Modul de îmbunătățire a recepției WiFi

Rețelele Wi-Fi sunt limitate în funcție de puterea de transmisie, de tipul antenei, de locul unde sunt utilizate și de mediul înconjurător. Un router comun fără fir cu acces de la un punct la mai multe puncte în interior și cu 802,11 b sau 802,11 g și o antenă stoc ar putea avea o rază de 32 de metri (105 picioare). În acest articol, veți găsi câteva sfaturi rapide pentru a maximiza puterea semnalului dvs. și pentru a micșora interferența cu un pic de

fără fir feng shui.

pași

Partea 1
Îmbunătățiți recepția Wi-Fi la domiciliu

Imaginea intitulată Îmbunătățirea recepției WiFi Pasul 1
1
Puneți o bucată mare de mobilier de-a lungul pereților exteriori ai casei dvs. Semnele care nu trebuie să treacă prin mobilier mare și voluminos vor îmbunătăți recepția.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea recepției WiFi 2
  2
  Diminuează reflexele Toate suprafețele metalice reflectă semnalele Wi-Fi, inclusiv stratul subțire de metal găsit în majoritatea oglinzilor.
 • Imaginea intitulată
  3
  Așezați ruterul într-un loc care să maximizeze eficiența acestuia. Locul unde plasați routerul are multe de-a face cu funcționarea acestuia. Când o plasați într-un singur loc, luați în considerare:
 • Aproape de centrul casei, pe un etaj superior. Undele radio se deplasează mai bine în jos și lateral.
 • Departe de podea, este ideal să fie pe un suport de perete sau pe un raft înalt.
 • Pe cât posibil, de la router-ul Wi-Fi al vecinului dvs. (care, desigur, v-ați asigurat că utilizați un canal diferit).
 • Departe de telefoanele fără fir și cu microunde, care funcționează la aceeași frecvență de 2,4 GHz (există unele telefoane fără fir adecvate pentru Wi-Fi).
 • Departe de cablurile de alimentare, cablurile de calculator, microundele, monitoarele pentru bebeluși și lămpile cu halogen. Aceste cabluri și unde pot interfera cu recepția radio.
 • Imaginea intitulată
  4
  Asigurați-vă că recepția este chiar mai mare cu un repetor sau o punte wireless. Dacă biroul dvs. este departe de punctul de acces fără fir și trebuie să mergeți la sfârșitul camerei pentru a obține o recepție mai bună, instalați un repetor de semnal wireless. Acest repetor vă extinde acoperirea fără a fi nevoie să utilizați mai multe cabluri și fără a provoca mai mult disconfort. Plasați repetorul la jumătatea distanței dintre punctul de acces și computer, astfel încât recepția să se îmbunătățească instantaneu.
 • O punte wireless (numită și un "convertor Ethernet") este utilizată pentru a îmbunătăți recepția pe dispozitive cu fir. Dacă aveți probleme cu semnalul pe dispozitivele cu fir, utilizați convertorul Ethernet pentru a obține câteva bare suplimentare.
 • Imaginea intitulată
  5
  Schimbați de la WEP la WPA sau WPA2. WEP și WPA sau WPA2 sunt algoritmi de securitate care împiedică hackerii să intre în rețeaua dvs. Singura problemă este că WEP ("Confidențialitate echivalentă cu cablarea") este mult mai puțin sigur decât WPA sau WPA2 ("Acces fără fir protejat"). Prin urmare, dacă mai navigați pe Internet cu WEP în loc de WPA sau WPA2, luați în considerare comutarea, astfel încât forțele nedorite să nu intre în rețea.
 • Imaginea intitulată
  6
  Limitați numărul de dispozitive pe care WiFi-ul dvs. le va accepta cu adresele MAC. În general, cu cât sunt mai puține dispozitive pe care semnalul dvs. trebuie să le suporte, cu atât viteza va fi mai mare. Limitați numărul de dispozitive care pot fi accesate cu rețeaua dvs., creând o listă de acces pentru dispozitivele cu adrese MAC. O adresă MAC este un identificator al "Controlului cu acces la mediul de stocare" pentru dispozitivele pe care le folosiți de dvs. și de familia dvs.
 • Creați mai întâi o listă de acces la adresele MAC găsirea adreselor MAC ale dispozitivelor dvs. și apoi mergeți la configurația punctului de acces și setarea adreselor care primesc lumină verde.
 • Imaginea intitulată
  7
  Nu publicați numele rețelei dvs. Dacă nu vreți ca alții să vă distrugă semnalul, mai întâi să nu-i spuneți că este acolo. (Pentru programele de calculator, este ușor să localizați rețelele "ascunse", dar întrebarea este aceeași). Accesați pagina de administrare a punctului de acces și debifați opțiunea "Permiteți transmisia SSID". Desigur, puteți accesa în continuare rețeaua dvs., dar nu va fi disponibilă atunci când un computer vede lista cu rețelele disponibile.
 • Partea 2
  Utilizați folie de aluminiu

