Cum să îmbunătățiți jocurile video de tip shooter de prima persoană

Acest articol explică câteva sfaturi, trucuri și tehnici, precum și metode care, sperăm, vă vor îmbunătăți abilitățile de joc în jocurile de tip shooter de prima persoană. Aceste informații au fost compilate din 4 sau 5 ani de experiență!

pași

Imagine intitulată Deveniți mai buni la primul person shooter Jocuri video Pasul 1
1
Redați campania pentru un singur jucător. Acest lucru vă va ajuta să vă familiarizați cu armele, mediul, etc.
 • Imagine intitulată A deveni mai bună la primul person shooter Jocuri video Pasul 2
  2
  Comandați comenzile. Acest lucru este foarte important. Trageți, rață, reîncărcați, etc. Cunoașterea perfectă a acestor lucruri este obligatorie!
 • Imagine intitulată Devino mai bună la primul person shooter Jocuri video Pasul 3
  3
  Aflați "hărţi". Familiarizați-vă cu împrejurimile dvs. "puncte de observare"* 1, "punctele forțate de trecere"* 2, în cazul în care sunt pompe de plante pentru "caută și distruge"* 3 sau steagurile pentru "domeniu"* 3 Este foarte util să aveți cunoștințele în aceste hărți, pentru că atunci când le puteți naviga cu ușurință, puteți avea avantajul asupra inamicului. De asemenea, experimentați cu diferite rute care vă vor ajuta să vă familiarizați. Veți ști unde mergeți, ceea ce va fi întotdeauna un avantaj!
 • Imagine intitulată Devino mai bine la primul person shooter Jocuri video Pasul 4
  4
  Încercați o grămadă de arme și determinați care dintre ele vă convine cel mai bine și stilul dvs. de joc. Cu toate acestea, uneori trebuie să schimbi arma folosind, de exemplu, în cazul în care arma rămâne fără muniție și aveți pentru a prinde un inamic, asa ca e bine, în general, familiarizat cu diferite arme. De asemenea, în cele mai multe dintre aceste jocuri, utilizarea unei arme (cantitate x de crime, numărul de execuții x cap împușcat) va recompensa cu puncte bonus XP, deci este o strategie bună pentru nivelul de repede!
 • Imagine intitulată Deveniți mai buni la primul person shooter Jocuri video Pasul 5
  5
  Obțineți cele mai bune beneficii care se potrivesc modului dvs. de joc. Unele roluri necesită calități diferite. Dacă joci cu un pistol, trebuie să utilizați un beneficiu care vă permite să extindeți timpul executați (maraton, condiționat extreme, greutate redusa), si daca joci ca un lunetist, am foarte recomanda scamatorie pro sau Ochire (dacă joci CoD). Familiarizați-vă cu armele pe care le veți folosi. Arme, explozivi, orice mașină (elicoptere, avioane spion, etc.). Știind ce ți se potrivește te va ajuta cu adevărat în capacitatea ta! Experimentați cu diferite "clase"* 4, folosiți arme noi, explozivi noi. Pentru începători, recomand pușca de asalt, care este echilibrată în toate zonele.
 • Imagine intitulată Deveniți mai buni la prima persoană Shooter Jocuri video Pasul 6
  6
  Acest lucru este foarte simplu, dar trebuie să vă folosiți "echipament". Grenadele funcționează foarte bine pentru a crește uciderea și pentru a atinge țintele, în special în modurile de joc în care inamicul surprinde un loc, aruncând o grenadă înăuntru vă poate da o bună cantitate de crimă! Paralizante sau grenade paralizante sunt, de asemenea, mari pentru a incapacitatea inamicului și pentru a crea o ucidere ușoară. De asemenea, uneori este util "încălziți-vă" grenada (țineți grenada activă, astfel încât timpul dintre fâșii și explode este mai mic), ceea ce îi dă inamicului mai puțin timp să reacționeze! Dacă știi pe cineva "campea" (care se află într-o anumită zonă), aruncați o grenadă paralizantă sau paralizantă, ceea ce va reduce șansele de a muri în ambuscadă.
 • Imagine intitulată Devino mai bună la primul person shooter Jocuri video Pasul 7
  7


