Cum să îmbunătățiți lupta împotriva jocurilor video

Combaterea jocurilor video, bucuria de a apăsa rapid butoanele, sunt unul dintre cele mai amuzante genuri ale tuturor timpurilor. Mulți oameni se obișnuiesc să combată rapid jocurile video, dar alții nu fac prea mult. Acest articol este pentru cei care încep să joace jocuri de lupte sau care doresc să se îmbunătățească.

pași

Imagine intitulată Obțineți mai bine la lupte cu jocuri Pasul 1
1
Alegeți jocul de luptă la alegere. Mulți oameni se bucură de Blazblue, Regele luptătorilor, Tekken, Virtual Fighter, Marvel vs. Capcom 2, Street Fighter și alte jocuri video similare. Multe jocuri video, în special cele jucate în aceeași dimensiune (cum ar fi jocurile video 2D), au multe asemănări care pot fi aplicate.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la lupte împotriva jocurilor Pasul 2
  2
  Alegeți un caracter "principal", sau un set de caractere, în care vă veți concentra pe îmbunătățirea jocului. Va trebui să jucați cu mai multe personaje pentru a descoperi cu care vă simțiți cel mai bine.
 • Imagine intitulată Îmbunătățiți jocurile de luptă Pasul 3
  3
  Mergeți la modul de practică sau de formare și începeți să învățați ce poate face personajul tău. Aflați la ce este bun caracterul dvs., știți ce atac normal să utilizați în fiecare interval, timpul de recuperare al fiecărui atac normal, utilitățile și proprietățile acestuia. Apoi, testați mișcările lor speciale și atacurile lor super și cum să le aplicați. După aceea, încercați combinațiile.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine în lupta împotriva jocurilor Pasul 4


  4
  Învățați să blocați. Importanța blocării trebuie evidențiată! Blocarea este întotdeauna cea mai ușoară și cea mai eficientă metodă de a evita să suferiți un număr mare de daune. Deprinde să recunoască atacurile de mai sus (mișcări care pot lovi un jucător în timp ce blocuri aplecându), modele, mături (mișcare normală, care poate bate un adversar, de obicei, o lovitură circulară pe a fi îndoit) și cârlige încrucișate (atac înălțime medie, care face mai dificil pentru un adversar să știe dacă să blocheze spre stânga sau spre dreapta).
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la lupte împotriva jocurilor Pasul 5
  5
  Mișcarea este un aspect foarte subevaluat în videojuegos de luptă. Caută să învețe despre mișcările care pot ajuta personajul tău să se miște rapid pe ecran (de exemplu, Glove verde sau exilarea plat Zangief și cariera de comandă Yang în Street Fighter IV). Unele caractere pot avea o cursă aeriană în 8 direcții, care este o resursă valoroasă (de exemplu, Dr. Doom, Magneto și C. Viper în UMVC3 jocului) Unele caractere pot avea curse cu adevărat uimitor înainte și o viteză de mers pe jos nefericit înapoi (ca în Street Fighter IV Makoto), în timp ce un alt personaj poate avea o cariera înapoi foarte repede (ca Rose în Street Fighter IV). Viteza de mers pe jos este, de asemenea, o caracteristică decisivă pentru personaje. Scopul acestui pas este să fii conștient de opțiunile de mișcare.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la lupte împotriva jocurilor Pasul 6
  6
  Practicați și aflați mai multe despre joc! Nimeni nu devine bun la lupta instantaneu cu jocuri video. Aflați cum să utilizați modul de antrenament în mod eficient, cadrul de informații pe cadru și modul de joc online. Joacă cu prietenii care folosesc diferite personaje principale și participă la turnee locale.
 • sfaturi

  • Nu uita să prind și să arunci. Te face imprevizibil și pedepsește oamenii dacă blochează tot timpul.
  • Modul de divertisment ("Modul Arcade") este prietenul tău.
  • Nu crede în exagerări. Controalele nu sunt cele mai bune. Dacă cheltuiți mai mult de 100 de dolari pe unul doar pentru că credeți că vă va face un jucător profesionist de jocuri video, veți fi dezamăgiți.
  • Când aveți dubii, verificați lista de comenzi! Nu vă fie frică să întrerupeți și să examinați combinațiile disponibile dacă le-ați uitat.
  • Utilizați tipul de comandă cu care vă simțiți confortabil. Pârghii, comenzi, tastaturi, etc. Puteți manevra și executa 100% din combinații dacă exersați suficient cu fiecare tip de comandă.
  • Citiți cadrul informațional cu cadru. Este important să înțelegeți cum funcționează jocul.
  • Amintiți-vă să memorați multe combinații, deoarece face jocul mult mai distractiv și ușor de înțeles.
  • Urmăriți repetările luptelor celor mai buni jucători pentru a afla cum se joacă sau folosesc caracterul lor.
  • Puteți afla mai multe lucruri în modul de formare ... dar dacă tot ce poți face este rulat combinații fără a cunoaște distanța și spațiul adecvat, atunci nu există nici un motiv pentru a afla combinația prima. Încercați să jucați în modul Entertainment ("Modul Arcade") sau împotriva altor persoane pentru a învăța într-adevăr să utilizați combinațiile.
  • E grozav să fii "onorabil" în jocurile video de luptă. Dacă există o tactică utilă care este dificil de contracarat, folosiți-o. Dacă jocul este bine conceput, va exista întotdeauna o modalitate de a contracara sau de a preveni o astfel de tactică. Dacă o astfel de tactică este literalmente INVINCIBILĂ, chiar și cu o prevenire atentă, atunci configurația jocului poate fi modificată sau nu a fost proiectată să joace competitiv. Pe scurt, nu vă fie teamă să aveți un joc obișnuit! În primul rând, dacă adversarul tău știe ce face, nu va cere pentru onoare.

