Modificarea fotografiilor gratuite

Dacă aveți o mulțime de fotografii ale dvs. granulozitate de vacanță afectat și ochii roșii, sau pur și simplu vizitați un web de manipulare imagini de divertisment și doriți să-l încercați tine, există mai multe opțiuni disponibile pentru a modifica fotografiile. Citiți pașii de mai jos pentru a selecta și a descărca programul care se potrivește nevoilor dvs.

pași

Metoda 1
Modificare simplă a fotografiilor

Imaginea intitulată Modificați fotografiile pentru Pasul 1 gratuit
1
Utilizați Microsoft Paint pentru a efectua ajustări de bază. Paint este un program ineficient când vine vorba de editare și retușare, dar este util pentru unele lucruri. Faceți clic dreapta pe fotografia dvs. și deschideți-o în Paint. Aveți posibilitatea să rotiți, redimensionați sau tăiați ușor secțiunile fotografiei. De asemenea, puteți să tăiați și să măriți pentru a mări o anumită parte a fotografiei, însă calitatea imaginii va fi afectată. Paint vă poate salva fișierele editate în mai multe formate populare, cum ar fi PNG și JPEG.
 • Paint este, de asemenea, util pentru adăugarea de text la o imagine. Asigurați-vă că selectați caseta de text transparentă, astfel încât o bandă albă urâtă nu pare să blocheze imaginea de mai jos.
 • Cele mai multe dintre celelalte opțiuni sunt bune pentru tinkering, dar nu este bine pentru editarea fotografiilor.
 • Dacă ați pierdut copia dvs. de Paint, descărcați o alternativă superioară: Paint.NET. A început ca un proiect Microsoft care să înlocuiască Paint și are mai multe caracteristici decât originalul. Veți găsi link-ul de descărcare de mai jos.
 • Imaginea intitulată Modificați fotografiile pentru Pasul 2 gratuit
  2
  Ia Serif Photo Plus. Versiunea gratuită a software-ului elegant Serif pentru editarea fotografiilor poate să nu aibă toate caracteristicile unui program precum Photoshop, dar este minunat pentru ediții mai mici. Caracteristicile cum ar fi reducerea efectului de ochi roșii, corecția culorii și multe filtre și efecte de bază fac din acest program un program ideal pentru oricine dorește să îmbunătățească o fotografie de familie.
 • Puteți descărca Serif Photo Plus fără nici un risc Site-ul Serif.
 • Imaginea intitulată Modificați fotografiile pentru Pasul 3 gratuit
  3
  Utilizați PhotoFiltre pentru a adăuga filtre și efecte cu ușurință. Dacă fotografiile dvs. nu necesită retușări importante, dar credeți că pot arăta mai bine cu un pic de manipulare și filtre de bază, PhotoFiltre este programul dvs. Acest software are un număr mare de efecte transparente și contururi profesionale și ușor de utilizat, care pot schimba aspectul aproape a oricărei fotografii. În plus, este un spațiu foarte simplificat și aproape nefolosit pe hard disk.
 • PhotoFiltre este gratuit pentru uz privat, dar dacă aveți de gând să-l utilizați în scopuri comerciale (de exemplu, pentru a crea publicitate), va trebui să achiziționați o licență. Versiunea licențiată este oarecum superioară celei libere.
 • Puteți descărca PhotoFiltre 7 fără nici un risc site-ul Photofiltre.
 • Metoda 2
  Manipularea avansată a imaginii

