Cum sa-ti omori pe Sims in Sims 3

Te-ai săturat de Sims sau ai încercat să ai un mormânt elegant sau ai o fantomă amuzantă? Există mult mai multe modalități de a pune capăt vieții virtuale a Similor decât credeți, mai ales dacă aveți o extindere a jocului.

pași

Metoda 1
Omoara pe Sims in jocul de baza fara expansiuni

Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 1
1
Ucide-i cu foc. Cumpărați cea mai ieftină aragaz sau grătar și aveți un Sim care nu este foarte priceput în bucătărie să încerce să gătească ceva. O altă alternativă este să plasați obiecte inflamabile lângă un șemineu și să-ți hrănești constant focul în șemineu. Simtele în flăcări mor într-o oră (de joc) și devin fantome roșii.
 • Unii Simi au trăsături ascunse care le permit să supraviețuiască focului timp de trei ore. Pompierii nu pot fi arși.
 • Extensiile adaugă multe alte modalități de pornire a incendiilor. Acestea nu vor fi menționate, deoarece nu obțineți rezultate unice pentru niciuna dintre ele.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 2
  2
  Cauzează un accident electric. Faceți un Sim cu câteva puncte în "Handyman" pentru a repara sau îmbunătăți un dispozitiv electric de mai multe ori. Prima încercare va fi arsă, iar a doua va muri dacă starea umorului este încă activă. Puteți crește șansele introducând-o într-o băltoacă de apă și încercând să reparați dispozitive scumpe și complexe. Fantoma Simului tău va fi galbenă.
 • Un Sim cu trăsătura "Manitas" El nu poate muri în felul acesta. Ca un Sim cu multe puncte în priceperea meseriei, nici nu poate muri așa.
 • Orice Sim are nevoie de cel puțin un punct din talentul meseriei pentru a avea opțiunea de a încerca să se repare.
 • Imaginea intitulata Kill Your Sims in Sims 3 Pasul 3
  3
  Lasă Simul să moară de foame. Eliminați toate frigiderele, cuptoarele, sobele și telefoanele, astfel încât simul dvs. să nu poată lua mâncare. De asemenea, puteți bloca Simul într-o cameră fără ușă. După 48 de ore de joc, Sim va muri și fantoma lui va fi violet.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 4
  4
  Fă-i să se înece. Piscinele au fost foarte populare în primele jocuri ale Sims-urilor, deoarece Sims nu le-ar putea lăsa dacă nu au fost scări. Din păcate, Sims-ul este un pic mai deștept în Sims 3, deci trebuie să construiești un zid în jurul piscinei, astfel încât să nu poată ieși. Fantoma simpaților înecați este albastră.
 • Metoda 2
  Omoara pe Sims cu expansiuni sau cu continutul magazinului

