Cum să mențineți formatul folosind opțiunea Copiere și Lipire

În general, e-mailurile funcționează numai cu text simplu (ASCII), în timp ce cu documentele Word pot conține o varietate de formate. Nu există nicio modalitate de a păstra complet formatul unui document Word atunci când îl copiați în corpul unui e-mail. Există însă și alte opțiuni, în funcție de ce doriți să faceți.

pași

Imaginea intitulată
1
Plasați documentul Word în e-mail ca atașament și nu în corpul e-mailului. Cu toate acestea, este probabil ca unii dintre cei care urmează să primească e-mailul să nu aibă instalat Word pe calculatorul lor și, prin urmare, nu poate deschide documentul atașat. În plus, datorită diferențelor dintre computerele utilizatorilor și versiunile programelor lor, unele documente pot fi puțin diferite.
 • Imaginea intitulată
  2
  Salvați documentul ca fișier RTF (format text îmbogățit) din Word și apoi atașați-l la mesajul de e-mail. WordPad, un software care vine gratuit cu Windows și aproape toate procesoarele de text, poate citi fișiere RTF. Fișierele RTF păstrează majoritatea formatelor pe care le au documentele Word, dar nu toate.
 • Imaginea intitulată
  3


  Dacă aveți licența pentru versiunea completă a Adobe Acrobat sau aveți altă cale de a crea un fișier PDF, puteți exporta documentul Word într-un fișier PDF și apoi atașați fișierul PDF. Software-ul Adobe Acrobat Reader este gratuit și majoritatea utilizatorilor îl au instalat pe computer. Un fișier PDF va arăta exact ca fișierul Word, dar nu poate fi ușor editat. De asemenea, puteți utiliza un produs gratuit numit PDF Creator (de la https://sourceforge.net/projects/pdfcreator/) pentru a crea fișiere PDF.
 • Imaginea intitulată
  4
  Mulți furnizori de e-mail vă permit să plasați un format limitat pe serviciul dvs. de e-mail. Ei primesc nume diferite cum ar fi "text bogat" sau "HTML", iar aceste funcții sunt disponibile în mod diferit, în funcție de furnizorul de servicii de e-mail. De fapt, trimiterea unui e-mail ca HTML (ca o pagină web) este puțin mai restrictivă decât formatul RTF descris mai sus. Este adesea mai convenabil să aveți textul în corpul e-mailului, în loc să îl aveți ca atașament, totuși, nu toți cei care primesc e-mailuri pot primi mail HTML.
 • Imaginea intitulată
  5
  Lipiți documentul Word direct în corpul e-mailului ca text simplu, dar luați mai întâi unele măsuri de precauție. Utilizați formatul cât mai mic posibil. Schimbați "citate tipografice".
 • avertismente

  • Nu atașați fișiere ca documente Word decât dacă este cu adevărat necesar. În general, trebuie atașate numai documentele lungi - orice altceva poate fi plasat în corpul mesajului. Dacă într-adevăr aveți nevoie de destinatar pentru a vedea documentul așa cum apare pe ecran, învățați să generați un fișier PDF. Dacă destinatarul trebuie să editeze fișierul, atunci utilizează un document Word sau un fișier RTF.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă Clip Art în Microsoft WordCum se adaugă Clip Art în Microsoft Word
  Cum se adaugă un filigran într-o pagină în Microsoft WordCum se adaugă un filigran într-o pagină în Microsoft Word
  Cum se combină documentele în Microsoft WordCum se combină documentele în Microsoft Word
  Cum se convertește Excel în WordCum se convertește Excel în Word
  Cum se convertește un fișier PDF în format WordCum se convertește un fișier PDF în format Word
  Cum se convertește un fișier PDF în Word, Excel, PowerPoint, JPG sau HTMLCum se convertește un fișier PDF în Word, Excel, PowerPoint, JPG sau HTML
  Cum se convertește un fișier RTF într-un fișier WordCum se convertește un fișier RTF într-un fișier Word
  Cómo convertir una imagen JPEG en un documento editable de WordCómo convertir una imagen JPEG en un documento editable de Word
  Cum se creează o literă principală într-un document WordCum se creează o literă principală într-un document Word
  Cum se creează un cuprins într-un document WordCum se creează un cuprins într-un document Word
  » » Cum să mențineți formatul folosind opțiunea Copiere și Lipire

  © 2011—2020 ertare.com