Cum de a îmbunătăți clasamentul în motoarele de căutare

Apariția în motoarele de căutare reprezintă una dintre cele mai importante modalități de creștere a traficului pe site-ul dvs. și expunerea conținutului, produsului sau serviciului dvs. persoanelor care ar putea fi interesate de ceea ce aveți de oferit. Majoritatea motoarelor de căutare folosesc un algoritm pentru a determina ce poziție este plasată pe un anumit site web. Motoarele de căutare au stabilit criterii specifice pe care un site web trebuie să fie printre primele rezultate. Criteriile sunt diferite pentru fiecare motor de căutare, dar toate motoarele împărtășesc mai multe lucruri în comun. Totul se reduce la tipul și cantitatea de conținut care poate fi găsit pe un anumit site web, nivelul de optimizare făcut pe site și popularitatea site-ului (popularitate link / Page Rank). Adaptarea site-ului dvs. web pentru a obține poziții mai bune în motoarele de căutare este, de asemenea, pe scară largă cunoscută sub numele de SEO, pentru că se referă la acesta optimizarea motorului de căutare ", care este Optimizarea în motoarele de căutare.

pași

Imaginea intitulată
1
Investigați cuvintele cheie. Decideți care dintre ele "cuvinte de căutare" vrei să apară Faceți niște cercetări privind numărul de persoane care caută într-adevăr site-ul dvs. De multe ori este mai bine să consultați un profesionist în "Optimizarea naturala a motoarelor de cautare" în timpul acestui proces. Există mai multe instrumente disponibile de la Google, Overture și software de la alți dezvoltatori de software care pot facilita procesul de căutare a cuvintelor cheie.
 • Imaginea intitulată
  2
  Căutați cuvinte cheie în nișe care au o concurență scăzută. Încercați să utilizați Google Adwords pentru a vedea cât de competitiv este înainte de a decide. De asemenea, asigurați-vă că cuvintele cheie pe care le alegeți au suficiente căutări. Încercați să utilizați și cuvinte cheie cu spectru larg.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea optimizării motorului de căutare
  3
  Încearcă să fii deschis. Nu vă concentrați doar pe cuvintele principale. Primul lucru pe care trebuie să-l luați atunci când căutați cuvinte cheie este că nu totul este despre poziționarea pentru cele mai populare cuvinte cheie. Cele mai de succes campanii de marketing și de optimizare pentru motoarele de căutare aleg cele mai relevante cuvinte cheie. De exemplu, dacă sunteți un broker imobiliar într-o anumită zonă, nu vă optimizați numai "imobiliare". Optimizați site-ul dvs. pentru dentist, florar, cinematografe etc. Ați fi surprins de cât de mulți vizitatori noi vin pe site-ul dvs. atunci când gândiți altfel.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea optimizării motorului de căutare
  4
  Concentrați-vă pe utilizatorul final. Dacă vă petreceți o mulțime de timp încercând să vă mulțumim păianjenilor motorului de căutare, ați putea uita despre utilizatorul final. Gândiți-vă la ce trebuie să îndeplinească obiectivele pieței dvs. țintă și apoi puneți-o pe site-ul dvs., astfel încât să o poată găsi. Sintagma "conținutul este rege" Sa născut acum șase ani și este încă valabil. Dacă doriți să fiți relevant pentru anumite cuvinte cheie, aveți nevoie de conținut de calitate superioară sau cel puțin extrem de competitiv. Scrieți aproximativ 225-300 de cuvinte pe cuvânt cheie și plasați-o pe site-ul dvs. în fiecare zi. Creste, creste si creste. În medie, puteți încerca să plasați între 3-5 fraze de cuvinte cheie pe pagină. Faceți-o cât mai natural posibil și motorul de căutare vă va recompensa cu o poziție pe prima pagină.
 • Imaginea intitulată
  5
  Asigurați-vă că toate paginile site-ului au titluri și descrieri personalizate. Dacă site-ul dvs. utilizează aceleași etichete pentru toate paginile, nu ajutați motorul de căutare să afle subiectul sau relevanța paginilor dvs. individuale. În ceea ce privește Meta Tags (meta tags), există 2 domenii foarte importante: • Tag Titlu - (Titlu tag) Ați putea spune că este cea mai importantă etichetă SEO pentru orice site web. Google acceptă aproximativ 60 de caractere în titlu, în timp ce Yahoo permite până la 100 de caractere. Este important să vă concentrați asupra celor mai importante cuvinte cheie din titlu. Fiecare pagină trebuie să aibă un Titlu unic.
 • META Descriere Tag - Acestea au fost o dată importante, dar acestea nu mai sunt. Unele motoare de căutare nu prezintă descrierea definită, în timp ce altele nu. Unele motoare de căutare nu citesc eticheta descriptivă (eticheta de descriere) și utilizează conținutul găsit în interiorul proceselor de poziționare a paginilor. Google, MSN și Yahoo dau puțină sau fără greutate acestor lucruri.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea optimizării motorului de căutare


