Cum să generați bani dintr-un site web

Generarea de bani prin intermediul site-ului dvs. înseamnă, în esență, adăugarea de lucruri sau efectuarea unor modificări care vă vor permite să câștigați bani sau să fiți profitabili. Există sute de modalități de a genera bani din site-ul dvs., unele dintre ele fiind simple, iar altele sunt mai complexe și mai scumpe. Generarea de trafic este una dintre cele mai eficiente metode de a genera bani site-ul dvs., acest lucru se datorează faptului că mai mult trafic site-ul dvs. are, cu atât mai probabil face vânzări, obțineți clicuri pe anunțurile plătite și obțineți achiziții prin programe de afiliere. De la optimizarea motoarelor de căutare (SEO) la aderarea la programele de afiliere, puteți utiliza acești pași ca un ghid pentru a afla cum să generați bani dintr-un site web.

pași

Partea 1
Plasați cuvintele cheie în conținutul site-ului dvs.

Imaginea intitulată
1
Creați conținut care utilizează cuvinte cheie relevante care se referă la nișă sau subiect. Aceasta se numește optimizarea motorului de căutare. Puteți utiliza Google pentru a căuta cuvinte cheie care pot aduce profit și trafic pe site-ul dvs. Web. Asigurați-vă că întregul dvs. conținut este corect din punct de vedere gramatic și că toate cuvintele au o ortografie bună. De asemenea, este imperativ ca niciunul din conținutul dvs. să nu fie copiat de pe alt site web. Puteți verifica acest lucru vizitând un site de plagiat, cum ar fi Copyscape.

Partea 2
Utilizați resursele Google pentru a genera bani

Imaginea intitulată
1
Înscrieți-vă în Google AdWords, Google Adsense și Google Analytics. Aceste instrumente vă vor ajuta să generați venituri din site-ul dvs. cu doar câteva clicuri.
 • Google AdWords este un serviciu plătit. Multe alte site-uri web vă vor oferi gratuit credite Google AdWords, astfel încât să puteți accesa site-ul dvs. rapid și ușor. Creați un anunț propriu, setați suma pe care doriți să o plătiți într-o zi, alegeți cuvintele dvs. cheie și urmăriți traficul generat.
 • Google Adsense este un instrument care permite Google să plaseze anunțuri pe site-ul dvs. Web. Puteți configura anunțurile astfel încât să corespundă temei și subiectului site-ului dvs. Web.
 • Google Analytics vă va ajuta să urmăriți vizualizările și clicurile pe site-ul dvs. web.

Partea 3
Promovați-vă site-ul web

Imaginea intitulată
1
Trimiteți adresa URL a site-ului dvs. web la directoarele online și la motoarele de căutare. Acestea includ Google, Yahoo, CityData, Bing, City Search și multe altele bazate pe subiectul site-ului dvs. Acest lucru vă va ajuta să atingeți notorietatea și profitul site-ului dvs.
 • Imaginea intitulată


  2
  Înscrieți-vă la programele afiliate. Există multe programe de afiliere disponibile pentru proprietarii de site-uri web, care sunt gratuite și vă pot ajuta să faceți un profit. Două dintre cele mai populare programe de afiliere sunt Amazon.com și Walmart.com. Când un vizitator al site-ului dvs. face clic pe un anunț Amazon.com sau Walmart.com și efectuează o achiziție, primiți o despăgubire în conformitate cu instrucțiunile din contract.
 • Imaginea intitulată
  3
  Publicați-vă pe un alt site web sau vindeți spațiu publicitar pe dvs. Companiile pot plăti o mulțime de bani pentru a plasa un anunț pe site-ul dvs. dacă ating un volum necesar de trafic, dacă au o bună reputație și se referă la problemele lor. De asemenea, puteți cumpăra publicitate pe alte site-uri web, contactându-le pentru a vedea dacă vinde spațiu.
 • Odată ce site-ul dvs. obține cantitatea necesară de trafic, puteți începe să căutați companii care ar putea dori să facă publicitate pe site-ul dvs. Web. Trimiteți-le un e-mail cu informațiile despre preț, precum și ceea ce oferiți, inclusiv locația și dimensiunea anunțului. Întreprinderile vor răspunde dacă sunt interesate.
 • Imaginea intitulată
  4
  Căutați produse sau cărți electronice pe care să le vindeți pe site-ul dvs. web. Asigurați-vă că produsele sau cărțile electronice sunt legate de subiectul dvs. și au o calitate excelentă.
 • Imaginea intitulată
  5
  Adăugați un buton pentru a dona pe site-ul dvs. web. Dacă este o organizație non-profit sau caritabilă, puteți cere donații. De asemenea, puteți solicita vizitatorilor donații pentru a ajuta site-ul dvs. să continue sau să fie actualizat. Utilizați PayPal sau alți comercianți online pentru a afla cum să adăugați un buton pentru a dona pe site-ul dvs.
 • sfaturi

  • Scrieți bloguri sau articole despre produsele dvs. preferate și lucrați cu rețele precum Skimlinks pentru a transforma cele mai populare cuvinte cheie din aceste articole în link-uri de afiliere.
  • Există multe alte modalități de a genera bani din site-ul dvs. web. Acești pași sunt cei mai apreciați, dar ei vor primi rapid site-ul dvs. de pornire și de funcționare la un cost redus pentru a începe cu. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face este optimizarea motorului de căutare.
  • Asigurați-vă că păstrați site-ul dvs. actualizat și fără gunoi inutil. Un comerciant nu va dori să facă publicitate produselor sau mărcii dvs. dacă site-ul dvs. este un montaj publicitar.
  • Adăugați o extensie "Conținut înrudit". Căutați o extensie care promovează conținuturi similare și generează mai multe venituri pentru fiecare clic pe site-ul dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci bani cu GoogleCum să faci bani cu Google
  Cum să faci bani cu programul de afiliere LinioCum să faci bani cu programul de afiliere Linio
  Cum sa faci bani cu AmazonCum sa faci bani cu Amazon
  Cum să câștigi bani pe YouTubeCum să câștigi bani pe YouTube
  Cum să câștigi bani în marketingul afiliatCum să câștigi bani în marketingul afiliat
  Cum puteți genera mai mult trafic pentru site-ul dvs. WebCum puteți genera mai mult trafic pentru site-ul dvs. Web
  Cum să faci bani cu un wikiCum să faci bani cu un wiki
  Cum puteți face ca Google să includă pagina dvs. webCum puteți face ca Google să includă pagina dvs. web
  Cum se face un site folosind WordPressCum se face un site folosind WordPress
  Cum se obține un ID de afiliere AmazonCum se obține un ID de afiliere Amazon
  » » Cum să generați bani dintr-un site web

  © 2011—2020 ertare.com