Cum puteți îmbunătăți fotografiile utilizând Photoshop

Photoshop este renumit pentru a face fotografiile să arate mai bine decât viața reală. Nu este o surpriză - instrumentele tale pot face totul, fără a adăuga ceva suplimentar pentru a modifica complet o fotografie. Vă vom arăta câteva moduri în care puteți să vă luați fotografiile digitale sau scanate la un nivel mai înalt, cu câteva tehnici mici care dau rezultate uriașe.

pași

Metoda 1
Timp curat

Imaginea intitulă Faceți-vă fotografiile să arate mai bine utilizând Photoshop Pasul 1
1
Deschideți fotografia Când deschideți fotografia în Photoshop, va apărea ca un strat numit Context. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți înainte de a aplica este să tăiați fotografia și să eliminați tot ce împiedică imaginea. Pentru acest ghid, vom începe cu această imagine:
 • Puteți descărca versiunea cu dimensiunea completă aici.
 • Imaginea intitulată Faceți-vă fotografiile să arate mai bine utilizând Photoshop Pasul 2
  2
  Selectați instrumentul Crop (C). De cele mai multe ori, fotografiile noastre sunt luate fără a acorda multă atenție compoziției. S-ar putea doar să încercăm să surprindem momentul sau să luăm prea multe fotografii în speranța de a găsi "special". Decuparea fotografiei vă poate ajuta să focalizați imaginea asupra subiectului și să adăugați mai multă putere.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă că imaginile dvs. arată mai bine utilizând Photoshop Pasul 3
  3
  Această imagine este tăiată folosind "regula de trei". Ideea generală este că imaginea este împărțită în trei părți, orizontal și vertical. Elementele importante ale imaginii trebuie să fie pe sau în apropierea liniilor.
 • Puteți vedea că vârfurile munților sunt aproape aliniate la liniile verticale, în timp ce cerul și copacii sunt definiți de liniile orizontale. Te face sa te simti / vezi ca o imagine mai interesanta decat daca ai avea totul centrat.
 • Apăsați `` `Enter` `` pentru a tăia imaginea.
 • Imaginea intitulată Faceți-vă fotografiile să arate mai bine utilizând Photoshop Pasul 4
  4
  Selectați instrumentul Perie Reconstructor (J). Utilizați acest lucru pentru a curăța bucățile de imagine care nu au fost tăiate, dar care distrag atenția de la elementul principal. Pentru imaginile noastre, vom tăia copacii în colțurile inferioare și în partea dreaptă sus.
 • Imaginea intitulată Faceți-vă fotografiile să arate mai bine utilizând Photoshop Pasul 5
  5
  Imaginea dvs. este gata pentru următorul pas: Faceți-o să iasă în evidență!
 • Metoda 2
  Dreaming Trezeste-te

  Imaginea intitulată Faceți-vă fotografiile să arate mai bine utilizând Photoshop Pasul 6
  1
  Duplică stratul de fundal. Puteți face acest lucru cu un clic dreapta pe strat, apoi alegeți Duplicat Layer din meniu sau mutați layerul în pictograma New Layer și Photoshop va crea automat un duplicat.
 • Imagine intitulată Faceți-vă fotografiile să arate mai bine utilizând Photoshop Pasul 7
  2


