Cum se îmbunătățește Tetrisul

S-ar putea să fi văzut anumiți jucători care sunt extrem de buni la Tetris, adică se mișcă atât de repede încât nici măcar nu sunteți sigur că sunt oameni. Iată cum vă puteți îmbunătăți abilitățile și puteți juca la un nivel mai înalt.

pași

Imagine intitulată Obțineți mai bine la Tetris Pasul 1
1
Învață să faci un turn T. În unele versiuni ale jocului Tetris, un turn T vă va oferi puncte suplimentare (nu vă faceți griji, este mai ușor decât pare!)
 • Pregătiți un spațiu în formă de T. Un spațiu în formă de T trebuie să aibă exact aceeași dimensiune ca un bloc T, cu un bloc central în partea de jos și trei blocuri orizontale în partea superioară. Uită-te la imaginea de la începutul acestei etape ca o referință. Asigurați-vă că deschiderea în care intenționați să coborâți piesa în spațiul T are numai două blocuri.
 • Lăsați blocul T să coboare încet spre fund. Urmăriți-l în timp ce se mișcă.
 • Când blocul T se află în apropierea bazei, apăsați tasta Sus pentru a începe rotirea acestuia. Se pare imposibil, dar puteți roti cu adevărat blocul T sub pervaz.
 • T turnuri vă poate oferi 400 de puncte. Eliminarea a două rânduri cu un turn T merită încă mai multe puncte.
 • Când creșteți nivelul și viteza, puteți roti piesa în mod constant pentru a mări cantitatea de timp disponibilă pentru descărcare. Aflați cum să utilizați ambele taste pentru a roti piesa în sensul acelor de ceasornic și în sens invers acelor de ceasornic și nu uitați să păstrați din când în când o piesă. Puteți asambla combinații lăsând o lățime canal a două blocuri adiacente o stivă, iar când ajunge aproape de sus, plasate vertical în părțile de canal. Jucați inteligent și puteți face combo-uri de până la 9 sau mai multe.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Tetris Pasul 2
  2
  Aveți tetrize. Un "tetris" înseamnă eliminarea a patru rânduri simultan. Cea mai ușoară modalitate de a realiza acest lucru este de a asambla patru rânduri solide și o parte liberă a unei coloane cu o lățime de un bloc. Apoi, când aveți un bloc I (cel lung și subțire), utilizați-l pentru a elimina simultan cele patru rânduri. Tetrisurile vă ajută să câștigați rapid puncte și sunteți o armă bună în modul de jucător.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Tetris Pasul 3
  3
  Determinați stilul dvs. de joc. Există mai multe moduri de a juca Tetris, dar aici sunt două stiluri tipice pentru începători:
 • Orizontal: Majoritatea oamenilor încep în acest fel, încercând să se asigure că fiecare piesă se potrivește orizontal indiferent de coșul de gunoi, asigurându-vă că este doar plat.
 • Vertical: Unii oameni experimentează acest lucru după ce au folosit metoda orizontală. Acest lucru se întâmplă de multe ori odată ce oamenii devin mai familiarizați cu gunoi și să învețe despre ororile pe care le aduce. Acești oameni, în general, încearcă să găzduiască totul pe verticală, dar acordând mai multă importanță pentru umplerea găurilor și pentru a nu permite ca gunoi să apară.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Tetris Pasul 4
