Modul de îmbunătățire a vitezei de funcționare a computerului

Creșterea vitezei calculatorului înseamnă, în principiu, îmbunătățirea performanței vitezei calculatorului, precum și consistența acestuia. Cele mai multe probleme ale computerului sunt rezultatul virușilor, spyware-ului și supraîncărcării înregistrărilor. Dacă vă îngrijiți bine, pe lângă faptul că aveți o întreținere corespunzătoare a echipamentului, performanța echipamentului poate fi stabilizată. Nimeni nu își poate permite să piardă date importante doar din cauza lipsei de întreținere a echipamentului. Următorii pași vă ajută să îmbunătățiți viteza de funcționare a calculatorului și să creșteți durata de viață a sistemului.

pași

Imaginea intitulată Îmbunătățirea performanței vitezei computerelor Pasul 1
1
Păstrați sistemul curat. Mulți utilizatori completează aproape toate unitățile hard disk cu informații nesolicitate. Acest lucru, în timp, compromite funcționarea corectă a computerului.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea performanței vitezei computerelor Pasul 2
  2
  Feriți-vă de agenții de publicitate exagerați. Dacă sistemul dvs. este afectat de o eroare fatală, este întotdeauna mai bine să mergeți cu un furnizor de servicii pentru echipe de încredere. Nu aveți încredere în agenții de publicitate care doresc să corecteze erorile de pe computer cu o baghetă magică. Este întotdeauna mai bine să detectați erorile de la început. Prin întreținere puteți economisi timp și costuri.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea performanței vitezei computerelor Pasul 3
  3
  Defragmentați unitatea hard disk. Defragmentarea este unul dintre acele cuvinte care îi face pe utilizatori să se confunde, dar este ceva foarte ușor de înțeles. Adesea, un tehnician va lăsa această funcție activată după ce a terminat întreținerea unui computer. Software-ul care face acest lucru este inclus în Windows și trebuie doar să faceți clic pe un buton pentru al porni. Practic, această funcție curăță unitatea hard disk, astfel încât să puteți accesa fișierele mai repede.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea performanței computerului pentru viteza de lucru Pasul 4
  4
  Fii serios despre antivirus. Există prea multe viruși. Există întotdeauna posibilitatea de a fi infectate dacă folosiți Internetul. Aveți întotdeauna un antivirus bun instalat pe computer.
 • IMPROVE-Computer-Speed-Performance-Pas-5-Version-2.jpg" class ="imagine lightbox">


  Imaginea intitulată
  5
  Deconectați-vă de pe internet dacă suspectați un virus.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea performanței vitezei computerelor Pasul 6
  6
  Răciți computerul Dacă computerul dvs. începe brusc să ruleze încet, verificați dacă caseta CPU se simte prea fierbinte. În special în zonele cu climă caldă, asigurați-vă că calculatorul are o circulație adecvată a aerului. Supraîncălzirea provoacă multe dificultăți, iar zona în care este amplasat computerul în majoritatea cazurilor nu asigură suficient flux de aer.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea vitezei computerelor Pasul 7
  7
  Întreținerea obișnuită este cheia. Efectuează periodic scanări pentru erori de viruși, spyware și registry.
 • Imaginea intitulată
  8
  Luați notă de greșelile. La sistemele apar erori. Scrie-le jos. Căutați soluții pe wikiHow. Veți găsi răspunsuri la majoritatea erorilor aici.
 • avertismente

  • Consultați-vă cu furnizorii de servicii de reparații ale computerului dacă computerul dvs. are probleme complexe multiple.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se blochează spyware-ulCum se blochează spyware-ul
  Cum să ștergeți fișierele infectateCum să ștergeți fișierele infectate
  Cum să modificați economizorul de ecran al calculatorului dvs. WindowsCum să modificați economizorul de ecran al calculatorului dvs. Windows
  Cum să mențineți un calculatorCum să mențineți un calculator
  Cum să împiedicați computerul să se prăbușeascăCum să împiedicați computerul să se prăbușească
  Cum se poate extinde volumul sistemuluiCum se poate extinde volumul sistemului
  Cum se face computerul să ruleze la viteză maximă în 6 pașiCum se face computerul să ruleze la viteză maximă în 6 pași
  Cum de a face laptop-ul să dureze mai multCum de a face laptop-ul să dureze mai mult
  Cum de a face un computer de lucru mai bineCum de a face un computer de lucru mai bine
  Cum se face copia de siguranță a computerului cu Windows VistaCum se face copia de siguranță a computerului cu Windows Vista
  » » Modul de îmbunătățire a vitezei de funcționare a computerului

  © 2011—2020 ertare.com