Cum să generați bani din blogul dvs.

A avea un blog a devenit o modalitate foarte populară de a ne exprima și de a răspândi informații. Chiar și unul ar putea câștiga un salariu considerabil. Cu toate acestea, cum faceți asta? Acest articol vă explică totul.

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Conținutul este important. Principala prioritate ar trebui să fie crearea de conținut care merită citit. Dacă publicați mesaje pe blogul dvs. care merită citite de oameni, ei se vor întoarce la blogul dvs. din nou și din nou. În acest fel veți construi o rețea de adepți, astfel încât atunci când aveți ceva de spus, vor exista oameni care o vor citi cu adevărat. Alegeți o temă care vă place pentru blogul dvs. și concentrați-vă asupra subiectului respectiv. Nu postați pe blog un articol despre un subiect financiar o zi și unul despre o temă culinară a doua zi. Concentrați-vă pe diferitele aspecte ale subiectului dvs. principal. De exemplu, puteți dezvolta un blog despre afacerea online. Este un subiect pe care oamenii sunt interesați, deoarece toată lumea dorește să câștige bani și vor mai fi și câteva sub-teme în cadrul acelei teme.
 • Imaginea intitulată
  2
  Răspândiți-vă blogul. Dacă pur și simplu postați pe blogul dvs. și nimic altceva, atunci nu faceți destul. Ce puteți face?
 • Introduceți blogul dvs. în motoarele de căutare.
 • Postați mesaje Twitter cu actualizări de bloguri.
 • Alăturați-vă directoarelor de blog care catalogă blogul dvs. Catalogul Blog și Blogul meu Blog sunt două directoare excelente de blog care te pot conecta cu alți bloggeri care au interese similare. În aceste directoare blog puteți să vă alăturați comunităților și să adăugați contacte, ceea ce va permite blogului dvs. să aibă mai multă expunere.


 • Imaginea intitulată
  3
  Monetizează-ți blogul Dacă atrageți adepții și obțineți un trafic web decent pentru blogul dvs., dar fără a face bani, atunci vă lipsesc o oportunitate. Cu un public captiv care citește blogul dvs., există posibilitatea de a plasa anunțuri și linkuri afiliate care sunt legate de subiectul blogului dvs. De exemplu, dacă scrieți un blog despre sfaturi de dating, puteți plasa un link afiliat la Match.com. Deci, oferiți oamenilor serviciul de a le oferi o referință de calitate. Dacă aceștia vizitează și fac o achiziție, atunci veți primi o parte din beneficii. Google Adsense vă permite să plasați anunțuri care au legătură cu subiectul blogului dvs. Utilizați aceste instrumente pentru a începe să creați venituri în timp ce faceți blogul dvs.
 • Imaginea intitulată
  4
  Faceți ceva în fiecare zi. Trebuie să fii persistent și să încerci din greu dacă vrei să faci un venit substanțial ca blogger. Generarea unui trafic adecvat necesită timp și este necesar să plasați link-ul blogului dvs. pe tot parcursul internetului. Schimburile de link-uri, postările de comentarii, forumurile de mesaje și scrierea articolelor pot fi folosite ca modalități de plasare a unui link pe blogul dvs. Dacă vă faceți timp pentru a face ceva în fiecare zi în scopul de a promova blog-ul dvs., în timp, veți face ceva care poate genera venituri.
 • sfaturi

  • Având un blog este o modalitate excelentă de a vă exprima și de a împărtăși idei cu alții. Cu toate acestea, cei mai mulți oameni care au un blog scriu ocazional și astfel nu vor face niciodată un ban cu publicațiile lor. Situația dvs. poate fi diferită, cu puțin efort și persistență. Mult noroc
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați un contor la un BlogCum să adăugați un contor la un Blog
  Cum să ștergeți un blog pe TumblrCum să ștergeți un blog pe Tumblr
  Cum de a schimba antetul într-un blog WordpressCum de a schimba antetul într-un blog Wordpress
  Cum să ștergeți un blog în BloggerCum să ștergeți un blog în Blogger
  Cum de a scrie conținut de calitate de blogCum de a scrie conținut de calitate de blog
  Cum să scrieți în bloguri cu BlogDeskCum să scrieți în bloguri cu BlogDesk
  Cum de a împiedica Google Spider-ul blogului de la indexarea LiveJournalCum de a împiedica Google Spider-ul blogului de la indexarea LiveJournal
  Cum de a face pe oameni sa citeasca blogul tauCum de a face pe oameni sa citeasca blogul tau
  Cum să faceți ca blogul dvs. să apară printre primele rezultate ale căutăriiCum să faceți ca blogul dvs. să apară printre primele rezultate ale căutării
  Cum sa faci un blog de artaCum sa faci un blog de arta
  » » Cum să generați bani din blogul dvs.

  © 2011—2020 ertare.com