Cum să omori Herobrine în Minecraft

Herobrine este un personaj Minecraft pe care va trebui să îl confrunți dacă descărcați unul dintre modurile (extensia care modifică un joc original) al jocului. Există diferite tipuri de Herobrine, în funcție de modul pe care îl descărcați, dar există tehnici comune de luptă pe care le puteți aplica în orice caz. Doar câteva tipuri necesită condiții speciale pentru a le învinge, astfel încât să învingă majoritatea, doar să trenăm și să practicăm următoarele tactici de luptă. Mult noroc!

pași

Metoda 1
Într-un mod

Imaginea intitulată Kill Herobrine în Minecraft Pasul 1
1
Obțineți arme și armuri bune. Este important să aveți arme și armuri bune pentru a face față oricărui inamic. Obțineți arme de fier și diamant, precum și armuri dacă este posibil.
 • Imagine cu denumirea Kill Herobrine in Minecraft Pasul 2
  2
  Întotdeauna rămâneți în mișcare. Dacă vă mișcați în timpul unei bătălii, veți fi o țintă dificilă de lovit. Încercați să vă confruntați cu Herobrine într-o zonă fără obstacole care vă permite să vă mișcați ușor.
 • Imagine cu denumirea Kill Herobrine in Minecraft Pasul 3
  3
  Utilizați poțiuni Unele poțiuni pot fi foarte utile împotriva Herobrine, indiferent de modul pe care îl folosiți. Câteva poțiuni bune sunt:
 • Poțiune de putere II, realizată din negelă abisală, praf strălucitor și praf de piatră luminată.
 • Aruncând poțiuni de efect negativ (de utilizat în Herobrine), ca și poțiuni de slăbiciune, otrăvuri sau poțiuni de încetinire.
 • Imaginea intitulată Kill Herobrine în Minecraft Pasul 4
  4
  Utilizați capcanele Există diferite tipuri de capcane pentru monștri. Alegeți una pe care o puteți construi cu materialele pe care le dețineți, care sunt potrivite pentru zona în care vă aflați și care afectează versiunea Herobrine pe care o veți confrunta. În funcție de modul pe care îl utilizați, slăbiciunile lui Herobrine pot varia. Gândiți-vă la tipurile de înșelăciuni care le pot afecta.
 • Imagine cu denumirea Kill Herobrine in Minecraft Pasul 5
  5
  Îmbunătățiți utilizarea arcului și a săgeții. "Uciderea câtorva" dușmani este o strategie excelentă pentru a face față Herobrinei. Urcați pe un copac sau pe orice alt loc sigur și reduceți sănătatea puțin câte puțin. De asemenea, puteți folosi arcul și săgeata când luptați pe jos - continuați să vă mișcați.
 • Imagine cu denumirea Kill Herobrine in Minecraft Pasul 6
  6
  Construiți un far magic. Luminile magice vă vor oferi îmbunătățiri în zona care vă vor ajuta în lupta împotriva Herobrinei. Dacă construiți un far la capacitatea sa maximă, veți avea efectele necesare pentru a putea învinge cu ușurință Herobrine. Cele mai bune alegeri sunt rezistența sau rezistența.


 • Imaginea intitulata Kill Herobrine in Minecraft Pasul 7
  7
  Obțineți un avantaj în teren. Nu te confrunți cu Herobrine într-o zonă pe care nu o cunoști bine. În luptă, trebuie să fii capabil să alergi și să ataci fără să te îngrijorezi de împrejurimi. De asemenea, trebuie să aveți un plan, precum și să știți cum veți folosi mediul în care vă mutați. În esență, lupta în serios. Doar cu asta veți avea avantajul.
 • Metoda 2
  Fără moduri

