Cum să îmbunătățiți șansele ca conținutul dvs. să devină viral

Aproape toți cei care au cunoștințe despre Internet au auzit despre ce înseamnă "du-te virale". "Du-te virale" Se referă la faptul că conținutul dvs. devine atât de faimos încât ajunge la cel mai recent și cel mai important eveniment de pe Internet. Acest lucru se întâmplă atunci când conținutul dvs. primește multe "Îmi place", The retweetean, ea republicarea, ceea ce spun ei, scriu pe bloguri despre ea, vorbesc despre asta pe străzile din Los Angeles și chiar și în Viti Levu și vedea de mai multe ori decât cel mai nebunesc vis pe care l-ați imaginat vreodată.

Acesta este un rezultat puternic pentru conținutul dvs. web și pentru reputația mărcii dvs. (chiar dacă marca este "tu"). Cu toate acestea, doriți să obțineți cheia pentru a face ceva viral este cu siguranță ceva ireal, trebuie să faceți tot posibilul pentru a face linia posibilă experiența dvs. de conținut mult mai interesant și fascinant, dar nimeni nu poate determina cu certitudine ceea ce cauzează ceva "du-te virale". Ce puteți face este să vă îmbunătățiți șansele de a obține un rezultat viral, acceptând că aceasta este în mare parte o chestiune de noroc și noroc.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă șansele de a merge pasul viral 1
1
Apreciați gradele diferite ale ceea ce "virale". Conținut Web, fotografii sau videoclipuri pe care le-ați creat "deveni virale", marketingul dvs. poate deveni viral ("marketing viral") și în cazul rețelelor sociale, un blog, o pagină Facebook, Un grup Facebook sau chiar un tweet poate deveni viral. De fapt, orice tip de conținut pe care îl creați și care este distribuit prin intermediul telefoanelor, iPad-uri, computere sau alte mijloace electronice pot deveni virale, fie o aplicație, un joc, un puzzle sau o poveste, așa că nu limitează ideea ta de ceea ce poate fi videoclipuri virale de gândire de copii dansând sau site-uri de milioane de pixeli. Următorul eveniment viral este ceva necunoscut.
 • Virusul poate însemna că va fi în interiorul nișei dvs. de interes, cum ar fi printre entuziaștii de fotografie, alimente, Războaiele de război secundare sau altceva, sau ar putea merge dincolo de nișa ta în stratosfera și să-i facă pe toți să se bucure de ea și să o împărtășească, doar pentru că există ceva în conținutul tău care rezonează pentru un grup larg de oameni, ca element de interes uman , o problemă rezolvată, o modalitate de îngrijire a sănătății, un videoclip sau o poveste despre un copil sau un animal de companie, etc.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți șansele de a merge la pasul 2 virale
  2
  Înțelegeți limitele virusului. Este o idee bună să înțelegeți bine acest lucru înainte de a fi prea entuziasmat: nu puteți face ca conținutul dvs. să devină viral. Puteți să vă sperați că puteți să vă poziționați conținutul într-un mod interesant, cu dorința de a fi atrăgătoare, dar nu Poți să-l faci virală. Poate că singurul lucru, explicat de Ann Handley și C.C. Chapman în cartea sa Regulile de conținut pe care le puteți face este "stimulează, promovează și se roage ... dar adevărul este că viralul este un accident norocos". Deci, nu încercați să controlați natura virală a conținutului dvs. - în schimb, concentra complet în a face convingătoare, important pentru nișă, interesant, amuzant, în mișcare și cu siguranță capabil să rezoneze cu mulți cititori sau spectatori. Acceptați că va fi publicul dvs. va lua ultima decizie cu privire la conținutul care are valoarea necesară virale.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă șansele de a merge pasul viral 3
  3
  Rețineți ce este fluent. Una din cheile din spatele a ceva care vine virale este asta atingeți oamenii într-un fel. Ce este probabil că atinge un grup de oameni care sunt Cunoștințe despre tehnologie, care știu foarte multe despre asta și care sunt întotdeauna gata să primească noi informații? Deși nu vă surprinde, este la fel ca întotdeauna: lucruri care ne inspiră și ne fac să ne simțim bine despre noi și pe ceilalți. Ce este cel mai probabil "flux", adică să fie distribuite prin intermediul rețelelor sociale, este conținutul:
 • uimitor. Gândiți-vă "leul creștin" Mai poți să treci peste faptul că, odată ce două tipuri ar putea cumpăra un pui de leu într-un magazin în mijlocul unuia dintre cele mai mari orașe din lume (Harrods) și că leul ar putea zbengui în grădinile locale din Londra, înainte de a fi trimis Africa și Recunoașteți încă proprietarii lor inițiali mulți ani mai târziu? Această poveste uimitoare ne dă o idee completă despre cât de uimitoare este lumea și cum putem juca roluri complicate și valoroase în viață.