  Imaginea intitulată Kill Your Sims in Sims 3 Pasul 5
  1
  El moare din cauza "blestemul mumiei" în expansiune "globetrotter". Cu ajutorul instalării Trotamundos, explorați mormintele lui Al Simhara și căutați sarcofagii pentru a trezi mumiile. Lasă mumia să-ți prindă Simul și există șansa ca el să facă un blestem (va apărea o stare de umor). Simul tău are două zile întregi să se vindece sau nu va muri, dar când moare, fantoma Simului tău va fi albă și va fi chinuită de un nor negru.
  • Simul cu abilități de arte marțiale poate lupta cu mumia și îl bate, evitând astfel blestemul.
  • Există mai multe modalități de a anula blestemul, dar cele mai multe sunt greu de făcut accidental. Evitați meditarea, călătoriți în trecut, sărutați un șarpe sau dormiți într-un sarcofag.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 6
  2
  Moartea prin căderea unui meteorit în expansiunea lui "Ambitiile" sau "Și cele patru anotimpuri. Acest lucru nu este foarte comun, dar puteți crește șansele dvs. prin utilizarea telescopului din exterior. Dacă ascultați muzică sinistră și o dată o umbră, plasați Simul pe care vreți să-l ucideți în acel moment. Fantomele victimelor meteoritilor sunt portocalii, ca și victimele incendiilor, dar și arde cu scântei negre.
 • Dacă aveți, de asemenea, extinderea "Și cele patru anotimpuri" și puteți controla un extraterestru, extraterestrul poate invoca meteoriții.
 • Meteoritii nu cad niciodata in fruntea copiilor, fantome sau extraterestri, dar acei Simi pot alerga la locul de impact al meteoritului sa moara.
 • Imaginea intitulata Kill Your Sims in Sims 3 Pasul 7
  3
  Transformați-l într-un vampir însetat "plasmă" în extinderea "Creaturi supranaturale" sau "La căderea nopții. În mod surprinzător, vampirii din Sims 3 pot supraviețui lumina soarelui. Singura moarte specială pe care o au este o altă versiune "moartea de foame". "moarte prin sete ". După două zile fără a bea plasma, vampirul va muri și va deveni o fantomă roșie cu inima roșie, iar mormântul său va avea forma unui vampir.
 • Pentru a deveni un vampir, căutați Sims NPC cu un tatuaj pe gât și ochi strălucitori (și umorul va apărea "vânat" când sunteți aproape de unul). Fii prieten cu acel vampir și-l rogi să devină unul prin interacțiunea cu acel Sim.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 8
  4
  Instalați expansiunea mutată în facultate și muriți pentru a protesta împotriva morții cu megafonul. Fiecare protest are probabilitatea de a atrage secerătorul sumbru. Prima dată este un avertisment, care este afișat ca o stare de umor. Păstrați proteste despre moarte în timp ce starea de umor este activă și secerătorul sumbru nu va fi așa de bună data viitoare.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 9
  5
  Mă strângeți de un pat pliabil în expansiune "Mutat în facultate". Aceasta este o altă moarte extrem de simplă cu expansiunea "Mutat în facultate". Deschideți patul, plasați-l în el și închideți-l. El va muri zdrobit.
 • Acest lucru poate face mai multe încercări.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 10
  6
  Scuturați un vending la universitate. Agitați automat de mai multe ori. De fiecare dată când îl scuturați, există o posibilitate ca ea să cadă pe partea de sus a lui Sim și să o zdrobească. Adevărul merită să obțină o sifonică gratuită.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 11
  7
  Nu reușește ca un magician în expansiune "Salt la faima. " Trimiteți o carieră Sim la Wizard și distrați publicul cu sinuciderea. De fapt, "sertar de pericol" Nu este foarte periculos, dar riscați să muriți încercând trucul de a fi îngropat în viață și trucul mormântului de apă.
 • Experții magicieni și simțenii norocoși pot executa aceste trucuri de sute de ori fără să moară. Deoarece aceste trăsături sunt ascunse, este dificil să se prezică cât de probabil este ca Simul să moară.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 12


  8
  Obțineți extinderea "Creaturi supranaturale" și să devină aur. Aceasta este singura moarte care lasă o bucată de mobilier: o statuetă de aur a Simului tău. Faceți destule vise pentru a obține recompensa "piatra filozofală "și apoi convertiți tot ce puteți în aur. Tot ce atingi are o mică șansă să te ucidă.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 13
  9
  Consumați fasole supranaturală în expansiune "Creaturi supranaturale". Puneți un bureți de jeleu în casa dvs. și utilizați-l. Există o șansă de 5% ca Simul tău să moară ars sau electrocutat și există o șansă de 1% pe care o sufocă să mănânce fasole. Atunci când mori pentru a sufoca să mănânce fasole, fantoma Simului tău va fi violet cu părul albastru.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 14
  10
  Se chinuie alți jucători ca o vrăjitoare cu expansiunea "Creaturi supranaturale. " Ori de câte ori blestemați un alt jucător, există o șansă că veți eșua și îi veți omorî. Acest lucru se întâmplă numai atunci când vrăjitoarea ta atinge un anumit nivel de putere, așa că păstrează practicarea vrăjitoriei tale.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 15
  11
  Mori în expansiune "Aventură pe insulă". S-ar putea crede că "Isla Paradiso" Este liber de decese, dar nu este așa. Simii se pot îneca sau pot muri de foame în timp ce se scufundă și pot chiar să fie uciși de un rechin dacă nu găsesc un loc unde să se ascundă. Sirenele pot muri dacă petrec mult timp pe pământ, dar un Sim care este aproape de cineva poate turna apă pentru a-și salva viața.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 16
  12
  El moare în viitor. Expansiunea "Spre viitor" include încă două modalități de a muri. Flying cu un jetpack pentru o lungă perioadă de timp poate crește șansele de a crash, care poate ucide dvs. Sim. Folosirea unei mașini de timp poate provoca starea de umor Paradox spațiu-timp, ceea ce conduce la Sim întrebându-se dacă există într-adevăr și, prin urmare, încetează să mai existe. Simul va dispărea complet, uneori împreună cu descendenții săi.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 17
  13
  Asigurați-vă că secerătorul văzut vecinul vostru. Această formă de deces necesită să cumpărați "Prag de viață și de moarte" pe site-ul oficial al Sims. Atingeți pragul pentru a saluta secerătorul sumbru și a provoca o duel de chitară. Dacă pierzi, te vei confrunta cu "monstru monstru".
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 18
  14
  Abuzați "plantă-vacă". Una dintre cele mai bizare moduri de a muri implică planta de vaci pe care o puteți obține pe site-ul oficial Sims. Lăsați planta și nu-i dați să mănânce timp de câteva zile. De-a lungul timpului, planta de vacă va oferi Simului dvs. o felie de prăjitură și simul dvs. va fi mâncat în momentul în care tortul este prins.
 • Metoda 3
  Trucuri

