Cum să vă îmbunătățiți abilitățile în Counter Strike

Counter Strike este un joc primul person shooter pentru PC. Acest articol vă va oferi câteva strategii foarte bune de practică în CS.

pași

Metoda 1
Cum să practici

Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 1
1
Joacă-te cu oameni care sunt puțin mai buni decât tine. Dacă jucați cu oameni mult mai răi sau mult mai buni decât voi, atunci nu veți învăța nimic. În timp ce vă îmbunătățiți, căutați alte servere.
 • Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 2
  2
  Închideți aplicațiile care consumă memorie sau bandă largă. Acestea includ programe cum ar fi MSN, AIM și Limewire. Dacă îngheți foarte mult, contactați ISP-ul sau încercați să-l remediați într-un fel. Dacă întâmpinați multe eșecuri în CS - aceasta ar putea altera cât de bine jucați.
 • Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 3
  3
  Măriți volumul. Volumul este cel mai important factor al CS. Ascultând pașii, veți ști când să începeți mersul (Default Shift) sau când să vă ascundeți într-o zonă întunecată. Acordați atenție tipurilor de urme: există sunete diferite pentru pietriș, lemn, ciment și oțel.
 • Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 4
  4
  Alăturați-vă unei ligi! Există mai multe ligi pentru diferite nivele. Cele mai competitive echipe joacă în CAL sau CEVO. Majoritatea jocurilor sunt redate într-un format de la 5 la 5 pe hărți cu bombe pentru dezactivare. Există alte ligi care nu sunt la fel de competitive, dar jucătorii seriosi nu le respectă.
 • Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 5
  5
  Practicati cat de mult puteti. Încercați să jucați de câteva ori pe săptămână. Acesta vă va face să începeți să jucați mai bine și să vă pregătiți pentru jocuri online.
 • Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-6.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 6
  6
  Vorbește numai când ești mort. Dacă încerci să vorbești în timp ce trăiești, pierzi timp pentru că folosești doar comunicații vocale. Majoritatea oamenilor ignoră comenzile radio, așa că nu vă așteptați ca colegii de echipă să vină la salvare atunci când spui "C3". Utilizați comenzile radio numai atunci când sunt garantate.
 • Metoda 2
  Cum să vă mișcați

  Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-7.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 7
  1
  Trebuie să continuați să vă mișcați mereu. Când vă întoarceți în colțuri, săriți și săriți în cazul în care cineva intenționează să plece brusc. Această strategie funcționează foarte bine împotriva lunetiștilor, dar în camere apropiate, este întotdeauna mai bine să se miște repede și întotdeauna să se asigure că țintă la cap, cu excepția cazului în care adversarul este crouching.
 • Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-8.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 8
  2
  Evitați cârligul. Contrar a ceea ce cred oamenii, îndoirea nu vă îmbunătățește împușcarea și vă face să încetați. Cu toate acestea, dacă puteți să vă răsturnați sub ceva, ca un tren, veți obține o protecție mai mare.
 • Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-9.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 9
  3
  Asigurați-vă că urmați membrii echipei dvs. și rămâneți împreună. Încercarea de a ucide pe toți va duce probabil numai la moarte, cu excepția celor mai buni jucători CS. Încercați să vă asigurați că echipa dvs. nu dorește să utilizeze grenade înainte de a vă întoarce un colț pentru că ați putea obține tot flash-ul în fața dumneavoastră.
 • Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-10.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 10


  4
  Dacă sunteți un lunetist, nu vă mișcați atunci când fotografiați. Dacă vă mișcați, veți pierde împușcat și va trebui să așteptați, deoarece următoarea dvs. fotografie poate fi mortală.
 • Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-11.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 11
  5
  Aflați cât timp este nevoie pentru a ajunge de la un punct de apariție la anumite locuri. De exemplu, dacă știți cât durează CT pentru a ajunge la tunelurile B, atunci trebuie doar să ascultați pașii, puteți lua măsurile adecvate pentru a vă asigura că nu muriți.
 • Metoda 3
  Cum să folosiți o armă

  Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-12.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 12
  1
  Trebuie să știți ce arme să utilizeze pe anumite tipuri de hărți. Dacă harta este un spațiu deschis și larg, lunetiștii sunt cei mai buni. Dacă utilizați un Magnum într-un spațiu închis sau în alei, este foarte probabil că un adversar cu un M4 vă va ucide.
  • Utilizați un M4 ca un terorist și un AK47 ca un terorist.
  Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-12Bullet1.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Step 12Bullet1
 • Pistol: un vulturi deșert (cel mai puternic pistol).
  Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-12Bullet2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Step 12Bullet2
 • Dacă harta este una închisă care include fotografii scurte, alegeți o pușcă de asalt, o pușcă, un SMG sau un mitralieră.
  Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-12Bullet3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Step 12Bullet3
 • Nu utilizați un SMG, mitralieră sau pistol cu ​​rază lungă de acțiune, deoarece acestea nu sunt foarte precise. Utilizați puști de asalt sau lunetiști.
  Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-12Bullet4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Step 12Bullet4
 • Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-13.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 13
  2
  Încercați să dezactivați aspectul dinamic. Cei mai mulți jucători cu mai multă experiență dezactivează această funcție, deoarece ușurează obiectivul cu puștile și cu Deagle.
 • Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-14.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 14
  3
  Cumpărați întotdeauna o grenadă flash sau o grenadă HE dacă aveți banii. Faceți acest lucru după cumpărarea armelor / armurilor. Dacă cineva face camping, puteți folosi aceste grenade.
 • Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-15.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 15
  4
  Trebuie să știți unde și când să aruncați o grenadă flash. Dacă o arunci în fața ta, te va orbi. Aruncați-o întotdeauna în colțuri sau, după ce aruncați-o, ascundeți-vă în spatele unui perete sau obstacol și asigurați-vă că nu este în vizorul dvs.
 • Îmbunătățirea-ta-Skill-in-Counter-Strike-Step-16.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă abilitățile în Counter Strike Pasul 16
  5
  Aflați ce pereți și cutii pot trece prin gloanțe. Localizarea unui inamic cu un sunet pur este foarte utilă, dar există totuși problema de a fi nevoit să îl eliminați. Există mai multe opțiuni, cum ar fi grenade flash, grenade normale, lupta unul câte unul cu inamicul, dar cel mai bine este să omori inamicul fără a-ți risca viața sau fără să cheltuiți grenade care ar putea avea nevoie mai târziu.
 • sfaturi

