Cum se îmbunătățește precizia mouse-ului în Galeria foto Windows Live

Este dificil să efectuați ajustări foarte fine folosind mouse-ul pentru a muta bara orizontală în Galeria foto Windows Live. Acest articol oferă câteva indicii despre cum să faceți mișcări rapide și precise cu mouse-ul. Există mai multe funcții de editare în Galerie foto Live care au glisoare orizontale și editare "Îndreptați fotografia" Este foarte dificil de manevrat deoarece este foarte sensibil la cele mai delicate mișcări.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățiți acuratețea mouse-ului în Galeria foto Windows Live Pasul 1
1
Utilizați ediția foto Straighten în Galeria foto Windows Live pentru fotografii care nu sunt drepte.
 • Aliniați o linie a grilei cu orizontul.
 • Aliniați linia grila cu un obiect vertical, cum ar fi un pol sau o clădire. Utilizați obiectele care se află în centrul fotografiei, deoarece ar putea exista o anumită distorsiune.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți acuratețea mouse-ului în Galeria foto Windows Live Pasul 2
  2
  Utilizați editarea Photo Straighten pentru a îndrepta o pagină scanată a unui text. Când se folosește un scaner Tiparul, uneori trebuie să editați o pagină cu această caracteristică, deoarece liniile nu sunt întotdeauna orizontale.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți acuratețea mouse-ului în Galeria foto Windows Live Pasul 3
  3
  Pentru a evita mișcările excesive cu mouse-ul, sprijiniți călcâiul mâinii de pe birou. În loc să mișcați mouse-ul de la încheietura mâinii, încercați să mutați-l cu umărul sau corpul. Dacă lucrați mouse-ul cu o mișcare mai mare, mouse-ul se va mișca mai puțin - dacă o faceți cu păpușa, va fi creat un unghi mai mare de mișcare.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți acuratețea mouse-ului în Galeria foto Windows Live Pasul 4
  4
  De asemenea, puteți sprijini călcâiul palmei de pe birou și îl puteți folosi ca punct de sprijin pentru mișcare. Cu asta "mare" tehnica, călcâiul palmei va fi fixat și va trebui să mutați corpul pentru a muta mouse-ul. Această tehnică necesită foarte puțin efort.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți acuratețea mouse-ului în Galeria foto Windows Live Pasul 5
  5
  o "mic" Tehnica de deplasare a mouse-ului este de a sprijini călcâiul palmei de pe birou și rotiți mouse-ul numai cu degetul mare. Pregătiți-vă pentru a încerca o varietate de tehnici.


 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți exactitatea mouse-ului în Galeria foto Windows Live Pasul 6
  6
  Mutați mouse-ul puțin diagonală atunci când trebuie să faceți mișcări precise. Este mai greu să se mute cu precizie mouse-ul câțiva milimetri, astfel încât să aibă muta în diagonală un pic mai mult control asupra lui. Dacă aveți posibilitatea să mutați mouse-ul cu precizie de 2 mm, iar ajustarea necesită o mișcare de 1,75 mm, în cazul în care vă mutați mișcarea laterală în diagonală reală va fi mai mică de 2 mm. Controlul glisor Galerie foto Windows Live poate face ajustări laterale și nu se vor înregistra mișcările diagonale.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți acuratețea mouse-ului în Galeria foto Windows Live Pasul 7
  7
  Există o altă modalitate de a îndrepta o fotografie, care necesită cunoașterea modului în care mișcarea barei de diapozitive o va afecta.
 • Cu această tehnică, uitați-vă la bara de translatare fără a privi fotografia și mutați bara doar puțin.
 • O variantă este de a observa bara de alunecare și fotografie, dar păstrarea mai multă atenție asupra barei.
 • Când faceți mișcări diagonale cu mouse-ul, observați efectul fotografiei sau al paginii. Este ca și cum ai conduce, trebuie să te uiți la drum și nu la volan.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți acuratețea mouse-ului în Galeria foto Windows Live Pasul 8
  8
  Puteți muta rapid mouse-ul brațul numai, dar daca esti obosit, sau dacă ai ajuns la sfârșitul zilei, ar trebui să faci altfel.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățiți acuratețea mouse-ului în Galeria foto Windows Live Pasul 9
  9
  Aplicați aceste tehnici în alte situații.
 • sfaturi

  • Un alt program similar este Microsoft Office Picture Manager, dar este posibil să nu fie gratuit (deoarece face parte din pachetul Microsoft Office). Galeria foto Microsoft Windows este un program gratuit și nu este instalat pe computer, pur și simplu trebuie să îl descărcați de pe Internet.
  • Utilizați mouse-ul ergonomic. Pentru a economisi bani, rotiți mouse-ul într-unul ergonomic cu un pistol de lipire.
  • Mutarea unui șoarece cu lovituri largi este mai obositoare decât să o faci singur cu încheietura mâinii. Dar, dacă aveți dureri, stres repetitiv, poate ca terapeutul va recomanda efectuarea linii mari (asigurați-vă că pentru a confirma cu terapeutul).

  Lucruri de care ai nevoie

  • Galeria foto Windows Live
  • imagine
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se deschide camera încorporată în Windows 8Cum se deschide camera încorporată în Windows 8
  Cum de a schimba fotografia de profil a Facebook fără a tăia în AndroidCum de a schimba fotografia de profil a Facebook fără a tăia în Android
  Cómo cambiar la foto de perfil de Instagram desde una computadora o MacCómo cambiar la foto de perfil de Instagram desde una computadora o Mac
  Cum să modificați fotografia de pe copertă din aplicația facebook pentru telefoane mobileCum să modificați fotografia de pe copertă din aplicația facebook pentru telefoane mobile
  Cum să vă schimbați vârsta pe Xbox LiveCum să vă schimbați vârsta pe Xbox Live
  Cómo descargar e instalar Windows Live MessengerCómo descargar e instalar Windows Live Messenger
  Cómo dibujar sobre una foto del iPhoneCómo dibujar sobre una foto del iPhone
  Modul de editare a fotografiilor în Windows 8Modul de editare a fotografiilor în Windows 8
  Cum să editați subtitrările foto pe InstagramCum să editați subtitrările foto pe Instagram
  Cómo editar tus fotos en Windows VistaCómo editar tus fotos en Windows Vista
  » » Cum se îmbunătățește precizia mouse-ului în Galeria foto Windows Live

  © 2011—2020 ertare.com