  Imaginea intitulată Kill Your Sims in Sims 3 Pasul 19
  1
  Activați trucurile. Deschideți consola de cheat prin apăsarea tastelor ^ Control + ⇧ Shift + C. scrie testcheatsenabled adevărat pentru a activa următoarele opțiuni.
  • Fii foarte atent! Utilizarea acestor trucuri vă poate afecta jocurile, mai ales dacă le folosiți în NPC. Opriți-le imediat ce terminați să le folosiți tastând testcheatsenabled false.
 • Imaginea intitulata Kill Your Sims in Sims 3 Pasul 20
  2
  Vârstează-ți Simulatorul Apăsați tasta ⇧ Shift și faceți clic pe Sim. selecta "Trigger Age Transition" (provoacă trecerea vârstei) pentru a avansa la următoarea categorie de vârstă. Repetați până când Sim este un bătrân și selectați această opțiune încă o dată pentru a muri de bătrânețe.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims in Sims 3 Pasul 21
  3
  Schimbați foaia foamei. Cu aceste trucuri activate, barele de umor pot fi modificate făcând clic pe ele și trăgându-le dintr-o parte în alta. Trageți bara de foame până când Simul suferă de foame.
 • Imaginea intitulată Kill Your Sims în Sims 3 Pasul 22
  4
  Ștergeți Sim. Aceasta va schimba pur și simplu moartea în joc și o va elimina complet, ceea ce poate fi foarte util dacă Sim este blocat sau nu. Apăsați tasta Shift și faceți clic pe Sim, apoi selectați "șterge" (Șters).
 • Este foarte probabil ca jocul dvs. salvat să fie deteriorat, făcând acest lucru într-un NPC.
 • sfaturi

  • Dacă grădinarul tău Sim poate găsi semințe de "floare de moarte" și să le cultivăm, fiecare floare va învia un Sim când va muri. Acest lucru vă permite să încercați mai multe decese fără a fi nevoie să salvați și încărcați jocul.
  • Poți să-ți însuți Simul la viață folosind anumite oportunități sau să faci o parte din fantomă "ragweed".
  • Dezactivarea autonomiei Sims vă poate ajuta în anumite situații, dar chiar și atât de mulți Simieni vor acționa singuri pentru a încerca să-și salveze viața.

  avertismente

  • Salvați jocul înainte de a încerca să-l omorâți pe Sim. Șansele sunt că veți regreta mai târziu și o veți dori înapoi.
  • Moartea nu apare în afara loturilor, cum ar fi pe străzi sau în timp ce dvs. Sim înoată în ocean. Încercați să nu vă ucideți pe Sim în aceste zone, deoarece este posibil ca jocul dvs. să fie deteriorat.
  • Când un Sim cu trăsătură "norocos" moare pentru orice motiv în loc de vârstă avansată, parca îl va resuscila automat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cómo agregar tu propia música a los Sims 3Cómo agregar tu propia música a los Sims 3
  Cum sa devii o sirena in The Sims 3 Adventure pe insulaCum sa devii o sirena in The Sims 3 Adventure pe insula
  Cómo desnudar a los sims en Sims 2Cómo desnudar a los sims en Sims 2
  Cum se face Ñiqui ñiqui în The Sims 2Cum se face Ñiqui ñiqui în The Sims 2
  Cum sa faci jocurile de foame in The Sims 3Cum sa faci jocurile de foame in The Sims 3
  Cum să faci nevoile Similor noștri să scadă niciodată în Sims 3Cum să faci nevoile Similor noștri să scadă niciodată în Sims 3
  Cum sa faci simsuri adolescente insarcinate in Sims 2Cum sa faci simsuri adolescente insarcinate in Sims 2
  Cum sa faci pe Sims (in Simple Freeplay) sa mearga la muncaCum sa faci pe Sims (in Simple Freeplay) sa mearga la munca
  Cum sa-ti faci simturile sa se casatoreasca folosind un trucCum sa-ti faci simturile sa se casatoreasca folosind un truc
  Cum sa faci simturile tale nemuritoare in Sims 3Cum sa faci simturile tale nemuritoare in Sims 3
  » » Cum sa-ti omori pe Sims in Sims 3

  © 2011—2020 ertare.com