  Modificați aspectul comenzii dvs. Aceasta este o mică ajustare, dar există o tehnică numită "trage in toamna", care constă în trecerea de la poziția FOOT la o poziție DOWNWARD (pe podea) atunci când vă implicați într-un schimb de focuri. Îți face mai greu să te împuști, este o tehnică foarte bună. Ce trebuie să faceți este să schimbați butonul Mêle (cuțit) din R3 la cercul, astfel încât schimbarea poziției (în picioare, îndoire, plecându-jos, etc) este R3. Acum MELÉ trebuie să fie cercul sau "B" pe XBOX. Acest lucru înseamnă că butonul dvs. de rață este mai aproape de butonul CHARACTER MOVEMENT, astfel încât să vă puteți trage mai ușor la sol în timpul unei lupte de stingere a incendiilor. Practicați-l!
 • Imagine intitulată Devino mai bună la prima persoană Shooter Jocuri video Pasul 8
  8
  Luați în considerare ajustarea sensibilității comenzilor. Continuăm cu subiectul controalelor. După ce vă simțiți mai confortabil, puteți încerca să schimbați sensibilitatea, astfel încât să puteți roti mai repede.
 • Imagine intitulată Deveniți mai buni la prima persoană Shooter Jocuri video Pasul 9
  9
  Când te ucid sau faci ceva care te pune într-o situație proastă, gândește-te la asta. "Ce am putut face pentru a preveni asta?" Apoi puneți-o în acțiune. Aflați de la greșelile dvs. și nu dați vina pe alții pentru asta.
 • Imagine intitulată Devino mai bună la primul person shooter Jocuri video Pasul 10
  10
  Crima fugă. Dacă reușești să faci un anumit număr de crimă fără a muri, în unele dintre aceste jocuri îți vor oferi recompense. Pe un loc de joacă, cum ar fi Call of Duty, există "spurturile de crime". Încercați să utilizați rafalele cu ajutorul echipei, ca și în cazul locatorului inamic (UAV / avion spion).
 • Imagine intitulată Devino mai bună la primul person shooter Jocuri video Pasul 11
  11
  Nu te prea frustrat. Toată lumea se îmbunătățește cu timpul și practica. În mod literal, eu sunt de două ori mai bun decât atunci când am început (1 K / d este acum 2.01 K / D). Și, bineînțeles, nu uitați să vă distrați!
 • Imagine intitulată Devino mai bună la primul person shooter Jocuri video Pasul 12
  12
  Explicarea termenilor:
 • Puncte de observare: o zonă ridicată de unde puteți vedea o mare parte din zona în care joci. Foarte util pentru a surprinde inamicul și a vedea ce se întâmplă!
 • Punctul forțat de trecere: o zonă care este "channelized", ceea ce înseamnă că este mic și închis și forțând dușmanul înăuntru înseamnă că poți avea grijă de el cu ușurință, ceea ce este foarte util! Este, de asemenea, cunoscut sub numele de "strangulare".
 • Căutați și distrugeți și Domeniul: două moduri de joc găsite în Call of Duty și alte jocuri, cele mai multe fiind jucate cu concursul de moarte în echipă (un concurs de moarte în echipă constă doar în uciderea celeilalte echipe în timp ce Domain and Search și distrugerea se bazează pe obiective).
 • Clase: o combinație de o armă primară cu un atașament, de exemplu, butoiașe prelungit (pistol mitralieră, pușcă de asalt, pusca, pușcă cu lunetă, pușcă) și arma secundară (de obicei, un pistol sau arma exploziv), un spațiu pentru grenade și altele "beneficii" care vă pot oferi anumite avantaje, de exemplu, o încărcare mai rapidă.
 • sfaturi

  • Practica este perfectă. Experimentați cu diferite metode de joc.
  • Deghizați-o cât de mult puteți!
  • Vizionați videoclipuri ale jucătorilor de pe YouTube. Ei pot avea sfaturi și puteți învăța lucruri noi!
  • Cunoaște-ți inamicul Faceți un efort să aflați ce are adversarul dvs. și cum să îl învingeți.
  • Concentrați-vă pe precizie. Capturile de cap sunt o moarte sigură în majoritatea jocurilor, așa că țintă la cap.
  • Întrebați-vă întotdeauna prietenilor pentru sfaturi.
  • Lucrați cu timpul și cât de repede faceți. Poate face diferența.
  • Pentru cei care sunt absolut începători: primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să ridicați un scut sau o armă. Nu așteptați
  • Trebuie să faceți misiuni mai dificile și să căutați arme mai puternice. Nu jucați pe aceeași problemă. Puteți încerca să jucați jocuri de fotografiere mai vechi pentru că au controale mai simple, dar au multe opțiuni mai dificile. În plus, scuturile nu se regeneră. Perfect și Golden Eye sunt opțiuni excelente pentru N64, deoarece au pus bazele majorității jocurilor de astăzi. Grafica simplă vă va ajuta să vă îmbunătățiți scopul.
  • Nu distrugeți butoanele fără a mai fi nevoie. Asta poate face și diferența. Uneori trebuie să te gândești.

  avertismente

  • Dacă aveți nevoie de somn, nu jucați. Nu te vei îmbunătăți și corpul tău are nevoie de ea. Există mereu un mâine.
  • Întotdeauna amintiți-vă că unii oameni sunt epileptici. Dacă manifestați orice simptome, opriți imediat jocul și consultați un medic.
  • Încercați să nu jucați mai mult de 8 ore drept. Vă poate supraîncălzi consola.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un bun computer sau o consolă de jocuri și elemente importante (comandă, mouse, tastatură etc.)
  • O copie a jocului în cauză
  • RĂBDARE
  • Jucători experimentați
  • Atitudine pozitivă
  • Motivația de a avansa
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți Nuketown ZombiesCum să obțineți Nuketown Zombies
  Cum se obține Halo Custom EditionCum se obține Halo Custom Edition
  Cum se descarcă jocuri pe consola WiiCum se descarcă jocuri pe consola Wii
  Cum de a domina un campion în League of LegendsCum de a domina un campion în League of Legends
  Cum să antrenezi și să antrenezi o echipă profesionistă de jocuri video (gen FPS)Cum să antrenezi și să antrenezi o echipă profesionistă de jocuri video (gen FPS)
  Cum se instalează hărți personalizate în MinecraftCum se instalează hărți personalizate în Minecraft
  Cum se joacă Call of Duty 4 Modern Warfare în multiplayerCum se joacă Call of Duty 4 Modern Warfare în multiplayer
  Cum se joacă bine jocurileCum se joacă bine jocurile
  Cum se joacă mai bine Call of Duty în modul multiplayerCum se joacă mai bine Call of Duty în modul multiplayer
  Cum se joacă jocuri videoCum se joacă jocuri video
  » » Cum să îmbunătățiți jocurile video de tip shooter de prima persoană

  © 2011—2020 ertare.com