Cum să îmbunătățiți memoria computerului

Pentru că am permis Internetului să intre în viața noastră, nu ne dăm seama de cantitatea de programe și fișiere pe care am început să le acumulăm de mult timp. Computerele noastre încep să devină mai lente și mai lenești și nu înțelegem motivul pentru care se întâmplă acest lucru. Este inevitabil ca, in timp, sa continuam sa acumam software si chiar sa adaugam ceva hardware nou calculatoarelor noastre. Pentru a evita acest lucru, este important să ne asigurăm că computerul nu își pierde timpul cu programe pe care nu trebuie să le folosim în fiecare zi. Putem îmbunătăți memoria calculatorului și îl vom putea executa la fel de repede ca și în ziua achiziționării, dezactivând software-ul, hardware-ul și fișierele temporare pe care nu le folosim.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea computerului`s Memory Step 1
1
Dezactivează orice componentă hardware care nu este utilizată. Desi nu ai nici hardware-ul conectat pe partea din față sau din spate a calculatorului, cum ar fi porturile imprimantei, tastatură și mouse-ul (care poate fi conectat printr-un port USB), ele pot ocupa în continuare de memorie, chiar dacă nu este utilizat.
 • Prin dezactivarea porturilor neutilizate, memoria va fi îmbunătățită. Pentru a face acest lucru, du-te la "inițiere". "PC-ul meu", faceți clic dreapta pe pictogramă și un meniu va apărea. Du-te la "proprietăţi", fila "hardware-". "Manager dispozitive". După cum puteți vedea, hardware-ul dvs. este împărțit în secțiuni diferite. Faceți clic pe semnul "plus" din partea stângă a fiecărei secțiuni pentru a vedea care sunt dispozitivele care rulează. Faceți clic dreapta pe hardware-ul pe care doriți să-l dezactivați și un meniu va apărea. Faceți clic pe "dezactivați". Când ați făcut-o, a "X" deasupra pictogramei care reprezintă dispozitivul.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea computerului`s Memory Step 2
  2
  Opriți sau dezactivați software-ul care rulează în fundal. Microsoft, la fel ca alte programe pe care le instalați pe computer, are programe care rulează în fundal, care ocupă de asemenea o anumită cantitate de memorie. Este foarte probabil ca unele dintre acestea să nu fie utilizate.
 • De exemplu, să presupunem că nu utilizați o conexiune fără fir și că există un software în fundal numit "Configurarea wireless zero", care este folosit pentru ceea ce indică numele său. Având în vedere aceste circumstanțe, puteți să o dezactivați. Pentru a localiza software-ul de fundal, mergeți la "inițiere". "PC-ul meu", faceți clic dreapta și un meniu va apărea, faceți clic pe "administra". Uită-te în partea dreaptă și faceți clic pe "Servicii și aplicații", faceți clic pe "servicii". Puteți vedea toate software-urile care rulează în fundal. Dacă te uiți la partea de jos a ferestrei, există două file: "extins" și "standard". Fila "extins" oferă o scurtă explicație a ceea ce face fiecare serviciu și fila "standard" arată doar serviciile.
 • Acordați-vă timp pentru a căuta fiecare serviciu pe Google, astfel încât să aveți o mai bună înțelegere a ceea ce face fiecare. Când vă simțiți confortabil cu cunoștințele pe care le-ați primit cu căutarea dvs., puteți opri sau dezactiva serviciile pe care credeți că nu le utilizați. Pentru a opri sau a dezactiva software-ul, faceți clic dreapta pe serviciul pe care l-ați ales și un meniu va apărea. Dacă doriți să opriți serviciul, faceți clic pe "stop". Dacă doriți să dezactivați serviciul, faceți clic pe "proprietăţi", căutați opțiunea "Tipul de pornire", faceți clic pe butonul săgeată pentru a afișa meniul, faceți clic pe "invalid" și apoi în "accepta".
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea computerului`s Memory Step 3