  Imaginea intitulata Kill Herobrine in Minecraft Pasul 8
  1
  Așteptați liniștit. Herobrina nu a fost niciodată reală - nici nu este, nici nu va fi vreodată. Herobrine este un mit sau o legenda urbana printre jucatorii Minecraft folositi pentru a speria jucatori tineri si incepatori. Dacă credeți că Herobrina este reală, atunci cineva ți-a înșelat. Dacă credeți că l-ați văzut pe Herobrine, fie că ați greșit, fie că ați avut un administrator de servere unde jucați o glumă. Nu poți aveți Herobrine în joc dacă nu ați instalat un mod înainte.
  • Desigur, aceasta înseamnă că toate legendele urbane care vorbesc despre ceea ce poate face Herobrine oamenilor în viața reală sunt de asemenea minciuni. El nu va părăsi calculatorul sau nu vă va vâna dacă lăsați-l în timpul nopții etc.
 • Imaginea intitulată Kill Herobrine în Minecraft Pasul 9
  2
  Nu mai ascultați pe cei care vor să-l facă. Multe dintre "dovezile" existenței Herobrine pot fi ușor inventate. Nu credeți pe cineva care spune că a văzut Herobrina fără să fi instalat vreun mod și nu vă sperie dacă îl vedeți pe Herobrine la propriul joc. Administratorii de servere pot schimba aspectul personajelor, numele lor și pot face teleportarea în fața altor jucători și distrug zonele imense care trebuie speriate. Este o modalitate de a te distra sau de a profita de oameni, deci dacă cineva îți spune că Herobrine este real, atunci intențiile tale nu sunt bune.
 • Imagine cu denumirea Kill Herobrine in Minecraft Pasul 10
  3
  Verificați codul. Codul unui joc este ca ADN-ul său. De exemplu, ființele umane nu au aripi, deoarece nu avem acele informații în ADN-ul nostru. În același mod, un joc nu poate prezenta ceva care nu este în codul său. O apariție asemănătoare cu Herobrine nu va rămâne neobservată pentru jucătorii de la Minecraft care știu despre informatică sau credeți că cineva nu și-ar fi publicat deja codul în cazul în care personajul a existat? Herobrine poate apărea numai prin utilizarea modurilor, care introduc un nou cod în joc.
 • Imaginea intitulată Kill Herobrine în Minecraft Pasul 11
  4
  Ascultă ce spune Notch. Notch, creatorul jocului, a declarat deja de mai multe ori că Herobrina nu există și nu va exista niciodată. Majoritatea veniturilor pe care le primește este obținută de pe piața copiilor pe care o joacă și îi place foarte mult jocul lui, într-adevăr crezi că ar pune ceva acolo pentru a le speria?
 • sfaturi

  • El aduce întotdeauna poțiuni de vindecare.

  avertismente

  • Fii atent cu ceilalți monștri. Nu ar avea sens să te ucidă cu un zombie după ce l-ai înfrânt pe Herobrin.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obții cea mai bună armură în SkyrimCum să obții cea mai bună armură în Skyrim
  Cum să găsiți Moduri pentru MinecraftCum să găsiți Moduri pentru Minecraft
  Cum sa gasesti diamante in MinecraftCum sa gasesti diamante in Minecraft
  Cum de a găsi diamante în Minecraft PECum de a găsi diamante în Minecraft PE
  Cum de a găsi aur în MinecraftCum de a găsi aur în Minecraft
  Cum se fac obiecte în MinecraftCum se fac obiecte în Minecraft
  Cum să câștigi jocurile de supraviețuire MinecraftCum să câștigi jocurile de supraviețuire Minecraft
  Cum să faci harta "Jocurilor de foame" în MinecraftCum să faci harta "Jocurilor de foame" în Minecraft
  Cum te fac să faci bine în AdventureQuest RPGCum te fac să faci bine în AdventureQuest RPG
  Cum se face un cazan în MinecraftCum se face un cazan în Minecraft
  » » Cum să omori Herobrine în Minecraft

  © 2011—2020 ertare.com