  Imagine intitulată Modificați fotografiile pentru Pasul 4 gratuit
  1
  Descărcați GIMP. În ciuda numelui său ciudat, GIMP (Programul de manipulare a imaginilor GNU) este o alternativă la popularul Photoshop popular. Deși nu este la fel de elegant ca omologul său comercial, GIMP poate produce aproape aceleași efecte. În plus, statutul său de software liber îi conferă un avantaj semnificativ.
  • Nu este ușor să înveți cum să folosești GIMP. Dacă intenționați să mergeți dincolo de funcțiile de bază, fiți pregătiți să învățați bine să utilizați instrumentele programului. Partea bună este puterea sa mare, pentru că niciun alt program liber nu abordează nivelul de manipulare pe care îl oferă GIMP.
  • GIMP este cea mai bună alternativă gratuită dacă doriți să aduceți modificări semnificative imaginilor, cum ar fi adăugarea sau ștergerea obiectelor, modificarea drastică a aspectului unei persoane sau aplicarea unor efecte speciale realiste. Este, de asemenea, cea mai bună opțiune de a lucra cu mici detalii, cum ar fi modificarea proprietăților unei petale de flori individuale în imaginea unei grădini.
  • GIMP oferă o largă bibliotecă de accesorii dezvoltate special pentru program, care adaugă texturi, efecte și aproape tot ce se poate imagina. În general, aceste suplimente sunt gratuite ca și programul. În plus, programul are un add-on PSPI, care vă permite să utilizați extensiile Photoshop și care vă oferă o bibliotecă de extensii cu mult mai mare decât Photoshop-ul însuși.
  • Puteți descărca GIMP fără riscul pagina oficială GIMP.
 • Imaginea intitulată Modificați fotografiile pentru Pasul 5 gratuit
  2
  Încercați Paint.NET Este un program vechi conceput inițial pentru a rivaliza cu Microsoft Paint. A fost păstrat în viață și în continuă dezvoltare mulțumită unei comunități foarte entuziast dedicate și are un număr surprinzător de caracteristici de editare fotografice astăzi. Paint.NET este o alternativă mai ușor de utilizat la GIMP (dar cu mai puține caracteristici).
 • Paint.NET este o alternativă populară la GIMP pentru mulți oameni, deoarece furnizează majoritatea instrumentelor pe care le folosesc creatorii de imagini amatori, fără haosul sau confuzia pe care le creează opțiuni suplimentare. Puteți aplica filtre, manipula straturi și multe altele - toate cu o interfață destul de intuitivă.
 • Paint.NET are o capacitate moderată de manipulare a imaginii avansat (stilul de văzut în multe „concurs Photoshop“ pe web), dar, de obicei, rezultatele arata neprofesional, comparativ cu cele obținute cu GIMP.
 • Puteți descărca Paint.NET fără riscul de pagina oficială.
 • Imaginea intitulată Modificați fotografiile pentru Pasul 6 gratuit


  3
  Încercați Photo Pos Pro. Acesta a fost odată un program de plată și arată. În ceea ce privește funcționalitatea, este la jumătatea distanței dintre Paint.NET și GIMP. De când a fost lansat ca software liber, acesta a devenit o alegere populară pentru persoanele care caută o gamă completă de efecte fără a avea probleme de a învăța să utilizeze GIMP. Programul are caracteristici precum împroșcare, profilare, controlul zgomotului, reducerea efectului de ochi roșii și toate celelalte efecte de care aveți nevoie (chiar și manipularea straturilor!). Pentru a vă oferi imaginile aspectul potrivit. În plus, este surprinzător de ușor de utilizat.
 • Programul de instalare al Photo Pos Pro este destul de inofensiv, dar va încerca să stabilească un website numit MyStart ca pagină de pornire. Această pagină este cunoscută pentru un add-on iritant (dar nu periculos în sine) numit MyStart Incredibar, care poate fi dificil de eliminat după ce a fost instalat. Asigurați-vă că refuzați să schimbați pagina de pornire și să instalați orice alt software decât programul.
 • Puteți descărca Photo Pos Pro fără riscul acest link direct de descărcare de la CNet. Descărcarea va începe automat după încărcarea paginii pentru a evita software-ul de instalare personalizat CNET.
 • Imagine intitulată Modificați fotografiile pentru Pasul 7 gratuit
  4
  Pirate Photoshop. Dacă aveți nevoie de o copie a Adobe Photoshop și nu sunteți dispus să plătiți privilegiul, există modalități de a obține gratuit. S-ar putea să trebuiască să vă stabiliți pentru o versiune veche a programului, dar chiar și copiile ceva mai vechi ale Photoshop sunt de neegalat în termeni de putere.
 • Cea mai fiabilă modalitate de a hack-ul Photoshop este printr-un torrent. Pentru a obține Photoshop cu această metodă, obțineți torrentul versiunii pe care o doriți (la fel de ușor ca și căutarea Google), descărcați-l și deschideți-l cu un program special care o citește, cum ar fi BitTorrent.
 • Nu este suficient să descărcați o copie a programului pentru al debloca. De asemenea, aveți nevoie de o licență. Cea mai ușoară modalitate de a obține acest lucru este cu o "crack" care generează un cod de licență fals și face ca programul să creadă că sunteți un utilizator legitim. Dacă este posibil, descărcați crack-ul împreună cu programul într-un singur pachet. Găsirea separată a unei fisuri este o procedură dificilă și periculoasă.
 • În timp ce mulți oameni cred că prețul Photoshop este prea mare, acest lucru nu justifică furtul de software. Rețineți că puteți avea probleme în a vă sparge.
 • Metoda 3
  Opțiuni online

