Modificarea proprietăților fonturilor în textele PDF

format de fișier PDF sau Portable Document Format, este utilizat pentru a menține integritatea unui document și anume, că, indiferent de aplicația utilizată pentru a vizualiza PDF, documentul va arata la fel. Din acest motiv, tipul de sursă este neschimbat. Dacă trebuie să schimbați fontul, trebuie să utilizați un software special de editare sau de a converti fișier PDF într-un format care poate fi editat. Citiți acest articol pentru a afla cum să faceți acest lucru.

pași

Metoda 1
Utilizați Adobe Acrobat

Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 1
1
Deschideți PDF-ul în Acrobat XI. Una dintre cele mai ușoare căi de a schimba fontul într-un PDF utilizează Acrobat XI. Acest program nu este disponibil gratuit, dar este cel mai puternic editor.
 • Nu puteți edita fișiere PDF cu programul Reader gratuit.
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 2
  2
  Deschideți meniul "Unelte". Puteți face acest lucru făcând clic pe buton "Unelte" situat în colțul din dreapta sus al ferestrei de editare. Se va deschide un cadru în partea dreaptă a ferestrei, unde trebuie să selectați categoria "conținut" și apoi "edita" textul documentului.
 • În Acrobat 9 și versiunile anterioare trebuie să faceți clic pe meniu "Unelte" apoi selectați "Ediție avansată". În noul meniu care apare, selectați Text Retouch Tool.
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 3
  3
  Selectați textul pe care doriți să-l modificați. Utilizați mouse-ul pentru a evidenția textul pe care doriți să-l editați. O casetă va apărea în jurul acestei secțiuni.
 • Dacă caseta nu apare în jurul textului, deschideți categoria "Recunoașteți textul", din meniul Instrumente, apoi selectați În acest fișier.
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 4
  4
  Faceți clic dreapta pe textul selectat. alege "proprietăţi" din meniul care apare pentru a deschide fereastra "Retușarea proprietăților".
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 5
  5
  Selectați noul tip de font. Utilizați meniul derulant din partea de sus a ferestrei "proprietăţi" pentru a alege un font nou. Puteți vedea modificările imediat în zona selectată.
 • Va trebui să modificați fontul pentru a edita textul cu un tip de font care nu este instalat în sistemul dvs.
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 6
  6
  Reglați noul font. După schimbarea fontului, puteți observa că nu arată bine sau nu se potrivește corespunzător. Prin urmare, puteți utiliza meniurile derulante pentru a ajusta diferite aspecte și pentru a seta corect fontul.
 • Dimensiunea fontului Această opțiune va schimba dimensiunea fontului în mod similar cu orice procesor de text.
 • Distanta dintre caractere. Aceasta este suma spațiului dintre fiecare caracter dintr-un cuvânt. Dacă cuvintele sunt prea apropiate și este dificil de citit, spațiul crește.
 • Distanta dintre cuvinte. Este spațiul care există între fiecare cuvânt. Dacă propozițiile par a fi un singur cuvânt lung, utilizați această opțiune pentru a mări spațiul.
 • Scalabilitate orizontală Pentru a extinde sau a restrânge textul selectat pe orizontală, selectați o valoare de scală din lista derulantă "Scalabilitate orizontală".
 • Completarea. Pentru a schimba culoarea fontului textului selectat, alegeți o culoare de umplere din meniul derulant "Rambleiere."
 • Tușe de pensulă. Pentru a da un efect brushstroke textului, selectați o culoare din meniu "tușe de pensulă" și alegeți lățimea acesteia din listă "Lățimea periei".
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 7
  7
  Încorporați fontul. Bifați caseta de selectare Embed. Încorporarea sursei în fișierul PDF îl împiedică să fie înlocuită pe computerul utilizatorului dacă nu este instalată. Nu toate fonturile pot fi încorporate în fișierul PDF - starea fontului ales poate fi văzută în secțiune permisiuni.
 • Pentru a reduce dimensiunea unui fișier încorporat, bifați caseta de selectare din subgrupă pentru a încorpora numai acele caractere din fontul utilizat în document.
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 8
  8
  Salvați fișierul Odată ce sunteți mulțumit de modificări, puteți salva fișierul pe computer. Dacă nu doriți să înlocuiți originalul, alegeți opțiunea "salva" ca.
 • Metoda 2
  Utilizați un editor PDF

  Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 9


  1
  Descărcați un program de editare PDF. Există mai multe programe disponibile online care vă permit să editați tipul de font al unui document PDF. Aceste programe nu sunt gratuite, dar puteți găsi versiuni de încercare care să le permită să le încercați. Unele dintre cele mai populare sunt:
  • Foxit Advanced PDF Editor
  • PDF Complete Office Edition
  • Infix PDF Editor
  • PitStop Pro
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 10
  2
  Deschideți fișierul PDF din editor. Rulați editorul și deschideți fișierul PDF din meniul Fișier. Fișierul va fi încărcat și puteți începe să îl editați.
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 11
  3
  Asigurați-vă că fereastra proprietăților PDF este deschisă. În Foxit, faceți clic dreapta pe document și selectați Listă proprietăți - acolo unde trebuie să faceți modificările.
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 12
  4
  Selectați conținutul pe care doriți să-l modificați. Fișierele PDF sunt create în blocuri de text. Selectați sectorul în care doriți să schimbați fontul făcând clic oriunde în text. În Foxit, faceți clic pe meniul Obiect și apoi pe Editare obiect.
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 13
  5
  Faceți clic pe intrarea Font din lista de proprietăți. După aceasta, va apărea un meniu vertical cu toate tipurile de fonturi disponibile - alegeți cel dorit.
 • Puteți adăuga mai multe surse făcând clic pe "edita" și apoi selectarea "import" surse. Puteți alege orice sursă instalată pe computer.
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 14
  6
  Reglați mărimea și spațiul. După modificarea fontului, puteți observa că cuvintele nu se aliniază așa cum au făcut-o inițial. Prin urmare, trebuie să utilizați biletele "Dimensiunea fontului". "Blanks" și "spaţierea" de cuvinte aflate în fereastra List of properties și, astfel, să poată ajusta modul în care apare noua sursă în document.
 • Metoda 3
  Conversia fișierului

  Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 15
  1
  Alegeți o metodă de conversie a fișierelor. Prin conversia unui fișier PDF într-un document Word, puteți edita fișierul, precum și un document standard. PDF-urile mici pot fi convertite gratuit folosind o varietate de site-uri web. Dacă intenționați să convertiți multe fișiere sau să aveți fișiere PDF foarte mari, va fi mai util să descărcați un program de conversie.
  • Pentru a facilita editarea, alegeți formatul ".doc" atunci când convertiți fișierul. Acest lucru vă va permite să îl deschideți în aproape orice procesor de text.
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 16
  2
  Deschideți fișierul din procesorul de text dorit. Faceți toate modificările sursei dorite. Există posibilitatea ca sursele de fișier PDF să nu fie transferate 100% corect.
 • Uneori, conversia documentului generează erori de formatare. Controlați întotdeauna fișierul convertit în detaliu pentru a verifica dacă nu are probleme.
 • Imaginea intitulată Modificați proprietățile fontului textului într-un PDF Pasul 17
  3
  Salvați documentul ca PDF. Faceți clic pe "Salvați ca" și selectați formatul PDF pentru a converti din nou fișierul.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atașați un document la un fișier PDFCum să atașați un document la un fișier PDF
  Cum să setați vizualizarea inițială a unui fișier PDF în Acrobat ProfessionalCum să setați vizualizarea inițială a unui fișier PDF în Acrobat Professional
  Cum se convertesc fișierele PDF în fișiere imagineCum se convertesc fișierele PDF în fișiere imagine
  Cum se convertesc fișierele TIFF în PDFCum se convertesc fișierele TIFF în PDF
  Cum se convertește un fișier PDF în format WordCum se convertește un fișier PDF în format Word
  Cum se convertește un fișier RTF într-un fișier WordCum se convertește un fișier RTF într-un fișier Word
  Cum se creează fișiere PDF compatibileCum se creează fișiere PDF compatibile
  Cum se creează un fișier PDF reîncărcabilCum se creează un fișier PDF reîncărcabil
  Cum se creează un fișier PDFCum se creează un fișier PDF
  Cómo descargar e instalar Adobe Acrobat ReaderCómo descargar e instalar Adobe Acrobat Reader
  » » Modificarea proprietăților fonturilor în textele PDF

  © 2011—2020 ertare.com