Cum să menținem un blog de maternitate cu succes

Sarcina este un moment plin de fericire si emotie pentru o femeie. Unele femei încep să scrie în timpul sarcinii pentru a reflecta asupra experienței lor în beneficiul lor sau pentru a oferi informații altor femei care trec prin aceeași situație. Blogurile de maternitate sunt foarte populare și citite pe scară largă de mulți oameni. Având propriul blog de maternitate vă poate ajuta să canalizați emoțiile, anxietățile și să vă eliberați creativitatea, este și o modalitate de a vă împărtăși experiențele cu familia și prietenii. Indiferent de publicul dvs. țintă, există câțiva pași importanți pe care toți cei care vor să aibă un blog de maternitate trebuie să le urmeze pentru a-și face experiența plăcută.

pași

Imagine cu titlul Menținerea unui blog de sarcină de succes Pasul 1
1
Decideți dacă blogul dvs. va fi personal sau public. Acest lucru va determina dacă blogul dvs. poate fi vizitat de oricine și că poate fi găsit de către motoarele de căutare precum Google, Yahoo și Bing.
 • Dacă decideți să păstrați blogul numai pentru prieteni și familie, trebuie să îl protejați cu o parolă. În acest fel, puteți posta informații personale sau detalii private, fără ca toți să aibă acces.
 • Imagine intitulată Menținerea unui blog de sarcină reușit Pasul 2
  2
  Căutați alte bloguri de maternitate și rețineți caracteristicile care vă plac cel mai mult. Luați timp să vă uitați la alte bloguri de maternitate și să scrieți ceea ce vă place cel mai mult despre ei. Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le țineți cont pentru a le include în propriul dvs. blog.
 • Uită-te la stilul de scriere, lungimea și conținutul publicațiilor, utilizarea imaginilor și videoclipurilor, legăturile cu alte site-uri web și bloguri.
 • Luați în considerare tipul de muncă care atrage atenția celor urmăriți și comentariile, dacă este ceva pe care doriți să-l includeți în blogul dvs.
 • Acordați atenție diferitelor stiluri de prezentare (șabloane) pe care alte bloguri de maternitate le-au folosit. Acestea includ culorile, desenele, textul și orice alte caracteristici.
 • Rețineți utilizarea titlurilor și a etichetelor. Titlurile sunt foarte utile pentru cititori, deoarece indică ce va trata fiecare publicație. Selectați un titlu atrăgător, ceea ce poate crește vizitele și vă va face mai vizibil în rezultatele motorului de căutare. Etichetele, pe de altă parte, nu sunt întotdeauna vizibile (aceasta este ceva pe care îl puteți selecta în timpul proiectării blogului dvs.), dar poate ajuta vizitatorii să găsească subiecte despre ceea ce caută. Toate acestea vă vor învăța lucrurile care vă plac și cele care nu vă plac și ceea ce pare a fi popular pentru cititori.
 • Imagine intitulată Menținerea unui blog de sarcină reușit Pasul 3
  3
  Selectați un server de blog sau o platformă.
 • Site-uri precum Wordpress.com, liveJournal.com și blogger.com oferă platforme pentru bloguri gratuite unde vă puteți înregistra. Deoarece acestea sunt gratuite, ele sunt, de asemenea, limitate în stil și flexibilitate în configurarea paginilor, însă există încă câteva opțiuni de proiectare pe care le puteți selecta.
 • Pentru persoanele care doresc să utilizeze blogul pentru a fi în contact cu prietenii și familia în timpul sarcinii și nașterii, un site gratuit poate fi o opțiune mai potrivită.
 • Dacă vă decideți să plătiți pentru mai multe caracteristici și flexibilitate, asigurați-vă că știți cum să creați conținutul știind cel puțin elementele de bază ale designului.
 • Imagine intitulată Mențineți un blog de succes în timpul sarcinii Pasul 4
  4
  Ia timp pentru a învăța cum să folosești instrumentele blogului. Când începeți un blog pentru prima dată, nu doriți să petreceți o oră în fiecare post încercând să descifrați cum să inserați un hyperlink, etichete sau să adăugați fotografii.
 • Citiți instrucțiunile de configurare și ghidul publicat de serverele de blog, acest lucru vă poate economisi mult timp și frustrare. Știind cum să folosiți blogul dvs. vă va ajuta să îi oferiți o imagine mai modernă.
 • Imagine cu titlul Mențineți un blog de sarcină de succes Pasul 5
  5
  faceți un angajament personal cu privire la numărul și tipurile de publicații pe care intenționați să le realizați în fiecare săptămână.
 • Evitați să vă setați obiectivul de a publica în fiecare zi până când veți câștiga experiență.
 • Cei mai mulți oameni cu bloguri fac câteva postări pe săptămână, acest număr de publicații vă va permite să împărtășiți momente mai importante, cele mai bune fiind cel mai rău din fiecare săptămână. Alte bloguri foarte bune se publică o dată pe săptămână.
 • Dacă blogul dvs. este văzut de un public larg, încercați să amestecați stilul publicațiilor, astfel încât în ​​fiecare săptămână să aveți un nou subiect de reflecție, o poveste de interes sau un eveniment, o fotografie sau un videoclip, alte subiecte de conținut pentru a păstra vizitatorii din cititori, precum și atragerea de noi cititori.
 • Dacă blogul are mai multe scopuri personale, o publicație solidă pe săptămână va fi suficientă pentru a ține cititorii mulțumiți. Având unele variante este, de asemenea, un sfat bun pentru blogurile personale, astfel încât cititorul să nu simtă că este mai mult la fel.
 • Imagine intitulată Mențineți un blog de sarcină reușit Pasul 6


