Modificarea configurației generale a Skype

Există multe platforme online care ajută oamenii să se apropie și Skype este unul dintre cele mai populare. Skype vă permite să aveți conferințe de text, voce și video cu prietenii și familia oriunde ați fi și oriunde vă aflați. Totul este gratuit. În prezent, odată cu numărul de echipe în creștere și cu membrii împrăștiați în întreaga lume, Skype este din ce în ce mai folosit pentru afaceri, ceea ce adaugă o nouă dimensiune lumii de a face bani. Din fericire, puteți edita setările Skype foarte repede, astfel încât să vă puteți stabili profilul și să-l ajustați.

pași

Partea 1
Accesați configurația Skype

Imagine intitulată Editați setările generale pe Skype Pasul 1
1
Porniți Skype. Găsiți aplicația Skype în dosarul programului calculatorului dvs., în meniul Start sau pe desktop și deschideți-l.
 • Imaginea intitulată Editați setările generale pe Skype Pasul 2
  2
  Conectați-vă la Skype. Selectați "Numele Skype". Apoi, în fereastra de conectare, introduceți ID-ul Skype și parola în câmpurile de text și faceți clic pe "Log in".
 • Imaginea intitulată Editați setările generale pe Skype Pasul 3
  3
  Deschideți configurația Skype. Pentru a face acest lucru, odată ce accesați profilul dvs. Skype, faceți clic pe "Instrumente" situate în partea din stânga sus a ecranului Skype. Va apărea un meniu derulant. În meniul respectiv, faceți clic pe "Opțiuni" pentru a deschide setările Skype.
 • Imaginea intitulată Editați setările generale pe Skype Pasul 4
  4
  Vedeți "Setări generale". După ce faceți clic pe "Opțiuni", veți fi redirecționat (ă) la "Setări generale". Din anumite motive, dacă vedeți o fereastră diferită, selectați "General" în filele aflate în partea stângă.
 • Acum puteți începe editarea setărilor.
 • Partea 2
  Gestionați configurația generală a Skype

  Imagine intitulată Editați setările generale pe Skype Pasul 5
  1


  Activați sau dezactivați apelurile cu dublu clic. Chiar sub tab-ul "General" se află "Setări generale", care este deja selectată. Prima opțiune este "Apelați un contact dând dublu clic pe acesta". Bifați caseta de lângă aceasta dacă doriți să o activați sau să o lăsați necompletată dacă nu doriți.
  • Această opțiune este ideală dacă utilizați Skype mai mult ca un telefon decât ca un serviciu de chat.
 • Imagine intitulată Editați setările generale pe Skype Pasul 6
  2
  Reglați numărul de minute de inactivitate înainte de a fi "Deplasați"". Această opțiune, aflată sub "Setări generale", vă poate stabili automat "Away" dacă sunteți inactiv pentru o anumită perioadă de timp. Bifați caseta de selectare pentru a activa funcția și indicați numărul de minute care vor duce la starea "Absent".
 • Acest lucru funcționează bine dacă sunteți o persoană care se rătăcește de pe computer, dar tot vrea să vă informeze contactele.
 • Imaginea intitulată Editați setările generale pe Skype Pasul 7
  3
  Decideți dacă doriți să rulați Skype când porniți Windows. Această opțiune vă permite să configurați Skype să ruleze automat când porniți computerul și Windows pornește. Bifați caseta din dreptul acesteia pentru ao activa.
 • Acesta este un economizor de timp dacă folosiți Skype foarte mult, dar întotdeauna uitați să vă conectați.
 • Imaginea intitulată Editați setările generale pe Skype Pasul 8
  4
  Setați limba programului. Următoarea opțiune din listă este limba pe care doriți să o utilizați pe tot parcursul programului. Pur și simplu faceți clic pe meniul derulant pentru a afișa lista de limbi. Derulați în jos și faceți clic pe limba pe care o preferați.
 • Imaginea intitulată Editați setările generale pe Skype Pasul 9
  5
  Activați sau dezactivați imaginile de profil din lista de contacte. Dacă nu vă place să vedeți o listă de sifoane cu imagini ale contactelor dvs., debifați caseta care vă permite să vedeți miniaturi ale fotografiilor de profil ale prietenilor dvs. în lista de contacte.
 • Imaginea intitulată Editați setările generale pe Skype Pasul 10
  6
  Salvați setările După modificarea setărilor generale în funcție de preferințele dvs., setați toate modificările. Faceți clic pe butonul "Salvați" din partea de jos a paginii pentru a vă stabili setările, cel puțin până când vă răzgândiți din nou.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să reglați volumul în Skype pe iPhone sau iPadCum să reglați volumul în Skype pe iPhone sau iPad
  Cum să blocați o persoană de contact SkypeCum să blocați o persoană de contact Skype
  Modificarea limbii în Skype pe un PC sau MacModificarea limbii în Skype pe un PC sau Mac
  Modificarea parolei skypeModificarea parolei skype
  Cum să vă schimbați numele pe SkypeCum să vă schimbați numele pe Skype
  Cum să configurați un număr Google Voice ca număr de apelant pe SkypeCum să configurați un număr Google Voice ca număr de apelant pe Skype
  Cum se creează un cont skypeCum se creează un cont skype
  Cum se descarcă Skype pe iPod TouchCum se descarcă Skype pe iPod Touch
  Cum se descarcă SkypeCum se descarcă Skype
  Cum se descarcă Skype pe un dispozitiv BlackBerryCum se descarcă Skype pe un dispozitiv BlackBerry
  » » Modificarea configurației generale a Skype

  © 2011—2020 ertare.com