Cum să îmbunătățiți calitatea de designer grafic

Design grafic este un domeniu de studiu, care este în continuă schimbare, atât la nivel creativ și tehnic și, deși este ușor de a învăța noi abilități tehnice, este la fel de important să se concentreze asupra învățării să improvizeze și să extindă limitele creativității noastre. Mai jos este o „listă de sfaturi, antrenamente și exerciții care vă pot ajuta să întărească creativitatea și să continue învățarea, și, de asemenea, pentru a deveni un designer grafic mai bun.

conținut

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 1
1
"Devino colector". De fiecare dată când observați un design care vă inspiră, colectați-l, aduceți-l acasă și arhivați-l. Puteți să le clasificați în casete sau foldere individuale pentru a le accesa. Ele sunt o mare sursă de inspirație atunci când aveți nevoie de ea. Chiar și Starbucks oferă broșuri creative săptămânale mici.
 • Puteți face acest lucru prin intermediul internetului. Descărcați un design care vă place. Creați un fișier nou pe computer și numiți-l "inspirație". Salveaza tot ce iti place acolo. De fiecare dată când ești blocat sau nu au nici o idee despre ceea ce se poate adăuga la design-ul, vă poate da o privire la dosarul „inspirație“.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 2
  2
  Cumpărați cărți. O colecție abundentă de cărți este esențială pentru învățare. Încercați să obțineți o nouă carte la un anumit număr de săptămâni. Încercați să găsiți o varietate de teme de inspirație, educație, distracție și tehnică.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 3
  3
  "Citiți bloguri legate de designul grafic". Veți învăța o mulțime prin citirea de bloguri de la alți designeri grafici. Internetul este o sursă neprețuită de informații. Utilizați-l și profitați de el.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 4
  4
  Căutați tutoriale În ele veți învăța tehnici noi și vă veți expune la noi metode și trucuri utile. Lucrați pe ele și apoi aplicați tehnicile învățate pentru propriile desene sau modele. Există un număr mare de site-uri care oferă tutoriale, în plus, puteți găsi bloguri personale. Îmbunătățește-ți continuu abilitățile, analizând tutorialele și punându-le în practică.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 5
  5
  Creați propriul blog de design grafic. Acest lucru vă va face mai conștienți de ceea ce se întâmplă în comunitatea de design grafic și vă va face, de asemenea, mai mult analitice cu privire la propria dvs. activitate. De asemenea, dacă îți dezvolți corect blogul, poți atrage atenția comunității.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 6
  6
  Alăturați-vă comunității de designeri grafici și deveniți membru activ. Ca un designer independent, faptul alătura o comunitate virtuală de designeri este o obligație, pentru că nu numai că vă ține la curent cu lumea de design grafic, dar, de asemenea, ideal pentru a face schimb de răspunsuri și critici. Fiind propriul tău șef este uimitor, dar nu are cine să schimbe răspunsurile are dezavantajele sale. Dacă lucrați singuri, nimeni nu vă critică munca și nici nu vă ajută să vă îmbunătățiți. Un site pe care doriți să fiți parte este: DeviantArt. Acolo puteți:
 • Colaborați cu alți designeri grafici.
  Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca un designer grafic Pasul 6Bullet1
 • Participă la concursuri și competiții. Aceasta vă va motiva să vă îmbunătățiți.
 • Căutați comentarii și sfaturi de la alți designeri pentru a vedea ce vă puteți îmbunătăți. Vă recomandăm singuri să nu fiți cea mai bună opțiune.
 • Căutați modele care vă atrag atenția și găsiți tutoriale care explică tehnicile utilizate. De asemenea, puteți contacta artiștii și le puteți întreba despre tehnicile acestora.
 • Găsiți comentarii Faptul că cineva își critică munca este util pentru un artist. Chiar și citirea recenziilor către alte modele este utilă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 7
  7
  Luați multe fotografii. Acestea sunt soluția la problema lipsei de a aduce anumite modele în casă. Camerele de telefon mobil sunt ideale pentru acest scop. Doar să faceți o fotografie și să o depuneți pentru ao vedea mai târziu. Poți folosi Evernote pentru următoarele: imagini de design de clădiri, texturi, forme de umbre pe pereți, etc. Fotografiați tot ceea ce vă interesează din punct de vedere al designului grafic.
 • Fotografia este, de asemenea, un exercițiu bun pentru a învăța compoziția, luminozitatea și culoarea. Ele vă pot îmbunătăți, de asemenea, desenele artistice.
 • Nu uitați să respectați drepturile de autor atunci când faceți fotografii. În special, nu reutilizați sau nu redați conținutul protejat de drepturile de autor ale altor persoane, fără consimțământul dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 8
  8
  Creați proiecte de testare atunci când aveți timp. Creați un brand fals pentru o companie. Proiectați logo-ul, articolele de papetărie, broșurile, site-urile web, adică tot ce aveți nevoie. Este bine să faceți acest exercițiu din când în când, pentru că vă menține distrați și vă permite creativitatea să funcționeze liber și fără limitări. Este obișnuită găsirea clienților care vă dau ordine și desenele nu mai sunt "desenele" dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 9
  9
  De asemenea, puteți crea un proiect real în locul unui proiect fictiv. Colectați cât mai multe informații despre companii pentru a le oferi un nou brand. Aflați despre logo-ul, cărțile de vizită, antet, pagina web etc. Acest lucru vă va ține la curent. Ați putea, de asemenea, să includeți acest material în portofoliul dvs. Puteți, de asemenea, să donați proiecte organizațiilor din comunitatea dvs., cum ar fi grupurile școlare - acestea o vor prețui. Proiectarea unui fluturaș eficient pentru o întâlnire sau altceva vă va oferi experiență și interacțiune cu colegii dvs., ceea ce vă va menține activitatea activă.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 10
  10
  Reeditează desenele altor persoane. Nu doriți să creați un brand fictiv? Încercați să reprogramați proiectele grafice ale altor persoane. Acest lucru vă ajută să evaluați ce au făcut în mod incorect și ce puteți face pentru ao îmbunătăți.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 11
  11
  Reeditează vechile tale desene. Este important să vă păstrați activitățile vechi active. Vă va ajuta să vedeți dacă vă deplasați înainte și vă îmbunătățiți abilitățile. În loc să scapi de proiectele vechi sau să le elimini, încercați să le faceți din nou.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 12
  12
  Participă la ateliere și seminarii. Atât de des participă la ateliere organizate de alți designeri grafici în școlile sau universitățile locale, pentru a învăța lucruri noi.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 13
  13
  Vizitați expoziții legate de arta vizuală și design grafic.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 14
  14
  Conectează-te cu alți designeri. Participarea la atelierele și evenimentele menționate este o modalitate foarte bună de a se întâlni cu alți colegi. Încercați mereu să găsiți designeri mai experimentați și mai talentați decât dumneavoastră. Este greu să recunoști că cineva e mai bun decât tine, dar construind relații cu oameni mai calificați, vei fi încurajat să muncești mai mult și să înveți mai multe.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 15
  15
  Luați cursuri Multe institute din zona dvs. vă vor permite să participați la cursuri care nu fac parte neapărat dintr-un curriculum cu normă întreagă. Acolo veți învăța nu numai tehnici noi, veți reveni, de asemenea, să împărtășiți cu colegii dvs. clasă.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 16
  16
  Interviu cu alte studiouri de design și designeri grafici. Puteți afla multe de la întrebările pe care le adresați altor studiouri și colegilor mai experimentați. Puteți găsi, de asemenea, răspunsuri la unele întrebări pe care instituția dvs. de design nu le-ar putea răspunde niciodată.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 17
  17
  Travels. Experientele viitoare în culturile noi și văzând materialul lor vă vor deschide mintea în lumea exterioară. Este sănătos pentru inspirație.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți ca designer grafic Pasul 18
  18
  Faceți schițe tot timpul, nu vă obosiți niciodată. Acest lucru vă va ajuta să generați idei rapid și fără limitările software-ului de proiectare. Schițarea este o modalitate excelentă de a explora câteva idei și concepte. Puteți să le îndepliniți pentru ore și să lucrați la alte variante posibile ale designului inițial. Acesta este un pas esențial pentru procesul de proiectare. Acesta vă va economisi timp pentru a lucra la concepte de hârtie înainte de a le duce la calculator. Procesul de a face schițe este apoi reflectat în schițele realizate digital. Amintiți-vă "trageți mai întâi, digitalizați-o mai târziu.
 • sfaturi