  6
  Pentru a vă asigura că nu ați uitat nici o etichetă sau că ați deteriorat nicio legătură în acest proces, utilizați un instrument de control pentru a verifica site-ul dvs. web. În procesul de inspecție, veți obține în mod automat o hartă a site-ului (a se vedea pasul 7 pentru a cunoaște importanța acestuia).
 • Imaginea intitulată
  7
  Păstrați structura, navigarea și structura URL a site-ului dvs. destul de simplu, astfel încât motoarele de căutare să-l poată urma. Amintiți-vă că motoarele de căutare nu pot analiza navigația dvs. sintactic dacă utilizați flash sau javascritp. Așadar, încercați să rămâneți cât mai aproape posibil de standardul HTML, de navigare și de adresele URL cu parametri dinamici (? &, SID-uri) de obicei nu apar atunci când vine vorba de a căuta o poziție mai bună în clasamentul motoarelor de căutare.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea optimizării motorului de căutare
  8
  Creați o hartă a site-ului care spune oamenilor unde este totul pe site-ul dvs. Veți obține pe site raportul de clic CTR de aproximativ 1% pe site. Cu toate acestea, va face minuni pentru cei care știu ce face sitemap-ul (sitemap), iar motoarele de căutare vor plăcea și ele.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea optimizării motorului de căutare
  9
  Construiți-vă popularitatea. Acum că ați determinat cuvintele cheie potrivite pe paginile corecte, ați creat tot conținutul necesar și ați optimizat cât mai mult posibil conținutul. Felicitări - acum site-ul dvs. este acum pe cel de-al 80-lea percentil din punctul de optimizare pentru cuvintele cheie pe care le-ați ales. Cum reușești să apară în prima, a doua și a treia pagină a rezultatelor căutării? Răspunsul este destul de simplu: trebuie să fii și cel mai popular. Da, așa e, este un concurs de popularitate. Cu alte cuvinte, câți alte site-uri știți (care au un link către dvs.) și cât de populare sunt acestea? Aceasta este cunoscută în mod obișnuit ca popularitatea legăturilor (popularitate link) sau numită PageRank de către Google. Cu cât mai multe site-uri leagă site-ul dvs. cu atât mai bine și cu cât este mai popular site-ul care vă leagă, cu atât mai mult va fi popularitatea link-ului dvs. Cele mai bune tipuri de "link building" acestea sunt înregistrări în directoare, link-uri publicitare cu text și comunicate de presă. Încercați să oferiți informații sau instrumente valoroase, astfel încât oamenii să se simtă motivați să facă legătura cu site-ul dvs. Paginile cu link-uri bune (care nu utilizează spam-ul) obțin poziții mai bune în motoarele de căutare.
 • Imaginea intitulată
  10
  Ar trebui să includeți întotdeauna noi conținuturi de bună calitate. Acest lucru va aduce vizitatori regulate pe site-ul dvs. web.
 • sfaturi

