Cum să vă păstrați satul în Animal Crossing

"Animal Crossing: A New Leaf" este un joc pentru 3DS care urmează aceeași formulă ca și alte jocuri din serie: vă asumați rolul de primar într-un oraș populat de animale. Ca primar, trebuie să vă asigurați că orașul avansează, pentru că va trebui să vorbiți cu cetățenii dvs., să eliminați buruienile și să udați zilnic florile.

pași

Metoda 1
Vorbiți cu cetățenii voștri

Imaginea intitulată
1
Ca primar, ar trebui să discutați cu toți cetățenii. Acest lucru necesită pur și simplu să revizuiți toate zonele din oraș (magazine, case, exterioare etc.) până când veți găsi și vorbiți cu fiecare cetățean.
 • Următorii pași descriu modul de a vorbi cu fiecare cetățean.
 • Imaginea intitulată
  2
  Apăsați butonul "A" pentru a vorbi cu un cetățean. Pentru a vorbi cu un cetățean, trebuie doar să fiți lângă el și apăsați butonul "A". Puteți face acest lucru în timp ce purta un instrument (cum ar fi o lopată), dar rău dacă vă calcula distanța pe care se poate ajunge să le lovind cu ea, mai degrabă decât de vorbire, astfel încât să fie atenți atunci când mersul pe jos unelte care transportă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Decideți dacă doriți să întrebați cetățenii cum se face sau alegeți opțiunea "Nu contează!“. Când vorbești cu un cetățean, te vor saluta și apoi vei avea două opțiuni: Întreabă-te "Cum ești?" Sau spune "Nu contează!".
 • Răspunzând "Nu contează!" Se va încheia conversația, care va conta ca a vorbit cu cetățeanul în acea zi, dar vă pierdeți ocazia de a vă face prieteni cu el.
 • Imaginea intitulată
  4
  Încercați din nou dacă ați ales accidental "Nu contează!“. Adesea răspunzând cu "Nu contează!" Infirme cetățeanul, dar personajele Animal Crossing îl vor uita repede. Dacă alegeți din greșeală "Nu contează!", Puteți începe conversația apăsând "A". Alegeți "Cum vă simțiți?" De data aceasta și va fi ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
 • Imaginea intitulată
  5
  Pregătește-te pentru a finaliza o sarcină dacă cetățeanul o cere. Uneori, când întrebați un cetățean cum merge, el va răspunde cu câteva rânduri despre ziua sa, alții vă vor cere o favoare.
 • Cetățenii cer o varietate de avantaje: pot să vă ceară să luați un tip de fructe, insecte sau pești - ar putea, de asemenea, să vă ceară să returnați ceva împrumutat. Sarcinile sunt relativ simple, dacă uitați ce ar trebui să faceți, puteți să vă întoarceți și să întrebați cetățeanul ce ți-a cerut să faceți.
 • Imaginea intitulată
  6
  Poți să refuzi favoarea dacă vrei. Deși este recomandat să încercați să finalizați sarcinile atunci când puteți pentru a crește aprobarea cetățenilor și a primi recompense, puteți să le respingeți. Dacă spui că nu cetățeanul va fi dezamăgit, dar așa cum am spus înainte ca personajele Animal Crossing să fie blandești și să nu păcătuiască.
 • Metoda 2
  Menținerea ordinii cu grădinăritul

  Imaginea intitulată
  1
  Apăsați "Y" pentru a elimina buruienile. Tot ce trebuie să eliminați buruienile din Animal Crossing este să stați alături de el și apăsați butonul "Y". Acest lucru va face personajul să se prăbușească și să tragă peria de pe sol.
  • Dacă nu jucați mult timp, vor exista multe buruieni în orașul dvs. și acest pas va dura mai mult timp.
 • Imaginea intitulată
  2
  Cantitatea de buruieni afectează satisfacția cetățenilor. Nu le place să crească frumusețea din peisajul creat de flori și copaci. Dacă nu eliminați buruienile, satisfacția cetățenilor dvs. va scădea.
 • Imaginea intitulată
  3
  Apă florile din sat pentru a ține cetățenii fericiți. Atât tu, cât și cetățenii dvs. puteți planta și apă de flori, cu toate acestea, cetățenii nu vor putea să le păstreze pe toate. Când o floare nu are suficientă apă, ea va începe să se înroșească și să devină gri. Aceasta determină, de asemenea, o scădere a satisfacției cetățenilor.
 • Imaginea intitulată
  4
  Selectați dușul inventarului dvs. Dacă nu aveți un duș, uitați-vă la Metoda 3 pentru a afla cum să obțineți. Dacă aveți o singură apăsare "X" pentru a deschide inventarul. În inventar, căutați dușul și echipați-l prin glisarea pictogramei și eliberarea pe personajul dvs.
 • Puteți, de asemenea, să atingeți dușul și să selectați "Țineți" ca personajul să se echipeze.
 • Imaginea intitulată
  5


