Cum puteți îmbunătăți profilul dvs. de pe Facebook

Se pare că toată lumea are astăzi un cont pe Facebook. Este foarte posibil ca în școlile viitoare și angajatorii vor evalua pe baza contului respectiv, dar cel mai important lucru este faptul că Facebook este singura parte din tine ca prietenii tăi să vadă.

pași

Faceți o îmbunătățire a profilului dvs. de pe Facebook

Imaginea intitulată Facelift Facebook Step 1
1
Schimbați frecvent imaginea de profil pentru a reflecta diferitele evenimente din viața dvs. De exemplu, publicați o fotografie cu capul și rochia dvs. în ziua absolvirii. Se pare că întotdeauna faceți ceva. Cu toate acestea, este mai bine să aveți o fotografie standard pe care să o puteți repoziționa la câteva zile după ce vă afișați știrile.
 • Imaginea intitulată Facelift Facebook Step 2
  2
  Când vă selectați rețeaua, alegeți întotdeauna școala sau universitatea ca rețea principală. Rețelele geografice au tendința de a fi mai largi și de a vă distrage de noțiunea de conectare.
 • Imaginea intitulată Facelift Facebook Step 3
  3
  Arătați data zilei de naștere pentru ca persoanele dvs. de contact să vă salute în acea zi specială.
 • Imaginea intitulată Facelift Facebook Step 4
  4
  Aveți grijă când completați câmpurile "interesate", "situația sentimentală" și "căutarea". Câmpul "interesat" este redundant, cu excepția cazului în care sunteți homosexual sau lesbian. Spunând că "căutați", o relație vă face să păreați disperată, deci este suficient să spuneți că sunteți "singuri". Uneori, este mai bine să nu umpleți această parte. Dacă este ceva ce nu împărțiți cu colegii de clasă, nu scrieți-l.


 • Imagine cu titlul Facelift Facebook Step 5
  5
  Dacă aveți o relație cu cineva, nu indicați că sunteți singur. Este nemilos pentru cei care doresc să stabilească o relație cu tine.
 • Imaginea intitulată Facelift Your Facebook Step 6
  6
  Selectează bine frazele celebre. Cinci sau șase sunt suficiente și asigurați-vă că acestea nu sunt glume implicite.
 • Imagine cu titlul Facelift Facebook Step 7
  7
  Asigurați-vă că evaluați corect tot ce scrieți. Nu credeți că veți vedea așa!
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că vă aflați în imaginea de profil. Este un album al "feței" dvs., nu un album cu fața celorlalte persoane de contact. În acest fel, este mai ușor ca oamenii să se alăture rețelelor dvs., mai ales cu acea imagine în care ați arătat foarte bine.
  • Nu hărțuiți oamenii prin conturile lor Facebook. Dacă sunteți interesat, mergeți și discutați cu ei personal. Dacă nu aveți curajul de a face acest lucru, este posibil ca relația dintre dvs. să nu funcționeze niciodată.
  • Nu adăugați la cei care nu sunt cu adevărat prietenii voștri. Încercați să setați setările de confidențialitate astfel încât persoanele care nu se află în rețeaua dvs. sau în zona geografică să nu vă adauge în rețeaua dvs.

  avertismente

  • Nu actualizați profilul de fiecare dată. Veți provoca disconfort doar contactelor dvs. și vor crede că nu aveți nimic mai bun de făcut atunci când vă actualizați profilul la fiecare 2 secunde.
  • Nu adăugați o tonă de aplicații. Sunt șanse ca prietenii tai nu sunt interesati de horoscop, pisica sau cele mai recente melodii pe care le auziți și nu doresc să aibă să derulați pagina în jos pentru a scrie ceva pe perete. Alegeți una sau două și folosiți-le întotdeauna.
  • Nu puneți o imagine de profil în care să apară tu și un prieten, mai ales dacă prietenul tău și tu nu ai nimic în comun. Este ca și cum ați înșela oameni care încă nu v-au adăugat.
  • Unul dintre cele mai bune lucruri despre Facebook este designul simplu. Nu digerați prea mult cu acest design, deoarece muzica sau videoclipurile care rulează automat pot provoca disconfort majorității oamenilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă o imagine temporară de profil pe FacebookCum se adaugă o imagine temporară de profil pe Facebook
  Cum să adăugați site-urile de socializare pe FacebookCum să adăugați site-urile de socializare pe Facebook
  Cum de a schimba fotografia de profil a Facebook fără a tăia în AndroidCum de a schimba fotografia de profil a Facebook fără a tăia în Android
  Cum de a schimba imaginea de profil Discord pe AndroidCum de a schimba imaginea de profil Discord pe Android
  Cum să vă schimbați ziua de naștere pe FacebookCum să vă schimbați ziua de naștere pe Facebook
  Cum să distribuiți postările dvs. Twitter pe Facebook fără a utiliza un instrument externCum să distribuiți postările dvs. Twitter pe Facebook fără a utiliza un instrument extern
  Cum de a crea un profil Facebook falsCum de a crea un profil Facebook fals
  Cum de a crea o pagină cu administratorul paginilor Facebook pentru AndroidCum de a crea o pagină cu administratorul paginilor Facebook pentru Android
  Cum de a crea o pagină de Facebook pentru o bisericăCum de a crea o pagină de Facebook pentru o biserică
  Cum se creează un card de ziua de naștere pe FacebookCum se creează un card de ziua de naștere pe Facebook
  » » Cum puteți îmbunătăți profilul dvs. de pe Facebook

  © 2011—2020 ertare.com