Cum să măsoară un televizor

A sosit momentul sa cumparam un televizor nou si elegant. Desigur, doriți să o puneți într-o bucată de mobilier sau între două obiecte, deci este recomandabil să știți cum să-l măsurați. Făcând-o este la fel de ușor ca și legarea șireturilor, dar sunt puține informații suplimentare care ar putea face cautarea ta pentru un televizor nou ușor mai ușor.

pași

Partea 1
Măsurați televizorul

Imaginea intitulată Măsurați un televizor Pasul 1
1
Măsurați televizorul în diagonală, de la colț la colț, pentru a obține măsura pe care producătorii o folosesc. S-ar putea să vă gândiți că un televizor de 32 inchi (81 cm) este de 32 inci de la colțul din stânga jos spre dreapta. Nu este așa Un televizor cu diagonala de 32 inci este de 82 centimetri (82 cm) de la coltul din stanga jos pana la coltul din dreapta sus sau de la coltul din dreapta jos pana la coltul din stanga sus.
 • Imaginea intitulată Măsurați un televizor Pasul 2
  2
  măsuri în interiorul ecranului, nu la margine. Unii oameni fac greșeala de a extinde măsurarea benzii de la un colț exterior al marginii sau al cadrului televizorului la colțul opus al acesteia. Astfel veți obține o măsurătoare incorectă. În schimb, măsurați diagonală dintr-un colț al ecranului în colțul opus al ecranului. Deoarece marginea televizorului se extinde cu mult peste ecran, măsurarea de la marginea la margine vă va face măsurători greșite.
 • Partea 2
  Plasați televizorul într-un spațiu îngust

  Imaginea intitulată Măsurați un televizor Pasul 3
  1
  Obțineți măsurători ale lățimii, înălțimii și adâncimii totale a televizorului. Măsurați dimensiunea întregului televizor (inclusiv marginea) și nu doar ecranul. Aceste măsuri vor fi utile atunci când plasați televizorul într-un spațiu existent sau într-un centru de divertisment.
 • Imaginea intitulată Măsurați un televizor Pasul 4


  2
  Lăsați mai mult spațiu atunci când plasați televizorul într-un spațiu îngust. Să presupunem că intenționați să cumpărați un televizor de 46 de inci (117 cm), care are o lățime de aproximativ 113 cm și o înălțime de 63,5 centimetri. Se poate potrivi într-un centru de divertisment de 115 cm (45 inci) lățime și 115 cm (45 inci) înălțime, dar poate fi prea mult pentru a fi plăcut ochiului. În schimb, optează pentru un televizor de 40 de inchi (102 cm) dacă intenționați să îl plasați în centrul de divertisment.
 • Partea 3
  Măsurați raportul de aspect și distanța de vizionare

  Imaginea intitulată Măsurați un televizor Pasul 5
  1
  Înțelegeți aspectul de aspect și conexiunea acestuia la dimensiunea televizorului. Raportul de aspect este relația dintre lățimea și înălțimea imaginii de pe ecran. Există o diferență între raportul de aspect al televizoarelor standard vechi și cel al televizoarelor noi cu ecran lat. Majoritatea televizoarelor standard utilizează un raport de aspect de 4: 3 pe ecran. Acest lucru înseamnă că pentru fiecare 4 inci de lățime a ecranului, există 3 centimetri de înălțime. În general, televizoarele moderne au un raport de aspect de 16: 9. Acest lucru înseamnă că pentru fiecare 16 centimetri de lățime, există 9 centimetri de înălțime.
  • În timp ce televizoarele standard (4: 3) și cele panoramice (16: 9) pot avea aceeași măsură diagonală, de exemplu 32 inci, suprafața totală a ecranului este diferită. Ecranul TV standard acoperă o zonă mai mare și imaginea este mai pătrată, în timp ce televizorul cu ecran lat are o imagine mai orizontală.
  • Televizoarele cu ecran lat au apărut atunci când producătorii au început să experimenteze cu raportul de aspect pentru a atrage mai mulți spectatori la cinema. Raportul de aspect al ecranelor largi (16: 9) arată o imagine mai largă capabilă să reproducă fundaluri mai frapante.
 • Imaginea intitulată Măsurați un televizor Pasul 6
  2
  Efectuați un simplu calcul pentru a se potrivi dimensiunea ecranului unui televizor standard cu cel al unui ecran lat. Dacă aveți un televizor cu un raport de aspect de 4: 3 și doriți să continuați vizionarea în 4: 3 pe un televizor cu ecran lat, multiplicați distanța diagonală a vechiului TV cu 1,22. Rezultatul va fi lungimea pe diagonală pe care trebuie să o aibă un televizor cu ecran lat pentru a se potrivi modelului vechi.
 • Să presupunem că aveți un televizor de 40 cm (102 cm) cu un raport de aspect de 4: 3, dar doriți să îl reînnoiți fără a obține o dimensiune mai mică a ecranului. Aveți nevoie de un ecran de cel puțin 50 de centimetri (127 cm) pentru a vedea în 4: 3 fără a reduce imaginea. Acest lucru se datorează faptului că 1,22 x 40 = 49. Deoarece televizoarele de 49 inch nu sunt fabricate de obicei, va trebui să rotunjești până la 50 de centimetri (127 cm).
 • Imaginea intitulată Măsurați un televizor Pasul 7
  3
  Aflați cât de departe se plasează locurile principale în funcție de dimensiunile televizorului. După ce ați calculat dimensiunea televizorului, ultima piesă a puzzle-ului este cât de departe se plasează locurile. Urmați următorul ghid pentru ao determina:
 • ecranVizionarea distanței
  27"1 m (3.25 ft) până la 1.68 m (5.5 ft)
  32"1,20 m (4 ft) până la 2 m (6,66 ft)
  37"1,40 m (4,63 ft) până la 2,35 m (7,71 ft)
  40"1,52 m (5 picioare) până la 2,53 m (8.33 metri)
  46"1,75 m (2,75 ft) până la 2,9 m (9,5 ft)
  52"1,98 m (6,5 metri) până la 3,30 m (10,8 metri)
  58"2,20 m (7,25 ft) până la 3,65 m (12 ft)
  65"2,4 m (8,13 ft) până la 4,11 m (13,5 ft)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să închideți un televizor cu plasmă peste șemineuCum să închideți un televizor cu plasmă peste șemineu
  Cum să conectați iPhone-ul la televizorCum să conectați iPhone-ul la televizor
  Cum se conectează un Samsung Galaxy S2 la televizorCum se conectează un Samsung Galaxy S2 la televizor
  Cum să conectați un DVR la un televizorCum să conectați un DVR la un televizor
  Cum se conectează un iPad la un televizorCum se conectează un iPad la un televizor
  Cum se conectează un Mac la televizorCum se conectează un Mac la televizor
  Cum de a duplica de pe un iPad la un Apple TVCum de a duplica de pe un iPad la un Apple TV
  Cum să ștergeți un e-mail de pe iPhoneCum să ștergeți un e-mail de pe iPhone
  Cum se face un televizor în MinecraftCum se face un televizor în Minecraft
  Cum să măsurați laptopulCum să măsurați laptopul
  » » Cum să măsoară un televizor

  © 2011—2020 ertare.com