  Setați modul de strat sau de fuziune pe Lumină ușoară. Acest lucru poate face imaginea să arate foarte întunecată, dar este doar un pas intermediar. Odată ce a fost setat modul, selectați Control-I (Command-I) pentru a inversa imaginea, sau alegeți „“ Settings „“ meniul „“ „Image“ „“, apoi selectați „“ „Investiția“ ``.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă că imaginile dvs. arată mai bine utilizând Photoshop Step 8
  3
  Utilizați filtrul High Pass. Din meniul `` Filtre `` `, selectați` `` Altele ... `` ` > `` `High Pass ...` `` Asigurați-vă că ați activat imaginea de previzualizare, apoi glisați cursorul pentru a ajusta radioul după dorința dumneavoastră. Rețineți modul în care se modifică imaginea, cu un efect frumos și frumos. Dacă este o rezoluție foarte înaltă, veți folosi o rază mai mare, spre deosebire de rezoluția redusă. Gustul tău să fie ghidul tău.
 • Deși o folosim cu o imagine a unui peisaj, acest efect este, de asemenea, foarte bun dacă îl aplici unui portret.
 • Imaginea intitulului Faceți-vă fotografiile să arate mai bine utilizând Photoshop Pasul 9
  4
  Creați un strat cu ajustarea nivelurilor. Cu copia fondului selectat, faceți clic pe pictograma Niveluri din fereastra Setări.
 • Dacă faceți clic pe butonul `` `` Auto ``, acesta va echilibra automat nivelele dintre cea mai strălucitoare și cea mai întunecată parte a imaginii. Puteți utiliza glisoarele pentru ao modifica personal și după preferințele dvs. sau utilizați una dintre setările implicite în partea de sus a ferestrei Proprietăți.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă că imaginile dvs. arată mai bine utilizând Photoshop Step 10
  5
  Creați un strat cu setarea Curbe. Faceți clic pe fila Setări, apoi pe pictograma Curbe (în partea dreaptă, lângă fila Niveluri). Acest lucru vă va permite să îmbunătățiți contrastul imaginii.
 • Faceți clic pe ¼ din partea de sus a liniei și trageți-o puțin. Apăsați din nou în apropierea ¾ liniei și trageți puțin înapoi. Aceasta ar trebui să formeze una ca o formă "S", iar imaginea ar trebui să arate mult mai dramatică.
 • Imaginea intitulată Faceți-vă fotografiile să arate mai bine utilizând Photoshop Pasul 11
  6
  Modificați modul de tip Curves la Luminozitate. Acest lucru va împiedica contrastul să afecteze culoarea din imagine.
 • Imagine intitulată Faceți-vă fotografiile să arate mai bine utilizând Photoshop Step 12
  7
  Combinați straturile. Straturi de meniu, selectați „“ „Merge vizibil“ „“, sau apăsați Shift + Control + E pentru a crea un nou strat, care combină toate informațiile într-una singură.
 • Imaginea intitulă Asigurați-vă că imaginile dvs. arată mai bine utilizând Photoshop Step 13
  8
  Selectați instrumentul Overexpose (O) (O). Instrumentele de supraexpunere și de subexpunere sunt ideale pentru a observa mai mult luminile și umbrele dintr-o imagine. În partea de sus a ferestrei Photoshop, reglați comenzile după cum urmează: Pentru instrumentul Overexpose, intervalul de expunere 5% și luminozitatea.
 • Reglați peria la o dimensiune mică (în funcție de rezoluția imaginii) și utilizați instrumentul supraexpus pentru a mări luminozitatea. Este minunat să măriți / notați detaliile dintr-o imagine, fără ca alte lucruri să lumineze.
 • Instrumentul de subexpunere va face lucrurile mai întunecate și este utilizat pe scară largă pentru a oferi imaginii o profunzime mai mare.
 • Imaginea intitulată Asigurați-vă că imaginile dvs. arată mai bine Folosind Photoshop Step 14
  9
  Comparați imaginile. Mai sus este înainte, urmată de versiunea editată.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă o fotografie într-un album pe un iPhoneCum se adaugă o fotografie într-un album pe un iPhone
  Cum să înveți PhotoshopCum să înveți Photoshop
  Cum să ștergeți fotografii în Facebook MessengerCum să ștergeți fotografii în Facebook Messenger
  Cum să ștergeți fotografiile din InstagramCum să ștergeți fotografiile din Instagram
  Modificarea fundalului într-o fotografie veche utilizând PhotoshopModificarea fundalului într-o fotografie veche utilizând Photoshop
  Modul de editare a fotografiilor prezentate pe FacebookModul de editare a fotografiilor prezentate pe Facebook
  Cum să editați o față în PhotoshopCum să editați o față în Photoshop
  Cum să eliminați o persoană dintr-o fotografie utilizând PhotoshopCum să eliminați o persoană dintr-o fotografie utilizând Photoshop
  Cum să eliminați ochii roșii din fotografii utilizând aplicația Photoshop iPadCum să eliminați ochii roșii din fotografii utilizând aplicația Photoshop iPad
  Cum se șterg mai multe fotografii pe FacebookCum se șterg mai multe fotografii pe Facebook
  » » Cum puteți îmbunătăți fotografiile utilizând Photoshop

  © 2011—2020 ertare.com