Cum să vă gestionați vizibilitatea în chatul Elance

Elance este un site online de angajare a personalului, unde oameni din întreaga lume se pot alătura și lucra la proiecte. Acesta are unul dintre cele mai bune servicii de mesagerie acolo pe Internet, dar există o caracteristică populară care a fost adăugată care vă permite să apară ca invizibil chiar și atunci când sunteți online. Este o opțiune simplă și convenabilă care vă permite să sortați ideile unui proiect convingător, fără să fiți întrerupt atunci când de obicei vă aflați dacă considerați că este disponibil pentru chat cu persoanele dvs. de contact.

pași

Imaginea intitulată Gestionarea prezenței dvs. de chat pe Elance Pasul 1
1
Du-te la site-ul Enlance. Deschideți browserul pe care îl alegeți și tastați bara de instrumente elance.com. Apăsați pe "Enter" sau pe "introducere" pe tastatură și pe computer vă va duce la site-ul Web Elance.
 • Imaginea intitulată Gestionați prezența chatului pe Elance Pasul 2
  2
  Conectați-vă cu contul dvs. Trebuie să vă conectați pentru a vă conecta rețelele sociale cu Elance. Scrieți, în câmpurile de text din dreapta, adresa dvs. de e-mail și parola și faceți clic pe "Conectați-vă" pentru a accesa contul dvs.
 • Imaginea intitulată Gestionați prezența chatului pe Elance Pasul 3
  3
  Accesați "Setări" ("Setări"). După ce vă aflați pe pagina de pornire a companiei Elance, accesați secțiunea "Setări" din profilul dvs. plasând mouse-ul peste numele dvs. de utilizator din partea de sus a ecranului. După ce apare meniul drop-down, faceți clic pe "Setări".


 • Imaginea intitulată Gestionarea prezenței dvs. de chat pe Elance Pasul 4
  4
  Mergeți la "Comunicare" ("Comunicare"). O fereastră nouă va încărca configurația din partea stângă, în care există un submeniu. Faceți clic pe a doua opțiune, care este "Comunicare" ("Comunicare").
 • Imaginea intitulată Gestionarea prezenței dvs. de chat pe Elance Pasul 5
  5
  Selectați "Prezența în chat" ("Prezența chatului"). Meniurile din dreapta se vor schimba. Al doilea va spune acum "Prezența în chat" ("Prezența chatului"). Faceți clic acolo
 • Imaginea intitulată Gestionați prezența chatului pe Elance Pasul 6
  6
  Selectați starea de vizibilitate în chat. Făcând clic pe "Prezența în chat" ("Prezența chatului"), puteți alege între a fi disponibil sau a fi invizibil. Doar faceți clic pe fila în funcție de decizia dvs.
 • 7
  Salvați modificările. În partea de jos a paginii, faceți clic pe butonul verde "Salvați" pentru a vă salva starea de vizibilitate (sau nu) în profilul dvs. și asta este. Acum, puteți trece neobservat pentru câteva ore, să vă simțiți confortabil să lucrați în pace și să terminați slujba.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să apară ca fiind deconectat pe FacebookCum să apară ca fiind deconectat pe Facebook
  Cum să apar offline în Facebook Messenger pe un PC sau MacCum să apar offline în Facebook Messenger pe un PC sau Mac
  Cum să apară ca fiind deconectat pentru cineva de pe FacebookCum să apară ca fiind deconectat pentru cineva de pe Facebook
  Cum se schimbă parola în KikCum se schimbă parola în Kik
  Cum se face chat cu linia de comandăCum se face chat cu linia de comandă
  Cum să vă conectați rețelele sociale la ElanceCum să vă conectați rețelele sociale la Elance
  Cum se creează adrese de e-mail suplimentare în Gmail și YahooCum se creează adrese de e-mail suplimentare în Gmail și Yahoo
  Cum să dezactivați chat-ul FacebookCum să dezactivați chat-ul Facebook
  Modul de editare a informațiilor dvs. de contact în ElanceModul de editare a informațiilor dvs. de contact în Elance
  Cum să eliminați bara de instrumente Google din Internet ExplorerCum să eliminați bara de instrumente Google din Internet Explorer
  » » Cum să vă gestionați vizibilitatea în chatul Elance

  © 2011—2020 ertare.com