Cum să păstrați siguranța conturilor online

Cu tehnologia și software-ul nou, devine tot mai ușor să conectezi conturile online, de la mesageria instant la conturile bancare. De obicei, doriți să păstrați contul bancar personal și sigur, precum și informațiile dvs. personale. Prin luarea acestor măsuri de precauție, puteți face contul dvs. mai sigur și pentru a evita "hackerii" temători.

pași

Imagine intitulată Păstrați conturile online securizate Pasul 1
1
Creați o parolă puternică. Da, pare foarte evident, dar este cel mai important pas. Fără o parolă puternică, este mai ușor să intre în contul dvs. Iată câteva sfaturi pentru a vă întări parola:
 • Fa-ți parola lungă. Cu cât este mai lungă, cu atât mai mult va fi nevoie să o descoperi.
 • Utilizați simultan literele majuscule și litere mici. Un amestec dintre acestea oferă o mai mare securitate, deoarece parolele sunt sensibile la literele mari.
 • Utilizați numere și un simbol. Acest lucru adaugă un alt nivel de protecție și face parola chiar mai puternică.
 • Utilizarea cuvintelor care nu vin în dicționar sau cuvinte care nu sunt cuvinte adaugă mai multă protecție.
 • Nu folosiți nimic pe care oamenii îl pot ghici. Uneori prietenii tăi sunt cei care te pot hacke cel mai ușor. De ce vă faceți griji? Poți avea o discuție sau cineva te poate trăda. Este și contul dvs., nu al lor.
 • 2
  Utilizați parole diferite pentru fiecare cont. Acest lucru va face mai greu să ghici dacă aveți mai multe conturi. Cel puțin asigurați-vă că adresa dvs. de e-mail și contul bancar au parole diferite. Mai ales contul bancar, pentru că dacă cineva accesează e-mailul dvs. personal, acesta va dori, de asemenea, să vă acceseze banii. Acest lucru nu este bun
 • Imaginea intitulată
  3
  Creați o întrebare de securitate pe care numai dvs. o puteți ști. Ceva de genul primului tău animal de companie ar fi putut să vină într-o conversație cu cineva. Alegeți o întrebare pe care mama, partenerul sau cel mai bun prieten nu o poate cunoaște. Având o întrebare de securitate bună, veți reduce la minimum opțiunile pentru ca cineva să vă dețină parola.
 • Imaginea intitulată Păstrați conturile online securizate Pasul 3


  4
  Nu deveniți o pradă a phishingului. Phishing are loc atunci când e-mailurile sau paginile web pretind a fi un site legal de utilizare, atunci când acestea nu sunt. Își iau informațiile de înregistrare și îl folosesc în scopuri rele. Dacă primiți un e-mail care pare suspect sau nu pare credibil, sunați compania (de exemplu banca dvs.) sau nu dați clic pe link.
 • Imaginea intitulată Păstrați conturile online securizate Pasul 4
  5
  Păstrați actualizarea antivirusului și efectuați analize periodice. Viruși, troieni și viermi pot accesa parola dvs., unele sunt create pentru a face acest lucru. Deși virusul nu are acest risc, este foarte recomandat să faceți acest lucru.
 • Imaginea intitulată
  6
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că vă deconectați de la conturi atunci când părăsiți computerul, în special pe calculatoarele publice.
  • Dacă utilizați un computer partajat, nu uitați să nu verificați caseta "aminteste-mă".
  • Nu este recomandabil să introduceți contul dvs. bancar pe calculatoarele publice. Oamenii se rătăcesc în jur și este posibil să uitați să vă deconectați ulterior.
  • Nu partaja parola, chiar și cu cel mai bun prieten al tău. Ar putea deveni cel mai prost dușman sau să vă răsfoiți contul.
  • Aceasta este o pagină bună pentru a verifica securitatea parolelor dvs.: aici. Doar faceți clic pe butonul "este sigur"? Puteți pune ceva asemănător cu parola, doar pentru caz.

  avertismente

  • Chiar și după toate aceste sfaturi nu înseamnă că nu vă puteți împiedica contul. Este puțin probabil, dar nu imposibil.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați un cont Facebook MessengerCum să adăugați un cont Facebook Messenger
  Cum să vă asigurați contul dvs. FacebookCum să vă asigurați contul dvs. Facebook
  Modificarea parolei skypeModificarea parolei skype
  Modificarea parolei GmailModificarea parolei Gmail
  Cum se schimbă parola în KikCum se schimbă parola în Kik
  Modificarea parolei GoogleModificarea parolei Google
  Cum să vă schimbați contul Facebook MessengerCum să vă schimbați contul Facebook Messenger
  Cum să modificați o parolă PayPalCum să modificați o parolă PayPal
  Cum să verificați dacă contul dvs. Gmail a fost hackatCum să verificați dacă contul dvs. Gmail a fost hackat
  Cum să creați indicii pentru a vă aminti parolele fără a fi dezvăluite altoraCum să creați indicii pentru a vă aminti parolele fără a fi dezvăluite altora
  » » Cum să păstrați siguranța conturilor online

  © 2011—2020 ertare.com