  3
  Opresc programele care sunt executate în Start. S-ar putea să observați că atunci când Windows începe bootarea, există pictograme care încep să apară în partea din dreapta jos. Există programe care rulează de la început, cum ar fi programe de mesagerie precum Yahoo! sau o conexiune fără fir. Ceea ce nu știți este că aceste pictograme consumă memorie, astfel încât cu cât acestea se execută, cu atât este mai mare cantitatea de memorie ocupată. In timp ce cele mai multe dintre aceste pictograme dispar atunci când mergi la opțiunile de program (care accesul realizat cel mai adesea prin acordarea clic dreapta pe pictograma) și vă va solicita să nu curgă de la început, alții nu vor dispărea fără nici un efort suplimentar între ele Pentru a opri aceste programe la începutul manual, mergeți la "inițiere", executa, scrie "msconfig" (comanda pentru Windows XP), accesați fila "inițiere". Puteți vedea programele care rulează de la început. Puteți opri programul să ruleze până când calculatorul este pornit, făcând clic pe casetă. Accesați Google și căutați fișierele pe care doriți să le eliminați. Este important să vă asigurați că nu opriți niciun program important pentru execuția calculatorului.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea computerului`s Memory Step 4
  4
  Eliminați programele care nu sunt utilizate. Acest lucru este simplu - dacă aveți un program pe care știți că nu l-ați folosit mult timp, este mai bine să scapați de el. Cel mai probabil, ocupă o anumită cantitate de memorie și spațiu. Du-te la "inițiere". "Panou de comandă". "Adăugați sau eliminați programe". Este recomandat să examinați acest lucru din când în când, deoarece ați putea avea programe pe care nu doriți să le aveți, cum ar fi spyware sau software rău intenționat.
 • sfaturi

  • Cumpărați programe care vă fixează registrul, cel care conține informațiile software-ului calculatorului dvs. Fiecare program pe care îl instalați este salvat în registru și uneori chiar informațiile rămân acolo chiar dacă l-ați șters. Fixarea regiștrilor vă va oferi rezultate mai bune în plus față de ceea ce veți obține urmând pașii pe care ni le-am oferit anterior.
  • Cumpărați programe care vă pot curăța computerul. Chiar dacă ștergeți programele, o mulțime de informații nu sunt complet eliminate de pe computer. Prin urmare, este o idee bună să cumpărați un software care să poată șterge toate fișierele. Există multe programe gratuite care pot fi utilizate în acest scop.

  avertismente

  • Rețineți că dezactivați anumite programe de pe computer. Deși este adevărat că dezactivarea anumitor programe nu va avea un efect negativ asupra sistemului dvs., alte programe pot. Dacă nu sunteți familiarizat cu niciun fel de hardware sau software, asigurați-vă că faceți ceva cercetare sau luați computerul cu un profesionist cu experiență care sa ocupat de diferite efecte care s-au produs ca urmare a unor modificări ale software-ului și hardware-ului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se blochează spyware-ulCum se blochează spyware-ul
  Cum să ștergeți fișierele infectateCum să ștergeți fișierele infectate
  Cum să începeți testarea hardware-ului AppleCum să începeți testarea hardware-ului Apple
  Cum să finalizați cu succes procesul de pornire a unui computerCum să finalizați cu succes procesul de pornire a unui computer
  Cum să conectați un mixer DJ la computerul dvs. MacCum să conectați un mixer DJ la computerul dvs. Mac
  Cum să dezactivați accelerarea hardwareCum să dezactivați accelerarea hardware
  Cómo entender el hardware de una computadoraCómo entender el hardware de una computadora
  Cum se scrie un software Arduino în CCum se scrie un software Arduino în C
  Cum să împiedicați computerul să se prăbușeascăCum să împiedicați computerul să se prăbușească
  Cum se poate extinde domeniul wireless al unei tastaturi și mouse-uri fără firCum se poate extinde domeniul wireless al unei tastaturi și mouse-uri fără fir
  » » Cum să îmbunătățiți memoria computerului

  © 2011—2020 ertare.com