  Imaginea intitulată


  1
  Utilizați folie de aluminiu Aceasta va reflecta semnalele wireless ale routerului.
 • Imaginea intitulată
  2
  Înainte de a începe, mergeți la "Centrul de partajare a rețelei" de pe computer. Faceți clic pe numele WiFi. Ar trebui să apară o altă fereastră. Marcați viteza mbps / viteză și notați numărul afișat (de exemplu, 72,2 mbps). Odată ce ați făcut acest lucru, rupeți o foaie de folie de aluminiu cu privire la dimensiunea unei foi de imprimare sau copie (22 x 28 cm sau 8,5 x 11 inci).
 • Imaginea intitulată
  3
  Curbează folia de aluminiu. Dacă doriți să faceți mai ușor sau mai rapid, înfășurați hârtia în jurul zonei de etichetare a unei sticle de sifon (2 litri sau 0,5 galon) și țineți-o acolo timp de aproximativ 5 secunde. Desfaceți-l și ar trebui să fie curbat.
 • Imaginea intitulată
  4
  Așezați hârtia aluminiu curbată pe o parte (astfel încât să stea orizontal) în spatele ruterului.
 • Imaginea intitulată
  5
  Reveniți la "Rețele partajate și Centrul de resurse". Verificați mbps / viteza. Trebuie să fie mai rapid decât viteza inițială înainte de a plasa folia de aluminiu în spatele routerului.
 • Partea 3
  Deplasați-vă

  Imaginea intitulată
  1
  Configurați adaptorul pentru a maximiza acoperirea acestuia (adică, gestionarea maximă a puterii, puterea maximă de transmisie și performanța îmbunătățită a activată).
 • Imaginea intitulată
  2
  Opriți adaptorul dacă nu puteți găsi wifi nicăieri. Când sosiți într-un oraș, activați-l. Se pare că găsiți wifi peste tot. Un alt lucru este că puteți sau nu puteți accesa Wi-Fi.
 • sfaturi

  • Dacă aveți nevoie de mai multă gamă, vă recomandăm să vă actualizați standardul wireless la N sau G cu ieșiri multiple de intrare multiple (MIMO). Aceste două tehnologii vor spori considerabil acoperirea unei rețele de 802,11 g sau 802,11 b.
  • Asigurați-vă că routerul este setat la puterea maximă de transmisie.
  • De asemenea, puteți utiliza reflectori pentru a profita de ele. Utilizați NetStumbler pentru a îmbunătăți localizarea reflectorului. Puteți folosi discuri compacte, precum și orice aspect care arata ca un reflector parabolic. Desigur, trebuie să plasați reflectorul în spatele dispozitivului sau antenei. Vă puteți aștepta ca intensitatea semnalului să crească considerabil. Acest truc funcționează și cu telefoanele mobile.
  • În CPU-ul în sine poate fi o mare barieră la semnalul wifi. Plasați-l în altă parte, astfel încât să nu vină între placa de rețea și antenele routerului.
  • Dacă nu reușiți altceva, puteți lua în considerare achiziționarea unui repetor Wi-Fi, care este o componentă hardware pe care o puteți utiliza pentru a îmbunătăți semnalul dintre router și dispozitiv.
  • În funcție de marca și modelul routerului dvs. wireless, puteți înlocui software-ul încorporat cu o soluție open source care adaugă mult mai multă capacitate și opțiunea de a crește puterea antenei dvs. wireless.
  • Adăugarea unei antene externe "cu câștig ridicat" (dBi mai mare) va oferi de obicei o recepție și o performanță mai mare a semnalului. Trebuie să aveți în vedere faptul că un dBi mai mare crește semnalul pe orizontală, dar îl scade vertical. Dacă trebuie să acoperiți mai multe etaje, probabil că un dBi mai mare nu vă va ajuta. În acest caz, vă recomandăm să cumpărați un amplificator wifi, care va îmbunătăți semnalul.

  avertismente

  • Dacă înlocuiți firmware-ul routerului, puteți anula garanția. Dacă nu o faceți în mod corespunzător, puteți deteriora ruterul iremediabil.
  • Dacă creșteți prea mult puterea pe un router wireless modificat, acesta ar putea suferi pagube permanente.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a mări semnalul routeruluiCum de a mări semnalul routerului
  Cum se conectează receptorul rețelei Dish la banda largăCum se conectează receptorul rețelei Dish la banda largă
  Cum se configurează un router NetgearCum se configurează un router Netgear
  Cum se configurează o conexiune fără fir (WiFi)Cum se configurează o conexiune fără fir (WiFi)
  Cum se convertește un Linksys WRT54G într-un punct de accesCum se convertește un Linksys WRT54G într-un punct de acces
  Cum de a proiecta o antenă simplăCum de a proiecta o antenă simplă
  Cum de a alege un router wirelessCum de a alege un router wireless
  Cum să extindeți o rețea fără firCum să extindeți o rețea fără fir
  Cum se face o antenă FMCum se face o antenă FM
  Cum se face o antenă de televiziune cu un cartofCum se face o antenă de televiziune cu un cartof
  » » Modul de îmbunătățire a recepției WiFi

  © 2011—2020 ertare.com