 • Asta declanșează un răspuns emoțional.
 • Asta este pozitiv. Articole pozitive și mesaje inspirate. Articolele care pot deschide mintea și extind cunoștințele prin mesaje pozitive sunt destul de plăcute.
 • Asta ne face să ne simțim bine cu noi și cu alții. Un eveniment viral care creează o senzație cu adevărat plăcută este video "validare" în care oamenii au văzut binele care vine de la validarea altora. Articolele care creează un sentiment de uimire și dincolo de auto-interes simplu tind să fie cele mai multe distribuiri, arătând că le pasă foarte mult și altele care ne muta poveștile altor persoane care fac ceva pentru a dovedi acest lucru.
 • Fie ca ei să fie lungi. Credeți sau nu, majoritatea oamenilor "se va întâmpla" citirea timpului în detaliu dacă conținutul garantează acest lucru și dacă conține un mesaj clar pe care doresc să învețe mai mult. Trebuie doar să fii sigur că reprezintă ceva "mai captivant" și nu ceva "lung și repetitiv".
 • Cu teme extravagante, în special "neașteptat". Lucruri extraordinare, foarte neobișnuite și extrem de interesante.
 • Cu lucruri frumoase. Bebeluși râzând, pisici nebune, câini care fac trucuri etc. Am văzut cu toții conținut de acest tip și ne-a fascinat.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă șansele de a merge pasul viral 4
  4
  Valorice și bine primite. Câteva exemple de informații care ajută pe alții să-și îmbunătățească viața, să înțeleagă mai bine lucrurile sau să ia decizii la timp includ:
 • Tutoriale și instructiv
 • Știri, în special în ultimul minut
 • Avertismentele (cum ar fi escrocherii prin phishing sau virușii online)
 • cadouri și concursuri.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă șansele de a merge la pasul virale 5
  5
  Ai a abundenta mentalitate. Informațiile obișnuiau să fie ceva care a fost protejat în mod gelos și distribuit masei. Astăzi este vorba de a face schimb de informații cât mai mult posibil, dar nu orice fel de informație, dar este util, de calitate, informative și chiar detaliate și că oamenii într-adevăr nevoie sau doresc să îmbunătățească viața lor. Persoana, compania sau grupul cu cea mai mare dorința de a furniza informații de calitate altor persoane, schimbul de ceva sau rezolvă probleme și nu implică planuri secrete (cum ar fi vânzări sau cereri) sunt mai susceptibile de a obține adepți respectabile, care crește oportunități pentru ca acesta să devină viral. Cu toate acestea, să fie atent cu modul în care promovați această cantitate mare de mai jos recenzie pentru a evita productivitate overdoing această promoție.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă șansele de a merge pasul viral 6
  6
  Asigurați-vă că oamenii găsiți conținutul dvs. Conținutul care este îngropat și este dificil de accesat nu va deveni viral datorită faptului că nimeni nu îl poate găsi. Începeți cu domeniul sau gazduirea web - dacă aveți propriul domeniu, este un nume ușor de memorat sau unul care necesită memoria unui elefant? Dacă intenționați să utilizați un alt site web pentru a găzdui conținutul dvs., asigurați-vă că utilizați un site care are un număr bun de utilizatori, cum ar fi flickr, YouTube, Vimeo sau Facebook și asigurați-vă că conținutul dvs. include ceea ce caută oamenii, cum ar fi un mod special de a spune ceva, o întrebare precisă, cuvinte cheie specifice etc.
 • Căutați conținut utilizând unul sau două motoarele de căutare. Se pare că este ușor sau trebuie să verificați câteva pagini de rezultate pentru a le găsi?
 • Utilizați rețelele sociale ca o altă strategie. Conturile active ale Facebook și Twitter sunt locuri în care puteți lăsa informații despre conținutul pe care l-ați încărcat recent și pentru a vă încuraja ca informațiile să fie partajate pe scară largă.
 • Asigurați-vă că conținutul dvs. este ușor de căutat și clasificat astfel încât oamenii să poată găsi rapid lucrurile atunci când doresc doar să revadă o secțiune a acestuia. În plus, motoarele de căutare iubesc categoriile.
 • Etichetați și evidențiați cuvintele cheie cât mai mult posibil. În acest fel, motoarele de căutare pot găsi conținutul mai ușor.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți șansele de a merge la pasul virale 7


