Modificarea unui Xbox

Când se lansează o nouă consolă, uneori, puteți modifica numai instalarea de hardware nou, ceva care ar putea fi destul de dificil pentru majoritatea utilizatorilor. Din fericire, sunt disponibile modificări software pentru Xbox și Xbox 360. Urmați aceste instrucțiuni pentru a descoperi puterea adevărată a consolei dvs.

pași

Metoda 1
Modificarea unui Xbox original

Imaginea intitulată Modul un Xbox Pasul 1
1
Descărcați pachetul "Exploit All-in-One". Acest software permite accesul la programarea Xbox-ului, oferindu-vă un control total asupra acestuia. Datorită legalității problemei, aceste fișiere nu sunt ușor de găsit pe web. Va trebui să vă conectați la un IRC (Internet Relay Chat) și să descărcați fișierele direct din comunitate cu un client FTP (File Transfer Protocol).
 • Descărcați un client IRC. mIRC este cel mai utilizat client. După instalare, vi se va cere un nume și un utilizator când deschideți programul pentru prima dată. Alegeți numele dorit, dar evitați să utilizați numele dvs. real.
 • După alegerea numelui dvs., va apărea o consolă goală. Introduceți "/serverirc.efnet.net" și apăsați Enter. Aceasta vă va conecta la un server de chat. O listă de camere disponibile pentru a vă alătura se va deschide - închideți această fereastră.
 • consolă scrie "/ j # xbins" și apăsați Enter. Aceasta vă va duce într-o cameră de chat pentru comunitatea de modificări Xbox. În partea dreaptă va fi o listă cu toți utilizatorii din canal. Către partea de sus veți vedea un utilizator numit "xbins".
 • Introduceți "/ msg xbins! List" în consola canalului. Acest lucru va deschide un mesaj privat cu xbins, care este un utilizator automat. Veți primi un mesaj privat care conține informații pentru conectarea la serverul FTP. Lăsați această fereastră deschisă.
 • Imaginea intitulată Mod un Xbox Pasul 2
  2
  Deschideți un program FTP. FlashFXP sau Filezilla sunt doi dintre cei mai cunoscuți clienți. Odată ce programul FTP este deschis, faceți clic pe Conectare sau Conectare rapidă.
 • Conectați-vă la distribution.xbins.org cu același nume de utilizator și aceeași parolă pe care xbins ți-a dat-o. Portul trebuie setat la 21 în mod implicit. Aceste date pentru logare funcționează doar o singură dată, deci dacă vă deconectați, ar trebui să vorbiți din nou cu xbins.
 • Veți vedea o listă de directoare din partea dreaptă a programului. Răsfoiți la / XBOX / Aplicație bazată pe console / exploatează / _Pachete / Softmod Installer Deluxe /. Navigarea prin foldere folosind FTP este foarte asemănătoare navigării prin foldere de pe computer.
 • Descărcați fișierul Softmod.Installer.Deluxe.v2.0.Xbox-Hq.rar. Trageți-l din rama dreaptă spre stânga pentru al descărca. Deschideți fișierul .rar cu WinRAR. Fișierul conține mai multe fișiere diferite. Pentru acest proces aveți nevoie de fișierele SID.Splinter.Cell.v2.0.NTSC.Xbox-Hq.zip și SID.Splinter.Cell.v2.0.Xbox-Hq.zip. # * Acestea sunt fișiere de jocuri salvate, care vor acționa în calitate de instalator pentru noul panou de bord.
 • Imaginea intitulată Mod un Xbox Pasul 3
  3
  Utilizați o acțiune Replay pentru a muta fișierele jocurilor salvate de pe computer pe Xbox. Conectați reluarea Pro Action la computer și instalați software-ul necesar. Introduceți cardul de memorie Xbox în reluarea Pro Action. Acum aveți acces la conținutul cardului de memorie din computer.
 • Glisați fișierele .zip pe cartela de memorie.
 • Scoateți cartela de memorie din Pro Action Replay și conectați-o la Xbox. Copiați jocurile salvate de pe cartela de memorie pe unitatea hard disk internă a echipamentului Xbox. Trebuie să fie două fișiere de copiat. Una este de 4 blocuri, iar cealaltă este de 489 de blocuri. Veți avea nevoie de ambele pe discul intern pentru a continua instalarea.
 • Imaginea intitulată Modul un Xbox Pasul 4
  4
  Porniți Splinter Cell. Splinter Cell este un joc care vă permite să încărcați software personalizat. Acest proces nu va funcționa cu Pandora Tomorrow sau Chaos Theory - trebuie să fie versiunea originală a jocului.
 • Din meniul principal, selectați Pornire joc. În ecranul Profiluri, selectați "Linux".
 • În ecranul "Punctul de control al încărcării", selectați "Puncte de control". Dacă selectați "Niveluri", puteți provoca o eroare a sistemului.
 • Ecranul va deveni negru și câteva secunde mai târziu veți vedea ecranul introductiv UnleashX, urmat de panoul de control.
 • Imaginea intitulată Mod un Xbox Pasul 5
  5
  Selectați "Install Softmod." Aceasta va instala codul de sistem modificat. Nu opriți consola în timpul acestui proces sau mașina dvs. va fi probabil inutilizabilă. Când bara de stare dispare, procesul de instalare va fi terminat.
 • Imaginea intitulată Modul un Xbox Pasul 6
  6
  Instalați un nou "panou de instrumente". Instalația Softmod conține două panouri de instrumente personalizate, Evox și UnleashX. Ambele au aceleași funcții de bază, astfel încât să instalați cel care vă place cel mai mult.
 • Există și alte panouri de instrumente pe internet. Asigurați-vă că vă uitați la surse de încredere. Canalul IRC #xbins pe care l-ați cuplat înainte are o gamă largă de panouri de instrumente și aplicații.