  Imaginea intitulată Modificați fotografiile pentru Pasul 8 gratuit
  1
  Bucurați-vă (ceva) de programul par excellence în Photoshop.com. Editorul Express al Photoshop.com este o versiune simplificată online a software-ului universal de manipulare a imaginilor Adobe. Are o cantitate ridicată de opțiuni în comparație cu programul real, dar chiar și această sumă depășește valoarea concurenților săi. Cel mai bun dintre toate, interfața paginii este simplă și practică în același timp. Photoshop.com are o gamă largă de instrumente sofisticate care includ instrumente de dodge și ardere, evidențiere și distorsiuni și efecte de schiță, printre multe altele.
  • Interfața Express Editor este puțin diferită de Photoshop-ul real. Utilizatorii familiarizați cu unul nu vor putea să le alinieze atât de ușor.
  • Photoshop.com oferă 2 gigaocteți de stocare în cloud pentru fotografii pe utilizator. După cum știu profesioniștii, această sumă nu este suficientă pentru a manipula o mulțime de imagini importante de înaltă calitate, dar este minunată pentru fotografiile obișnuite.
 • Imaginea intitulată Modificați fotografiile pentru Pasul 9 gratuit
  2
  Alege arma pe Pixlr.com. Pagina de editare a imaginilor Pixlr Acesta oferă trei instrumente diferite și interconectate, pentru a putea fi folosite cu imagini. Cel mai puternic dintre ele, Pixlr Editor, vă permite să redimensionați, să tăiați și să rotiți și oferă o varietate de efecte și filtre utile. Pixlr Express, al doilea în ceea ce privește ușurința în utilizare și eficiență, oferă o serie de efecte implicite pe care le puteți aplica cu un singur clic. Interfața cea mai simplă dintre cele trei, Pixlr-o-Matic, adaugă doar efecte de filtrare și cadre, în aceeași linie Instragram.
 • Schimbarea instrumentului este un pic stângace, deci începeți cu cele mai puternice și încercați cele mai mici atunci când terminați.
 • Imaginea intitulată Modificați fotografiile pentru Pasul 10 gratuit
  3
  Faceți repede retușuri de bază la Fotor.com. Fotor este un instrument simplu de editare a imaginilor care oferă filtre și alte trucuri de bază într-o serie de pași predeterminați și ordonați. Nu funcționează pentru editări rapide, dar este foarte util dacă doriți să îmbunătățiți fără efort o fotografie. De asemenea, oferă câteva efecte distractive și cadre pe care le puteți încerca după ce le faceți.
 • Pentru a aplica modificările făcute, faceți clic pe butonul "Aplicați" în fiecare pas. Din păcate, butonul uneori schimbă locurile și poate fi greu de găsit. Fiți răbdători și localizați cu atenție noua locație.
 • sfaturi

  • Căutați tutoriale pentru software-ul ales de dvs. pe Internet. Aproape toate programele le au. Luați ceva timp și fiți răbdători cu dvs. în timp ce învățați să utilizați instrumentele disponibile. Le vei stăpâni în mai puțin de un cocoș care cântă.

  avertismente

  • Aveți întotdeauna un risc mic când descărcați programe noi. Curățarea legăturilor din acest articol a fost verificată, dar asigurați-vă că antivirusul funcționează înainte de a le descărca oricum.
  • Nu acceptați instalarea programelor suplimentare. Respingerea instalării unei bare de instrumente sau a unui adware nu va împiedica instalarea programului real. Citiți cu atenție fiecare cutie înainte de a trece la următoarea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se redimensionează o imagine în Microsoft PaintCum se redimensionează o imagine în Microsoft Paint
  Cum de a desena un sprite (Microsoft Paint)Cum de a desena un sprite (Microsoft Paint)
  Cum de a desena o floare în Paint MicrosoftCum de a desena o floare în Paint Microsoft
  Cum să atragă și să picteze cu Microsoft PaintCum să atragă și să picteze cu Microsoft Paint
  Cum se găsește paleta de culori în Paint Shop Pro X3Cum se găsește paleta de culori în Paint Shop Pro X3
  Cum se face o artă abstractă în Microsoft PaintCum se face o artă abstractă în Microsoft Paint
  Cum se fac șabloane în Paint Shop ProCum se fac șabloane în Paint Shop Pro
  Cómo hacer simples dibujos de píxeles en Microsoft PaintCómo hacer simples dibujos de píxeles en Microsoft Paint
  Cum să măriți o imagine în Microsoft PaintCum să măriți o imagine în Microsoft Paint
  Cómo hacer un gradiente en MS PaintCómo hacer un gradiente en MS Paint
  » » Modificarea fotografiilor gratuite

  © 2011—2020 ertare.com