  Apă florile cu vasul de udare. Cu standul de duș echipat lângă floarea umedă și apoi apăsați butonul "A", aceasta va activa opțiunea și personajul tău va apărea flora.
 • Dacă nu aveți duș, citiți următoarea secțiune pentru a afla cum să obțineți unul.
 • Metoda 3
  Să luăm dușul

  Imaginea intitulată
  1
  Vorbește secretarului tău pentru a lua dușul. Poți să faci dușul de la Isabelle, secretarul primarului, cerându-i "sfaturi despre a trăi aici" în mod repetat și apoi să îți completezi sarcinile pe care ți le dă. Acest lucru este descris în următorii pași.
  • Încearcă să faci acest lucru la începutul jocului pentru a-ți păstra oamenii organizați și cetățenii tăi fericiți.
 • Imaginea intitulată
  2
  Găsiți Isabelle. Puteți găsi Isabelle în primărie, care va fi marcat cu o pictogramă violetă pe hartă a ecranului inferior al 3DS.
 • Imaginea intitulată
  3
  Întreabă-l pe Isabelle pentru sfaturi. Pentru a vorbi cu Isabelle trebuie să te duci la tejghea. Când sunteți pe covorul verde apăsați "A" pentru a începe conversația.
 • Isabelle vă va întreba dacă pot face ceva pentru a vă ajuta. Răspunde "Sfaturi pentru a trăi aici".
 • Imaginea intitulată
  4
  Finalizați sarcinile pe care Isabelle le oferă. Isabelle vă va oferi sfaturi sub formă de teme. Pentru prima dată, vă va oferi papetărie și sugerați să trimiteți o scrisoare. Utilizați papetărie și trimiteți o scrisoare pentru a finaliza sarcina, indiferent de ce scrieți sau de către cine îl trimiteți.
 • Imaginea intitulată
  5
  Dacă nu știi cum să scrii o scrisoare, întreabă Isabelle. Dacă trebuie să știți mai multe despre trimiterea de scrisori, trebuie doar să întrebați Isabelle. În caz contrar, puteți vorbi din nou cu el și puteți cere mai multe sfaturi. De data asta va vorbi despre scoici de pe plajă și vă va cere să-i aduceți unul. Pentru a face acest lucru mergeți la plajă și ridicați o cochilie stând lângă ea și apăsând "Y".
 • Revine cu Isabelle care transporta shell în inventory- ta ea va fi fericit și vă va oferi un coș de futas exotice puteți planta și, dacă aveți o lopată va explica cum să planteze copaci.
 • Pentru a planta un fruct, dati personajul cu o lopata si gasiti un loc care iti place. Când ați găsit că apăsați "A" pentru a săpa, apoi mergeți la inventar și căutați fructele pe care le doriți. Atingeți fructele și alegeți "Plante", aceasta va provoca apariția unui focar și în câteva zile va deveni un copac care produce 3 fructe în fiecare zi.
 • Imagine cu titlul Mențineți orașul tău de trecere a animalelor Pasul 17
  6
  Dacă nu purtați o lopată, cereți din nou sfaturi. Dacă nu ai o lopată poți să vorbești cu Isabelle și ea te va întreba dacă ești interesat de pescuit sau de capturarea insectelor, răspunsul tău va determina următoarea ta sarcină.
 • Dacă aveți deja un singur instrument și nu celălalt (de exemplu, aveți tija de pescuit, dar nu plasa) alegeți sarcina pentru care sunteți pregătit.
 • De asemenea, puteți să discutați cu Isabelle și să cereți instrumentul de care aveți nevoie. Spune-i că ai nevoie de tija de pescuit sau de plasă și te va vinde unul pentru 500 de clopote.
 • Imaginea intitulată
  7
  Prindeți pești sau insecte. Dacă ați ales pescuitul, Isabelle vă va cere să prindeți trei tipuri de pește și ea va explica cum să pescuiască dacă nu știți cum să pescuiești. Dacă alegeți să prindeți insecte, vă va cere să prindeți trei tipuri de insecte, dacă nu știți cum vă va explica pe scurt.
 • Când ați prins trei tipuri de pești sau insecte, ați terminat toate sarcinile lui Isabelle. Veți fi recompensați cu dușul și veți fi considerați apți de a avansa.
 • Când aveți dușul, citiți Metoda 3 pentru a afla cum să vă udați plantele.
 • Metoda 4
  Verificați orașul în mod regulat