  4
  Încercați să evitați gunoiul. Denumirea "gunoi" se referă pur și simplu la găurile care se formează în matrice din cauza unui bloc slab plasat. Din cauza gunoiului, unele rânduri nu pot fi îndepărtate, deoarece există o gaură și un spațiu nefolosit în care ar trebui să existe un blocaj. În general, este o neplăcere să scapi de gunoi și acesta este unul dintre motivele pentru care a primit acest nume. În general, jucătorii încearcă să nu lase gunoi să apară, în loc să facă ceva pentru a împiedica apariția ei. Sau, uneori, dacă sunt siguri că o pot elimina, ei o lasă să se întâmple și apoi o elimină.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Tetris Pasul 5
  5
  Continuă să te împingi singur. Nu reporniți un joc doar pentru că merge prost, încercați să îl salvați! Dacă puteți seta nivelul la începutul jocului, încercați să alegeți unul care vă provoacă dificultăți, fără a face dificil jocul. Practicandu-te in acest mod, te vei imbunatati in ritmul inimii.
 • Imagine intitulată Obțineți o mai bună la Tetris Pasul 6
  6
  Lupta împotriva unui alt jucător. Modul Battle 2 (2J) este un mod tipic în majoritatea Tetris-urilor. În această modalitate, tu și jucătorul tău inamic concurezi într-o luptă calculată de spirit, determinare și zdrobire a butoanelor. Primii care ajung în partea de sus (adică blocurile de stivă până când ajungeți în partea de sus a ecranului), pierdeți.
 • Învață să ataci în 2J. De fiecare dată când eliminați linii de două sau mai multe, faceți un combo sau un turn T, linii sunt trimise la matricea adversarului. Când trimiteți două linii pentru adversarul tău, pe care le primesc atunci când trimit doi primi 3, dar atunci când faci un tetris (patru rânduri) primesc patru linii complete. T-ul se transformă, de asemenea, într-o mulțime de daune neplăcute dușmanului dvs., și același lucru pentru combo-uri.
 • Un lucru care este aproape niciodată menționat sau făcut este un tetris dublu. Trimiteți 10 linii (4 pentru primul tetris, 6 pentru cel de-al doilea dacă sunt simultane) spre adversar și luând în considerare că înălțimea matricei este de 20 de blocuri înălțime, adică jumătate din matrice! De multe ori este foarte ușor să distrugi pe cineva care face una din aceste mișcări. Așa sa făcut. În Tetris, există un Wait Row. Puteți apăsa C sau Shift (implicit) pentru a plasa o piesă în rândul Wait Row. Când veți obține un pic mai bun, puteți pune împreună un teanc de bucăți care au cel puțin 8 linii înălțime. Țineți minte riscurile pe care le implică acest lucru, dacă dușmanul face un tetris dublu sau chiar unul normal în acel moment, sunteți practic pierduți. În timp ce armați cele 8 linii, ar trebui să păstrați (în linia de așteptare) o piesă I (stick), atunci când primiți un altul, efectuați manevra. Când o singură bucată cade și tu ai cealaltă în Hold, folosește una pentru a face un tetris, apoi apasă butonul Hold pentru a prelua cealaltă piesă I și, de asemenea, o folosesc pentru a face un tetris.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Tetris Pasul 7
  7


