Cum să vă îmbunătățiți reputația cu Aripile Abyssal din World of Warcraft

Deci ești gata să duci muntele de zăpadă al lui Netherwing, dar această facțiune te urăște. Aici vă vom arăta cum să vă îmbunătățiți reputația pentru a ajunge la nivelul înălțat și astfel puteți obține această montare.

conținut

pași

1
Pentru a începe îmbunătățirea reputației cu Netherwing, ar trebui să vorbești cu Mordenai în Netherwing Fields, situat la est de sanctum stele și servește ca bază de Scryers din Shadowmoon Valley. Mordenai vă va da o misiune, bunătate, în care trebuie să-l omoare Flayerkin Uñaroca pentru a hrăni DRAKES Netherwing mature care sunt zboară în jurul valorii de apropiere.
 • 2
  După ce ați finalizat această misiune, veți primi un nou numit "Find Neltharaku". Neltharaku este un dragon abis care zboară peste câmp. Veți avea nevoie de o masă de zbor pentru a finaliza această misiune. Când îl găsiți și vorbiți cu el, veți primi misiunea "Povestea lui Neltharaku", care vă cere să ascultați povestea lui. Când veți termina acest lucru, veți obține "Infiltrați Cetatea Dragonului". Aici trebuie să ucizi Dragonmaw Orcs. Locul ideal pentru a finaliza această misiune este Abyssal Wing Reef, unde puteți ucide pionii Dragonmaw.
 • 3
  Când ați terminat această misiune, Neltharaku vă va da "la recif de aripă abisală!, unde trebuie să colectezi Cristales de Vid Abisal. "Forța lui Neltharaku" este următoarea misiune, în care trebuie să salvezi Drakes of the Netherwing din Fortress Dragonmaw. Când o veți completa, vă vor da misiunea "Karynaku", unde trebuie să vorbiți cu ea în interiorul Cetății. Karynaku vă va oferi misiunea "Zuluhed the Insane".
 • 4
  "Zuluhed the Insane" este o misiune de grup care are nevoie de aproximativ 4 sau 5 jucători pentru ao completa. Vraja de ploaie a focului efectuată de acest dușman poate afecta grav pe oricare dintre membrii grupului și pe dușmanii lor, inclusiv pe demonul care părăsește portalul. Puteți muta Zuluhed într-o altă cameră pentru a preveni asta. 6 arcari vor apărea atunci când atacurile la Zuluhed. Este recomandat să aveți un rezervor sau cineva care să vă poată vindeca în grupul dvs., mai bine dacă aveți amândouă. Când ați terminat această misiune, veți obține "Aliați de aripile abisului". Poți să te întorci la Mordenai când termini această misiune pentru a-ți obține premiul, ceea ce îți va îmbunătăți reputația cu Aripile Abyssal până la nivelul neutru.
 • 5
  Pentru a atinge nivelul prietenos, veți avea nevoie de un nivel de Echitație de cel puțin 300. Mordenai vă va da misiunea "În serviciul Illidari". Veți deveni un orc atunci când vă apropiați de Reciful de Aripă Abyssal sau de Tabăra Dragonmaw. Muntele tău va deveni, de asemenea, un Nether Drake. Trebuie să livrați documentele de serviciu Illidari Lordului Suprem Mor`ghor pe Reeful aripilor Abyssal. Când termini misiunea, Mor`ghor îți va da "Prezentare la maistru", unde ar trebui să vorbești cu Foreman Varkule Breath of Dragon. El vă va da primele misiuni zilnice.
 • 6
  Prima dintre aceste misiuni este "cristalele de aripi abisale", unde trebuie să colectezi 40 de cristale de aripă abisală pentru a finaliza misiunea. A doua modificare în funcție de colecția dvs. de calificare: „Nether cojocari blănurilor a mea“ pentru jupuit, „Ore abisalita“ pentru mineri și „praf de polen Nether“ pentru botanisti.
 • 7
  Puteți obține o nouă rundă de quest-uri zilnice de la Yarzill the Condotiero. El oferă trei misiuni, două care sunt zilnice și una care nu este. Prima misiune este numită "O moarte lentă", care este una dintre misiunile zilnice. Pentru a finaliza această misiune, va trebui să colectați glandele GI pentru a le combina cu Yarzill`s Yearly.
 • 8
  Puteți obține aceste glande pentru a ucide Vieri Vil, Quimeras Alavil, diemetradons foc Vil și alți monștri de loc. Unii dintre pionii pe care încerci să-i otrăvești cu aceste glande nu vor cădea în capcană, deci este mai bine să colectezi mai multe glande decât este necesar pentru a termina misiunea imediat.
 • 9
  Următoarea misiune zilnică este "Cerul nu atât de prietenos" și veți avea nevoie de 10 Relicțe ale Olandei pentru ao completa. Ultima misiune pe care o oferă acest NPC este "Căutarea minunată a ouălor din aripile abisului", care nu este o misiune zilnică. Este foarte dificil să găsiți ouăle, astfel încât această misiune vă va dura mult timp pentru a finaliza și repeta. Aceste misiuni vă vor îmbunătăți reputația până când veți ajunge la nivelul prietenos cu Aripile Abyssal.
 • 10
  Când ajungeți la un nivel prietenos, veți primi un animal de companie care vă va ajuta să vă terminați misiunile până când veți ajunge la reputația înaltă. Acest animal de companie poate să vă deterioreze, să vrăjească vrăjile și să-și împuște dușmanii fără să se deterioreze. Cu toate acestea, puteți folosi doar această mascotă în Shadowmoon Valley.
 • 11
  Prima misiune pe care o poți obține când ajungi la nivelul prietenos va fi dată de Foreman Varkule Breath of Dragon și se numește "Raise, Overseer!“. El vă va trimite la Domnul Suprem Morhhor. Acest lucru vă va oferi misiunea "Minele aripii abisului", unde trebuie să găsiți Stăpânul minelor în reciful aripii abisale. Urmați calea care duce la vest de Reef pentru ao găsi.
 • 12