  • Algoritmii motoarelor de căutare evaluează relevanța paginii dvs. pentru orice cuvânt special prin conținutul pe care îl găsește în paginile dvs. De exemplu, dacă vindeți "ciudat bug-uri" în site-ul dvs. și nu menționați cuvintele "ciudat bug-uri" În textul paginii dvs., motoarele de căutare au puțin de colaborat. Asigurați-vă că nu sunteți "spam" Motoarele de căutare care utilizează același cuvânt cheie din nou și din nou.
  • Unul dintre lucrurile care vă pot ajuta cel mai mult să vă poziționați pagina în motoarele de căutare este traficul. Orice tip de trafic va funcționa și nu va fi afectat de nici un algoritm, deoarece blocarea oricărui tip de trafic va afecta, de asemenea, produsul propriu al motorului de căutare ca în cazul Google și publicitatea PPC. Majoritatea algoritmilor folosesc rata de respingere a traficului dvs. ca o modalitate de a pedepsi schimbul de trafic, ceea ce reprezintă practic un recul de 100%. În cazul în care singura dvs. publicitate vine de la schimbul de trafic, faceți mai mult rău decât bine. O soluție la acest lucru este utilizarea unui serviciu cum ar fi Just10Time sau Ad Cyclones Traffic, care oferă trafic site-ului dvs. 100% bounce free, care reduce efectele și chiar modifică rata de respingere a site-ului dvs. într-un punct în care produsul de trafic al Schimbul de trafic începe într-adevăr să ajute la o mai bună poziționare.
  • Deși nu este la fel de importantă cum a fost, legăturile reciproce rămân importante pentru Google. Stabiliți legături reciproce cu site-uri similare și includeți cuvinte cheie în apropierea link-urilor de pe site-ul dvs.
  • Cel mai important lucru pe care trebuie să-l amintiți este că scopul aproape a tuturor publicității online este de a vă face ca site-ul dvs. să se afle printre primele trei pagini ale rezultatelor căutării, astfel încât atunci când cineva caută ceea ce vindeți sau oferiți paginii dvs. apare. Această publicitate gratuită este cea mai puternică din lume, dar nu poate fi cumpărată, trebuie câștigată. Oamenii plătesc trilioane de dolari pe an companiilor precum Google pentru anunțuri minuscule care nu oferă suficiente informații pentru a atrage clienții potriviți. Motivul pentru care funcționează astfel este că anunțurile sunt foarte mici. Un anunț minuscul atrage atenția cuiva, îi va face să facă clic pe anunț, căutând ceea ce credeau că anunțul spune. Acesta este un trafic valoros, deoarece îmbunătățește poziționarea în motoarele de căutare, deoarece nu aveți nevoie de prea mult trafic pentru a putea încărca în primele pagini. Deși unele site-uri au tone de trafic în fiecare lună, cele mai multe nu, deci este destul de ușor să obțineți cele mai multe site-uri din pozițiile de top și să ia site-ul.
  • Dacă doriți să optimizați bine orașul, statul etc., asigurați-vă că profitați de punerea adresei dvs. și de optimizarea acestor termeni. Includeți-le ca text, precum și cu hărți. Motoarele de căutare nu știu unde ești, dacă nu le spui.
  • Caracterele bold și italice pot face ca cuvintele dvs. cheie să se evidențieze chiar mai mult în motoarele de căutare.
  • Link-urile interne din site-ul dvs. vor îmbunătăți SEO-hărțile site-ului sunt o modalitate minunată de a genera legături interne și, de asemenea, pentru a face site-ul dvs. mai bun!
  • Corectați legăturile întrerupte, motoarele de căutare urăsc drumurile fără nici o ieșire.
  • Dacă aveți mai mult de 30 de cuvinte cheie care înseamnă afaceri pentru compania dvs., trebuie să angajați o companie specializată pentru a scrie texte potrivite pentru motoarele de căutare sau să angajeze freelancer.
  • Oricine poate merge la Google și scrie "căutarea cuvintelor cheie" și veți găsi multe instrumente care se amestecă cu bunul simț ar trebui să fie suficiente pentru această lucrare.
  • Acum, dacă încercați să înțelegeți mai bine modelele de trafic ale anumitor cuvinte cheie, utilizați instrumentul Wordtracker GTrends Tool. Acesta vă poate oferi o imagine a concurenței pe Google comparativ cu numărul de căutări. Este important să fie clar că aceste date sunt departe de a fi exacte, dar dacă priviți din nou dintr-un punct de vedere mai larg, nu vă îngrijorați atât de mult despre numere, ci comparați tendințele de la apariția povestirii anterioare. Uită-te dacă este un trafic stabil, un trafic care se stinge sau un trafic care începe să crească. Folosind acest instrument, puteți găsi adesea câteva oportunități de aur.
  • Totul se reduce la folosirea bunului simț. Stați și gândiți-vă, ce ar căuta alte persoane pentru a găsi acest lucru? Ce ar trebui să caut pentru a găsi asta? Fragmente de testare în instrumentul dvs. de căutare a cuvintelor cheie pentru a obține idei noi și pentru a găsi expresii cu cel mai mare trafic. Nu te uita la numere, de obicei nu sunt foarte precise. Dar puteți utiliza aceste instrumente pentru a obține idei de cuvinte cheie, modele de căutare ale utilizatorilor și multe alte lucruri care se amestecă cu informațiile despre tendințe din acea zonă, vă pot ajuta cu adevărat.