  Imaginea intitulată
  1
  Orașul dvs. are nevoie de întreținere constantă. Animal Crossing poate fi un joc exigent. Dacă nu vizitați în mod regulat, iarba va vătăma orașul dvs. și cetățenii vor începe să se întrebe unde ați fost.
  • De asemenea, dacă nu jucați în mod regulat, veți pierde ocazia de a vă îmbunătăți orașul.
 • Imaginea intitulată
  2
  Luați în considerare faptul că satul dvs. de Animal Crossing are același timp și aceeași dată cu viața reală. Timpul funcționează în joc, deoarece funcționează pentru dvs.
 • Dacă 3DS are altă dată și o dată, atunci orașul dvs. va fi la acel moment.
 • Imaginea intitulată
  3
  Încercați să petreceți cel puțin 10 sau 15 minute pe zi păstrând orașul. 10-15 minute pe zi ar trebui să fie suficiente pentru a ține familia bine îngrijită. În acel moment el încearcă să înlăture buruienile și să vorbească cu fiecare cetățean.
 • Metoda 1 vă spune cum să discutați cu cetățenii dvs. și grădinăritul este explicat în metodele 2 și 3.
 • sfaturi

  • Vindeți fructele pe care le creșteți. Pentru a merge de la întreținerea orașului la îmbunătățirea sa, veți avea nevoie de multe clopote (moneda jocului). O modalitate simplă de a câștiga bani la început este să ridicați fructe până când inventarul dvs. este plin și să-l duceți la magazinul de reciclare a satului. Puteți găsi pe hartă o pictogramă de reciclare roz. Vorbiți cu flacăra care funcționează acolo și spuneți-i că vin să vindeți, ea va cumpăra orice la un preț rezonabil.
  • Încercați lucruri noi Jucând zilnic și participând la economia orașului (vânzând și cumpărând lucruri), veți vedea cum orașul dvs. începe să crească în mod natural. Cetățenii noștri se vor mișca și orașul va începe să se îmbunătățească.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Modificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhoneModificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhone
  Cum se configurează un Nintendo GameCubeCum se configurează un Nintendo GameCube
  Cum să câștigi multe fructe de padure (bani) în Animal Crossing World WildCum să câștigi multe fructe de padure (bani) în Animal Crossing World Wild
  Cum să câștigi bani rapid în Animal Crossing City FolkCum să câștigi bani rapid în Animal Crossing City Folk
  Cum să câștigi bani în SimCity 4Cum să câștigi bani în SimCity 4
  Cum se face trecerea vecinilor în Animal CrossingCum se face trecerea vecinilor în Animal Crossing
  Cum să obțineți diamante în Animal JamCum să obțineți diamante în Animal Jam
  Cum să obțineți Nookingtons în Animal CrossingCum să obțineți Nookingtons în Animal Crossing
  Cum să evitați scuipatul atunci când vorbițiCum să evitați scuipatul atunci când vorbiți
  Cum să vă mutați în AustraliaCum să vă mutați în Australia
  » » Cum să vă păstrați satul în Animal Crossing

  © 2011—2020 ertare.com