  Vă va oferi misiunea "Colectarea pieselor", care este o misiune zilnică. Va trebui să obțineți 15 încărcări miniere abisale care sunt împrăștiate în întreaga mină. De asemenea, veți găsi Supervizorul Faucedraco, în picioare lângă Maestru. El vă va da o altă misiune, numită "Dragonii sunt cea mai mică dintre problemele noastre". Pentru a finaliza această misiune, trebuie să eliminați 5 Devastadores Mina Abisal și 15 Flayers Mina Abisal. Puteți realiza ambele misiuni în același timp pentru a economisi timp.
 • 13
  Puteți obține alte misiuni pentru a vă îmbunătăți reputația care implică Bloodscream. Puteți obține prima misiune cu Ronag Operatorul, numită "Madness and Confusion", în care trebuie să omori minerii deținuți nebuni. După ce ați terminat-o, veți primi misiunea "Revolta Marelui Bloodblood", care vă va duce înapoi la Maestrul Minelor.
 • 14
  După aceasta, veți obține ultima dintre aceste misiuni, numită "În Căutarea Adevărului" și unde trebuie să eliminați Consola Bloodsucker la nord de mine. Vorbiți cu Maestrul când ați terminat această misiune.
 • 15
  După ce ați terminat misiunile, căutați Limo Șef Supraveghetor care vă va da misiunea "Supraveghere și voi: cum să luați deciziile corecte. " Veți avea nevoie să colectați 10 piele cu piele nodată și 1 piele tare de Tyrantus. Dacă nu sunteți un piele, puteți cumpăra pielea de la casa de licitație și căutați pe Tyranus în Netherstorm. Acesta este situat la capătul nordic al hărții, așa că se îndreaptă spre Storm Arrow înainte de a continua spre nord.
 • 16
  După această misiune, veți obține unul nou, "Boot: un leac pentru pionul nesemnificativ comun ". Această misiune îi iubește pe majoritatea jucătorilor, din moment ce trebuie să biciuiți pioni pentru a le readuce la muncă. După ce ați terminat toate aceste misiuni, veți reuși să atingeți cu ușurință nivelul reputației onorat cu Aripile Abyssal.
 • 17
  Când ajungi la nivelul onorat, întoarce-te pentru a vizita Foreman Varkule pentru a obține misiunea "Cap de sus, căpitane!“. De acolo vei fi trimis la Domnul Suprem Mor`ghor pentru a obține "Insigna Căpitanului". Este un martisor pe care o puteți utiliza pentru a apela lupta pentru animale de companie menționate în pasul 10. Veți primi, de asemenea, misiunea de zi cu zi „zădărnicirea Portal Twilight“, în cazul în care trebuie să elimine 20 de agenți umbra morții. Când terminați misiunea, va trebui să caute pe Domnul din Balthas Illidari (care este ceea ce va aduce următoarea misiune la Netherwing).
 • 18
  Puteti gasi pe Lordul Illidari Balthas pe Reciful Aripii Abyssal, impreuna cu alte personaje foarte familiare care v-au dat misiuni inainte. El vă va da misiunea "Canonul sufletelor lui Reth`hedron". Va trebui să colectați bare de oțel de 2 V, 1 cadru Adamantite, 1 baterie Korio și 1 esență impecabilă Arcane. Aceste obiecte sunt ușor de obținut, cu excepția esenței imaculate Arcane. Pentru a obține această esență, va trebui să-l găsiți pe Sar`this în Pădurea Terokkar, la nord de Rostul Oaselor din munți.
 • 19
  El vă va da o altă misiune în care trebuie să omori mai multe elemente elementale pentru a obține esența lui ca premiu. Când trimiteți misiunea "Canonul sufletelor din Reth`hedron", veți obține misiunea "Avasallar al Avasallador". Va trebui să utilizați tunul sufletului în Reth`hedron Avasallador, care se află pe creasta Twilight de la vest a Campului Forge: Ura.
 • 20
  Acum vine cea mai bună parte a îmbunătățirii reputației tale cu Aripile Abyssal. Puteți participa la cursele aeriene, care constau în 7 misiuni diferite. Primele 6 vă vor oferi câte 500 de puncte de reputație, în timp ce ultima va da 1000 de puncte și un trinket care vă permite să zburați mai repede, numit Scratch-Off. Prima misiune este "Câștigați aripile" și celelalte sunt "Dragonmaid Racing", unde veți concura cu alte 6 NPC-uri. Când veți termina aceste misiuni, reputația dvs. va atinge nivelul de venerație.
 • 21
  Acum că sunteți venerați de Netherwing, trebuie să fiți exaltați doar pentru a vă aduce pe Draco de la The Netherwing. Găsiți Foreman Varkule și vă va oferi un trinket mai puternic prin îndeplinirea misiunii "Salutări, comandant!". Dați această misiune Domnului Suprem Mor`ghor și vă va da misiunea "Ucideți-i pe toți!" Pentru a finaliza această misiune, trebuie să livreze Dragonmaw Gun și informații Flare despre misiunea ta, fie pustnic Ceyla la altarul Sha`tar (pentru cei care sunt aliați ai Aldor sau Arcanist Thelis în Sanctum Stelelor (pentru cei care sunt aliați ai Aruspiciilor).
 • 22
  Acum ai ultima misiune de zi cu zi, numită „Mortale capcana stabilită vreodată“, în cazul în care trebuie să apere baza Aldor sau Scryers de Skybreaker Dragonmaw. Puteți face această misiune numai dacă sunteți în stare să vindecați, deși este o idee bună să faceți această misiune cu un grup. De acolo, puteți repeta această misiune până când reputația voastră devine exalted.
 • 23
  Când vă puteți alege în cele din urmă Draco de la Netherwing, veți fi luați înapoi în City of Shattrath pentru a primi primul dvs. Draco gratuit. Dacă doriți să obțineți mai multe drakes, acestea costă 200 de monede de aur fiecare și au o viteză de zbor de 280%. Aceste cadre vin în diferite culori.
 • sfaturi