  6
  Lăsați familia și prietenii să știe despre blogul dvs. Publicați-vă și publicați eforturile astfel încât persoanele vizitate de dvs. sau publicul țintă să vă anunțe eforturile și să știe cum să acceseze blogul dvs.
 • Dacă aveți un cont pe Facebook, Myspace sau o altă rețea socială, publicați despre blogul dvs. și publicați ocazional câteva mementouri sau actualizări, astfel încât aceștia știu despre noile publicații sau subiecte noi.
 • De asemenea, răspândiți cuvântul prin e-mail, note rapide sau apeluri telefonice pentru a permite oamenilor să știe ce încercați să faceți și să știți cum vă pot sprijini sau puteți rămâne informați despre sarcină.
 • Imagine intitulată Mențineți un blog de succes în timpul sarcinii Pasul 7
  7
  Utilizați fotografii, link-uri, videoclipuri și altele. Este greu de subliniat cât de importante sunt grafica și de a lega materialul de succes într-un blog.
 • Nu numai că fotografiile și videoclipurile adaugă interesul vizual pentru blogul dvs., dar pot ajuta și la atragerea de cititori noi, la generarea de conversații și la identificarea blogului dvs.
 • Încercați să postați fotografii în fiecare lună a stomacului, în timp ce crește în dimensiune. Publicați ultrasunetele astfel încât să puteți împărtăși dezvoltarea copilului dumneavoastră.
 • Încărcați videoclipuri pe YouTube și discutați despre probleme în timpul sarcinii (într-un mod concis și distractiv, desigur) profitați de fotografiile digitale care arată în detaliu creșterea copilului în fiecare trimestru sau importanța unei diete sănătoase (asigurați-vă că ați citat informații din alte surse).
 • Imagine cu titlul Mențineți un blog de sarcină de succes Pasul 8
  8
  Evitați publicațiile prea lungi, cuvinte proaste și detalii fără semnificație. Blogurile cu intrări prea lungi pot face cititorul să-și piardă interesul sau să-și facă prieteni și familia simt că publicațiile dvs. sunt prea consumatoare de timp. Păstrați fiecare publicație relativ scurtă, cu excepția situațiilor speciale, și împărțiți paragrafele lungi în grupuri mici de una sau două propoziții. Paragrafele foarte lungi nu sunt atractive pentru cititor.
 • Evitați cuvintele rele și limbile vulgare ca regulă generală. Unele platforme de blogging vă pot eticheta blogul ca și în cazul conținutului pentru adulți și pot șterge blogul sau alți cititori care se pot plânge de blogul dvs. și îl puteți închide până când schimbați limba sau va fi eliminată cu totul. În plus, site-urile cu limbaj necorespunzător pot reduce vizitele cititorilor. Este bine să faceți glume despre sarcină, dar să nu le faceți ofensator.
 • Detaliile confuze sunt, de fapt, în timpul sarcinii. Doar asigurați-vă că povestea dvs. amuzantă despre când ați urinat un pic când strănutul nu trece linia și dezvăluie prea multe informații care ar putea fi neatractive pentru cititorii dvs., cu excepția cazului în care audiența dvs. este foarte deschisă și îi place astfel de povestiri. Dacă publicul din blogul dvs. include colegi de muncă sau vecini, asigurați-vă că vă simțiți confortabil să postați informații personale.
 • Imaginea intitulată Mențineți un blog de succes în timpul sarcinii Pasul 9
  9
  Urmăriți alte bloguri de maternitate și le informați despre blogul dvs. Dacă publicați pentru publicul larg, precum și pentru familia și prietenii dvs., asigurați-vă că vă implicați în blogul de maternitate al comunității dvs.
 • Citiți alte bloguri de maternitate și faceți comentarii, trimiteți-le link-uri despre povestiri, discutați cu alte persoane care au bloguri despre blogul dvs. și spuneți-le cu plăcere despre postările dvs. Deveniți membru al rețelei de bloguri de maternitate, care poate crește interesul pentru blogul dvs. și poate atrage noi cititori. Cu toate acestea, încercați să nu faceți publicitate pentru blogul dvs. dacă nu contribuiți la alții, despre care sunt blogurile, veți primi cât de mult dați.
 • Rețineți ce scriu alte persoane vă poate ajuta să descoperiți teme relevante pe care le puteți include în blogul dvs. Citiți lucrarea altora pentru a rămâne inspirați și pentru a oferi o varietate de informații cititorilor dvs.
 • sfaturi