  avertismente

  • Fii atent cu consolele pe care le folosești ca platformă. Unele versiuni ale jocului se pot realiza mai rău pe o singură platformă decât pe alta. De exemplu, se știe că versiunea Play Station 3 a jocului Ultimate Marvel vs. Capcom 3 se blochează ocazional. Versiunea Xbox 360 a lui Tekken 6 are probleme de performanță notorii. De ceva timp, versiunea PlayStation 3 a Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition a fost declarată imposibilă, deoarece atât jocul cât și biletele au fost atârnate.
  • Poate doriți să renunțați la genul de jocuri video de luptă dacă pierdeți mult. Nu face asta Relaxați-vă, urmăriți repetările luptelor și verificați performanța. Dacă nu vedeți nici o greșeală, arătați-le câtorva prieteni care joacă jocuri de lupte.
  • Fii atent cu modul online. Nu veți putea crede ceea ce vă puteți pierde cu un mediu online, comparativ cu un mediu offline (cum ar fi un turneu local).
  • Dacă veți cumpăra un joystick de jocuri video, nu cumpărați unul ieftin. Pârghiile de control ieftine sunt de obicei rigide, făcute cu coarsă, iar piesele lor sunt de slabă calitate, făcând orice mișcare dureroasă. Cu toate acestea, joystick-urile ieftine sunt bune dacă intenționați să personalizați și să modificați estetic dispozitivul.
  • Luptele companiilor de jocuri video au obiceiul de a canibaliza propriile jocuri video de luptă.
  • Luați în considerare comanda dumneavoastră. Nu este nimic mai rău decât participarea la un turneu și realizarea faptului că comanda dvs. nu este compatibilă cu consola principală. Este o idee bună să investești în adaptoare.
  • Fii politicos Dacă nu puteți spune nimic, vă rugăm să rămâneți tăcut. Trimiterea de e-mail-uri agresive sau insultătoare și discordarea este o modalitate sigură de a fi umiliți și de a fi evitați online. Același lucru este valabil și pentru cei care părăsesc jocul înainte de a pierde.
  • Nu apăsați butoanele în mod disperat și aleator. Veți primi o pedeapsă brutală dacă o veți face.
  • Redarea prea mult timp vă poate reduce calitatea de luptă și puteți lua decizii incorecte. Luați pauze și încercați să evitați oboseala mentală.
  • Există mulți oameni care vor doar să tachineze sau să provoace ("troli") acolo, mai ales online. Păstrează-te calm și înțelegi că nu ești în finala EVO 20XX (cel mai mare turneu de luptă cu jocuri video).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Modul de partajare a jocurilor pe PS3Modul de partajare a jocurilor pe PS3
  Cum să cumpere și să vândă jocuri folositeCum să cumpere și să vândă jocuri folosite
  Cum se descarcă jocuri PS3Cum se descarcă jocuri PS3
  Cum se descarcă jocuri Nintendo DSCum se descarcă jocuri Nintendo DS
  Cum să scapi de dependența de jocuri video a prietenului tăuCum să scapi de dependența de jocuri video a prietenului tău
  Cum puteți reduce ping-ul jocului video onlineCum puteți reduce ping-ul jocului video online
  Cum să înțelegeți sistemul de clasificare și îndrumarea părinților jocurilor videoCum să înțelegeți sistemul de clasificare și îndrumarea părinților jocurilor video
  Cum se scrie o recenzie a unui joc videoCum se scrie o recenzie a unui joc video
  Cum să evitați dependența de jocurile videoCum să evitați dependența de jocurile video
  Cum se face un joc video simplu pentru PCCum se face un joc video simplu pentru PC
  » » Cum să îmbunătățiți lupta împotriva jocurilor video

  © 2011—2020 ertare.com