  • Este mai ușor să-ți îmbunătățești reputația dacă termini misiunile în fiecare zi sau două, în loc de o singură dată pe săptămână.
  • Continuați să încercați dacă nu puteți termina o misiune imediat. Dacă renunțați la prima încercare, reputația dvs. nu se va îmbunătăți atât de repede. Luați o pauză și reveniți atunci când vă simțiți mai animat.
  • Nu încercați să faceți prea mult într-o singură zi. Vei pierde răbdarea și vei fi frustrat. Este posibil chiar ca în timp să ajungeți să renunțați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumperi Villa Melosa în SkyrimCum să cumperi Villa Melosa în Skyrim
  Cum să cumperi monturi în World of WarcraftCum să cumperi monturi în World of Warcraft
  Cum de a cumpăra o casă în Carrera BlancaCum de a cumpăra o casă în Carrera Blanca
  Cum să devii un purtător de cuțit în ElswordCum să devii un purtător de cuțit în Elsword
  Cum să devii un cavaler de la Funda în ElswordCum să devii un cavaler de la Funda în Elsword
  Cum să devii un cod exotic în ElswordCum să devii un cod exotic în Elsword
  Cum să devii vârcolac în SkyrimCum să devii vârcolac în Skyrim
  Cum să ridici un dragon de ploaie în DragonvaleCum să ridici un dragon de ploaie în Dragonvale
  Cum de a dizolva o frăție în World of WarcraftCum de a dizolva o frăție în World of Warcraft
  Cum să intri în Valea Florii EterneCum să intri în Valea Florii Eterne
  » » Cum să vă îmbunătățiți reputația cu Aripile Abyssal din World of Warcraft

  © 2011—2020 ertare.com