 • Imaginea intitulată Mod un Xbox Pasul 7
  7
  Dezactivați Xbox-ul Odată ce instalarea panoului de instrumente este completă, trebuie să opriți și să reporniți Xbox. Dacă instalarea a avut succes, veți vedea noul panou de bord în locul panoului de instrumente Xbox.
 • Metoda 2
  Modificarea unui Xbox 360

  Imaginea intitulată Mod un Xbox Pasul 8
  1
  Rețineți că modificarea software-ului pe un Xbox 360 este un proces mult mai complex. Datorită diferențelor dintre modele, este foarte recomandat să investiga modul în care procesul funcționează pentru modelul dvs. specific. Acești pași vă vor oferi un rezumat de bază al procesului.
 • Imagine intitulată Mod un Xbox Pasul 9
  2
  Flashea cititorul DVD al dvs. 360. Pentru a modifica un 360, trebuie să încărcați firmware-ul personalizat în cititorul DVD al consolei. Schimbarea firmware-ului în DVD player-ul se numește "intermitent". Aceasta permite cititorului să citească discuri piratate.
 • Pentru a bloca DVD playerul, trebuie să identificați cititorul pe care îl utilizați. Există 4 furnizori diferiți pentru playerul DVD 360 al companiei: Samsung, Hitachi, BenQ și Lite-On. Cititorii Samsung au tăieturi pătrate în centrul tăvii. Tăvile Hitachi au mai multe găuri și două tăieturi în centru. BenQ și Lite-On au aceeași tavă cu un centru neted.
 • Pentru a diferenția între un cititor BenQ și un cititor Lite-On, trebuie să scoateți fața casetei, chiar sub cititor. Dacă cablurile pe care le vedeți sunt albe, atunci este un cititor BenQ - dacă sunt galbene, este Lite-On. În cazul în care Xbox este de la înainte de aprilie 2008, atunci este un cititor BenQ, deoarece nu au început să utilizeze cititorii Lite-On până atunci.
 • Dintre cele 4 branduri există 12 modele diferite de cititoare și fiecare necesită mici variații în proces. Samsung-urile sunt cele mai usor de facut in timp ce Lite-On-urile sunt de obicei cele mai complicate.
 • Imaginea intitulată Mod un Xbox Pasul 10
  3
  Dezarmați Xbox 360. Pentru a bloca cititorul este necesar să-l conectați la un computer. Pentru a avea acces la cititor, astfel încât să puteți face acest lucru, trebuie să dezactivați 360.
 • Mai întâi scoateți panoul frontal rotind 360 și trăgând panoul de dedesubt.
 • Scoateți plăcile de ventilație de pe ambele părți ale consolei. Acestea sunt legate de filele care trebuie separate unul câte unul. Trageți cu atenție plăcile în timp ce separați genele.
 • După ce ați scos tăvile, rotiți 360. Scoateți partea inferioară apăsând urechile care se află în jurul consolei.
 • Odată ce tava este îndepărtată, scoateți șuruburile de pe șasiu. Rotiți din nou 360 și scoateți tava superioară. Acum aveți acces la DVD player.
 • Imaginea intitulată Mod un pas Xbox 11
  4
  Conectați DVD player-ul la computer utilizând un cablu SATA. În mod normal, porturile SATA sunt situate în interiorul computerului, pe placa de bază. # * Va trebui să deschideți computerul pentru a conecta un cablu care merge de la cititorul portului 360 la portul SATA.
 • DVD player-ul va avea nevoie de energie pentru a putea bloca. Deși puterea consolei poate fi utilizată, acest lucru nu este recomandat, deoarece registrele 360 ​​înregistrează de fiecare dată când porniți consola cu deconectarea DVD player-ului. Acest lucru ar duce probabil la blocarea consolei dvs.
 • Deoarece conectorul de alimentare nu este unul standard, veți avea nevoie de un adaptor care să vă permită să conectați sursa de alimentare a computerului dvs. la DVD player-ul dvs. 360.
 • Imaginea intitulată Modul unui Xbox Pasul 12
  5
  Faceți clic pe cititor utilizând Windows. Există mai multe moduri de a bloca un cititor, inclusiv liniile de comandă. Cea mai ușoară cale este să descărcați și să executați JungleFlasher care combină toate metodele diferite într-un singur program care rulează prin Windows.
 • Asigurați-vă că urmați ghidul disponibil pe site-ul Web JungleFlasher, astfel încât să puteți realiza un bliț corespunzător în funcție de modelul aparatului DVD player.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aflați de ce ați fost suspendat pe Xbox LiveCum să aflați de ce ați fost suspendat pe Xbox Live
  Cum să vă schimbați vârsta pe Xbox LiveCum să vă schimbați vârsta pe Xbox Live
  Cum să cumperi puncte Microsoft pe Xbox 360Cum să cumperi puncte Microsoft pe Xbox 360
  Cum se conectează Xbox-ul la internetCum se conectează Xbox-ul la internet
  Cum se conectează Xbox 360 la computerCum se conectează Xbox 360 la computer
  Cum se conectează consola Xbox One la InternetCum se conectează consola Xbox One la Internet
  Cum se conectează un control prin cablu Xbox 360 la un PC Windows 8Cum se conectează un control prin cablu Xbox 360 la un PC Windows 8
  Cómo conectar un control inalámbrico de Xbox 360Cómo conectar un control inalámbrico de Xbox 360
  Cómo conectar una Xbox 360 a una MacCómo conectar una Xbox 360 a una Mac
  Cum se conectează la Xbox 360 LiveCum se conectează la Xbox 360 Live
  » » Modificarea unui Xbox

  © 2011—2020 ertare.com