  7
  Promovați-vă conținutul. Deși este imposibil să se creeze un rezultat viral, potențialul său poate fi îmbunătățit pentru a face acest lucru. Promovarea conținutului dvs. prin intermediul canalelor de încredere este o modalitate importantă de a face alții să vadă, să remarce și, eventual, să aleagă conținutul dvs. Cu alte cuvinte, pentru alții este foarte ușor să observe că conținutul dvs. este acolo.
 • Puneți conținutul pe mai multe site-uri web. Utilizați Twitter, Facebook, YouTube, feeduri RSS, site-uri de microblogging și chiar link-uri pe paginile de profil pe care le aveți pe diferite site-uri și în semnăturile dvs. de e-mail. Intrați în forumuri, discuții interactive pe Internet și oriunde frecventați în mod obișnuit, menționați ocazional capodopera dvs. și sugerați oamenilor care o văd.
 • Utilizați un link Cele mai multe retweets Acestea conțin legături. În ceea ce privește videoclipurile și site-urile virale, legătura este una dintre părțile sale esențiale.
 • Trimiteți un link care direcționează către conținutul dvs. toate cunoștințele dvs., cum ar fi prietenii, familia și colegii, în cazul în care acest lucru nu este o provocare pentru ei.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă șansele de a merge la pasul virale 8
  8
  Nu exagerați cu promovarea conținutului dvs. Trebuie să fiți foarte selectiv cu privire la ceea ce doriți ca cititorii și telespectatorii să vă vadă. Este mai bine să nu le convingeți că tot conținutul dvs. este următorul mare eveniment sau vor începe să vă vadă ca și cum ați fi "băiatul care a strigat: lup!" și s-ar putea să nu te mai uiți la munca ta. Fii inteligent cu privire la ceea ce este mai bine pentru a obține rezultatele dorite și doar promovați conținutul dvs. dacă merită să vă împărtășiți. În acest fel, veți crește șansele de a deveni virală, deoarece este vorba de conținut de calitate și nu este vorba numai de a exercita presiune asupra tuturor celor care au împărtășit-o la început.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă șansele de a merge pasul viral 9
  9
  Aceasta generează impuls și încurajează acțiunea. Nu numai că trebuie să vă promovați, dar trebuie, de asemenea, să ajutați telespectatorii și cititorii să facă ceva cu conținutul dvs. - nu este suficient să plasați conținutul pe web și să vă așezați și să așteptați un rezultat. Puneți sugestia și lăsați-i să ia decizia să o urmeze sau nu. De exemplu, dacă doriți retweets, doar cereți-le și asigurați-vă că includeți "vă rugăm". Un procent ridicat de retweeturi conțin "vă rog". Unele modalități de a promova acțiunile includ (este mai bine dacă aplicați mai multe dintre aceste formulare):
 • Plasați icoane clare pentru a vă distribui conținutul prin intermediul rețelelor sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Reader etc. Aceste icoane sunt mai bine cunoscute ca "bijuterii din rețelele sociale" Și pentru că ele sporesc ușurința cu care oamenii pot ajunge la conținutul dvs., încercați să obțineți cât mai mult din ele.
 • Spuneți-le oamenilor ce vă așteptați să se întâmple cu conținutul, ghidându-le ușor prin solicitări amabile și temeinice. Unele dintre modalitățile de a face acest lucru includ spus fraze precum:
 • Verificați ... (link-ul meu, meu eBook, publicația mea, videoclipul meu, articolul meu etc.).
 • Introduceți video, examen interactiv ... (și faceți acest lucru cu ușurință).
 • Urmați această persoană.
 • Descărcați aplicația, jocul, Prezentare PowerPoint sau eBook!
 • Votați!
 • Ajută-mă ...
 • întrebător, de exemplu, "ce crezi despre ...?", printre altele.
 • Invitați oamenii să vină și să interacționeze cu dvs., cu conținutul dvs. sau cu ceva ce ați creat despre acest conținut. Poate o conferință online, un apel Skype sau o petrecere pe Twitter. Trebuie să fiți deschisi la toate posibilitățile de a ilustra oamenii cu privire la potențialul conținutului dvs.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă șansele de a merge la etapa virale 10
  10
  Uita-te la tine timp. Ca și în cele mai multe lucruri în viață, sincronizarea este totul și aveți nevoie pentru a avea o idee dacă este momentul potrivit pentru conținutul pe care doriți să-l viral. Dacă nu este, răbdarea poate fi o virtute până la momentul potrivit, cu toate acestea, în cazul în care este timpul, nu pierde un moment, ca altcineva ai putea ajunge. Numai tu poti calcula timpul, deoarece acesta va fi în armonie cu subiectul și interesele dumneavoastră și ceva de care aveți nevoie pentru a monitoriza progresul.
 • Faptul de a calcula momentul potrivit pentru publicare este un aspect legat de conținut, dar puțin diferit. Asigurați-vă că publicați în momentul în care există mai multă activitate online în cadrul publicului pe care îl vizați. Cu cat mai multe persoane citesc, vizionează sau interacționează în mod activ cu conținutul dvs. la momentul potrivit publicării, cu atât mai mare șansele de a face acest lucru a trimis în mijlocul vacarmul provocat de noutatea și posibilitatea de partajare de sprijin.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți-vă șansele de a merge pasul viral 11
  11
  Lasati spatiu pentru conexiuni. În cele din urmă, capacitatea de a iniția conversații este ceea ce ajută multe conținuturi web să devină virale. Asigurați-vă că este ușor pentru oameni să comunice cu tine dacă vrei să afli mai multe, fie prin cutii pentru comentarii, mesagerie instant, chat forumuri, e-mailuri sau orice alt mod decât sunteți obișnuit. Fii receptiv, nu sullen.
 • Sistemele de clasificare pot fi de asemenea utile, precum și numărul de vizitatori. Acestea influențează cititorii și telespectatorii, care pot vedea ce gândesc ceilalți despre conținut și câte persoane au fost implicate.
 • sfaturi

