Cum să țineți calculatorul să funcționeze rapid și fără probleme

Windows XP a fost conceput pentru a fi prietenos și acest avantaj contribuie în mod direct la succesul dvs. Dezavantajul este că, cu cât este ceva mai confortabil, cu atât mai probabil există un potențial conflict. Îmi place să cred că este o problemă de echilibru foarte asemănătoare cu cea de-a treia lege a lui Newton care stabilește că, cu fiecare acțiune, se produce întotdeauna o reacție egală și opusă. Sau abordarea mai puțin științifică "Nu poți fi în masă și sună".

conținut

pași

Imaginea intitulată Păstrați-vă calculatorul în mișcare rapidă și netedă Pasul 1
1
Nu utilizați niciodată Internetul fără a instala un software antivirus: Aceasta este probabil regula cea mai importantă. Nu utilizați niciodată Internetul sau verificați mesajele e-mail fără software antivirus. Nu numai că este important să aveți un antivirus bun, dar trebuie să vă asigurați că acesta este actualizat. Mii de computere sunt infectate zilnic cu diferite virusuri. Reparațiile percep sute de dolari pentru a repara un sistem infectat. O solutie antivirus iese de obicei la mai putin de 50 de dolari. Cu toate acestea, vă putem oferi o soluție excelentă.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calculatorul în mișcare rapidă și netedă Pasul 2
  2
  Actualizați Windows: Există mulți utilizatori care uită să-și actualizeze sistemul de operare Windows XP. Fii atent în găsirea actualizărilor pentru sistemul de operare Windows XP.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calculatorul în mișcare rapidă și netedă Pasul 3
  3
  Păstrați registrul Windows curat cu un registru curat: Când încercați să deschideți un program, de exemplu procesorul de text, computerul vă solicită ca registrul să găsească unde este stocat programul. Regiștrul conține referințe la setările și valorile sistemului de operare, la programe, profiluri de utilizatori, tipuri de documente, porturi și hardware de sistem. Practic, o mare parte din ceea ce intră sau iese din computer este listat în registrul Windows.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calculatorul în mișcare rapidă și netedă Pasul 4
  4
  Utilizați întotdeauna "Adăugați și eliminați programe" pentru a dezinstala software-ul: nu ștergeți direct software-ul sau aplicațiile instalate pe computer. Opțiunea "Adăugați sau eliminați programe" găsită în panoul de control este o funcție Windows încorporată pentru detectarea și utilizarea scripturilor de dezinstalare. Este important să utilizați opțiunea Adăugare și eliminare programe, altfel alte părți ale sistemului vor fi deteriorate în cazul în care aveți fișiere partajate.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calculatorul în mișcare rapidă și netedă Pasul 5
  5
  Asigurați-vă că sistemul dvs. poate rula actualizarea: Majoritatea producătorilor de software și hardware enumeră cerințele de sistem pentru utilizarea produsului dvs. Ori de câte ori vă gândiți la actualizarea software-ului sau a hardware-ului, asigurați-vă că sistemul dvs. dispune de resursele necesare pentru a rula actualizarea.


 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calculatorul în mișcare rapidă și netedă Pasul 6
  6
  Accesați bara de activități, deschideți programele pe care nu le doriți și dezinstalați opțiunea "Deschideți când porniți Windows" (instrucțiunea poate varia în funcție de fiecare aplicație) a setărilor din programele respective.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calculatorul în mișcare rapidă și netedă Pasul 7
  7
  Deschideți meniul de pornire și faceți clic pe toate scurtăturile pe care doriți să le ștergeți, astfel încât să nu apară de fiecare dată când sistemul dvs. este pornit.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calculatorul în mișcare rapidă și netedă 8
  8
  Păstrați întotdeauna un spațiu gratuit de 15% pe hard disk.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calculatorul în mișcare rapidă și netedă Pasul 9
  9
  Instalați programe noi într-o altă partiție, cu excepția "C: `.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calculatorul în mișcare rapidă și netedă Pasul 10
  10
  Dacă computerul este conectat la Internet care rulează Windows XP sau un alt sistem de operare Windows, este mai bine să utilizați un firewall cu protecție internă și externă. De exemplu, Zonealarm sau căutați mai multe firewall-uri pe Google
 • sfaturi

  • Păstrați computerul dvs. curat de software-ul gratuit și site-urile suspecte care vă pot infecta cu viruși, programe malware, spyware și pentru a facilita sarcina hackerilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dezactivați protecția antivirus pentru versiunea gratuită Avast 2014 pe un computer WindowsCum să dezactivați protecția antivirus pentru versiunea gratuită Avast 2014 pe un computer Windows
  Cum se descarcă un fișierCum se descarcă un fișier
  Cum să scapi de spyware fără software antivirus plătitCum să scapi de spyware fără software antivirus plătit
  Cum de a scăpa de Disk Antivirus ProfessionalCum de a scăpa de Disk Antivirus Professional
  Cum să dezinstalați AVGCum să dezinstalați AVG
  Cum se dezinstalează Avast! Antivirus gratuit 7Cum se dezinstalează Avast! Antivirus gratuit 7
  Cum se dezinstalează Avast Free Antivirus 2014Cum se dezinstalează Avast Free Antivirus 2014
  Cum se dezinstalează ESET NOD32 Antivirus 5Cum se dezinstalează ESET NOD32 Antivirus 5
  Cum să dezinstalați Webroot Antivirus SecureAnywhere 2012Cum să dezinstalați Webroot Antivirus SecureAnywhere 2012
  Cum să dezinstalați programul Norton AntivirusCum să dezinstalați programul Norton Antivirus
  » » Cum să țineți calculatorul să funcționeze rapid și fără probleme

  © 2011—2020 ertare.com