Cum se asamblează o baterie UPS inteligentă RBC7 APC

În fiecare an, multe unități UPS sunt aruncate din cauza uzurii bateriei. APC-urile inteligente UPS de la 700VA / XL la 1500VA sunt unități de înaltă calitate, iar înlocuirea bateriilor este economică dacă montați propriul suport pentru baterii. Cu puțin efort puteți înlocui suportul pentru baterii pentru aproape jumătate din ceea ce ar costa să cumpărați înlocuitorul original APC.

Această instrucțiune este de a monta baterii de tip RBC7 pentru utilizare în, dar fără a se limita la conversia Americana / APC SU700XL, SU700XLNET, SU1000XL, SU1000XLNET, BP1400, SUVS1400, SU1400, SU1400NET, SUA1500, SUA1000XL și SUA750XL Energie.

Garanția nu este chiar o considerație deoarece APC acoperă întreaga unitate, inclusiv bateria, timp de doi ani. După aceea, garanția expiră la fel, astfel încât nu există nici o garanție pentru folosirea unei baterii montate după aceea.

pași

Imaginea intitulată Asamblați o baterie APC RBC7 Smart APC Pasul 1
1
Scoateți suportul de baterii uzat din aparat. In Smart UPS APC 1000, 1400 și seria 1500, suprafața frontală din plastic este scos din cutia trăgând în jos și de ridicare (caută numai crestătura la o margine și trage acolo). Aici veți găsi două șuruburi care trebuie să fie eliminate din colțurile superioare ale unei plăci de metal situată în spatele feței din față pentru a arăta bateriile. Unitatea de Seria 1000 are baterii mai mici seria 1400 și 1500. Va fi necesar pentru a opri unitatea UPS pentru a înlocui bateriile în cazul în care acesta este încărcat pe astfel de baterii.
 • Imaginea cu titlul Asamblați o baterie APC RBC7 Smart APC Pasul 2
  2
  Examinați noile baterii cu un voltmetru digital. Dacă tensiunea este mai mică de 12,55 V, înseamnă că acestea nu au fost utilizate mult timp și probabil sunt stricate. Reveniți la furnizor.
 • Imaginea intitulată Asamblați o baterie APC RBC7 Smart UPS Pasul 3
  3
  Îndepărtați cu grijă cele două capace din plastic la ambele capete. Scoateți blocul de plastic (siguranța 100A) care leagă cele două jumătăți și scoateți cablul.
 • Imaginea cu titlul Asamblați o baterie APC RBC7 Smart APC Pasul 4
  4
  Salvați părțile pe care le-ați eliminat.
 • Imaginea intitulată Asamblați o baterie APC RBC7 Smart UPS Pasul 5
  5
  Opțiunea nr. 1: Lustruiți ușor suprafața ambelor baterii în partea cea mai apropiată de borne. Acesta este un pas care trebuie urmat în conformitate cu manualul de instrucțiuni Plastic Weld®.
 • Imaginea cu titlul Asamblați o baterie APC RBC7 Smart UPS Pasul 6
  6
  Apăsați aproximativ un sfert din conținutul plastic Weld® și pregătiți adezivul pentru fiecare suport. Aplicați adezivul uniform pe una dintre baterii, așa cum se arată în grafic. Așezați bateriile pe o suprafață plană și atașați-le pe partea laterală a terminalului astfel încât acestea să se confrunte reciproc. Lăsați-o să se vindece timp de 30 de minute.
 • Imaginea intitulată Asamblați o baterie APC RBC7 Smart UPS Pasul 7
  7
  Opțiunea nr. 2: Plasați bateriile în paralel cu bornele împreună, precum și cu bateriile furnizate de fabrică. Așezați benzi de bandă Gorilla (bandă izolatoare) de-a lungul fiecărei margini a bateriei prin temperarea benzii la articulații. Am facut-o in acest mod eu si a fost complet stabil si gata de utilizare in 2 minute.
 • Imaginea intitulată Asamblați o baterie APC RBC7 Smart APC Pasul 8
  8
  Instalați cablul și apoi siguranța, așa cum se arată în grafic. Nu instalați mai întâi siguranța, deoarece astfel crește posibilitatea unei scurtcircuite a bateriei la instalarea cablului.
 • Imaginea intitulată Asamblați o baterie APC RBC7 Smart UPS Pasul 9
  9