  • Nu contează cât de tare încerci să analizezi conținutul viral existent, o parte din "du-te virale" Se limitează la noroc, la momente de bun augur și la starea curentă a publicului de internet. Nu puteți să o preziceți și oamenii care insistă că pot face acest lucru practică gândirea magică, cu care vor obține rezultate mult mai rele decât ceea ce așteptau.
  • Verificați dacă configurația blogului, site-ului web sau a altei surse de conținut permite partajarea. Ultimul lucru pe care îl doriți este faptul că conținutul dvs. nu poate fi partajat, deoarece nu ați bifat căsuțele corecte.
  • Controlați comentariile pentru a elimina publicațiile inadecvate, irelevante sau ofensatoare legate de materialele dvs. Cu toate acestea, nu modificați sau ștergeți comentariile relevante. Este vorba despre a lua comentarii care distrag atenția din conversația reală și downplayază conținutul dvs., astfel încât toate comentariile autentice sunt ușor de citit de către ceilalți, indiferent dacă acceptă conținutul dvs. sau nu.
  • Dacă doriți să utilizați un serviciu centralizat pentru a partaja conținut cum ar fi ShareThis.com, acest lucru poate face plasarea butoanelor de partajare pe site-ul dvs. mult mai ușor și mai ușor de gestionat.

  avertismente

  • Nu tot ce credeți că va merge viral va ajunge să o facă. Mai întâi, acceptați și fiti sinceri cu voi înșivă despre valoarea, calitatea și meritul conținutului.
  • Evitați să începeți cu gândirea magică - acest lucru vă va face să nu încercați suficient de mult pentru a vă face conținutul util.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Conținut de calitate bună
  • Conținut cu un unghi rece, interesant, pozitiv și extravagant
  • Cercetare și cunoștințe despre publicul pe care îl vizați
  • Cunoștințe despre subiectele dvs. și importanța lor actuală
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să conectați o cameră GoPro la un computerCum să conectați o cameră GoPro la un computer
  Cum să editați conținutul unui fișier .jar pe un MacCum să editați conținutul unui fișier .jar pe un Mac
  Cum să ștergeți un blog WordPress.comCum să ștergeți un blog WordPress.com
  Cum de a scrie conținut de calitate de blogCum de a scrie conținut de calitate de blog
  Cum să faci bani în scrierea de bloguri sau editarea paginilor wikiCum să faci bani în scrierea de bloguri sau editarea paginilor wiki
  Cum puteți face ca Google să includă pagina dvs. webCum puteți face ca Google să includă pagina dvs. web
  Cum de a face pe oameni sa citeasca blogul tauCum de a face pe oameni sa citeasca blogul tau
  Cum să faci un videoclip viral cu pisoiCum să faci un videoclip viral cu pisoi
  Cum se face o pagină Google PlusCum se face o pagină Google Plus
  Cum se instalează modurile în Sims 2Cum se instalează modurile în Sims 2
  » » Cum să îmbunătățiți șansele ca conținutul dvs. să devină viral

  © 2011—2020 ertare.com