea oamenilor consideră că este mai relaxantă să se uite la televizor la o înălțime de 40 până la 45 de centimetri de la podea (înălțimea ochilor în timp ce stați). Cu toate acestea, unii oameni au descoperit că o televiziune la un nivel ușor mai ridicat poate duce la o experiență cinematică mai autentică și poate face jocul consolei mai impresionant.
  • Pregătiți instalarea pentru viitor prin includerea unui cablu DVI / HDMI (sau cel puțin cablurile componente) prin perete, chiar dacă nu le folosiți astăzi. Dacă tocmai ați achiziționat cabluri compozite sau S-Video, există o șansă bună să vă doriți să le actualizați mai târziu. Pentru costul unui cablu suplimentar, trebuie să-l puneți pe perete în timp ce îl expuneți.
  • Luați în considerare trecerea cablurilor prin perete pentru toate intrările TV. Poate fi mai scump, dar niciodată nu știți când veți achiziționa noul player Blu-Ray în format high definition sau o consolă de jocuri.
  • Dacă doriți să ascundeți toate echipamentele audio și video din vizualizare sau să le plasați într-o altă cameră, puteți instala un receptor infraroșu pentru a transmite semnalele de pe telecomenzi cu echipamentul dvs. din vedere.
  • Noile prize de alimentare și / sau cablurile de date sunt mai bune dacă sunt situate deasupra sau dedesubtul suportului televizorului (dar încă în spatele televizorului). Regulatorii trebuie să aibă cabluri de date video / date de joasă tensiune, care să poată utiliza regulatoare care au o deschidere spate (acest lucru facilitează conectarea cablurilor video / date suplimentare după instalarea inițială).
  • Adesea, prizele sunt amplasate lângă o bară de pe perete, deci căutați unul dacă aveți de gând să instalați o priză nouă pentru a servi drept suport.
  • Utilizați un cârlig sau un fir de îmbrăcăminte pentru a vă ajuta să trageți firele prin perete. Asigurați-vă că opriți alimentarea la domiciliu atunci când faceți acest lucru pentru a evita riscul de electrocutare.
  • În casele noi, barele de perete sunt așezate, de obicei, la o distanță de 16 centimetri între ele. Deci, dacă găsiți unul, puteți găsi un altul la acea distanță. Cu toate acestea, nu vă bazați doar pe această măsură. Verificați locația dvs. cu un crawler de bare sau un scaner de materiale pe perete.
  • Dacă utilizați cabluri pe perete, cumpărați cabluri de bună calitate pentru a evita interferența cu cablurile de alimentare și alte cabluri din pereți. Odată montat, nu doriți să găsiți o problemă.

  avertismente

  • Cablurile de date care intră pe perete trebuie să aibă cod special pentru a aproba orice inspecție viitoare în casa dvs. (cum ar fi vânzarea casei), riscul de incendiu etc. Când cumpărați cablurile, întrebați-le la magazin. Va fi un pic mai scump, dar nu riscați să trebuiască să le dezinstalați după inspecție.
  • Înainte de a cumpăra un montat pe perete, verificați și măsurați peretele. De exemplu, măsurați distanța dintre barele peretelui. Cele mai multe suporturi TV pivotante nu pot fi instalate pe barele distanțate 24" departe. Cele mai multe sunt pentru o distanță de 16", dar unele sunt doar pentru 14 ani" sau mai puțin Acest lucru vă va ajuta să selectați un suport pe care îl puteți instala pe perete fără modificări costisitoare ale acestuia.
  • Asigurați-vă că suportul pe care l-ați cumpărat poate menține mai mult decât greutatea televizorului. Dacă cântărați 22 gk, căutați un suport care să dețină 4 ori greutatea televizorului sau 90 kg. Poate suna prea mult, până când un copil scoate televizorul și cade pe el sau cineva se deplasează lângă televizor și îl trage. Feriți-vă de suporturi ieftine.
  • După instalarea suportului (înainte de a plasa televizorul pe el), găsiți o modalitate de a adăuga o greutate pentru a vă asigura că era absolut fermă pe perete. Cele mai multe ecrane plate au o greutate de la 22 la 68

  kg. Televizoarele LED sunt mai ușoare decât televizoarele cu plasmă.

  • Principala preocupare a montajului televizorului pe perete este cablajul din perete. Este greu să fiți sigur, dar aveți grijă să nu forați sau să înșurubați cablajul. Anumite modele de detectori de bara includ, de asemenea, o funcție care detectează cablajul de curent alternativ.
  • Conectați o priză de alimentare adecvată pentru sursa de alimentare. Alte metode de cablare, cum ar fi utilizarea unei extensii prin perete, nu respectă codurile de construcție în majoritatea zonelor și reprezintă, de asemenea, un pericol de incendiu.
  • Dacă intenționați să montați televizorul deasupra unui șemineu, asigurați-vă că este bine ventilat și că nu încălzește căldura sau că cea mai mare parte a căldurii nu circulă direct la televizor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumpărați o televiziune de înaltă definițieCum să cumpărați o televiziune de înaltă definiție
  Cum să conectați cablurile și componentele la un televizor cu ecran platCum să conectați cablurile și componentele la un televizor cu ecran plat
  Cum se conectează un Samsung Galaxy S2 la televizorCum se conectează un Samsung Galaxy S2 la televizor
  Cum se conectează un decodor ComcastCum se conectează un decodor Comcast
  Cum se conectează un televizor prin cablu la un proiector de dateCum se conectează un televizor prin cablu la un proiector de date
  Cum se obține o calitate îmbunătățită a imaginii unui televizor cu plasmăCum se obține o calitate îmbunătățită a imaginii unui televizor cu plasmă
  Cum să alegi o televiziune de înaltă definițieCum să alegi o televiziune de înaltă definiție
  Cum să porniți televizorulCum să porniți televizorul
  Cum să instalați un televizor plat pe un panou de gips-cartonCum să instalați un televizor plat pe un panou de gips-carton
  Cum se instalează o bară de sunetCum se instalează o bară de sunet
  » » Cum să montați un ecran cu plasmă pe perete

  © 2011—2020 ertare.com