Cum să vă îmbunătățiți vocea pentru podcasturi și înregistrări

Nu v-ar plăcea să faceți sunetul mediu al înregistrărilor dvs. realizate cu un microfon de pe desktop, ca și cum ar fi fost înregistrat într-un studio? După cum știți, aveți nevoie de un microfon pentru a crea un podcast sau o înregistrare vocală. Va fi suficient să aveți orice microfon, nu contează dacă sunt căști cu microfon, microfon de birou, de înaltă calitate sau de joasă calitate. Cu toate acestea, calitatea sunetului este foarte importantă pentru ascultători. Deci, ce puteți face dacă nu puteți cumpăra un microfon profesional? Acest articol va prezenta câteva sfaturi și proceduri pe care trebuie să le urmați pentru a vă face înregistrările să sune mai bine, indiferent de echipamentul pe care îl utilizați pentru a le înregistra.

conținut

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea vocii pentru podcasturi și înregistrări Pasul 1
1
Vino mai aproape, dar nu prea mult. Atunci când un podcast este înregistrat, majoritatea oamenilor fac greșeala de a ajunge prea aproape de microfon sau de a ajunge prea departe. Acest lucru poate cauza distorsiuni sau poate determina creșterea volumului și amplificarea zgomotului. Distanța optimă dintre gură și microfon trebuie să fie de trei centimetri sau opt centimetri. Prin aceasta, capturați cel mai mare sunet al vocii dvs. și cel mai mic zgomot de întreruperi și zgomot de fundal.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vocii pentru podcasturi și înregistrări Pasul 2
  2
  Primești un DAW. Stația audio digitală (DAW, pentru acronimul său în limba engleză) este un sistem conceput pentru înregistrarea, editarea și redarea audio digitală. Există multe DAW care sunt profesioniști și începători și oricare dintre acestea este bine pentru oricare dintre scopurile descrise anterior. Cei mai buni sunt FL Studio de imagini, Ableton Live și Apple Logic Pro- În plus, acestea sunt foarte scumpe.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vocii pentru podcasturi și înregistrări Pasul 3
  3
  Adăugați o busolă pentru a lustrui sunetul. Compasul este util pentru a elimina sunetul pe care nu doriți să îl aveți și are un nivel scăzut pentru utilizatori. Puteți remedia sunetul cu următorii pași:
 • Instalați un DAW și încărcați înregistrarea selectând butonul "încărcați" și căutați înregistrarea pe hard disk.
 • 4


  Localizați și eliminați manual zgomotele din tăcerea dintre cuvintele sau propozițiile. Acest proces este excelent pentru eliminarea zgomotelor cele mai puternice.
 • Aplică o busolă existentă care este dată de DAW, aceasta va scăpa de zgomotele care sunt mai moi decât vocea ta. Găsiți funcția busolă din DAW și setați reducerea zgomotului de la -20 la -75 dB.
 • Redați înregistrarea până când găsiți punctul perfect. Această combinație de eliminare manuală a zgomotelor puternice și a ritmului cu zgomote ușoare are ca rezultat o înregistrare vocală liniștită și curată.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vocii pentru podcasturi și înregistrări Pasul 4
  5
  Adăugați un filtru Este frecvent utilizat pentru a elimina frecvențele joase și pentru a lustrui sunetul. Majoritatea oamenilor o folosesc pentru a elimina boom-ul, materialul nedorit și rezonanța nedorită. Iată cum puteți seta și reduce frecvența:
 • Găsiți opțiunea de filtrare din DAW și găsiți filtrul de trecere înaltă (reducere redusă).
 • Faceți tăierea în jurul valorii de 80 până la 130 Hz. Acest lucru va face sunetul înregistrării mult mai tandier și vă puteți bucura de el mai bine atunci când îl auziți. Acest proces este cunoscut sub numele de "tăiat", atunci când se utilizează o egalizare (EQ, pentru acronimul său în limba engleză).
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vocii pentru podcasturi și înregistrări Pasul 5
  6
  Aplicați puțină condensare. Este un pas foarte important, dacă înregistrați doar o voce podcast, dar dacă doriți să lustrui o înregistrare a unui cântec, atunci este obligatoriu să evitați sunetul este inegală. Pentru a face acest lucru, puteți face următoarele:
 • Cel mai bun număr pe care îl puteți utiliza este 0,8 pentru radioul de condensare, 0,88 pentru soliditatea condensului și -18 pentru nivelul.
 • Puteți lăsa bătaia zgomotului să fie în mijloc. Acest lucru se va potrivi cu volumul audio, iar aceste setări funcționează la cele mai multe înregistrări.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vocii pentru podcasturi și înregistrări Pasul 6
  7
  Efectuați o normalizare. Acest lucru este folosit pentru a limita cea mai zgomotoasă parte a sunetului dvs. și așezați-l la un nivel dorit. În funcție de multe lucruri, cum ar fi intervalul dinamic al conținutului și nivelul dorit, normalizarea ar duce la vârfuri care depășesc limitele aparaturii de înregistrare. În acest caz, cea mai bună opțiune va fi -1 dB.
 • sfaturi

  • Nu faceți prea mult busola până la punctul în care eliminați toate sunetele respirației. Cu toate acestea, când îl folosiți puțin, adăugați un pic de caracter la înregistrare. În mod similar, fără aceasta, înregistrarea va suna plat și nefiresc.
  • Stai departe de pereți cât mai mult posibil, deoarece microfonul va înregistra voce și sunet, care este returnat dvs., de exemplu, audio cade pe pereți.
  • Utilizați egalizarea în moderare. Utilizați-l puțin și numai pentru a elimina frecvențele pe care nu doriți să le înregistrați.
  • Programele care oferă normalizarea intensității sunetului oferă o opțiune de a utiliza condensarea dinamică a intervalului pentru a preveni scurtarea la apariția vârfurilor de sunet.
  • Dacă aveți timp, experimentați cu configurațiile, deoarece cele mai bune variază de obicei în funcție de partea care este editată și perfecționată.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se conectează un microfon la computerCum se conectează un microfon la computer
  Cum să evitați feedback-ul microfoanelorCum să evitați feedback-ul microfoanelor
  Cum să înregistrați audio pe un computerCum să înregistrați audio pe un computer
  Cum să înregistrați gratuit un iPodCum să înregistrați gratuit un iPod
  Cum să vă înregistrați vocea pe un computer WindowsCum să vă înregistrați vocea pe un computer Windows
  Cum se înregistrează un podcast cu AudacityCum se înregistrează un podcast cu Audacity
  Cum se face un fișier MP3Cum se face un fișier MP3
  Cum se face un fișier audio pe computerCum se face un fișier audio pe computer
  Cum se instalează un sistem de sunet simplu cu un microfonCum se instalează un sistem de sunet simplu cu un microfon
  Cum să lansați o casetă de mixCum să lansați o casetă de mix
  » » Cum să vă îmbunătățiți vocea pentru podcasturi și înregistrări

  © 2011—2020 ertare.com