Cum de a minimiza ecranul complet al unui program de pe computer

Acest articol wikiHow vă va învăța cum să minimalizați o fereastră pe ecran complet pe computerul dvs. Windows sau Mac, astfel încât să puteți vedea desktopul. Rețineți că unele programe (de exemplu, jocuri video) vor dura mai mult pentru a minimiza decât altele.

pași

Metoda 1
În Windows

Imaginea intitulată Minimizați un program pe ecran complet pe computer Pasul 1
1
Găsiți butonul pentru a ieși din "Ecran complet". Dacă găsiți un buton în fereastră care vă permite să ieșiți din modul ecran complet, faceți clic pe acesta și apoi faceți clic pe buton - în colțul din dreapta sus al ferestrei pentru al minimiza.
 • Dacă faceți dublu clic pe fereastra celor mai multe playere video (de exemplu, VLC și YouTube), veți ieși din modul ecran complet.
 • Imaginea intitulată Minimizează un program pe ecran complet pe computer Pasul 2
  2
  presa ⎋ Esc pentru a ieși din modul ecran complet. Dacă vizionați un videoclip sau vizionați fotografii în modul ecran complet, această tastă vă va scoate din modul ecran complet.
 • Imaginea intitulată Minimizează un program pe ecran complet pe computer Pasul 3
  3
  Utilizați cheia Windows (⌘ Câștigați) pentru a afișa bara de activități. Apăsând această tastă, care arată ca sigla Windows, se va afișa bara de activități desktop din partea de jos a ecranului. Puteți să faceți clic pe pictograma programului în modul ecran complet pentru ao minimiza sau puteți apăsa bara "Afișați spațiul de lucru" în colțul din dreapta al barei de activități.
 • Imaginea intitulată Minimizează un program pe ecran complet pe computer Pasul 4
  4
  presa ⌘ Câștigați+M pentru a minimiza toate ferestrele deschise. Aceasta va deschide orice fereastră pe ecran complet și va minimiza fiecare fereastră din bara de activități. Rețineți că redeschiderea oricăror dintre aceste ferestre le va deschide în modul ecran complet.
 • presa ⌘ Câștigați+mayus+M pentru a redeschide toate programele minimizate.
 • Imaginea intitulată Minimizați un program pe ecran complet pe computer Pasul 5
  5
  presa ^ Ctrl+⎇ Alt+supr pentru a întrerupe programul. Mai ales dacă jucați un joc care este înghețat, apăsarea acestei combinații de taste va face aproape întotdeauna să vă scoateți din acea fereastră. Pentru a ajunge la birou:
 • faceți clic pe Manager de activități-
 • faceți clic pe fila "procese"-
 • faceți clic pe programul complet pe ecran -
 • faceți clic pe Finalizați sarcina-
 • Imaginea intitulată Minimizați un program pe ecran complet pe computer Pasul 6
  6
  Dezactivați manual computerul. Dacă aveți un program pe ecran complet, care nu poate fi închis, apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare (sau, dacă acesta este un computer desktop, deconectați-l de la lumină) până când acesta se oprește complet. Când reporniți computerul, toate ferestrele pe care le-ați deschis anterior vor fi închise.
 • Metoda 2
  Pe Mac

  Imaginea intitulată Minimizează un program pe ecran complet pe computer Pasul 7
  1


