Cum să îmbunătățiți calitatea unui videoclip

Există mai multe aplicații de editare video, inclusiv instrumente și funcții menite să îmbunătățească calitatea video. În timp ce aplicațiile variază în funcție de caracteristicile acestora, unele au devenit standard în rândul aplicațiilor video. Îmbunătățiri importante ale calității video pot fi obținute prin aplicarea efectelor și a filtrelor pe care le au aceste programe. Acest articol va acoperi câteva dintre cele mai comune tehnici, instrumente, filtre și efecte utilizate în editare video pentru a îmbunătăți calitatea fișierelor video.

pași

Metoda 1
Descărcați aplicația pentru editarea videoclipurilor

Imaginea intitulată Îmbunătățirea calității video Pasul 1
1
Alegeți și descărcați un program de editare video. Cel pe care îl alegeți depinde în întregime de bugetul dvs. Deși există unele aplicații gratuite care pot fi comparate cu omologii lor mai scumpe, cele comerciale sunt invariabil cele mai eficiente.
  • Căutați pe internet pentru "programul de editare a software-ului" pentru a obține o listă a tuturor aplicațiilor existente. Urmați instrucțiunile pentru a descărca și instala programul și începeți imediat să experimentați cu diferitele filtre.

Metoda 2
Conversia în MP4 Utilizând codecul H.264

Imaginea intitulată Îmbunătățirea calității video Pasul 2
1
Utilizați caracteristica format video codec pentru a converti un videoclip în format MP4. Formatul video MP4 a devenit standard datorită capacității sale de a codifica eficient un fișier video. Examinați caracteristicile și efectele disponibile într-o aplicație de editare video pentru a găsi opțiunile de formatare și selectați MP4 (Codec H.264). Conversia va avea loc după ce proiectul a fost salvat cu un nou nume de fișier.

Metoda 3
Aplicați procesarea postărilor

Imaginea intitulată Îmbunătățirea calității video Pasul 3
1
Utilizați un filtru de postprocesare pentru a ajusta automat interpolarea unui fișier video. Majoritatea aplicațiilor de editare video conțin un instrument de procesare pe care îl puteți găsi în meniurile pentru filtre și efecte. Localizați-l și selectați instrumentul de procesare pentru a îmbunătăți calitatea videoclipului.

Metoda 4
Utilizați Warpsharp pentru a îmbunătăți calitatea video

Imaginea intitulată Îmbunătățirea calității video Pasul 4
1
Aplicați filtrul warpsharp (din meniul de filtre sau efecte). Acest filtru face ca videoclipul să arate mai clar prin identificarea marginilor imaginii video și reducerea acestora.


Metoda 5
Aplicați filtrele Blending sau Smoothing

Imaginea intitulată Îmbunătățirea calității video Pasul 5
1
Localizați și aplicați filtrele de netezire sau de netezire. Aceste efecte pot fi găsite în meniul de filtre sau efecte al oricărei aplicații și sunt foarte utile pentru a elimina artefactele nedorite, cum ar fi rupturile în fișierele video analogice. Experimentați cu aceste filtre pentru a determina care dintre ele produc cele mai bune rezultate.

Metoda 6
Reglați luminozitatea, contrastul, nivelurile, nuanța / saturația

Imaginea intitulată Îmbunătățirea calității video Pasul 6
1
Utilizați filtrele de luminozitate, contrast, nivel, nuanță / saturație pentru a îmbunătăți echilibrul luminii, nuanțelor și culorilor unui fișier video. Cele mai multe aplicații de editare conțin aceste caracteristici sau caracteristici similare. Experimentați prin aplicarea fiecăruia separat pentru a determina care combinație de filtre produce cel mai bun rezultat.

Metoda 7
Aplicați Deinterlacing

Imaginea intitulată Îmbunătățirea calității video Pasul 7
1
Utilizați una dintre opțiunile de dezinflație pentru a îmbunătăți calitatea unui fișier de imagine digitală. Interclasarea video este un proces prin care un fișier video este separat în câmpuri separate. Tehnicile intercalate diferite funcționează în moduri diferite cu fișierele video. Modificarea tipului de intercalare poate îmbunătăți calitatea videoclipului.
  • Găsiți opțiunile de intercalare și experimentați-le cu ele pentru a vedea care tehnică va obține cele mai bune rezultate.

Metoda 8
Aplică un eliminator de zgomot video

Imaginea intitulată Îmbunătățirea calității video Pasul 8
1
Utilizați un eliminator de zgomot pentru a îmbunătăți calitatea videoclipului. Eliminarea zgomotului este un proces prin care "zgomotul" analogic, cum ar fi linii, puncte, degradare a culorii și alte lucruri nedorite pot fi eliminate sau reduse. Filtrul este frecvent localizat în meniul de efecte și filtre al aplicației de editare video.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să actualizați aplicațiile pe AndroidCum să actualizați aplicațiile pe Android
Cum să capturați un videoclip FLV de pe site-uri protejate de protocolul HTTPCum să capturați un videoclip FLV de pe site-uri protejate de protocolul HTTP
Cum se descarcă muzică și video în Firefox cu Net Video HunterCum se descarcă muzică și video în Firefox cu Net Video Hunter
Cum se descarcă videoclipuri de la DailymotionCum se descarcă videoclipuri de la Dailymotion
Cum să descărcați videoclipuri YouTube în Google ChromeCum să descărcați videoclipuri YouTube în Google Chrome
Cum să dezinstalați un program în Windows 8Cum să dezinstalați un program în Windows 8
Cum se editează audioCum se editează audio
Cum să editați filmeCum să editați filme
Cum să editați un DVDCum să editați un DVD
Cum să editați un videoclipCum să editați un videoclip
» » Cum să îmbunătățiți calitatea unui videoclip

© 2011—2020 ertare.com