  Practica! Știi ce spun ei: când faci ceva, devine mai ușor. Lucru minunat despre Tetris este că atunci când îl joci o dată, simți că se îmbunătățește după 1 minut. Doar jucați mult și, dacă vă place foarte mult jocul, pe măsură ce jucați în cele din urmă, veți găsi propriul dvs. stil personal pentru al juca.
 • Modurile de joc ale prietenilor Tetris

  Imagine intitulată Obțineți mai bine la Tetris Pasul 8
  1
  Maraton (maraton): Un jucător Tetris nu se poate numi un jucător Tetris dacă nu a jucat modul Marathon cel puțin o dată în viața sa. Aici a început totul. Practic, Marathon este stilul clasic de joc al lui Tetris, în care diferite blocuri cade din vârf, trebuie să le rotești și să se potrivească în găuri pentru a umple rândurile întregi și pentru a elimina liniile. O linie este eliminată din Matrix (spațiu de joc) atunci când un rând este complet umplut cu pătrate. Atunci când o linie este ștearsă, toate piesele de mai sus se deplasează într-un rând pentru a umple spațiul gol.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Tetris Pasul 9
  2
  Sprint (rasă): Acum că modul de maraton a fost explicat, restul stilurilor de joc se bazează pe acest mod. Modul în care faci puncte este același, dar sunt necesare strategii diferite. Sprint este exact ca Marathon, cu singura diferență că nu încercați să supraviețuiască cât mai mult posibil (sperăm, la nivelul 16, care este atunci când Tetris Friends este terminat). În schimb, obiectivul tău este să elimini 40 de linii cât de repede poți. Nu trebuie să vă faceți griji despre scor sau orice altceva, trebuie doar să eliminați cele 40 de linii. Există un cronometru în partea de sus a ecranului, care vă spune cât de bine lucrați. În general, orice lucru sub 2 minute este un scor foarte bun, nimic sub 1 minut și jumătate este excelent, iar dacă îl poți face în mai puțin de un minut, ești laptele.
 • Imaginea intitulată Obțineți o mai bună la Tetris Pasul 10
  3
  Supraviețuire (supraviețuire): Supraviețuirea este ca și Maratonul, în care trebuie să elimini linii pentru a trece la nivelul următor. Lucrul este că, în loc să elimini din ce în ce mai multe linii, trebuie să elimini întotdeauna 10, și în loc să atingi nivelul 15, trebuie să depășești nivelul 20 pentru a considera un joc foarte bun și să primești 40 de jetoane . Dar există o capcană. De îndată ce ajungi la nivelul 20, începe un ecran bonus (runda bonus) și toate blocurile pe care le-ați găzduit încep să clipească și să dispară. De fiecare dată, este arătată o privire a pieselor. De aceea se numește supraviețuire. Pentru a scăpa într-adevăr pe ecranul bonus, trebuie să aveți o memorie excelentă și să vă amintiți exact unde fiecare dintre piese a căzut.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Tetris Pasul 11
  4
  ultra: Acesta este un mod destul de clasic Tetris, iar în vremurile vechi, singurele moduri disponibile erau acest lucru și, desigur, Marathon. În Ultra, ai 2 minute pentru a face cât mai multe puncte posibil. Gândiți-vă la acest lucru ca și cum ar fi fost un joc împotriva ceasului. Aceasta este o pregătire de viteză bună. Viteza este un element crucial în Tetris.
 • Imagine intitulată Obțineți mai bine la Tetris Pasul 12
  5
  Sprint 5-Player (Cursa de 5 jucători): Aceasta este o modalitate pe care o veți juca foarte mult la început și poate o veți lăsa mai târziu. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este că acesta este primul mod de joc multiplayer pe care îl primiți (și singurul pe care îl obțineți dacă nu aveți un cont). În ea, vă confruntați cu încă 4 persoane și încercați să le faceți să vă mușcă praful în timp ce încercați să eliminați 40 de linii mai repede decât celelalte. Uneori devine un pic agitat. În acest mod puteți obține ranguri (care este similar cu nivelul de nivelare), și cu cât aveți mai mult rang, cu atât mai greu este concurența.
 • sfaturi

