Cum să vă păstrați vechiul număr de telefon

Există mai multe motive pentru care poate fi nevoie să obțineți un nou număr de telefon sau de telefon mobil. Fie prin relocare, telefoane furate sau pierdute, servicii deteriorate (module) și schimbarea companiilor sunt doar câteva din principalele motive. Schimbarea numărului dvs. de telefon la unul nou poate fi un adevărat hassle deoarece trebuie să informați persoanele pe care le cunoașteți și să vă actualizați informațiile de contact în diferite servicii sau în documentele juridice pe care le aveți. Din fericire, există mai multe modalități prin care puteți să vă păstrați vechiul număr de telefon.

pași

Metoda 1
Păstrați vechiul număr fix

Imagine intitulată Păstrați numărul de telefon vechi Pasul 1
1
Contactați-vă furnizorul de servicii. Companiile de telefonie permit transferul sau transferul de linii telefonice de la un loc la altul. Ce se va întâmpla este că aceștia vor transfera linia existentă numai în zona în care urmează să vă mutați în loc să creați o nouă linie telefonică. Pe de altă parte, nu toate liniile fixe pot fi mutate din următoarele motive:
 • Zona în care doriți să vă transferați numărul de telefon fix nu este acoperită de compania dvs. de telefonie. Este posibil ca compania de telefonie să nu aibă niciun serviciu existent pentru zona în care doriți ca telefonul dvs. să fie mutat.
 • Locul în care te deplasezi este foarte departe. Permiterea transferării serviciului dvs. într-o altă stare nu este singura.
 • Imaginea intitulată Păstrați numărul de telefon vechi Pasul 2
  2
  Solicitați un transfer al liniei. Serviciul pentru clienți vă va informa dacă numărul dvs. de telefon poate fi transferat. Dacă este posibil, puteți începe să solicitați un transfer de linie. Acesta indică doar locul în care doriți să mutați serviciul existent și completați unele documente care pot fi solicitate de compania dvs. de telefonie.
 • Imaginea intitulată Păstrați numărul de telefon vechi Pasul 3
  3
  Așteptați până când linia dvs. telefonică este mutată. Acest lucru poate dura câteva zile sau săptămâni, în funcție de locul în care doriți ca linia dvs. să se miște și dacă există spații disponibile în sistem în care serviciul poate fi strâns.
 • În plus, se pot aplica tarife standard, cum ar fi taxele de instalare și relocare, în funcție de furnizorul de servicii.
 • Metoda 2
  Salvarea vechiului dvs. număr de telefon mobil în aceeași companie

  Imaginea intitulată Păstrați numărul de telefon vechi Pasul 4
  1
  Luați legătura cu serviciul pentru clienți al companiei. Apelați sau opriți de oricare dintre centrele de service disponibile ale companiei dvs. și întrebați despre procedurile pe care le puteți păstra în același număr. Companiile de rețele mobile au fiecare o politică proprie cu privire la acest subiect, deci asigurați-vă că contactați asistența dvs. pentru clienți.
 • Imaginea intitulată Păstrați numărul de telefon vechi Pasul 5
  2


  Solicitați o nouă cartelă SIM cu același număr. Compania dvs. ar trebui să poată să vă dea o nouă cartelă SIM cu numărul vechi. Dacă nu veți schimba o companie diferită, se poate transfera și soldul timpului de utilizare și alte date importante ale contului.
 • Solicitarea unei noi cartele SIM cu același număr poate fi gratuită sau poate să vină cu o mică taxă, în funcție de serviciul pe care îl utilizați.
 • Imaginea intitulată Păstrați numărul de telefon vechi Pasul 6
  3
  Utilizați noua cartelă SIM cu același număr. Introduceți cartela SIM în telefon și o utilizați ca cea pe care ați avut-o înainte. Puteți apela și trimite mesaje text persoanelor și ar trebui să vă poată recunoaște acest lucru, desigur, dacă vă păstrează numărul dvs. de telefon mobil în lista de contacte.
 • Metoda 3
  Menținerea vechiului dvs. număr de telefon mobil atunci când schimbați compania