  • Cumpărați un kit pentru dezactivare când puteți. Timpul este totul în CS, deci veți dori să fiți expuși cât mai puțin posibil dezactivând ceva.
  • Dacă vedeți un hacker, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să îl raportați administratorilor. Dacă nu există nimeni care să răspundă, lăsați-l pur și simplu pe server - nu pierdeți timpul cu ei și nu lăsați observațiile altora să te deranjeze.
  • Reglați sensibilitatea la ceea ce vă este confortabil. Cu cât este mai mică sensibilitatea, cu atât este mai ușor să țineți ținta bine.
  • Nu te speria! Cu cât te sperie mai mult, cu atât mai mult vei cheltui gloanțe.
  • Schimbați dimensiunea domeniului (apăsați ~ apoi tastați cl_crosshairscale 2100). Veți fi mai probabil să vă loviți adversarul, deoarece gloanțele se vor afla într-o zonă mai mică, în loc de acea vedere uriașă, care necesită aproape jumătate din ecran.

  avertismente

  • Nu uitați să vă opriți din când în când să mâncați sau să beți ceva. Adesea, puteți deveni frustrat dacă joci prost, ceea ce te face să joci mai rău. Dacă eviți stresul, vei juca mai bine.
  • Amintiți-vă că există oameni care sunt mult mai buni decât voi. Plângând că sunt hackeri doar pentru că pierzi este foarte enervant.
  • Nu folosiți niciodată hacuri. De când a ieșit VAC2, riscați să cheltuiți bani cu licența dvs. Dacă vrei să trișezi, joci doar un singur jucător.
  • Dacă cumpărați un kit de dezactivare pe o hartă a ostaticilor ca un contra-terorist, atunci este posibil să trebuiască să părăsiți jocul și să faceți o pauză.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Internet în bandă largă
  • O placă grafică bună. CS 1.6 rulează pe un motor vechi Half-Life de la sfârșitul anilor `90 și nu prea are de îmbunătățit în comparație cu motoarele mai noi.
  • Cel puțin 512 MB de memorie RAM. Chiar dacă jocul este vechi, acesta va funcționa mai bine cu specificații mai bune.
  • Un șoarece bun, de preferință unul optic. Logitech are o serie de șoareci uimitori, modelul MX 510 fiind considerat mouse-ul standard pentru CS pentru o vreme. (Este încă un mouse minunat!)
  • Un card de sunet decent. Orice cu Soundblaster este mai mult decât suficient. Asigurați-vă că puteți recepționa simultan ieșirea (microfon) și intrarea audio.
  • O pereche de aparate auditive, de preferință cu un cablu lung.
  • O suprafață bună pentru mouse-ul tău.
  • O versiune a Ventrillo, o comunicare vocală de bună reputație.
  • Este timpul să se joace și să învețe totul despre joc.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a schimba dimensiunea crucii în Counter StrikeCum de a schimba dimensiunea crucii în Counter Strike
  Cum să dezactivați o pompă în Counter StrikeCum să dezactivați o pompă în Counter Strike
  Cum să tragi un AK 47 sau un M4A1 în Counter Strike SourceCum să tragi un AK 47 sau un M4A1 în Counter Strike Source
  Cum se formatează cartele de memorie într-un telefon Nokia N73Cum se formatează cartele de memorie într-un telefon Nokia N73
  Cum se activează schimbarea rapidă a armelor în Counter StrikeCum se activează schimbarea rapidă a armelor în Counter Strike
  Cum se face un contor de vizite PHPCum se face un contor de vizite PHP
  Cum să navighezi în Sursa Counter StrikeCum să navighezi în Sursa Counter Strike
  Cum de a face o chuza în Grand Theft Auto IVCum de a face o chuza în Grand Theft Auto IV
  Cum de a mări FPS în contracarareCum de a mări FPS în contracarare
  Cum se instalează Counter Strike în LANCum se instalează Counter Strike în LAN
  » » Cum să vă îmbunătățiți abilitățile în Counter Strike

  © 2011—2020 ertare.com