Cum se modifică bara de activități desktop în Windows

Bara de activități Windows din Windows 98, XP și Windows Vista poate fi făcută mare și mică fără a avea cunoștințe tehnice reale! Poate vrei să fie mare sau mică, să nu mai dispară sau invers sau chiar să o pui pe laturi sau pe ecran. Acesta este un ghid pentru a face acest lucru.

pași

Imaginea intitulată Modificați dimensiunea barei de activități Windows Desktop Pasul 1
1
Pentru a modifica dimensiunea barei de activități pentru desktop, trebuie mai întâi să vă asigurați că nu este blocată. Pentru a vedea dacă este blocat sau nu, faceți clic dreapta pe orice spațiu gol din bara de activități și verificați dacă acesta nu are o popcorn lângă "Blocați bara de activități". Dacă nu aveți, bine. Dacă aveți, faceți clic pe "Blocați bara de activități" o dată pentru ao debloca.
 • Imaginea intitulată Modificați dimensiunea barei de activități Windows Desktop Pasul 2
  2
  După ce ați deblocat, posedați cursorul mouse-ului direct într-un spațiu liber din bara de sarcini sau în partea superioară care tocmai a apărut. Cursul va deveni o săgeată cu două fețe. În acest moment, faceți clic pe ea și trageți bara de activități în sus pentru ao face mai mare. În caz contrar, glisați bara de activități în jos pentru ao face mai mică.
 • Imaginea intitulată Modificați dimensiunea barei de activități Windows Desktop Pasul 3
  3
  În timp ce bara de activități este deblocată, puteți să o repoziționați în partea de sus, în partea dreaptă sau pe partea stângă a ecranului. Pentru a face acest lucru, puneți cursorul într-un spațiu gol, înainte de a face clic și trage totul în unele părți ale ecranului pe care doriți să-l puneți.
 • Imaginea intitulată Modificați dimensiunea barei de activități Windows Desktop Pasul 4
  4
  În acest moment, puteți bloca bara de activități dacă doriți. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe un spațiu gol și faceți clic pe "Blocați bara de activități".
 • Imaginea intitulată Modificați dimensiunea barei de activități Windows Desktop Pasul 5


  5
  Computerul dvs. poate să dispară uneori această bară din vedere. Dacă te deranjează, poți lăsa să fie văzut permanent, făcând clic dreapta pe un spațiu gol și apoi pe "Proprietăți". În caseta de dialog care apare, faceți clic pe caseta de lângă "Ascundeți automat bara de activități" pentru a dezactiva această activitate. Odată ce caseta nu este selectată, faceți clic pe butonul "OK" și configurația dvs. va fi salvată.
 • Alter-the-Size-a-ta-Windows Desktop-Taskbar-Pas-6-versiunea-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Modificați dimensiunea barei de lucru Windows Desktop Pasul 6
  6
  Alte setări pe care le puteți modifica utilizând caseta de dialog pentru proprietățile bara de activități includ gruparea documentelor similare, păstrarea barei de sarcini în partea de sus a ferestrelor deschise și afișarea / ascunderea barei de instrumente pentru pornirea rapidă. Pentru a activa sau dezactiva anumite situații, aceste caracteristici, pur și simplu debifați casetele corespunzătoare sau marcați situate în caseta de dialog Proprietăți din bara de activități.
 • Imaginea intitulată Modificați dimensiunea barei de lucru Windows Desktop Pasul 7
  7
  Puteți parcurge cât mai mult posibil personalizarea mini-icoanelor care pot fi văzute în zona de notificare (secțiunea din partea dreaptă a barei de activități). Pentru a face acest lucru, deschideți caseta de dialog Proprietăți din bara de activități și faceți clic pe butonul de personalizare aflat în apropierea capătului casetei de dialog. Există și alte caracteristici opționale pe care le puteți activa și, în anumite situații, dezactivați, legate de zona de notificare, ascundeți sau afișați ceasul sau ascundeți mini pictogramele inactive.
 • Imaginea intitulată Modificați dimensiunea barei de activități Windows Desktop Pasul 8
  8
  După ce ați terminat, începeți să utilizați computerul pentru a vedea ce puteți face pentru a vă mulțumi bara de activități. Dacă nu vă place, puteți schimba întotdeauna toate setările așa cum au fost înainte sau puteți încerca o altă combinație de preferințe.
 • avertismente

  • Dacă puneți bara de activități pe partea dreaptă sau pe partea stângă a ecranului, lucrurile se pot puțin murdare. Meniul Start, butoanele și zona de notificare vor ocupa mult spațiu pe ecran.
  • Creșterea mărimii barei de activități poate duce la pierderea multor spații care vă sunt utile.
  • Au bara de activități ascunse sau permite altor ferestre sunt stivuite pe partea de sus a barei de activități poate provoca înnebunitoare emoții pentru tine și pentru alții cu același utilizator. Feriți-vă de furie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faceți upgrade la Internet Explorer 9Cum să faceți upgrade la Internet Explorer 9
  Cum să reglați volumul când comenzile din bara de activități sunt blocateCum să reglați volumul când comenzile din bara de activități sunt blocate
  Cum se blochează bara de activități în Windows 7Cum se blochează bara de activități în Windows 7
  Cum se blochează pop-up-urile în Windows 8Cum se blochează pop-up-urile în Windows 8
  Cum se schimbă Windows 7 în Windows VistaCum se schimbă Windows 7 în Windows Vista
  Modificarea limbii de introducere a tastaturii în Windows 8.1Modificarea limbii de introducere a tastaturii în Windows 8.1
  Modificarea poziției barei de activități WindowsModificarea poziției barei de activități Windows
  Modificarea ceasului în bara de activități Windows XP de la 24 la 12 oreModificarea ceasului în bara de activități Windows XP de la 24 la 12 ore
  Cum se creează o comandă rapidă în Windows 8Cum se creează o comandă rapidă în Windows 8
  Cum să deblocați browserulCum să deblocați browserul
  » » Cum se modifică bara de activități desktop în Windows

  © 2011—2020 ertare.com