  • Dacă începeți să visezi despre Tetris și să vedeți cât de diferite lucruri pe stradă s-ar potrivi după ce ați jucat ceva timp, nu vă faceți griji, nu sunteți nebuni, se întâmplă cu fiecare jucător Serious Tetris. De obicei, acest lucru se întâmplă doar de 3 ori, și de fapt este destul de FUN! Este doar reglarea creierului.
  • Dacă întâmpinați probleme cu T, încercați să identificați unele modele din Matrice, care vă pot duce ușor la această mișcare (toată lumea o joacă într-un mod diferit, dar pentru mine este vorba despre modele). Odată ce le-ați identificat în jocul actual, va fi mai ușor să le integrați în jocurile viitoare.
  • La început, nu utilizați piesele Ghost (dezactivați-le) sau Rândul de așteptare (nu apăsați butonul). Jocul va fi incredibil de dificil, dar fă-o așa. Foarte curând, veți începe să vă bucurați de joc și cât de ușor a devenit. În loc să pierzi la nivelul 3, poți pierde la 6, apoi la 8 și apoi la 10. Dacă ajungi la nivelul 5 fără Ghosts sau Waiting, activați Ghosts și începeți să utilizați așteptat.
  • De fapt, practica o face perfect, sau cel puțin te face să fii blestemată.
  • Este recomandată configurația de control următoare:
   Deasupra: FALL STRONG
   Partea inferioară: FĂRĂ MARE
   Stânga și dreapta: STÂNGA ȘI DREAPTA
   Z și X: rotiți-vă într-o senzație de zgomot și anticorpi
   C: WAIT
  • Puteți cumpăra un mână mică Tetris în orice mall sau magazin, care de obicei are grafică alb-negru, dar ele sunt minunate pentru a practica în timp ce mergeți de la un loc la altul.
  • Aflați ce fel de Tetris doriți să jucați. Tetris are multe versiuni și variante.
  • Prietenii Tetris: Acesta este un loc bun pentru a juca, incepator sau intermediar, profesionist sau legenda. Ea are Ghost Pieces, caderea puternică (instant), personalizarea pieselor și a pieselor fantomă, diferite moduri de joc, o tabelă de clasamente, așteptare coadă, comenzi personalizabile și chiar un modul multiplayer în timp real. Modurile multiplayer care sunt disponibile sunt Sprint 5-Player și modul de luptă 2-Player.
  • Joacă Tetris: O versiune a Tetris mai mult decât vechea școală, nu are o linie de așteptare, nu acordă puncte pentru T, iar controalele sunt un pic mai complicate, deoarece durează mai mult pentru a se obișnui cu ele și nu sunt personalizabile. Numai pentru un jucător.
  • Tetris gratuit : Acesta este ca și jocul Tetris, dar cu un ecran mai mare.
 • Chiar dacă piesele cad în mod constant și întreaga stivă se deplasează în jos pentru a umple orice spațiu liber atunci când eliminați rândurile, Tetrisul nu are o gravitate reală. Uneori puteți observa că există un Mino (pătrat mic) care plutește în aer, fără piese înconjurătoare, care se întâmplă de obicei atunci când un rând este șters într-un mod foarte ciudat. Uneori puteți profita de acest lucru pentru a face anumite lucruri. Acesta nu este un defect tehnic, este doar modul în care funcționează algoritmul specific utilizat de Tetris.
 • Veți simți nevoia de a vă ordona camera. Fă-o, desigur! Este un antrenament bun și vă va duce să locuiți într-un loc mai ordonat.
 • avertismente

  • Tetrisul poate fi dependent.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a crea un golem de fier în MinecraftCum de a crea un golem de fier în Minecraft
  Cum se creează o masă de lucru în MinecraftCum se creează o masă de lucru în Minecraft
  Cum să crești semințe în Minecraft PECum să crești semințe în Minecraft PE
  Cum să vă stabiliți coordonatele în MinecraftCum să vă stabiliți coordonatele în Minecraft
  Cum se scrie un text color în chatul Minecraft (funcționează cu blocul de comandă)Cum se scrie un text color în chatul Minecraft (funcționează cu blocul de comandă)
  Cum sa faci o masina in MinecraftCum sa faci o masina in Minecraft
  Cum se face un generator de monștri în MinecraftCum se face un generator de monștri în Minecraft
  Cum să faci un portal către Nether în MinecraftCum să faci un portal către Nether în Minecraft
  Cum să faci o torță în MinecraftCum să faci o torță în Minecraft
  Cum se face o ușă cu piston 2x2 în MinecraftCum se face o ușă cu piston 2x2 în Minecraft
  » » Cum se îmbunătățește Tetrisul

  © 2011—2020 ertare.com