  • Faceți tutoriale online. Acest lucru vă va ajuta să învățați noi tehnici și, de asemenea, vă puteți combina cunoștințele pentru a efectua proiecte mai târziu.
  • Aflați lucruri noi Folosirea capului pentru a obține cunoștințe noi este, de obicei, o modalitate amuzantă
  • Discutați cu alți designeri grafici online și împărtășiți cunoștințe, sfaturi și idei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se creează o pagină web de bună calitateCum se creează o pagină web de bună calitate
  Cum se descarcă jocuri pe un calculator graficCum se descarcă jocuri pe un calculator grafic
  Cum de a crea un logoCum de a crea un logo
  Cum se face un grafic în Adobe IllustratorCum se face un grafic în Adobe Illustrator
  Cum se face un grafic în Microsoft ExcelCum se face un grafic în Microsoft Excel
  Cum se face o diagramă în Excel 2010Cum se face o diagramă în Excel 2010
  Cum se face un filigranCum se face un filigran
  Cum să menționăm un grafic într-un articolCum să menționăm un grafic într-un articol
  Cum să ștampilezi o cămașă cu presă termicăCum să ștampilezi o cămașă cu presă termică
  Cum sa faci design de modaCum sa faci design de moda
  » » Cum să îmbunătățiți calitatea de designer grafic

  © 2011—2020 ertare.com