  avertismente

  • Dacă intenționați să utilizați lucrători independenți, fiți atenți la conținutul duplicat. Verificați întotdeauna că vă trimit căutări pentru acel conținut în Google, Yahoo și MSN.
  • Nu puneți niciodată hyperlink-uri "Faceți clic aici", hyperlink-urile ar trebui să fie întotdeauna cuvinte cheie, trebuie să știți că hyperlink-urile lungi cu mai multe cuvinte cheie sunt chiar mai bune.
  • Nu ascundeți conținutul
  • Nu creați site-uri web duplicate.
  • Amintiți-vă că, dacă folosiți tehnici SEO cunoscute, cum ar fi Black Hat, riscați să fiți penalizați de motorul de căutare și chiar să eliminați site-ul dvs. permanent exclus din indexurile acestuia.
  • Nu participați niciodată la niciun fel de schimb de legături cu alte site-uri, ceea ce ar putea duce la interzicerea motoarelor de căutare.
  • Pentru a face SPAM, poți fi penalizat aspru de către motoarele de căutare și să dispară de la rezultate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să căutați pe internetCum să căutați pe internet
  Cum să obțineți link-uri externe de calitateCum să obțineți link-uri externe de calitate
  Cum de a angaja un expert SEOCum de a angaja un expert SEO
  Cum se creează o pagină web de bună calitateCum se creează o pagină web de bună calitate
  Cum de a crea un site web pentru o bisericăCum de a crea un site web pentru o biserică
  Cum să găsiți cele mai căutate cuvinte cheieCum să găsiți cele mai căutate cuvinte cheie
  Cum puteți genera mai mult trafic pentru site-ul dvs. WebCum puteți genera mai mult trafic pentru site-ul dvs. Web
  Cum sa faci site-ul tau popularCum sa faci site-ul tau popular
  Cum să faceți ca pagina dvs. Web să apară în motoarele de căutareCum să faceți ca pagina dvs. Web să apară în motoarele de căutare
  Cum se face un site folosind WordPressCum se face un site folosind WordPress
  » » Cum de a îmbunătăți clasamentul în motoarele de căutare

  © 2011—2020 ertare.com