  Utilizați bandă dublă sau banda de ambalare pentru a atașa capacele terminalelor. Sau înlocuiți-le doar dacă adezivul original este suficient pentru a ține capacele. Aceste baterii sunt sigilate, astfel încât nu există nici un pericol de scurgere. Capacurile servesc pentru a evita contactul accidental cu terminalele.
 • Imaginea intitulată Asamblați o baterie APC RBC7 inteligentă APC Pasul 10
  10
  Reasamblați unitatea UPS conform instrucțiunilor primului pas.
 • Imaginea intitulată Asamblați o baterie APC RBC7 Smart UPS Pasul 11
  11
  Dacă doriți să împiedicați lipirea bateriilor, puteți cumpăra cartușele de acumulatoare prealabile și cu hamuri compatibile cu RBC7.
 • Imaginea cu titlul Asamblați o baterie APC RBC7 Smart APC Step 12
  12
  Porniți UPS-ul, deconectați-l și asigurați-vă că funcționează împreună cu bateria.
 • Imaginea intitulată Asamblați o baterie APC RBC7 Smart UPS Pasul 13
  13
  Încărcați bateriile noi peste noapte.
 • Imaginea cu titlul Asamblați o baterie APC RBC7 Smart APC Pasul 14
  14
  Acum, trebuie să calibrați astfel încât indicatorul de timp și capacitatea să fie citite cu precizie. UPS-ul trebuie să fie încărcat la 30-50% din capacitatea nominală de watt. O lampă cu halogen de 300W funcționează bine pentru modelele de 1000VA / ~ 650W și 1500 / ~ 950W.
 • Imaginea intitulată Asamblați o baterie APC RBC7 Smart UPS Pasul 15
  15
  Conectează o sarcină variabilă de 30-50% la UPS și deconectează alimentarea de la unitate. (În loc să scoateți aparatul din priză, cel mai bine este să opriți alimentarea cu ajutorul comutatorului sau a supresorului, a se vedea sfaturile de mai jos). Lasati-l sa se desfasoare pana se inchide complet. Nu ascultați beep-urile.
 • Imaginea intitulată Asamblați o baterie APC RBC7 Smart UPS Pasul 16
  16
  Începeți imediat încărcarea bateriei. Lasă-l să se încarce toată noaptea. UPS-ul este acum pregătit pentru punerea în funcțiune.
 • sfaturi

  • Montați siguranța și cablul la suportul nou montat: mai întâi cablul, apoi siguranța.
  • Asigurați-vă că așezați bateriile pe o suprafață plană prin îmbinarea acestora și alinierea laturilor simultan. Aveți aproximativ patru minute pentru a ajusta alinierea. Dacă Plastic Weld® nu este aliniat corect, nu poate fi corectat.
  • Pentru o durată mai lungă, aveți opțiunea de a alege să utilizați baterii auto / ravale pe care le puteți cumpăra la magazinul local de piese auto (ciclurile profunde sunt cele mai bune). Amintiți-vă că aceste baterii pot produce gaz de hidrogen în timpul încărcării, deci este recomandat să le ventilați sau să le amplasați într-un loc în care gazul inflamabil nu se acumulează.
  • Pentru a examina și a calibra, trageți comutatorul sau conectați UPS-ul la un dispozitiv de supresoare care nu se deconectează de la sol și deconectați supresorul. Acest lucru asigură că UPS-ul menține legătura la sol importantă pentru calibrare.
  • Scoaterea siguranței și a cablului din suportul uzat: mai întâi scoateți siguranța, apoi cablul.

  avertismente

  • Dacă nu încărcați bateriile imediat după ce le utilizați, acestea se vor uza pe termen scurt.
  • Bateriile au suficientă energie pentru a provoca incendii și deteriorări grave în cazul unui scurtcircuit în mod accidental.
  • Acest tip de baterie este fabricat în principal din plumb și acid toxic. Este ilegal să-i arunci în coș. În multe magazine de piese auto, magazine de baterii și centre de reciclare, puteți lua bateriile uzate gratuit. Dacă înlocuiți un număr mare de baterii, sunteți de acord cu distribuitorul bateriei cu privire la eliminarea bateriilor uzate.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Obțineți două baterii generice.
  • Lija.
  • Plastic Weld® sau adeziv și bandă echivalentă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumpărați o baterie de rezervă pentru un telefon mobilCum să cumpărați o baterie de rezervă pentru un telefon mobil
  Cum să cumpărați o baterie pentru MacBook ProCum să cumpărați o baterie pentru MacBook Pro
  Cum se proiectează un sistem de baterii auxiliar pentru o pompă de rezervăCum se proiectează un sistem de baterii auxiliar pentru o pompă de rezervă
  Cum se prelungește durata de viață a bateriei unui iPadCum se prelungește durata de viață a bateriei unui iPad
  Cum se prelungește durata de viață a unei baterii de laptopCum se prelungește durata de viață a unei baterii de laptop
  Cum se prelungește durata de viață a bateriei unui laptopCum se prelungește durata de viață a bateriei unui laptop
  Cum se face un circuit de divizare a tensiuniiCum se face un circuit de divizare a tensiunii
  Cum se face un încărcător USB portabil și reîncărcabilCum se face un încărcător USB portabil și reîncărcabil
  Cum se face un tester de bateriiCum se face un tester de baterii
  Cum să curățați scurgeri sau scurgeri de la bateriiCum să curățați scurgeri sau scurgeri de la baterii
  » » Cum se asamblează o baterie UPS inteligentă RBC7 APC

  © 2011—2020 ertare.com