Cum puteți îmbunătăți streamingul video

În zilele noastre, vizionarea unui film este la fel de simplă ca făcând câteva clicuri. Ei bine, până când filmul îngheață și începe să se încarce exact când apare ucigașul. Adesea, este dificil să se identifice cauza încetinirii. Dacă îmbunătățirile în setările dvs. de Internet, în utilizarea computerului și în setările routerului nu au efect, luați în considerare schimbarea planurilor sau a furnizorilor de Internet.

pași

Metoda 1
Îmbunătățiți conexiunea la Internet

Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 1
1
Utilizați un cablu ethernet pentru a conecta calculatorul. În general, o conexiune prin cablu este mai rapidă decât o conexiune Wi-Fi. Încercați să conectați calculatorul la router cu un cablu Ethernet și puteți vedea îmbunătățiri.
 • Această opțiune nu este disponibilă pe dispozitivele mobile.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 2
  2
  Fiți aproape de semnalul Wi-Fi. Dacă nu puteți utiliza Ethernet, conectați-vă la un semnal Wi-Fi, deoarece este mult mai rapid decât o conexiune de date celulară obișnuită. Deplasați-vă în aceeași cameră ca și ruterul wireless sau cumpărați un dispozitiv de extensie Wi-Fi pentru a mări semnalul din casa dvs.
 • Verificați secțiunea privind optimizarea routerului de mai jos pentru a vă îmbunătăți maxim semnalul Wi-Fi.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 3
  3
  Opriți dispozitivele care concurează între ele. Dacă vă aflați într-o rețea care împărtășește conexiunea la Internet, deconectați toate dispozitivele din rețea care nu sunt utilizate. Computerele și dispozitivele mobile suplimentare pot încetini considerabil fluxul video.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 4
  4
  Contactați ISP-ul dvs. Apelați-vă la furnizorul dvs. de servicii Internet și solicitați-i să vă analizeze conexiunea pentru posibile probleme. Uneori, furnizorul poate repara eșecul care a încetinit conexiunea de la dvs. Dacă ați depășit limita de date lunară, furnizorul ar putea fi "reglementare" conectarea dvs., făcând-o mult mai lentă până la următorul ciclu de facturare.
 • Îmbunătățirea pachetului dvs. de Internet este, de asemenea, o opțiune sau chiar schimbarea furnizorilor.
 • Metoda 2
  Alimentați computerul și software-ul

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 5
  1
  Închideți toate programele care nu sunt utilizate. Dacă există alte aplicații solicitante deschise, este posibil ca computerul sau dispozitivul mobil să nu poată face stream video la fel de repede cum ar permite conexiunea la Internet. Jocurile video și programele care utilizează Internetul pot fi deosebit de exigente pentru procesor, chiar dacă nu le folosiți în mod activ.
  • Restul acestei secțiuni se concentrează pe computere. Dacă utilizați un dispozitiv mobil, treceți la secțiunea privind optimizarea routerului.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 6
  2
  Verificați utilizarea memoriei calculatorului. În Windows, deschideți Task Manager apăsând pe Ctrl Alt Delete. Pe Mac, accesați Applications → Utilities → Activity Monitor. În orice caz, revizuiți lista proceselor și decideți care dintre acestea să fie închise "cu grijă" urmând următoarele instrucțiuni:
 • Dacă recunoașteți numele aplicației și nu o utilizați, opriți-o făcând clic pe End Process or Exit Process.
 • Dacă nu recunoașteți numele procesului, nu îl atingeți. Dacă există procese pe care nu le recunoașteți și care utilizează multe "memorie" sau "% CPU", încercați să reporniți computerul sau să efectuați o scanare a virușilor.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 7
  3
  Scapă de viruși. Unii viruși dăuna computerului să utilizeze puterea de procesare pentru o altă persoană. Descărcați un software antivirus dacă nu aveți instalat și căutați viruși cu acesta.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 8


  4
  Dezactivați accelerarea hardware pe calculatoarele mai vechi. Dezactivarea accelerației hardware permite aplicației de redare video să definească resursele necesare, în loc să utilizeze setările predefinite ale computerului. Este o idee bună dacă computerul are probleme cu site-urile și videoclipurile moderne, dar nu este necesar în dispozitivele mai puternice.
 • Pe un computer Windows, faceți clic pe acest link și urmați instrucțiunile pentru sistemul dvs. de operare.
 • Pe Mac, dezactivați această funcție în playerul Flash sau într-un alt player video făcând clic dreapta, făcând clic în timp ce țineți apăsată comanda sau făcând clic cu două degete în videoclip, astfel încât să apară meniul de opțiuni.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 9
  5
  Goliți memoria cache a browserului. Accesați preferințele browserului dvs. și găsiți setările de memorie cache. Goliți memoria cache sau creșteți spațiul pe care browserul îl poate utiliza pentru a stoca informații.
 • recenzie aceste instrucțiuni pentru a obține informații specifice pentru browserul dvs.
 • Metoda 3
  Optimizați routerul pentru streaming video

  Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 10
  1
  Accesați setările routerului. Accesați setările routerului wireless introducând adresa IP. aici Veți găsi adresele celor mai populare branduri de router.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 11
  2
  Conectați-vă pentru a accesa setările routerului. Introduceți numele de utilizator și parola pe care le-ați selectat pentru dispozitiv sau parola implicită din brandul routerului. Odată ce ați accesat, citiți mai jos pentru a optimiza rețeaua pentru streaming video.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 12
  3
  Activați QoS sau WMM. Producătorii de rutere organizează setările puțin diferit. S-ar putea să găsiți un link direct către "QoS" sau "Calitatea serviciilor" (calitatea serviciilor) sau poate că trebuie să treceți prin alte meniuri până când veți vedea setările QoS. Activați această opțiune pentru a priorita streaming video și alte utilizări intense de rețea. Pe unele noi routere, puteți porni "WMM" pentru a obține rezultate similare.
 • selecta "Drop QoS" pe un router Netgear, nu "Încărcați QoS".
 • Dacă nu observați modificări, probabil că blocajele care încetinesc rețeaua sunt furnizorii dvs. de Internet.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 13
  4
  Încercați să activați Burst ACK (ACK pentru exploziile), dacă este posibil. Dacă routerul are setări ACK, acestea pot fi în același meniu ca setările QoS. Schimbați configurația ACK la "Burst ACK" ar putea îmbunătăți viteza streaming video, dar poate provoca căderi de conexiune, o gamă mai limitată sau alte probleme cu unele conexiuni. Luați în considerare setările implicite, de obicei "Imediat ACK" (ACK imediată), pentru a putea inversa această modificare dacă observați probleme.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea streaming video Pasul 14
  5
  Actualizați routerul. Dacă routerul dvs. wireless este vechi, înlocuirea acestuia cu un nou model ar putea fi o idee bună. Pentru a obține cele mai bune rezultate, cumpărați un router cu standardul 802.11n (și nu "Proiectul 802.11n" sau "proiectul de standard 802.11n") dacă doriți cel mai bun semnal sau cel mai recent standard 802.11ac.
 • Verificați dacă rezultatele routerului se potrivesc cu publicitatea prin introducere site-ul WiFi alianță și căutați numele produsului în bara din dreapta sus. Dacă produsul este enumerat, înseamnă că acesta a fost certificat.
 • sfaturi

  • Dacă streamingul video este atât de lent încât nu poate fi utilizat, luați-l și așteptați să se încarce sau să descarce videoclipul dacă există o legătură de descărcare.
  • Dacă YouTube încarcă doar o secțiune mică la un moment dat, schimbați această opțiune cu ajutorul programului de completare YouTube Center.
  • Menținerea browserului sau a aplicației video streaming actualizate este o idee bună.

  avertismente

  • Aveți grijă când utilizați Manager de activități sau antivirus pentru a ieși din programe. Dacă nu știți ce înseamnă o aplicație sau un proces, nu terminați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să partajați cu ușurință conexiunea la internet a iPhone 3G cu Windows XP și PS3Cum să partajați cu ușurință conexiunea la internet a iPhone 3G cu Windows XP și PS3
  Cum să partajați conexiunea la internet a computerului cu telefonul mobil prin WiFiCum să partajați conexiunea la internet a computerului cu telefonul mobil prin WiFi
  Cum se conectează Xbox-ul la internetCum se conectează Xbox-ul la internet
  Cum se conectează PlayStation 4 la InternetCum se conectează PlayStation 4 la Internet
  Cum se conectează receptorul rețelei Dish la banda largăCum se conectează receptorul rețelei Dish la banda largă
  Cum se conectează consola Xbox One la InternetCum se conectează consola Xbox One la Internet
  Cum se conectează un Mac la InternetCum se conectează un Mac la Internet
  Cum se conectează la un router LinksysCum se conectează la un router Linksys
  Cum se conectează un Xbox la două televizoareCum se conectează un Xbox la două televizoare
  Cum se configurează un router NetgearCum se configurează un router Netgear
  » » Cum puteți îmbunătăți streamingul video

  © 2011—2020 ertare.com