  • Postați anchete, concursuri, întrebări, glume și alte materiale interactive pe blogul dvs. Cititorii dvs. pot dori interacțiunea.

  avertismente

  • Ca și în majoritatea profilurilor și publicațiilor, evitați publicarea informațiilor care le permit cititorilor să obțină numărul dvs. de telefon, adresa și locul de muncă sau să vă identifice informațiile. Acest lucru vă va ține în siguranță pe dumneavoastră și pe familia dvs.
  • Nu vă faceți griji dacă blogul necesită multă muncă, în special în ultimele luni ale sarcinii. Lucrurile devin mult mai complicate pe măsură ce se apropie data de livrare, deci dacă trebuie să faceți o pauză. Puteți întotdeauna să începeți odată ce copilul se naște și postați poze ale nou-născutului.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O platformă pentru blog
  • Acces la internet
  • Cameră digitală
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați un contor la un BlogCum să adăugați un contor la un Blog
  Cum să ștergeți un blog pe TumblrCum să ștergeți un blog pe Tumblr
  Cum să ștergeți un blog în BloggerCum să ștergeți un blog în Blogger
  Cum de a scrie conținut de calitate de blogCum de a scrie conținut de calitate de blog
  Cum să scrieți în bloguri cu BlogDeskCum să scrieți în bloguri cu BlogDesk
  Cum de a împiedica Google Spider-ul blogului de la indexarea LiveJournalCum de a împiedica Google Spider-ul blogului de la indexarea LiveJournal
  Cum să faceți ca blogul dvs. să apară printre primele rezultate ale căutăriiCum să faceți ca blogul dvs. să apară printre primele rezultate ale căutării
  Cum sa faci un Bitmoji cu o sarcina pe AndroidCum sa faci un Bitmoji cu o sarcina pe Android
  Cum sa faci un blog de artaCum sa faci un blog de arta
  Cum să începeți un blog de fotografieCum să începeți un blog de fotografie
  » » Cum să menținem un blog de maternitate cu succes

  © 2011—2020 ertare.com