  Imaginea intitulată Păstrați numărul de telefon vechi Pasul 7
  1
  Luați legătura cu serviciul clienți al companiei dvs. și cereți-vă PAC. Un PAC sau un Cod de autorizare a portabilității este un cod unic alfanumeric care este utilizat pentru a transfera un număr de celule existente între companiile de rețele mobile. În acest fel, un utilizator își poate păstra numărul de telefon mobil, chiar și după trecerea la un alt furnizor de servicii.
  • Fiecare țară are orientări diferite privind emiterea de PAC către abonații săi. Practic, tot ce trebuie să faceți este să contactați furnizorul de servicii și să solicitați codul de autorizare Portability. Dacă îndepliniți recomandările țării dvs. pentru PAC, furnizorul dvs. de servicii ar trebui să emită cu ușurință unul pentru dvs.
  • Puteți obține codul de autorizare Portability, fie gratuit, fie pentru un preț, în funcție de politicile furnizorului dvs. de rețea.
 • Imaginea intitulată Păstrați numărul de telefon vechi Pasul 8
  2
  Luați legătura cu serviciul pentru clienți al noii companii pe care doriți să o utilizați. Sunați la departamentul de asistență pentru clienți al companiei pe care doriți să o modificați după ce ați obținut produsul PAC. Odată ce oferiți noii companii numărul dvs. de telefon mobil și codul PAC, acestea ar trebui să poată procesa imediat solicitarea dvs.
 • În funcție de regiune, codurile de autorizare a portabilității pot fi utilizate numai după o anumită perioadă de timp de la data emiterii (de la 2 zile la maximum 30 de zile).
 • Imaginea intitulată Păstrați numărul de telefon vechi Pasul 9
  3
  Așteptați până la finalizarea solicitării. Noua dvs. companie vă va oferi o nouă cartelă SIM care utilizează vechiul dvs. număr, de la compania anterioară. Ar trebui să îl puteți utiliza în mod normal ca înainte, dar acum veți folosi produsele și serviciile noii dvs. companii.
 • sfaturi

  • Dacă aveți vreun sold sau taxă de plată, compania dvs. nu poate emite un Cod de autorizare a portabilității. Salvați-vă primul cont înainte de a trece la o altă rețea.
  • Dacă locuiți doar în aceeași companie, puteți obține noua cartelă SIM care înlocuiește cea care a folosit numărul dvs. vechi fără a plăti datoriile neplătite.
  • Dacă serviciul dvs. de telefonie fixă ​​nu poate fi transferat sau rata de relocare este prea scumpă, obținerea unei noi linii ar putea fi cea mai bună cale de a merge.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să economisiți bani atunci când cumpărați un smartphoneCum să economisiți bani atunci când cumpărați un smartphone
  Cum să vă blocați telefonul acasă, astfel încât oamenii să nu vă suneCum să vă blocați telefonul acasă, astfel încât oamenii să nu vă sune
  Cum să blocați apelurile necunoscuteCum să blocați apelurile necunoscute
  Cum să blocați un număr de telefonCum să blocați un număr de telefon
  Modificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhoneModificarea numărului principal de telefon al ID-ului Apple pe iPhone
  Modificarea numărului de cod de verificare a securității iCloud pe un iPhoneModificarea numărului de cod de verificare a securității iCloud pe un iPhone
  Cum de a schimba un număr mobil în Yahoo MessengerCum de a schimba un număr mobil în Yahoo Messenger
  Cum să dezactivați un telefonCum să dezactivați un telefon
  Cum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobilCum să redirecționați apelurile către telefonul mobil către telefonul mobil
  Cum să ștergeți un număr de telefon Apple ID pe un iPhoneCum să ștergeți un număr de telefon Apple ID pe un iPhone
  » » Cum să vă păstrați vechiul număr de telefon

  © 2011—2020 ertare.com