  Utilizați accesul rapid comandă+^ Ctrl+F. Această comandă elimină ferestrele din modul ecran complet, după care puteți face clic pe butonul galben al paginii "minimaliza" în colțul din dreapta sus al ferestrei.
 • Imaginea intitulată Minimizează un program pe ecran complet pe computer Pasul 8
  2
  Încearcă să folosești cheia ⎋ Esc pentru a ieși din modul ecran complet. Cheia ⎋ Esc Este ideal pentru a ieși din clipurile video sau pe cele pe YouTube pe ecranul computerului. Puteți să faceți clic pe butonul galben "minimaliza" după ce părăsiți modul ecran complet.
 • Apăsați tasta ⎋ Esc în timp ce jucați nu va minimaliza jocul.
 • Imaginea intitulată Minimizați un program pe ecran complet pe computer Pasul 9
  3
  presa comandă+M pentru a minimiza fereastra curentă. Reveniți făcând clic pe pictograma minimizată din docul dvs., lângă pictograma Coșul de gunoi.
 • Unele programe vor ieși din modul ecran complet după ce utilizează acest acces rapid, ceea ce înseamnă că va trebui să apăsați butonul galben "minimaliza" pentru a minimiza complet programul.
 • Imaginea intitulată Minimizați un program pe ecran complet pe computer Pasul 10
  4
  Ascundeți fereastra apăsând comandă+H. Acest lucru va face ca toate ferestrele programului să fie invizibile. Unele ferestre specifice nu vor apărea în Dock - va trebui să faceți clic pe pictograma aplicației, cum ar fi TextEdit sau Safari.
 • Imaginea intitulată Minimizați un program pe ecran complet pe computer Pasul 11
  5
  Dezactivați modul ecran complet cu comenzi comandă+F sau comandă+întoarcere. Dacă nu funcționează niciuna dintre comenzile de mai sus, una dintre aceste combinații de taste va forța fereastra să fie redusă la minimum.
 • Dacă aveți o fereastră de joc deschisă, căutați configurațiile cheie pentru a vedea dacă există o opțiune de a minimiza ecranul sau de a ieși din modul ecran complet.
 • Dacă jucați un joc pe Steam, aplicația Steam poate interfera cu capacitatea dvs. de a minimiza programele.
 • Imaginea intitulată Minimizați un program pe ecran complet pe computer Pasul 12
  6
  Închide cu forța un program pe ecran complet. Dacă programul a înghețat și nici una dintre opțiunile de mai sus nu funcționează, apăsați comandă+⌥ Opțiune+⎋ Esc, faceți clic pe program și faceți clic pe Forța de ieșire.
 • Imaginea intitulată Minimizați un program pe ecran complet pe computer Pasul 13
  7
  Dezactivați manual computerul. Dacă aveți un program pe ecran complet, care nu poate fi închis, apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare (sau, dacă acesta este un computer desktop, deconectați-l de la lumină) până când acesta se oprește complet. Când reporniți computerul, toate ferestrele pe care le-ați deschis anterior vor fi închise.
 • sfaturi

  • În cazul anumitor jocuri specifice, probabil că va trebui să salvați și să închideți jocul pentru a vă întoarce pe desktop fără a provoca înghețarea sau eșecul jocului.
  • Majoritatea jocurilor moderne au opțiunea de a juca "Modul fereastră" sau "Mod de fereastră pe ecran complet", care vă permite să redați în modul complet pe ecran, fără a pierde controlul total asupra unor comenzi rapide de la tastatură.

  avertismente

  • Este posibil ca programele vechi să nu reușească să minimizeze ecranul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se dezactivează naratorul de pornire WindowsCum se dezactivează naratorul de pornire Windows
  Cum se schimbă economizorul de ecran în Windows 8Cum se schimbă economizorul de ecran în Windows 8
  Cum să modificați economizorul de ecran al calculatorului dvs. WindowsCum să modificați economizorul de ecran al calculatorului dvs. Windows
  Modificarea rezoluției în Windows 8Modificarea rezoluției în Windows 8
  Modificarea rezoluției ecranuluiModificarea rezoluției ecranului
  Cum de a schimba rezoluția în Age of Empires 2 HDCum de a schimba rezoluția în Age of Empires 2 HD
  Cum să capturați un ecran completCum să capturați un ecran complet
  Cum să partajați ecranul în SkypeCum să partajați ecranul în Skype
  Cum se convertesc fotografiile preferate într-un economizor de ecran (în Windows 7)Cum se convertesc fotografiile preferate într-un economizor de ecran (în Windows 7)
  Cum să determinați placa videoCum să determinați placa video
  » » Cum de a minimiza ecranul complet al unui program de pe computer

  © 2011—2020 ertare.com